|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  368 369 [370] 371 372   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
24.8.2007 16:51:31   
Anonimen
Potem pa je res že skrajni čas da greš rodituser posted image .

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 9226
24.8.2007 17:04:59   
LINA31
O, lumpa ti pa si rekorderka....res greš lahko kar rodit, saj v tabeli te mere sploh več ni...user posted image .
Jaz jo imam malenkost nad povprečjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9227
24.8.2007 18:23:13   
helenav
Tokrat se vam, še zadnjič, javljam v enem kosu.

Moja pupica ima 2200 in ta vikend so me spet spustili domov. V ponedeljek grem nazaj, dobila bom svečko in bomo čakali. Če se Klara ne odloči sama pridet na svet, mi bodo v torek sprožli z umetnimi popadki, v skrajni sili me čaka carski.

Takoooooo sem živčna, upam, da bo zdrava, samo to, četudi bo mogla mamica malo več pretrpet.

Punce držte pesti in mislite name v ponedeljek oziroma torek. Žal bom avgustovska,ampak vas ne zapustim.

Kako ste se sedaj zmenila glede potem, se vse počakamo na tem forumu in gremo potem skupaj naprej???

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 9228
24.8.2007 18:30:03   
Anonimen
Helenav, veš da bomo mislila nateuser posted image . Mogoče bo pa vse šlo kot po maslu, pa malo bo še luna pomagala in boš tik tak rodila. Pa glej da javišuser posted image .

Hja, Rožica je že odprla temo Septembrke 07 pri Starših, pa sem ji včeraj ali celo predvčerajčnjim pisala ZS če lahko morda prosi moderatorje za izbris teme, ker smo se dogovorile da se vse tukaj počakamo in se potem skupaj selimo. Ampak zgleda še ni videla ZS (kar je razumljivo ob user posted image ). Malo je nerodno skakat sem in tja, pa potem ene ostanemo zadaj in čakamo na prepustnico na naslednji forumuser posted image .
Pa nekatere smo klepetale izven RR med seboj in se tudi odločile za izbris teme zato, ker se začne z "lažnim seznamčkom" z Ducom in karin, kar pa se nam ni zdelo prav. Tako bi kasneje odprle temo z pravim seznamčkom....
Tako da nekako okvirno velja da ostanemo še kar vse tukaj, tiste ki še čakamo in tiste ki so že ali še bodo rodile.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 9229
24.8.2007 18:34:24   
LINA31
helenav...tudi jaz sem se kar nekajkrat spomnila nate in že spraševala kako si kaj. Skratka želim ti veliko sreče prihodnji teden in javi nam kako je šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9230
24.8.2007 18:36:59   
Anonimen
O Helena, user posted image .
Punce tu gor smo ves čas mislile nate in držale pesti za Klaro - in tako bo tudi v naprej. user posted image  Kmalu boš spoznala svojo princesko, kar pogumno. user posted image

Srečno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 9231
24.8.2007 18:47:20   
Anonimen
Še nič novic od Nefretiti... user posted image  Upajmo, da je vse v redu, da že crklja svojega user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9232
24.8.2007 18:53:58   
NalLa
Helena veš, da bomo držale pesti zate in za tvojo punčko. Veliko sreče drug teden in javi se z dobrimi novicami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9233
24.8.2007 19:08:50   
Anonimen
Mene tudi že skrbi za Nefretiti, upam da je vse ok in samo nima časa za nasuser posted image .

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9234
24.8.2007 19:34:43   
Anonimen
Živjo souser posted image  in mamice Septemberke.

Helenav: jaz že sedaj stiskam pesti zate. Naj bo vse v redu, pa porod lahek in hiter, mala Klara pa naj prekipeva od zdravja.

Vreme nam je vsekakor pisano na kožo. Jaz sem bila danes po dolgem času v službi. Je bil prav lušten občutek, ker so me tako toplo pozdravili in pokazali, da mislijo name in jih tudi skrbi. Zelo dober občutek in lepa popotnica za porodniško user posted image . Jih kar malo pogrešam in verjetno bom šla prav z veseljem nazaj v službo, morda celo kakšen mesec prej, če bo le mala pikica zdrava in bo vse tako kot mora biti.

Vas lepo pozdravljam in želim souser posted image  čim manj nosečniških tegob, mamicam pa čim lepše dneve ob malih štručkah,

T.  

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 9235
24.8.2007 19:36:30   
guppy
nora, pojma nimam, v kakšnem stanju je moje železo, ker mi ga nihče ne kontrolira. Sicer pa je to dolgotrajen proces, tako da bom šla čez kak mesec k osebni zdravnici na kontrolo ali pa bom prosila ginekologa na prvem pregledu, da malo pogleda kri (če to sploh delajo izven nosečnosti?).

lumpa, kaj pa ti tukaj počneš? Že zdavnaj bi morala rodit, a nisva bili zmenjeni za isti dan? user posted image

misska, dobrodošla, vidim da si online!! Lupčka od nas za vas!!

Jaz sem ravno kar spila kozarec brezalkoholnega piva, ker baje pivo stimulira nastajanje mleka... lahko rečem samo: user posted image  Bi morala prej vadit s pitjem "alkoholnih" pijač, ne pa zdaj. Fuj fuj fuj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9236
24.8.2007 19:47:42   
lumpa6
lumpa, kaj pa ti tukaj počneš? Že zdavnaj bi morala rodit, a nisva bili zmenjeni za isti dan?

o sva bili pa mi ne upajo sprožit poroda ker še nisem dovolj odprta pa bodo še malo počakali bomo v ponedeljek več vedeli

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 9237
24.8.2007 19:48:20   
Anonimen
Guppy,
zakaj pa si ne privoščiš čajček za mleko? Doma imam knjigo "Naravni zdravnik", pa sem to našla v njej:

Prastaro domače zdravilo za pospeševanje izločanja mleka pri doječih materah je čaj, ki ga pripravimo iz enakih delov janeževih in koprovih semen ter majarona. Tako pripravljen čaj naj doječe matere pijejo 3x na dan.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9238
24.8.2007 20:03:20   
nana 27
Guppy, meni je za povečanje mleka najbolj pomagal sezamov napitek (imaš recept na RR) ali pa na mleku kuhana polenta. Je kar teklo. Za pivo sem pa pred nekaj dnevi brala, da tudi dela čudeže glede dojenja. V prvo ga nisem pila..mogoče pa zdaj. Vsi dojilni čaji so pri meni slabo delovali pa tudi več tekočine ni spodbujalo nastajanje mleka.. Helena, navijam zate in za malo user posted image    Tanja Lina, super za take sodelavce user posted image  V današnjih časih je to veliko vredno.  Lumpa, naj se čim prej začne odpirat...daj malo oči zapri in si predstvaljaj, kako se spodaj dogaja. Mogoče bo pa uspelo pred ponedeljkom user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9239
24.8.2007 20:09:25   
lumpa6
Lumpa, naj se čim prej začne odpirat...daj malo oči zapri in si predstvaljaj, kako se spodaj dogaja. Mogoče bo pa uspelo pred ponedeljkom

sej delam to , pa si predstavljam kako se z vozičkom sprehajam pa ničuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9240
24.8.2007 20:22:48   
Anonimen
tak lep post sem vam napisala, pa mi ga je zbrisalo......

no še enkrat bom ampak sedajle pa najprej na hitro:

punce pozdravljene,

hvala za lepe želje (prej) in čestitke (potem)!

lepo je biti spet doma in na RR!! Sandra seznamček je ekstra super, sem za izbrise (to da sem naivčina vem, ampak čudno, dobila sem po mejlu njegovo čestitko za rojstvo???!?), sem za to, da klepetamo tu dokler ne rodi zadnja septemberka!

porod je bil kratek in sladek, babica Katarina super, mož kot sparing partner izjemen, Leonid je pa itak cuker. Jasno.

sem malo jezna, ker mi je izbrisalo prejšnji post in sedajle hitim dojit. Tako da kaj več naslednjič.

objem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9241
24.8.2007 20:59:38   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Pa nekatere smo klepetale izven RR med seboj in se tudi odločile za izbris teme zato, ker se začne z "lažnim seznamčkom" z Ducom in karin, kar pa se nam ni zdelo prav. Tako bi kasneje odprle temo z pravim seznamčkom....
Tako da nekako okvirno velja da ostanemo še kar vse tukaj, tiste ki še čakamo in tiste ki so že ali še bodo rodile.

Je bilo vse tisto zmišljeno glede ducka in karin? Men se je zdelo tako za lase privlečenouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9242
24.8.2007 21:21:00   
Anonimen
Misska, user posted image  user posted image  user posted image  še enkrat! Super, da je šlo vse kot po maslu, da boš imela porod v lepem spominu.

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 9243
24.8.2007 21:36:16   
Anonimen
Je kaj vzpodbudnih novic od Nefretiti? Ve katera kaj??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9244
24.8.2007 21:42:23   
sandra85
HELENA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bomo vse držale pesti za vaju!!!

nefretiti???user posted image user posted image user posted image

na uni sliki imam 62kguser posted image a visoka sem 185cm-meni se zdi absolutno premalo...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9245
24.8.2007 21:43:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

na uni sliki imam 62kguser posted image a visoka sem 185cm-meni se zdi absolutno premalo...

Ma jaz se zaradi kg nisem nikoli sekirala. Važna je razporeditev na telesu. Moje mnenje.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9246
24.8.2007 21:45:34   
nana 27
Sandra, 185cm? Koliko so pa starši visoki? Če bomo mi imeli punco, bo tudi visoka, če bo po možu. Že Miha seka rekorde in se vsakemu čudno zdi, ker je večji kot triletniki, pove pa zelo malo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9247
24.8.2007 21:48:29   
sandra85
srček za čaj-js sem razumela,da moramo spit šalico  na dan...tako da bova dobile vsaka za 10šalic-je sodelavec že kupil danes, jutri pa dobim(tako sem mu naročila-za 20 šalic čaja nej kupi)...
bom za vsak slučaj magari nekje nabrala te liste pa jih posušila...-sam js ne bom spila večkot 1 šalico/dan 

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9248
24.8.2007 21:49:38   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Sandra, 185cm? Koliko so pa starši visoki?

oče je visok 195cm, mama pa je bila visoka 174cm

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9249
24.8.2007 21:51:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Sandra, 185cm? Koliko so pa starši visoki?

oče je visok 195cm, mama pa je bila visoka 174cm

Geni torej. user posted image  
Vajin Enej bo verjetno tudi visok a. Koliko je tvoj dragi visok?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  368 369 [370] 371 372   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  368 369 [370] 371 372   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?