birdy
|
Ja tašče... Včer sem mislila da bom popizdila. Pri lastnem otroku sem se počutla odveč Na konc sem že tko grdo gledala, da je blo hudo! To je če maš precej mlad otroke (20 bom septembra) pol pa mislijo, da so nekak boljši kt ti, pa da vse bolj vejo. Mam občutek, da me sploh ne sprejema kot mamico, pa da misl da ne znam poskrbet dobr za otroka. Sej verjetn je sam občutek, sam vsen, običajn majo tud občutki razloge. Da razložim, zakaj sdem tako besna na taščo. Najprej je blo vse kul. Prišla sva v sredo in je blo o.k. Ni mi težila, še cartala ni tok velik, res fino. Šli smo na sprehod,, pa je ona voziček pelala, se je vidl kok je ponosna... Učer zjutri je blo tud še kul. Po se ji je pa tam ob ene štirih popoldne čist strgal. Ker žal sama nimam zadost mleka je blo treba pač dat mal dodatka. Pa me je prosila, če lahko ona. Mojga ni bilo zraven, tamala pa od mene noče vzet, pa sem rekla, da lahko. Pa se je tamala že nafutrala, pa jo je še kr cartala čeprav ve, da midva tega ne dovoliva(je nočeva preveč scrkljat). No, pol jo končno da iz rok in smo šli ven, tamala pa je v dnevni z dedijem ostala. Po ene 10 minutah k smo bli uzuni tašča gre noter. Midva sva rekla, da če tamala joka naj naju pokličejo, ker sva bla u bistvu pod oknom. Prideva ene 10 minut po tistem noter in zagledam taščo z tamalo v naročju k ji daje čaj. Halo, a je sploh kej vprašala???? Poleg tega sva rekla naj naju pokliče!!!!!!! Pol gre u sobo in vpraša če lahko previje ona. In jo je previjala ene 15 minut. Potem jo je seveda še cartala kljub temu da ni mala nč jokala ne nč. In da je bla u bistvu že več k uro po rokah. K sm pa pol rekla da me mot je pa svojo mat tako veselo zagovarju Da bi lahko rekla, da bom jaz previla, pa da naj jo da iz rok... Še nobenemu nisem rekla, da naj mi prosim vrne otroka, ker še noben ni bil tok pogumen, da bi mev otroka tok časa. Sej ne rečem, ni problema, jo dam za cartat, sam za ene 10 minut po pa zadost. In vsi že prej rečejo, če jo bom vzela u naročje, a jo nesejo v pojstlo/ voziček, karkol pač. Noben ne drži Neli tako, da še zraven ne morem!!!! Naslednič bom pa rekla, 10 minut, pa bom magar z uro zraven stala, ker tist učer je blo pa čist tu mač!!!! Kok sm jezna. In če pomislte, da bomo nasledn let takle čas clo v isti bajti živel Sranje!!!! Sej vem, da sem zoprna da s takimi murim, sam enmu morš povedat. Kako sta pa ve kej ?