|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
25.8.2007 10:19:41   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: tonja

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: tonja

blagor Lukiju, da bo imel tako lepe fotografije. oči ga res zna lepo ujet (ali je tudi mami kaj "kriva")

Ja mami je tolk kriva k ga je po nogicah žgečkala da je odpru očke user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  ti, ti mami user posted image  user posted image  user posted image

sem zlobna, a ne user posted image  user posted image  user posted image

Ja, zelo user posted image

Sam tamali so pa tud navihančki ko samo z enim učkom počekirajo, kaj se dogaja pa če ni nič zanimivga jih zaprejo nazaj. user posted image  user posted image  user posted image

Midva se najinmu tud veliko nasmejeva. Res so zanimivi.

Včeraj sem ga imela na rami, ko sva podirala kupčka in je glavo obrnil proti meni in sva si naslonila noska na noska in si gledala iz oči v oči, je bil tak hecko. Tiste male očke, ki poiskušajo videt kaj se mu dogaja pred nosom user posted image .

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 176
25.8.2007 10:24:50   
tonja
Jaz pa zaenkrat ne opažam, da bi ga zvijalo po kakšni hrani pa jo jem vso od začetka.
Samo včeraj je imel par minutni neutolažljiv jok, drugače pa hvala bogu tega še nismo imeli in upam, da se ne bo velikokrat pojavljalo.

Mi smo pa danes povabljeni na dve različni žurki. Kam naj gremo? Na eno poroko ali pa na eno 25. obletnico poroke in hkrati abraham.

Mislim, da bomo kar doma ostali.

Ravno letos je tolk enih abrahamov in porok pa bomo vse zamudil.
A ve ste že kam šle s svojimi malimi razen na kavico in v trgovino?

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 177
25.8.2007 12:19:02   
birdy
Moja je pa danes zaenkrat tako pridna. Prav neverjetna razlika v primerjavi z včeraj. Je pa res da je bila včeri neverjetno tečna, ne spat, ne jest, sam na joški viset, al pa se nost. Fino, a ne?
Ja, sej vem, tašče so takeuser posted image . Sej midva z mojim bi lahko mela že pr njih zrihtan stanovanje (da bi že v isti bajti živel) pa sem jaz rekla, da bi bila raje doma vsaj prvo leto. Še dobr. Doma lahko rečm mami naj ne carta za brez veze, pa nej ne pretirava, tašči pa ne morem. Moj pa itak misl da njegova mat čist mal tamalo crkla. Pa jo je v dveh dneh več crklala k moja mat v treh tednihuser posted image . Ma, me še vedno tok jezi vse skup.  Ker nažalost je res tko, da kaj šele bo če nebom nč rekla.
Tonja, mi smo zaenkrat šli v trgovino in pa k tašči, kjer pa mava svojo sobo in se lohk ke umakneva. No, danes greva pa k moji teti, ki praznuje 51 let. Sam pomoje bova sam kako uro ali dve tam.
Papauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 178
25.8.2007 12:22:46   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy
ne spat, ne jest, sam na joški viset, al pa se nost. Fino, a ne?

pr nas je vsak dan tko user posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 179
25.8.2007 12:44:30   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy
ne spat, ne jest, sam na joški viset, al pa se nost. Fino, a ne?

pr nas je vsak dan tko user posted image user posted image

Joj,  Sisy, to si boga. Pri nas je blo en dan tko, pa sva bla oba z mojim sesuta.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 180
25.8.2007 12:59:38   
Rožica*
Živjo!

Upam da naju sprejmete v svojo družbo!
PDP sem imela 5.9. pa se je naš fant odločil, da bo pokukal na svet malo prej.
Rojen je 4.8.07. Torej sva postala AVGUTOVKA.

Zelo rada spremljam vašo temo, ker veliko debatirate o problemih, ki nastajajo v prvih dneh doma, O hranjenju, spanju,....
Skratka o vsem kar nas doleti na tej novi poti.

Naj povem da imava tudi midva večne težave z hranjenjem, se najprej podojiva nato pa mu po flaški dodam še svoje mleko, ki ga izstiskam.
Mali bi vlekel vsako uro ampak samo toliko, da visi na dojki, potem zaspi, ko pa ga odstavim in položim v posteljco si kmalu začne sesati prste.
Patronažna pravi, da je mleka dovolj saj teče v potokih, nastavek je vsakič poln mleka pa kljub temu ne vleče več.
Pravijo da se pozna ker je nedonošen. Po drugi strani pa me skrbi, kar naj bi pridobil 600g ampak smo pridobuli veliko manj. Dane sse bomo spet tehtali. Držite pesti!

Se pridružujem debati o obiskih, Taščah, bratih, sestrah. Mi imamo nonstop FUL HAUS. Sploh ljudi s katreimi živimo skupaj v hiši. In ravno ti nam solijo pamet, da imamo preveč obiskov nihče pa ne posmisli, da so vsake pol ure pri nas in da non stop drezajo v user posted image .

Se vam javim kaj več takoj , ko utegnem.

LP, Rožica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
25.8.2007 13:13:24   
Antigona
Rožica dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image . Držim pesti, da se boste dobro stehtali in da se je mali dovolj zredil...
Ti se le oglašaj pri nas, več kot nas je bolj veselo in zabavno bo, pa še kaj novega bomo zvedli...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 182
25.8.2007 13:39:12   
Jumpy
Rožica dobrodošla!!

Nedonošenčki zares ponavadi nimajo dobrega sesalnega refleksa, pa še zaspančki so. Tudi moj je bil tak, zato ti svetujem, da ga med dojenjem budiš. Ne mu pustiti, da zaspi. Žgečkaj ga po nogicah, čimbolj ga sleci, da mu bo hladno, po ušeskih ga žgečkaj,... Ko poje na eni dojki, ga pojdi previt in mu na veliko prigovarjaj, ga pusti malo razvitega,... skratka, čisto ga prebudi, potem bo zopet voljan jesti. Veliko dela je s tem, vzame ogromno časa, še več potrpljenja, velikokrat si do neskončnosti utrujen zato, a se splača. Pri nas je že malo bolje, a obroki še vedno trajajo po eno uro (razen ponoči).

Veliko sreče!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 183
25.8.2007 16:53:45   
tonja
Rožica dobrodošla!
Upam da te je tehtnica razveselila user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 184
25.8.2007 18:12:24   
PUJKEC
ojla mamice.

mi smo se tudi že zredili user posted image . pri 12dneh pa smo že 4.600g user posted image . čist čez povprečje je rekla patronažna user posted image . nismo se pa kopali včeraj user posted image , ker je bila patronažna nedosegljiva. pa dobro, se bomo v ponedeljek.

lenča78-a šele včeraj ste šli na prvi sprehod user posted image ? sam to je pa tk dolgo od rojstva. js sem šla že trtji dan po bolnici user posted image , nisem več zdržala zaprta doma user posted image .

birdy-ej punca, NE SE SEKIRAT user posted image , sam povej kaj ti želiš za svojega otroka in to zahtevauj. to je otrok za katerega skrbiš ti in je tvoj in se trudiš kakor veš in znaš. mogoče imaš pa zaradi teh problemčkov premalo mleka. počivaj in se umakni stran od tašče user posted image . js sem zaradi sekiranja sredi noči ostala brez mleka user posted image , potem sem pa naslednji dan potegnila črto user posted image  in mleko je spet začelo tečti kot mora user posted image . pa še tašča in tast sta manj moteča postala user posted image . in ja, niso kriva leta da te tako obravnavajo ampak njihovo butasto prepričanje, da oni vse vejo.

rožica-dobrodošla. naj otroček hitro raste in skoz ga imej na zizi, da bo boš lahko dojila user posted image .

mi kar dobro spimo in Lui nima nekih krčev. jem tudi vso hrano,vendar ne pretiravam z bolj delikatnimi zadevami. upam da bo tako tudi ostalo.
je pa res, da mi je na trenutke malo dolg čas, ker veliko spi user posted image . komaj čakam, da zažne več bedet in se bolj odzivat na okolico. pa da bo malo zrastel, da se boma lahk skupaj igrala in plesala in norela po hiši. js sem tudi mal otročja in mislim da bom kr vedno.

ravno danes sma bila v trgovini in sma kupila nove oblekice user posted image , ker so mu oblekice 56 ža skoraj male. sam je ful užitek it v trgovino z novim dojenčkom in tam lepo gledat stvari za otročke in prebirat user posted image . no, fajn je če na koncu lahko tudi kaj kupiš user posted image . dojenček pa tk lepo spančka v vozičku in se zadovoljno smehlja v spanju user posted image .

no, lep pozdravček in upam da se vam bo do jutri zgodilo kaj lepega.
čao.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 185
25.8.2007 23:59:59   
ger06
Pozdravljena Rožicauser posted image !

Mi trenutno gledamo TV, Pia pa se gunca v ležalniku... Ji kar paše.... Nedonošenči so res zaspančki in se jih včasih pred dojenjem splača previt, da se zbudijo!

Pozdrav vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 186
26.8.2007 11:43:40   
Sisy
Rožica obrodošla user posted image

Za nami je pa ena "boljših" noči-smo sam dvakrat vstal da smo se nahranil-ob polnoči pa ob štirih potem je pa takoj nazaj zaspala...hvala bogu-mal spanja tut za mamiuser posted image  

Imava pa problem ker kar naprej hrope (kot bi mela bronhitis) in jo to  iz sna zbudi user posted image  Sva včeraj letela do pediatra pa pravi da je čist zdrava in da je vse bp user posted image  nč jasno...sej hvala bogu da je tko ampak kaj bi potem to lahko bilo? Mislila sva da je nosek zamašen pa sva ji fiziološko dala pa se mi di da ni nč bolš user posted image

No drgač pa sem ugotovila kakšen je recept da jo uspavam-ker duda ne deluje sem bila že čist obupana...in sem ugotovila da pa guncanje v ležalniku ful pomaga user posted image  Tale ležalnik je bil res dobra naložba user posted image

Glede hranjenja & previjanja-tut pr nas najbolj deluje metoda: hranjenje po eni joški,previjanje in nato hranjenje še po drugi...Običajno mi po prvi že zadrema in se posledično ne naje zadost in je zato ful hitr budna...Tko da sem ugotovila da jo je najbolš med eno pa drugo previt pa je...

A veste kaj mene zanima? A ve ponoči dojite leže v postelji al vstanete? Jst sem ponoč taka koma da to nardim kar leže pol pa ponavad kr pr nama naprej spi....

< Sporočilo je popravil Sisy -- 26.8.2007 11:44:03 >

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 187
26.8.2007 11:44:37   
Sisy
Pa še to-a greste ve z svojimi user posted image  vsak dan ven na sprehod...? Kam običajno greste? Rabim kakšno idejo za izlet user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 188
26.8.2007 12:04:59   
tia01
Ojla! Jst se bom mejčken uštulla tuki gor, ker vas že pogrešam tam na našmu forumu. Ste že skor vse pobegnile sem. Ostale smo samo še jaz, Pajac, abc100 in ****.

Sisy - najprej te morm kregat, ker nisi nobene slikice še gor prpopala, da bi občudovali tvojo Sarči. No sej vem, da ni tolk časa, sam jst bi jo res rada vidlauser posted image .

Drugač pa gremo jaz, Pajac in abc100 jutri v P rodit (vsaj upam, da ne bodo katere domov poslali). Potem se vam pa pridružimouser posted image user posted image user posted image .

Lep pozdrav vsem mamicam in pa seveda malim sončkomuser posted image .

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 189
26.8.2007 12:11:08   
birdy
Sisy, jst jo tud ponoč v leže dojim. In pol se zbudim k je čas za naslednje hranjenje z joško uzuni pa s tamalo zraven mene. Tko da bi blo bol v sede, sam sem tud jst takaaaaa koma.user posted image
Na sprehod gremo mi vsepovsod. Al mal po mestu Domžal, al po kakem polju lutamo, ...  Če maš dober voziček z velikimi kolesi se da it povsod. Pa sprehod pr nas traja ziher eno uro že od prvič k smo šli ven. Če se dobr počutš je o.k. Pa špe kile grejo dol.
Mene pa zanima, če je še kera čist brez apetita? Men čist nč ne paše. Še sladkarije pa taka hrana ne. Sam mi ful težijo vsi k premal jem. Ampak men res ne paše.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 190
26.8.2007 13:43:08   
Jumpy
Sisy - To ko se sliš, kot, da bi imela nosek ali grlo polno ni nič hudega. To je kakšna mucka od smrkeljčka ali pa od mlekca, ki ga je vrglo nazaj.
Jaz tudi našega ponoči dojim pretežno v leže. Včasih ga v sede, a to je bolj ko ne redko. Jasno ob tem tudi največkrat zaspim. Včasih pa mi ga uspe dati tudi nazaj v posteljico.
Sprehod - ne gremo vsak dan. Če je slabo vreme smo doma. user posted image  Sicer pa smo na vasi in so sprehodi le tu in nikoli po trgovinah. Relacije pa so različno dolge, včasih gremo tudi samo pred hišo, ker je ta starejše otroke težko motivirat za sprehod. user posted image

Apetit -  Meni se je v zadnjem tednu tudi poslabšal. Prej sem ga imela pa gromozanskega. Zdej, ko pa pazim, da ne jem mleka in mlečnih izdelkov, mi pa kar nič ne paše za jest, pa tudi ideje nimam kaj bi sploh lahko jedla. user posted image

Pujkec - Bravo za odlično napredovanje!

Tia01 - Komaj čakamo, da se nam pridružite še ostale. Držim pesti za lep porod!!!!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 191
26.8.2007 15:13:28   
MalaPika07
Hoj!

Evo, vikend, lepo vreme, jst pa Roman pa sama doma. Možek je na službeni poti od petka... se vrača v torek. V petek ponoči je Roman razgrajal celo noč in nisva res čisto nič spala. Ob desetih sem ga spokala spat, ob enajstih je zaspal... ob polnoči je bil pa že buden ko sova. Potem pa je do treh operne arije pel, da mi je prišla soseda zvonit, češ kaj delam z njim( ob pol treh zjutraj?user posted image )... sva se kar zaklepetale... user posted image user posted image  Roman je prenehal z dretjem, tko da je potem samo še stokal do šestih zjutraj, ko je KONČNO omagal. Pa dvomim, da so bili krčki, ker ga ni nič zvijalo. Sem ga masirala pa nič.

Jst sem danes ko en zombi... sem nameravala pospravit malo po hiši, ko Romči pridno spi skoraj VES danuser posted image  (A JE MOŽNO, DA JE ZAMENJAL DAN ZA NOČ?!?)... ampak bom to kar preskočila in se mu v kratkem pridružila. Res ste dobre, da lahko zdržite takšen tempo skoraj vsako noč. user posted image

Tia01, ma končno se vas bodo usmilili... je pa res že skrajni cajt! Lep in čimlažji porod vam želim!

PUJKEC, kakšen super šoping imate vi! user posted image Da vam Lui skoz pridno pančka v vozičku, da mami lahko firbca... joj, pri nas ni nikoli tako. Roman zmer neki godrnja, ko smo v trgovini. Pol se pa prišeta kaka stara nona mimo pa ga celega preščipa, da vklopi svoje sirene... potem pa kar po hitrem postopku pičimo domov. user posted image

Hranjenje&previjanje tudi pri nas poteka kar po istem postopku kot pri Sisy in še kateri drugi. Najprej ena joška, potem previjanje in še druga joška. Me pa Romči kar heca med dojenjem. Me tako nežno žgečka po prsih, da se vedno smejem zraven. user posted image

Dojenje ponoči: ma že od nekdaj nimam problemov z vstajanjem ponoči in sem takoj budna... tako da mi ni problem it v Romanovo sobico, ga podojit in previt... potem pa še kar gledam kako spi in ga lubčkam. To bi lahko tud celo noč počela. user posted image

Apetit: se je tud meni zmanjšal, hvalabogu. Prvih 10 dni po porodu sem hotla nonstop jest, tko da tud moje kilce niso šle dol po pričakovanjih. Ampak zdej se je ustavlo in jem res malo. Ful več pijem... se mi tud na mleku pozna, ker ga imam za izvoz. user posted image

Sprehodi: vsak dan, če le ni dežja. Pa tudi v deževnem vremenu šibava za par minutk ven. Če pa je lepo vreme, smo zunaj tudi dvakrat. Dopoldne, ko vstaneva, greva po kakih opravkih ali pa samo malo po mestu in popoldne, ko pride mož iz službe... takrat smo malo dlje zunaj. Ponavadi gremo na kavico, sladoled, malo ob morju, po mestu, po trgovinah, k moji sestri(ki ima tudi enako starega dojenčka)/mami/tašči. Na daljše izlete si jst še ne upam. Čez 14 dni pa gremo na en piknik, ki ga organizira moževa služba v Idrijski beli... takrat bomo šli prvič za cel dan zdoma. Me prav zanima, kako bo. user posted image user posted image

To bo to zaenkrat. Moram zdej še cunje obesit potem se bo Roman že zbudil pa greva malo ven, če bo za. user posted image

Lep dan vam želim!

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 192
26.8.2007 18:30:50   
Sisy
heeej

Tia-ja res sem grozna še zmeraj nisem dala nobenih slikic gor..Pa kaj ko je moj kabl za prenos slik zgubil pol pa zmer traja a njegov oči prenese slike..Upam da bojo ta teden...drgač pa-komi čakam da se nam ti in Pajac pridružita na čveku tukajle  gor! Držim pesti za čim lažji porod user posted image user posted image user posted image  Še mal pa boste imele svoje sončke v rokahuser posted image

Mala Pika-ko berem tvoje štorije o nočnem zbujanju je tko kot bi opisovala naše nočne podvige user posted image  Pri nas je isto...Danes smo šli celo za tri urce ven-na sprehod v Tivoli pa je bila naša pupa ceu cajt budna a nič jokala (uau kok sva bla ponosna),ko pa sva se pa vsedla na kavo pa vrisk in sva kavo kr pogoltnila in šibala domov....No in je trajal cele 4 urce da sem jo končno uspavala....Mi že počas zmanjkuje idej kako našo bebo uspavatuser posted image

Jumpy- tut midva sva mislila da je mogoče tisto hropenje zarad zamašenga noska...No in fiziološka skos poje ampak ne vem če je kej bolš...Se bolj sliš kot bi hropla iz pljuč pa zdravnica prav da so pljučka bp user posted image

Birdy-apetita tut jst nimam..nobenga...Pojem pol manj kot prej tko da sem šla dol skoraj vse kile ki sem jih v nosečnosti dobila...Pa me moj skos krega da bom mleko zgubila če bom tko mal jedla...Pa kaj ko mi nič ne paše,tisto kar bi pa jedla pa ne smem (sadje,zelenjava)..Tko da sem še zaprta za nameček...No ampak pijem pa dosti (sem si kupila en čaj za dojenje-je ful okusen,pripraviš ga pa tko kot cedevito...)....Kaj mislite da res lahko mleko izgubiš če dost ne ješ? (sem brala da bi morale zaužit 500 kcal/dan več user posted image )

Janjana-a maš ti zaradi širokega povijanja tut probleme kaj tamali oblečt ker je tok vroče? Jst jo mam več al manj skos oblečeno sam v body (dolg rokav) pa štumfke...Ker jo tist špeh plenic tok greje da ji ne dajem gor še žabic...In pokrijem jo..........Tko je več al manj skos oblečena...Se mi reva kr smil da bi ji še čez vse tist še žabice or vlekla...

Aja punce pa še nekaj-kako zgleda oz.kako veš da ima mali krčke?

< Sporočilo je popravil Sisy -- 26.8.2007 18:31:03 >

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 193
26.8.2007 18:38:36   
Anonimen
Juhuhuuser posted image !

No, pa me cel teden ni bilo na spregled...smo bili na počitnicah pri moji res čudoviti tašči( imam res srečo, da je fantastična ženskauser posted image user posted image user posted image ), nas je cartala, nam kuhala in skrbela, da sva se z atijem malo spočila...res smo se imeli lepo!

Spanje...ja, večni problem...no jst sem ena tistih nesrečnic, ki ni imela kapljice mleka..resno, joške tolk velke kot še nikoli, mlekca pa ničuser posted image . Pa svva že v porodnišnici bile na dodatku, ker enostavno ni priteklo zero. Pa  jo rekle sestre, da naj ne skrbim, da lahko meleke priteče še 10 dni po porodu. In smo prišli domov in nič, in naslednje dni ista pesem. Pa sem si pumpala s pumpico( jokala sem kot dež, ker me je tako bolelo iztsnila sem pa par kapljic), pa sem si joškice masirala pod vročo vodo, nič ni pomagalo, pa sem pred enim tednom obupala, ker sem bila na koncu z živci. Jokala sem, se počutila krivo in ne vem kaj še...Sedaj sva na Novalac-u, ki je res super, najprej sem kupila Aptamil, ki ga je dobivala v porodnišnici, pa jo je zapiral in nismo kakali, Novalac ji pa ful odgovarja!
No sedaj pa veselo papca, se redi, pri 3 tednih je imela že skoraj 4 kguser posted image user posted image user posted image !Mislim pa da so se začeli krčki, ker jo tako težko uspavava, da je joj...po 4 ure je budna in joka, pa neha pa malo zadrema in se spet začne ful jokati, pa jo spet pomiriva in že skosraj zaspi in potem spet ful v jok..spimo zelo slabo..pride kak dan, ko je malo lažje...tko no..ob osmih zvečer je njena ura, se zbudi in potem jokanje in dremanje in spet jokanje do polnoči, potem papcanje ob 2.30 ali 3.30 potem pa do 5h spet jokanje in dremanje,pa petje pesmic in vse mogoče variante, potem zas.pi in ob 6.30 ponovi vajo. Potem pa še čez dan slabo spi, ker se dogaja isto...je kar napornouser posted image . Ampak jst si rečem bo že, sem optimist...drugače je pa tak cuker in taka lepotička, da me vedno znova prevzameuser posted image user posted image .

Sisy, jst sem nosile te oprnice za kolkice do 6 meseca(mislim da, pa takrat so bile železne, ne vem kako se sedaj in sem sedaj brez kakršni hkoli problemov tako, da le pogumnouser posted image user posted image Vem pa da ti je hudo, ker itak trpimo, ker se nam naši otročki tako smilijo. Držim pesti za Sarčiuser posted image .

No, tole je moje kratko poročilo...tamala je končno malo zaspala, da se lahko z očijem posvetiva še malo drug drugemuuser posted image .

Uživajte!

(odgovor članu MalaPika07)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
26.8.2007 18:40:33   
katis
Helow!

končno spet doma - hodimo k svakinji na 'kontrole' in tehtanje, pol pa kar pri tašči in tastu a vikend vsi trije ostanemo user posted image

V glavnem, naš Bor, ki se je rodil s 3070g in je imel 18.8. le še 2950g je do 24.8. (10 dni na flaški) pridobila kar 660g in smo tako na 3610 user posted image user posted image user posted image . Tako pravijo, da sedaj lahko pozabimo, da je sploh bil kak manjko, ker se nikjer več ne pozna. Glede na to, kako pa še vedno požrešno po flaški pije in se zraven še doji, kolikr mu moje joške to omogočajo, mislim, da bomo v kakih 10 dneh lahko že na 4kg. Hvalabogu, da sedaj tako lepo napreduje. V lička je že kot kak hrček. Moram zmanjšat kako slikco in jo prilepit sem gor, da boste videle razliko.

Prav kamen se mi je odvalil od srca user posted image

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 195
26.8.2007 18:42:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Aja punce pa še nekaj-kako zgleda oz.kako veš da ima mali krčke?

Sisy jst opažam, da se ful zvija in potem ful joka...pa neha in ko se začenja spet zvijati ful joka..ne vem no, sej nisem čist ziher, da so krčki, samo kaj pa druga..previta je, nahranjena tudi in potem kar ne more zaspati po 4,5 ur se podnevi matramo, pa tud ponoči...

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
26.8.2007 18:57:22   
katis
O taščah ne morem nič kaj slabega govort, ker je moja tako super, da bi jo z lupo lahko iskal. No isto tast. Se vidi, da je dala dva vnučka čez in isto na flaški in je zverzirana. Sicer bi ga rada malce več nosila, a tu ji pač rečemo, da je boljš, da je mal na svojem mestu ali v ležalniku, ker mu paše. Ko trdno zaspi je tako najboljš, v roke ga pa vzamemo le, ko ga kaj zvije med spanjem, ali pa ko zahteva hrano. Sicer ga poskušamo čimveč animirati, ko je buden, kar tako, da ni na rokah.

Sicer imam več problema z mojimi sorodniki.

Moja mami (živimo v isti hiši in na žalost lahko v copatah k nam dol priteče) večinoma neneapovedano uleti k nam pa čeprav smo še v samih gatah. Se kar ne navadi, da smi mi svoje lastno gospodinjstvo in da k nam pride na obisk. Vse kar ji rečem moram ful v vato zavijat sicer je popolnoma v dno duše užaljena in pol joka in ne razume in se ji ne da popolnoma nič dopovedat. Kajti ona je žrtev in mi smo zlobni user posted image  Zato ji moram vsako stvar po 1000x tupit v glavo in jo počasi provajat na 'novo'stanje. Pa saj bo, počasi.

Pol je pa tu še mamina sestra. On je tak pravi egocentrik in misli, da ima ona vedno vse prav in najbolj vse ve in seveda bi vse moralo biti po njenem. Hoče urihtavat življenja cele žlahkte in še ne vem koliko drugim. Bi sama od sebe delala neke usluge, zato da bi potem zahtevala 'povračilo' in seveda smo popolnoma nehvaležni, če tega ne vidimo tako, da on to dela iz čiste ljubezni. In sajveste kako je z obiski v tem času. Če smo neprespani, mi seveda ne paše, da že dopoldna tu pri meni sveti. In smo se že v petek domenili, da pride ona in moja babi k nam na bisk jutri zvečer, ko bo tudi mož doma. A ne, danes je klicala mojo mami, da bodo z babico prišle jutri dopoldan. In sedaj me resno drži, da je jutri pač ne bomo sprejeli na obisk, ker smo bili domenjeni drugače. poleg tega pa se ni niti potrudila, da bi se dogovorila z mano. A sem zato zlobna user posted image  Mislim, da ne. V kolikor popustim, bo naslenjič naredila še kaj več proti moji volji. Pač, imamo že zgodovino takih dogodkov in dokler jo 'držimo' na kratko, je OK in je vsa prijazna. Takoj pa, ko ji dovolimo malce več po njenem, hoče pa spet regulrita vsa naša življenja kot ena kraljica, ki ima popolno oblast... ah, zlivam žolč tuleuser posted image . Sam me ful jezi, ker se dogovoriš eno in je kao OK, se strinja s tem, čeprav ni bilo čisto tako, kot si je zamislila sama. Po pa zanalašč nikol ne sporoči nič in naredi čist po svoje, samo da je po njenem. Jezi me le, ker mojo babico v to vlači, ker pač živijo skupaj user posted image  Očitno se res v saki familiji kaka črna ovca najde user posted image

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 197
26.8.2007 19:02:41   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

previta je, nahranjena tudi in potem kar ne more zaspati po 4,5 ur se podnevi matramo, pa tud ponoči...

no evo,pr nas je isto, ampak čiiist isto....že študiram če bi kakšne kapljice kupila....

Po drug stran se spa sprašujem da mogoče nimam dost kaloričnega mleka pa da se ne naje dosti ker se tok pogosto zbuja...

Mah sej ne vem,sem že čist zmedena...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 198
26.8.2007 19:02:45   
katis
Krčki so pri nas sedaj dokaj nepomembna zadeva. Od kar nimamo več krčev zaradi lakote, so to zelo blagi krči, ki so po mojem bolj zaradi vetra in ga pač napenja, saj če se 'sprdi' ali pa 'zriga' je pol nekaj časa mir.

Izgleda pa to pri nas tako, da začne stokat in se zvijat (nogice k sebi potegne, pol ful iztegne, pa spet k sebi potegne, brca, rokice običajno ful v pest stine in jih drži pred sabo ter maha z njimi) poleg tega pa še čist rdeč v obraz postane in grbanči čelo. Ko postane prehud pa začne jokat.

Običajno pomaga,če ga dvignemo, podiramo kupček na rami ali čez koleno, ali pa če ga damo na trebuh vzdolž roke. Masaža trebuščka (v smeri urinega kazalca) ne pomaga dosti, kadar so krči močnejši.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 199
26.8.2007 19:09:45   
MalaPika07
IZVIRNO SPOROČILO: katis

Izgleda pa to pri nas tako, da začne stokat in se zvijat (nogice k sebi potegne, pol ful iztegne, pa spet k sebi potegne, brca, rokice običajno ful v pest stine in jih drži pred sabo ter maha z njimi) poleg tega pa še čist rdeč v obraz postane in grbanči čelo. Ko postane prehud pa začne jokat.

Običajno pomaga,če ga dvignemo, podiramo kupček na rami ali čez koleno, ali pa če ga damo na trebuh vzdolž roke. Masaža trebuščka (v smeri urinega kazalca) ne pomaga dosti, kadar so krči močnejši.

Pri nas isto.

Ko berem kakšne obupne noči imate pri vas, sem prav vesela, da našega tako meče le enkrat na teden. user posted image  Drugače je pa ponoči zelo zelo zlat.

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?