|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
23.8.2007 17:06:10   
r1ta
Imate prav! Preveč sem zaščitniška in panična. Priznam... Zato pa ima zdaj Ana turnejo po dnevni sobi. Vmes sem zagozdi tu in tam ampak miga tako dolgo da se odgozdi. Potuje pa rikverc in takorekoč kroži na enem mestu premera pol metrauser posted image .

Mi pa imamo nov avto. Pravzaprav dva. Enega za atija in enega za Ano. Ana je dobila hojico (kljub temu da sem bila vedno protiuser posted image ). Mami je pa utrujenaaaa. Bom probala malo Ančko uspavat...user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
23.8.2007 18:55:29   
Ženkica
Rt1a: Kaja vsak dan cca 2x pade na glavo, ko puza po vseh štirih; pa je moj dragi tudi malce paničen, da jo bo kar v stajco dal, ker drugače se bo čisto "pobila", jaz pa mu kar ne morem dopovedat, da se bodo raznorazne buške in praske pojavljale najmanj do kakega 5-ega leta in pa tudi še naprej.

Tudi pri nas je pestro, nekaj rožic sem že umaknila s tal, enga benjaminčka še imam v kuhinji na tleh, Kaja na njem redno cufa listke in se zraven smeji in čaka priložnost da pograbi še kako pest zemlje. user posted image  
Najbolj ji je pa smešno, ko se zraven derem NEEEEEEEEEEE. user posted image
Najraje sicer raziskuje v kopalnici, sploh če je zraven vkljopljen še pralni stroj, ki se tako zanimivo vrti.

No, da se pohvalim; prejle smo vplačali počitnice in sicer gremo 3.9. v Grčijo, otok Lefkas v apartma; s sabo bomo vzeli še babico (mojo mami). Za družbo in varuško seveda. user posted image

V torek pa šibava v Gradz, mam že plane kaj vse "moram" kupit v Ikeji za Kajo; se že veselim.

Včeraj sem ji kupila njene prve prave copatke v Massu in pa v H&M-u tiste štumfke, ki imajo gumo na podplatkih, da ne drsi; itak je non stop na tleh.

pa pa

Ženkica

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
23.8.2007 19:17:13   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3
Mi smo pa danes avtosedež krstili. In 2x se je pokakala v njem! Kaj to pomeni? user posted image  user posted image
Je pa fajn, ker zdaj naprej gleda in ji je zanimivo skozi okno gledat.

user posted image user posted image user posted image
Hahaha, a se spomniš, ko sem začetek maja prilimala slikico, kako se mi je nejc pokakal v tisti minutki, ko sem ga v dnevni slikala v novem sedežu. Tolk ga je ***, da je bil flekec na stolčku... user posted image

R1ta, bravo za kanček Anine svobode... pa ja - vse smo malce zaščitniške...

sej smo ja mamice

in "NEEEEE" se bomo kmalu drle tudi v sanjah, se mi zdi user posted image

in JAAAA, jaz bi tudi šla v Grčijo ali na kakršenkoli dopust...user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
23.8.2007 20:11:18   
klavdijak1
Ja jest bi tud šla v Grčijo, no mogoče mi uspe vsaj do Čateža za vikend.

Ali ima še kakšen od decemberčkov težave s polivanjem - bruhanjem Tristan non stop bruha imava 29 pregled pa me zanima če katera ve kako ta pregled zgleda!?

Sem zadnič čito pozabila naše mere pri 8 m 7800g in 73 cm.

Vilmauser posted image  za user posted image  mene kar mal stisne ko se spomnim kako lep je ta občutek ko prvič slišišuser posted image oduser posted image  ja mogoče bomo mel pa tud mi še enga sam čez ene 2 leti!

Jest sploh nebi o buškah to je pri nas že prava mora skor vsak dan se kam butne včeraj sem ga držala pa se je v rob previjalne butnil tko da samo hladilnik z margarino nafilat da vsaj malo oblažimo posledice raziskovanja naših malčkov!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
23.8.2007 20:24:09   
lidijat
Heej!
Najprej Vilma, user posted image  za user posted image . Vidim, da ste glih pri hvaljenju svojih user posted image  user posted image user posted image ! Najprej moram jaz našo nepohvalit, ker imamo na sporedu spet zbujanje na pol do ene ure user posted image . Dost mam že nooooo!
No, sej drugače je pa en velik cukr, čebljavček, stiskavček, vse prepleza in ja tud mi imamo buške, ker se skoz dviguje, odpira predale, raziskuje, ni da ni. V stajici zdrži ene 5 minut, če je fajn dobre volje (prav dobre volje itak ne more biti, ker se sploh ne naspi). Kot igrače so zanimive samo neigrače - "štromarija", telefonija,... rože iz tal sem že vse poskrila. No, tole je bilo na hitro naših 5 minut za hvalo.
Emamair, glede šeste bolezni ti lahko pomagam toliko, da to niso velike pikice ampak res drobni, gosto posuti izpuščajčki, vsaj pri nas je blo tko. Vročina je bila 3 dni, največ do 38,5.

Zdaj jo pa šibam lovit po stanovanju, ker še ni zaspana, itak.

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
23.8.2007 20:31:55   
lidijat
najbolj luštno je pod mizo

user posted image

in pod stolčkom (vsekakor bolj kot v stolčku)

user posted image

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
23.8.2007 21:08:35   
klavdijak1
tko pa mi puzamo

http://www.mojvideo.com/video-pa-znam-puzat/4dad2afe99e445b936b6

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
23.8.2007 21:17:20   
r1ta
Klavdijak1 super video! Vi se pa nič več ne hecate! Še malo pa boste hodili!user posted image user posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
23.8.2007 21:56:40   
pika30

Bravo Ana user posted image user posted image
Lidijat lušni slikci user posted image  Eva se že zna skrivalnice.user posted image Klavdijak1 super video. user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
23.8.2007 22:08:16   
pika30
Aja sem prej pozabila, Klavdijak1 naša nič več ne poliva in ne bruha.Ja kaj pa bi bilo Tristanu da ves čas bruhauser posted image ,to ni dobro,naj pije dovolj tekočine.Samo čudno se mi zdi da moraš čakat do 29. na pregled,je še lahko nevarnost dehidracije.
No lepo rihtajta ne pregledu pa poročaj kako je bilo.user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
23.8.2007 22:19:28   
frufru
Klavdijak1 ampak tale tvoj junaček pa šibauser posted image user posted image user posted image , naš se je pa danes šele prvič na kolena spravil

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
23.8.2007 22:35:48   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Ana je dobila hojico (kljub temu da sem bila vedno protiuser posted image ).

Hecno, tudi sama sem razmišljala, da bi jo dala v hojco, pa sem bila vedno proti. Kaj se dogaja?user posted image  No, pri nas se dogaja to, da je mala postala pravi turbo dojenček, ki ga je povsod polno. In bi jo rada dala nekam, da bo še vedno lahko aktivna, ampak nekako na enem mestu user posted image  V stajico je niti probala ne bom dat, ker po moje bo misla, da je v zaporu in se bo drla user posted image

NEEEE je tudi moja najpogostejša beseda zadnje čase. Tiji pa privabi strašen krohot na usta user posted image

klavdijak, kako to misliš, da še poliva? In kakšen pregled imate? To me zanima zato, ker naša tudi poliva še vedno, čeprav bi se to moralo že končati. Malo sumim, da ji jogurti in skute ne pašejo. Mislite, da je to možno?user posted image  Posvetovalnico imamo čez en teden, bom tudi vprašala.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
23.8.2007 23:14:27   
klavdijak1
pika30 Tristan ma sum na refluk, bomo vidli kaj bo na pregledu v gastro ambulanti
Tristan bruha po vsaki hrani in skoraj po vsakem obroku tudi do 2 uri po obroku je res zoprno!

Mislim tole spanje je pa norišnica ura je 23;11 mi pa še kar žur

http://www.mojvideo.com/video-a-je-kdo-zaspan-ura-22-10/08d39cd8ebed9fdcbe7e 
to je bilo ob 22:10

Danes mal pretiravam s snemanjem ampak mi je res zabaven tale naš fant
No pa Lahko noč user posted image

< Sporočilo je popravil klavdijak1 -- 23.8.2007 23:20:38 >

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
23.8.2007 23:42:28   
r1ta
U Klavdija potem je pa pri vas kar pestro! Pravi mali nagajivček! Kljub temu da je mamica že fejst zaspana je pa mali pravi cukerček!

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 4214
23.8.2007 23:49:53   
pika30
Žurer ni kaj in kdaj je zaspal?

R1ta kaj ti tudi ne moreš spat?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
24.8.2007 7:44:23   
pika30
Jutroooooouser posted image user posted image user posted image
ne bom rekla da sem se prva vstala,ker vem da nisem.
Fino prespali noč ,jaz bi še podaljšala če bi bilo možno,pa Ajda tako razturava po postelji,da nič nebo.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
24.8.2007 8:17:30   
klavdijak1
Zaspali ob 24:10 in  vstali ob 7:05 stem da smo imeli ob 4 standard bujenje za čaj!
Upam da mu to ne pride v navado.

Ampak sem ok zdej po drugi user posted image  že skor vidimuser posted image

Naja3 mislim da pri takih hiperaktivčki je hojca res edina rešitev jest si res ne prectavljam kaj bi brez nje saj ko je v hojci vem da ne bo nobene nove buške!

No zdej se greva pa midva potepat danes imava AVTOuser posted image

Lep dan vsem pri nas je še meglen

< Sporočilo je popravil klavdijak1 -- 24.8.2007 8:24:28 >

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
24.8.2007 8:30:14   
Ženkica
Klavdijak1: pri nas imate pa enakega hiperaktivnega user posted image  kot pri nas, samo s to razliko, da se naša Kaja ne odriva z nogo ko puza, ampak šiba po vseh štirih, pa ob 22.10 uri na mojo veliko srečo že sladko spančka user posted image  user posted image .

Je pa res takooooo luštkan tamali, hi hi, bi kar skos gledala te filmčke, tako da hočemo ŠEEEEEEEEEE. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4218
24.8.2007 8:31:42   
severnica77
klavdijak1 - ta zadnji filmček .... Pa to je točno tako, kot, da bi gledala našega Lea. Res kopija obnašanja user posted image  Grize rob posteljice in enako ropota .... In enako po deseti uri, včasih še po enajsti ...

Res ne morem verjeti kako podobno vsi malčki počnejo vragolije user posted image . Je pa pravi cuker.

Stajica - sem bila proti pa jo vseeno imamo. No, kupila je verjetno ne bi, mi jo je dala kolegica.

Hojica - Je pa res ne bomo prakticirali. Dam ga na tla in pač pridelamo tudi kakšno buškico ampak je vsak dan boljše. Zdaj že ve, da včasih kaj boli.

NE - Tudi pri nas pogosta beseda user posted image . Je pa res, da jo bolj uporablja moj dragi. Je tudi bolj zaščitniški in mu manj pusti. Jaz pa sem mnenja, da mu preveč stvari tudi ne smeš prepovedovati, ker drugače pa se tudi ne bo dosti naučil.

Opažam, da se dosti boljše razvijajo, če so bolj svobodni. Po drugi strani pa tudi more vedeti, da vsega kar hoče tudi ne more dobiti (naprimer raznih kabolov in vleči prenosnih diskov po tleh user posted image )

Mi spimo kako kdaj. Enkrat do desetih, spet drugič nekje ob osmih. Pred osmo pa se res nikoli ne zbudi, še osma ura je bolj redko na urniku. Hvala bogu, ker sva z mojim res huda zaspanca in občudujem vse, ki se zbujate okoli šeste, nepojemljiva pa mi je peta ura. Ampak, če se mora, se mora, saj vem, da bi se tudi jaz navadila.

No, danes pa je res lep sončen dan. Bova kar šibala ven.

Neposredna povezava do sporočila: 4219
24.8.2007 9:26:17   
Naja30
Mi2 tud šibama ven, samo na hitro vas pozdravim.

Imaš prav, severnica, preveč se jih ne sme omejevat. Pa kaj, če kakšno revijo, cd ipd razturi, saj to so brezvezne stvari user posted image  
Spale sma ok. Ne vem, kaj je to po novem, da ima svoje ure od cca 1h-4h. Sicer spi, ampak bi se dojila (beri vlekla mamo dudo user posted image ) vsake pol ure ali uro.user posted image  Potem pa spet lepo spimo par ur. Ah, kaj čmo.

Želim vam lep dan.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
24.8.2007 9:34:08   
Shorty_
pa kje za user posted image mate ve sonce pr nas bo glihkar padalo.

Tristan ja lepotec nagajivi je treba jit prej ajat.
No učeraj je bil dan za vragolije Nika ni in ni hotla zaspat pa sem jo pustilav posteljici, vsake toliko je mal pojamrala in pol slišim kr naenkrat butanje in grem pogledat in je z glavo premaknila dilo na kateri imam previjalno na postelci in na drugi strani ven pogledala in klicala tate tate (ve da je ati bolj popustljiv) no zaspali smo ob 23h jedli ob 2h in 5h ter ob 7h ustali.

no pri plezanju pa tud Nika dohiteva Tristana sam da se ne opira na stopalo. Bravo Tristanuser posted image se opazi da lahko posnema bratca a ne?

no jok šibam

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
24.8.2007 9:57:35   
frufru
Tko, naš pobček je zaspal, pa sem si vzela pavzo likanja user posted image Ga je postavljanje na kolena utrudilo. Pa posteljco bova morala danes znižat, ker se sede prime za gartrce in poskuša dvignit. Zaenkrat mu še ne rata. Samo boljš, da prej zrihtamo, kot da ven cmokne. 
R ma potrjen dopust user posted image user posted image edino v torek mora it še službeno neki v Krško user posted image user posted image Tako, da bomo pol verjetno celo šli na morje. Upam, da nas ne bo spet kaj zaribal

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
24.8.2007 10:52:33   
frufru
Samo poizkus, upam, da dela
http://www.mojvideo.com/video-bodoci-bobnar/33e5d6e4137df1af3676

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
24.8.2007 11:13:34   
pika30
Frufru ne delauser posted image  jaz bi Lovra videla JAAAAA.user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
24.8.2007 11:36:03   
r1ta
Dober dan!

Spali smo, hja, kot ponavadi. Okoli pol dveh se je zbudila, dada je bil zakomiran tako da sem se jaz vstala, ampak samo z nogami čez posteljo. Potem se zbudim (saj ne vem koliko časa za tistim ko se je Ana oglasila) in se najdem ležati v postelji poprek in mi noge visijo dol. Sem samo rekla: "O my God!" in šla brž počekirat Ano. Do takrat je že napol spala, ampak je bila vseeno vesela dude. Potem se je spet zbudila ob petih in je jaz nisem mogla uspavat, tako da je pri nama plazila do šestih, potem jo je pa dada uspaval in je spala do osmih... Zagotovo je on pri nočnih uspavanjih uspešnejši od mene. Sicer me pa od vsega nošenja in prestavljanja čez dan res boli križ...

No, da se pohvalim z našo novo pridobitvijo. Takole reč izgleda in gre kot strela.
user posted image

Me je včeraj na testni vožnji kar stisnilo ko je stopil na gas. To pa je pospešek! Komaj čakam, da gremo v Slovenijo, da ga bom vozila!

Pika30 kako je z dieto? Meni so se kilce malo ustavile. Prišla sem na -2,5 zdaj pa kar stoji...

Lep dan!

Mene čaka čiščenje in še en čink likanja...

(A. Einstein)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?