Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.8.2007 17:06:10
|
|
|
|
r1ta
|
Imate prav! Preveč sem zaščitniška in panična. Priznam... Zato pa ima zdaj Ana turnejo po dnevni sobi. Vmes sem zagozdi tu in tam ampak miga tako dolgo da se odgozdi. Potuje pa rikverc in takorekoč kroži na enem mestu premera pol metra . Mi pa imamo nov avto. Pravzaprav dva. Enega za atija in enega za Ano. Ana je dobila hojico (kljub temu da sem bila vedno proti ). Mami je pa utrujenaaaa. Bom probala malo Ančko uspavat...
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.8.2007 18:55:29
|
|
|
|
Ženkica
|
Rt1a: Kaja vsak dan cca 2x pade na glavo, ko puza po vseh štirih; pa je moj dragi tudi malce paničen, da jo bo kar v stajco dal, ker drugače se bo čisto "pobila", jaz pa mu kar ne morem dopovedat, da se bodo raznorazne buške in praske pojavljale najmanj do kakega 5-ega leta in pa tudi še naprej. Tudi pri nas je pestro, nekaj rožic sem že umaknila s tal, enga benjaminčka še imam v kuhinji na tleh, Kaja na njem redno cufa listke in se zraven smeji in čaka priložnost da pograbi še kako pest zemlje. Najbolj ji je pa smešno, ko se zraven derem NEEEEEEEEEEE. Najraje sicer raziskuje v kopalnici, sploh če je zraven vkljopljen še pralni stroj, ki se tako zanimivo vrti. No, da se pohvalim; prejle smo vplačali počitnice in sicer gremo 3.9. v Grčijo, otok Lefkas v apartma; s sabo bomo vzeli še babico (mojo mami). Za družbo in varuško seveda. V torek pa šibava v Gradz, mam že plane kaj vse "moram" kupit v Ikeji za Kajo; se že veselim. Včeraj sem ji kupila njene prve prave copatke v Massu in pa v H&M-u tiste štumfke, ki imajo gumo na podplatkih, da ne drsi; itak je non stop na tleh. pa pa Ženkica
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.8.2007 19:17:13
|
|
|
|
crci06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Mi smo pa danes avtosedež krstili. In 2x se je pokakala v njem! Kaj to pomeni? Je pa fajn, ker zdaj naprej gleda in ji je zanimivo skozi okno gledat. Hahaha, a se spomniš, ko sem začetek maja prilimala slikico, kako se mi je nejc pokakal v tisti minutki, ko sem ga v dnevni slikala v novem sedežu. Tolk ga je ***, da je bil flekec na stolčku... R1ta, bravo za kanček Anine svobode... pa ja - vse smo malce zaščitniške... sej smo ja mamice in "NEEEEE" se bomo kmalu drle tudi v sanjah, se mi zdi in JAAAA, jaz bi tudi šla v Grčijo ali na kakršenkoli dopust...
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.8.2007 20:11:18
|
|
|
|
klavdijak1
|
Ja jest bi tud šla v Grčijo, no mogoče mi uspe vsaj do Čateža za vikend. Ali ima še kakšen od decemberčkov težave s polivanjem - bruhanjem Tristan non stop bruha imava 29 pregled pa me zanima če katera ve kako ta pregled zgleda!? Sem zadnič čito pozabila naše mere pri 8 m 7800g in 73 cm. Vilma za mene kar mal stisne ko se spomnim kako lep je ta občutek ko prvič slišiš od ja mogoče bomo mel pa tud mi še enga sam čez ene 2 leti! Jest sploh nebi o buškah to je pri nas že prava mora skor vsak dan se kam butne včeraj sem ga držala pa se je v rob previjalne butnil tko da samo hladilnik z margarino nafilat da vsaj malo oblažimo posledice raziskovanja naših malčkov!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.8.2007 20:24:09
|
|
|
|
lidijat
|
Heej! Najprej Vilma, za . Vidim, da ste glih pri hvaljenju svojih ! Najprej moram jaz našo nepohvalit, ker imamo na sporedu spet zbujanje na pol do ene ure . Dost mam že nooooo! No, sej drugače je pa en velik cukr, čebljavček, stiskavček, vse prepleza in ja tud mi imamo buške, ker se skoz dviguje, odpira predale, raziskuje, ni da ni. V stajici zdrži ene 5 minut, če je fajn dobre volje (prav dobre volje itak ne more biti, ker se sploh ne naspi). Kot igrače so zanimive samo neigrače - "štromarija", telefonija,... rože iz tal sem že vse poskrila. No, tole je bilo na hitro naših 5 minut za hvalo. Emamair, glede šeste bolezni ti lahko pomagam toliko, da to niso velike pikice ampak res drobni, gosto posuti izpuščajčki, vsaj pri nas je blo tko. Vročina je bila 3 dni, največ do 38,5. Zdaj jo pa šibam lovit po stanovanju, ker še ni zaspana, itak.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.8.2007 20:31:55
|
|
|
|
lidijat
|
najbolj luštno je pod mizo in pod stolčkom (vsekakor bolj kot v stolčku)
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.8.2007 21:17:20
|
|
|
|
r1ta
|
Klavdijak1 super video! Vi se pa nič več ne hecate! Še malo pa boste hodili!
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.8.2007 21:56:40
|
|
|
|
pika30
|
Bravo Ana Lidijat lušni slikci Eva se že zna skrivalnice. Klavdijak1 super video.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.8.2007 22:08:16
|
|
|
|
pika30
|
Aja sem prej pozabila, Klavdijak1 naša nič več ne poliva in ne bruha.Ja kaj pa bi bilo Tristanu da ves čas bruha ,to ni dobro,naj pije dovolj tekočine.Samo čudno se mi zdi da moraš čakat do 29. na pregled,je še lahko nevarnost dehidracije. No lepo rihtajta ne pregledu pa poročaj kako je bilo.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.8.2007 22:19:28
|
|
|
|
frufru
|
Klavdijak1 ampak tale tvoj junaček pa šiba , naš se je pa danes šele prvič na kolena spravil
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.8.2007 22:35:48
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Ana je dobila hojico (kljub temu da sem bila vedno proti ). Hecno, tudi sama sem razmišljala, da bi jo dala v hojco, pa sem bila vedno proti. Kaj se dogaja? No, pri nas se dogaja to, da je mala postala pravi turbo dojenček, ki ga je povsod polno. In bi jo rada dala nekam, da bo še vedno lahko aktivna, ampak nekako na enem mestu V stajico je niti probala ne bom dat, ker po moje bo misla, da je v zaporu in se bo drla NEEEE je tudi moja najpogostejša beseda zadnje čase. Tiji pa privabi strašen krohot na usta klavdijak, kako to misliš, da še poliva? In kakšen pregled imate? To me zanima zato, ker naša tudi poliva še vedno, čeprav bi se to moralo že končati. Malo sumim, da ji jogurti in skute ne pašejo. Mislite, da je to možno? Posvetovalnico imamo čez en teden, bom tudi vprašala.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.8.2007 23:14:27
|
|
|
|
klavdijak1
|
pika30 Tristan ma sum na refluk, bomo vidli kaj bo na pregledu v gastro ambulanti Tristan bruha po vsaki hrani in skoraj po vsakem obroku tudi do 2 uri po obroku je res zoprno! Mislim tole spanje je pa norišnica ura je 23;11 mi pa še kar žur http://www.mojvideo.com/video-a-je-kdo-zaspan-ura-22-10/08d39cd8ebed9fdcbe7e to je bilo ob 22:10 Danes mal pretiravam s snemanjem ampak mi je res zabaven tale naš fant No pa Lahko noč
< Sporočilo je popravil klavdijak1 -- 23.8.2007 23:20:38 >
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.8.2007 23:42:28
|
|
|
|
r1ta
|
U Klavdija potem je pa pri vas kar pestro! Pravi mali nagajivček! Kljub temu da je mamica že fejst zaspana je pa mali pravi cukerček!
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.8.2007 23:49:53
|
|
|
|
pika30
|
Žurer ni kaj in kdaj je zaspal? R1ta kaj ti tudi ne moreš spat?
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 24.8.2007 7:44:23
|
|
|
|
pika30
|
Jutroooooo ne bom rekla da sem se prva vstala,ker vem da nisem. Fino prespali noč ,jaz bi še podaljšala če bi bilo možno,pa Ajda tako razturava po postelji,da nič nebo.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 24.8.2007 8:17:30
|
|
|
|
klavdijak1
|
Zaspali ob 24:10 in vstali ob 7:05 stem da smo imeli ob 4 standard bujenje za čaj! Upam da mu to ne pride v navado. Ampak sem ok zdej po drugi že skor vidim Naja3 mislim da pri takih hiperaktivčki je hojca res edina rešitev jest si res ne prectavljam kaj bi brez nje saj ko je v hojci vem da ne bo nobene nove buške! No zdej se greva pa midva potepat danes imava AVTO Lep dan vsem pri nas je še meglen
< Sporočilo je popravil klavdijak1 -- 24.8.2007 8:24:28 >
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 24.8.2007 8:30:14
|
|
|
|
Ženkica
|
Klavdijak1: pri nas imate pa enakega hiperaktivnega kot pri nas, samo s to razliko, da se naša Kaja ne odriva z nogo ko puza, ampak šiba po vseh štirih, pa ob 22.10 uri na mojo veliko srečo že sladko spančka . Je pa res takooooo luštkan tamali, hi hi, bi kar skos gledala te filmčke, tako da hočemo ŠEEEEEEEEEE.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 24.8.2007 8:31:42
|
|
|
|
severnica77
|
klavdijak1 - ta zadnji filmček .... Pa to je točno tako, kot, da bi gledala našega Lea. Res kopija obnašanja Grize rob posteljice in enako ropota .... In enako po deseti uri, včasih še po enajsti ... Res ne morem verjeti kako podobno vsi malčki počnejo vragolije . Je pa pravi cuker. Stajica - sem bila proti pa jo vseeno imamo. No, kupila je verjetno ne bi, mi jo je dala kolegica. Hojica - Je pa res ne bomo prakticirali. Dam ga na tla in pač pridelamo tudi kakšno buškico ampak je vsak dan boljše. Zdaj že ve, da včasih kaj boli. NE - Tudi pri nas pogosta beseda . Je pa res, da jo bolj uporablja moj dragi. Je tudi bolj zaščitniški in mu manj pusti. Jaz pa sem mnenja, da mu preveč stvari tudi ne smeš prepovedovati, ker drugače pa se tudi ne bo dosti naučil. Opažam, da se dosti boljše razvijajo, če so bolj svobodni. Po drugi strani pa tudi more vedeti, da vsega kar hoče tudi ne more dobiti (naprimer raznih kabolov in vleči prenosnih diskov po tleh ) Mi spimo kako kdaj. Enkrat do desetih, spet drugič nekje ob osmih. Pred osmo pa se res nikoli ne zbudi, še osma ura je bolj redko na urniku. Hvala bogu, ker sva z mojim res huda zaspanca in občudujem vse, ki se zbujate okoli šeste, nepojemljiva pa mi je peta ura. Ampak, če se mora, se mora, saj vem, da bi se tudi jaz navadila. No, danes pa je res lep sončen dan. Bova kar šibala ven.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 24.8.2007 9:26:17
|
|
|
|
Naja30
|
Mi2 tud šibama ven, samo na hitro vas pozdravim. Imaš prav, severnica, preveč se jih ne sme omejevat. Pa kaj, če kakšno revijo, cd ipd razturi, saj to so brezvezne stvari Spale sma ok. Ne vem, kaj je to po novem, da ima svoje ure od cca 1h-4h. Sicer spi, ampak bi se dojila (beri vlekla mamo dudo ) vsake pol ure ali uro. Potem pa spet lepo spimo par ur. Ah, kaj čmo. Želim vam lep dan.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 24.8.2007 9:34:08
|
|
|
|
Shorty_
|
pa kje za mate ve sonce pr nas bo glihkar padalo. Tristan ja lepotec nagajivi je treba jit prej ajat. No učeraj je bil dan za vragolije Nika ni in ni hotla zaspat pa sem jo pustilav posteljici, vsake toliko je mal pojamrala in pol slišim kr naenkrat butanje in grem pogledat in je z glavo premaknila dilo na kateri imam previjalno na postelci in na drugi strani ven pogledala in klicala tate tate (ve da je ati bolj popustljiv) no zaspali smo ob 23h jedli ob 2h in 5h ter ob 7h ustali. no pri plezanju pa tud Nika dohiteva Tristana sam da se ne opira na stopalo. Bravo Tristan se opazi da lahko posnema bratca a ne? no jok šibam
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 24.8.2007 9:57:35
|
|
|
|
frufru
|
Tko, naš pobček je zaspal, pa sem si vzela pavzo likanja Ga je postavljanje na kolena utrudilo. Pa posteljco bova morala danes znižat, ker se sede prime za gartrce in poskuša dvignit. Zaenkrat mu še ne rata. Samo boljš, da prej zrihtamo, kot da ven cmokne. R ma potrjen dopust edino v torek mora it še službeno neki v Krško Tako, da bomo pol verjetno celo šli na morje. Upam, da nas ne bo spet kaj zaribal
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 24.8.2007 11:13:34
|
|
|
|
pika30
|
Frufru ne dela jaz bi Lovra videla JAAAAA.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 24.8.2007 11:36:03
|
|
|
|
r1ta
|
Dober dan! Spali smo, hja, kot ponavadi. Okoli pol dveh se je zbudila, dada je bil zakomiran tako da sem se jaz vstala, ampak samo z nogami čez posteljo. Potem se zbudim (saj ne vem koliko časa za tistim ko se je Ana oglasila) in se najdem ležati v postelji poprek in mi noge visijo dol. Sem samo rekla: "O my God!" in šla brž počekirat Ano. Do takrat je že napol spala, ampak je bila vseeno vesela dude. Potem se je spet zbudila ob petih in je jaz nisem mogla uspavat, tako da je pri nama plazila do šestih, potem jo je pa dada uspaval in je spala do osmih... Zagotovo je on pri nočnih uspavanjih uspešnejši od mene. Sicer me pa od vsega nošenja in prestavljanja čez dan res boli križ... No, da se pohvalim z našo novo pridobitvijo. Takole reč izgleda in gre kot strela. Me je včeraj na testni vožnji kar stisnilo ko je stopil na gas. To pa je pospešek! Komaj čakam, da gremo v Slovenijo, da ga bom vozila! Pika30 kako je z dieto? Meni so se kilce malo ustavile. Prišla sem na -2,5 zdaj pa kar stoji... Lep dan! Mene čaka čiščenje in še en čink likanja...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?