|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
23.8.2007 12:20:57   
malamalinca
Pinka1, tudi jaz menim, da pojdi k splošni zdravnici in ona ti mora dati bolniški stalež.
To naredi čimprej, saj je zelo pomembno, da počivaš.
To, da z ležanjem ne pripomoreš k ničemur je larifari.

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
23.8.2007 12:22:46   
Anonimen
Se strinjam z malamalinco. Tisti ki ti je to rekel nima pet čistih.
Počivaj, nobenih naporov...pa boš videla da bo vse okej.

Mi pa držimo pesti za tebe user posted image user posted image

(odgovor članu malamalinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
23.8.2007 12:23:40   
tasyo
Tudi sama sem zaenkrat na bolniški, ker imam ves čas po malem krče, ampak izcedka pa ne, tako da sem kar pomirjena. Ampak dokler tile najbolj občutljivi tedni ne minejo, pa naj se v službi znajdejo kakor vedo in znajo. No, sicer pa moram povedat, da imam super šefico in mi je rekla, naj si raje vzamem kakšen dan več kot pa premalo...
Sicer me pa trenutno najbolj muči to, da ko sem malo bolj aktivna (beri- grem v tregovino, na daljši sprehod), se mi krči okrepijo in moram nazaj počivat. In ker ne počnem ničesar, poleg tega pa me po malem daje še zgaga, se kar ne morem upret haldilniku, kar pa ni najboljš... Ker me že zdaj boli križ kot sam hudič!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 403
23.8.2007 12:41:53   
zokica
no, jaz bom na bolniški vso nosečnostuser posted image !!!delam namreč v velikih strupih ( poliester ) in sem takoj šla na bolniško. sedaj smo na naši firmi 3 nosečnice : moja sestra, rok ima novembra; sodelavka Mateja, rok ima januarja in moja malenkost!user posted image  kako bo naš delovodja vesel ko bo prišel z dopusta in še mene ne bo!? to bo žurka, že vidim, kako mu bodo živci delaliuser posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 404
23.8.2007 12:45:31   
Anonimen
tasyo jaz imam enako težave kot ti, samo da sem imela še izcedek. Ampak pri meni v službi še ne vejo, ker dokler ne slišim srčka moje pikice ne bom sigurna. To pa bom izvedela v ponedeljek.
Jaz se tudi nič ne oziram na službo, čeprav jaz pa imam pasjo šefico, je taka veš, fuuuuuul hinavka, ampak me prav mal briga. Komaj čakam da imam svojega ginekologa 05.09. ker če me bo tko križ bolel kot sedaj ne vem kaj še bo. Jaz iamam pa že tko hrbtenico na psu, tko da če bo še kaj slabše bom brez kančka slabe vesti šla za kak teden na bolniško.
Ma ga ni boga da bi se na koga ozirala pri mojemu prvojonecu/prvorojenčku!!!

(odgovor članu tasyo)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
23.8.2007 13:37:34   
leni5
Aprilčice, dobile ste še eno članico...PDP 24.4., doma pa imamo skoraj triletno pupko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
23.8.2007 13:51:07   
Anonimen
leni5 čestitke in dobrodošla med nami...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
23.8.2007 14:43:47   
u04111976
Pozdravljeneuser posted image !

Pinka1, naj te nič preveč ne skrbi, jaz sem v 1.nosečnosti krvavela, sem takoj šla na urgenco, in pet dni nismo vedeli, ali se je obdržalo ali ne; pa je potem po jemanju zdravil blo vse ok. Imamo 9let starega Mihca. Drugič je šlo vse ok., zdaj pa sem imela dva dni med belim tokom takšen rozast sluz in eno rjavo pikici, pa je G bila ravno na dopustu in je sestra rekla, da če se mi čez kakšen dan ne ustavi naj grem na urgenco in predvsem naj počivam; no pa se je umirirlo. Pregled imam šele 11.9., sem kar nestrpna ko pišete že o vrečkah in srčkih in ... Obvezno POČIVAJ kolikor se da, če boš šla k osebnemu zdravniku ti bo zagotovo napisal kakšen dan bolniške, tudi če nimaš obvestila od G!

Donat pa priporočajo piti zjutraj, sobne temperature, proti zgagi in zaprtju.

Takšnih težav nimam, imam pa vsake pol ure druge lušte! Prej se mi je luštalo restan krompir in dunajski, zdaj ko mam krompir že skoraj kuhan, evo pa lignje, pismo me to jezi.user posted image  Slabosti ali bruhanja ni, sam mam take čudne metuljčke, ko kaj pojem je pa takoj boljeuser posted image ! Danes smo dopolnili 7.teden, kg so še enaki, ampak po vseh teh luštihuser posted image !? No, mal se pa že morm nazaj držat, da bom prišla skoz vrata.

Danes je pršla prijatlca z morja, ima PDP novembra, pa ma tak fajni velik buši!!!!!!! Zadnjič sem čutila kako njenuser posted image  brca, ful dober, komaj čakam!!!!

Lep dan želim vsem user posted image  srečkam (tista ko si je to zmislila, res je fajn-user posted image srečka!)   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
23.8.2007 14:51:01   
KatyMM
Pozdravljene vse nove srečkeuser posted image .

Leni imava na isti dan PDPuser posted image  Kdaj imaš pa pregled?
To pomeni, da je DOnat fajn pit. Bom začela prakticirat.
Ja, jaz komi čakam, da se bo buši videl. No saj, takole popoldan se že kar vidi, k sem vsa napihnjena. Ampak počasi začenjam uživat in se veselit nosečnosti in me ni več tako zelo strah. Saj bo počasi. Komaj čakam 12. septemberuser posted image

Imejte se fajn in preživiti popoldan v objemu svojihuser posted image . Dan je kot nalašč za to.

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 409
23.8.2007 15:57:04   
Ketrin
Čau user posted image !
Kaj pa Kalcij? Pijete kake šumeče tablete kalcija? Eni pravijo, da je dobro.... Jaz jem CentramedMami že več kot pol leta. Zdaj pa ne vem a bi še tele šumečke kupila?!?! user posted image Najbrž škodit ne more, ali pač? Donat pa se že cel teden spravljam kupit, pa vedno pozabim! user posted image

Seznam aprilčic se pa res daljša, izgleda da so poletni meseci res plodni.... Uffff, kolk bo novih user posted image !!!
Čestitke vsem novim!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatyMM)
Neposredna povezava do sporočila: 410
23.8.2007 15:58:44   
Ketrin
Vesnica kako si ti to naredila, da ko grem z miško na tvoje ime vidim tele poste.... A veš kaj mislim? user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 411
23.8.2007 17:59:49   
pinka1
Pozdravljene!

Kot zakleto je tudi moja splošna zdravnica na dopustu. Ampak se sploh ne sekiram, ker sem se odločila, da jutri sigurno ne grem delat. Za bolniško sem bom pa itak pač za nazaj zmenila, ker tako moja G kot spl. zdravnica glede tega ne komplicirata - vsaj pri meni nikoli ne - res pa je, da nisem skoraj nikoli na bolniški.

Tudi meni je služba daleč zadaj za mojim sinekom in sedaj pikico v meni, ki upam, da še vztraja in raste.
V službi sem na malo bolj vodilnem mestu ampak vsakogar se lahko nadomesti in tudi mene se bo brez problema. Vedno sem devala družino na prvo mesto in glede tega vem, da se nikoli ne bom spremenila. Tako sem tudi danes sodelavcu namignila, da me verjetno nekaj časa ne bo. Najprej bolniška, potem pa še malo dopusta, ki smo ga sedaj zaradi nastale situacije bili primorani prestavit.

Ubija me ta negotovost - ko ne vem kaj zdaj. A bo vse OK. A se bo v ponedeljek videlo, da je pikica zrastla, ali se bo videlo da je nehala rasti in bo potrebno nosečnost prekiniti.....Tisoč ????

No, upam, da ne težim preveč ampak prav olajšam si dušo, ko se vam takole malo razpišem.

Lep večer!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 412
23.8.2007 18:47:13   
Anonimen
pinka1 sploh nič ne težiš, saj zato smo tu, da si lahko pomagamo, poslušamo ena drugo, tko da ti se nam kar izpovej. Tudi jaz sem se puncam spovedala prejšnji teden ko sem imela izcedek in so me vse poslušale in mi svetovale kako in kaj. Zato pa smo tu, a ne nosečke moje user posted image

Ketrinuser posted image user posted image user posted image vem kaj misliš ja, hihihihi....hmmm, zdej ti bom razložila kako, pa upam da bo šlo, drugače pa kar napiši da ne gre, več glav več ve user posted image user posted image
1. greš na link http://lilypie.com/ -->izbereš expecting a baby-->in izbereš vse kaj ti je všeč-->no in ko boš vse naredila, prvo povezavo kopiraš in greš na "MOJA RINGARAJA"-->to je čisto zgoraj v kotu-->izbereš moj profil-->in to kar si prej skopirala kopiraš sem

2. če pa poleg tega hočeš še tistega dojenčka ki se vidi greš pa na link http://babystrology.com -->izbereš Baby Tickers --> izpolniš vse potrebno in spodnjo povezavo ravno tako kopiraš kot sem ti zgoraj napisala...s tem da naredi enter pri prejšnjem kopiranju, da gre to kopiranj ev novo vrsto.

Uffffff, a sem zakomplicirala?!?!?! user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gremo delat, da vidmo če uspe...

Vesna

(odgovor članu pinka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
23.8.2007 19:23:47   
sasy20
Ojla souser posted image !

Jaz imam jutri pregled, po eni strani komaj čakam da vidim če se je pikica lepo vsidrala, po drugi strani pa me je kar malo strah, da ne bom spet slišala besede to pa ni dobrouser posted image . Joj takoj ko pridem domov vam pišem kako sem opravila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 414
23.8.2007 19:31:18   
Anonimen
sasy20 držim pesti da bo vse tko kot more bit!!!!! user posted image user posted image
Jutri pa res takoj javi kaj si zrihtala, ti sam pozitivno misli pa bo,
Jaz pa imam v ponedeljek po službi 16:40 pregled, da vidimo če dečrk tika taka...uf, verjamem da si nervozna!!!

Vesna

(odgovor članu sasy20)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
23.8.2007 19:35:22   
leni5
KatyMM prvi pregled imam dva dni za tabo...komaj čakam!
Sasy20 držimo pesti, dobro opravi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
23.8.2007 19:52:11   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image   PDP ??.04. - GP 10.08.

user posted image   nikica18: PDP ??.04. - GP 18.09.

user posted image   mišeka:  PDP ??.04. - GP 11.09.

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04. - GP...

user posted image   majazmaja: PDP 03.04. - GP 27.08.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 24.08.

user posted image    Anonimna 2: PDP 04.04. - GP...

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04. - GP...

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. - GP 28.08. Izola 

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 05.04. - GP...

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 28.08. Celje

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04. - GP...

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. GP 27.08.

user posted image   tejka**: PDP 07.04. -
GP 29.08.

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - PG 12.09. LJ

user posted image   tosja: PDP 11.04. - GP 30.08. Feldbach, MB 

user posted image   resnično srečna: user posted image  PDP 11.04. -  GP 04.09

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04. - GP...

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04. - GP... LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 11.09.

user posted image   Ketrin (28 let): user posted image  PDP 14.04. -  GP 29.08. LJ 

user posted image   Vesnyca (27 let): PDP 14.04. -  GP 05.09.

user posted image   pinka1: user posted image  PDP 14.04. -  GP 27.08.

user posted image    MARUŠKA 28 (28 let): PDP 15.04. - GP...

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. - GP 24.08.  LJ

user posted image   Anonimna6(34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04.-
GP 05.09.  LJ

user posted image   u04111976: user posted image  user posted image  PDP 16.04. - GP...

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 16.04. - GP...

user posted image   malamalinca (33let): PDP 21.04. - GP 04.09.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 22.04 - GP...

user posted image   KatyMM: user posted image  PDP 24.04.- GP...

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 10.09

user posted image   zokica: PDP 26.04. - GP...

user posted image   sinskaT: PDP 27.04. - GP...

user posted image   vebo: PDP 30.04. - GP...

user posted image   leni5: user posted image  PDP... - GP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
34 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT: lindy user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image         

zokica in leni5- dorodošli med aprilčicami user posted image   
                user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.08.2007 - GP

user posted image   tosja  user posted image

04.08.2007 - GP

user posted image   matejka..  user posted image
user posted image   sasy20  user posted image

Punce vidim, da pridno klepetate. Se pa ni niti ena spomnila, da bi kaj lepega napisala meni za vzpodbudo, ker sem imela danes pregled user posted image
Pač hormoni, saj vem, sam vseen. Tud jaz sem napisala, da sem že letala po bolnici, ker sem imela izcedek...pa pregleda me je bilo strah ko user posted image
Ma, sem mogla mal spihat...pozabte! user posted image

Jo@n - glede slikce nisem nič rekla - pa imam že DVE!!! user posted image

zokica - mislim, da ti je ena že napisala, da nisi user posted image  tri tedne. Nosečnost se štreje od prvega dne zadnje M!
Da pa sta ga spočela kasneje pa normalno - saj je moglo prit do ovulacije...

KatyMM - sprašuješ po pitju DONATA MG - zelo zelo priporočljiv. Jaz ga pijem tud za žejo. ne rabi bit segret - to je samo v primeru, če te muči huda zaprtost.

pinka1 - drži se! S temi izcedki je pač tako - moj G je rekel dokler je rjav ni nič hudega. Je pa res žalostno, da ne moreš do zdravnika. Jaz sem šla kr v bolnico na ginekološki oddelek in te pregledajo!!!
Tvojega osebnega pa tud mora nekdo nadomeščat. Verjamem, da ti je hudo. Odmisli in se veseli ponedeljka, ko boš slišala user posted image
Jaz tud ostajam na Dabrostonu - sam manjša doza!
Pa počitek in stalež 4. tedne! user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 417
23.8.2007 20:17:09   
Anonimen
tosja a ti si imela danes pregled??????? Ups, pa smo pozabile...povej kako je bilo??? Je zaenkrat vse v redi?
Si napisala da imaš 4.tedne bolniške, pa upam da je to samo počitek...

Pa lep večer,
Vesna

< Sporočilo je popravil Vesnyca -- 23.8.2007 20:18:06 >

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
23.8.2007 20:29:38   
Jo@n
Ah, nekaj sem se zaklikala, pa je šlo sporočilo v ...

Ponovi vajo:

Tosja, nismo pozabile nate, vse držimo pesti da se srečno izteče za vse in vsako od nas. Hvala za veseli podatek o slikicah, sem kar malo upala, da jo dobim in da lahko z njo pripravim presenečenje bodočima babicama in dediju.

Jaz se počutim ok, utrujenost me zvečer prej zdela, slabosti ne poznam (knock, knock), napade lakote mirim s sadjem in solato... Na smeh mi gre, kadar okoli mene razpravljajo o nosečnicah in vem, da sva z mojim edina, ki veva za pikico, drugim pa se še sanja ne... Pa moja mami mi je s takim zanosom razlagala o UZ slikici vnučkov njene sodelavke, da sem komaj ostala resna, zadržana in tiho... O, ko bi vedela, kakšno veselje ji pripravljava.

Še vedno me matra pekoče grlo, tokrat na drugi strani, tako da lahko bolečina jutri po defoltu kar izgine... V službi si izmišljam izgovore, zakaj ne potrebujem lekadola, septolete ali neoangina... Ha, ha, zaenkrat mi gre dobro...

Lepo se imejte, uživajte v user posted image  in se pocrkljajte pri (bodočih) očkih.

Lp Jo@n (Joan)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
23.8.2007 22:16:35   
zolika

Dekleta ...lep pozdrav!

Če se ne motim bo april 08 resnično LEP MESEC ?!?!? Kaj pravite?user posted image   Iz foruma - pričakujemo  - se selim med NOSEČKE - končno, bi lahko rekli...občutek, ko si tukaj je ODLIČEN! V četrtek 16.7. sva z možem naredila test - blagi +..... VESELJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V ponedeljek test naredim še 1x da sem "Ziher" - in pokaže se MOČAN + !!!!!! Kaj pomeni...user posted image user posted image

Ne morem verjet - vendar je res...

Kar pomeni, da bo najino tede ( če bo Bog dal) prišlo na svet 20.4. 2008.
Komaj čakam, da grem na prvi pregled (4.9.) da vidimo - ali se je pravilno namestil...potem pa .... počasi povemo še ostalim! user posted image

In kako se počutim? Srečno, v pričakovanju...moram povedat, da me daje taka utrujenost, ki je pri sebi ne poznam...skoz bi bila v mirovanju - počivala bi in spala...slabo mi je na trenutke tako,da...sem se zadnjič peljala na šiht - sem se mogla na avtobusni ustavit in globoko dihat - ker drugače bi si avto pobruhala...user posted image res...Se to dogaja tud vam? Pa saj - kaj vse ne pretrpimo, da bo z našimi user posted image vse OK! Sedaj sem v fazi KADITI NE! - sem anmreč kadilka...in ko sem zvedela sem zmanjšala na 3-4 cigarete na dan...sedaj pa se trudim prit na NIČ cigaret - je katera kadilka - ima enak problem???? Pa če človek ve zakaj NE - potem...saj bom! Sem odločena! Tako,da...

Drugače pa počnem vse kar sem počela prej...danes sem denimo bila na bowlingu  - malo za hec...sem metala lahke kugle user posted image sam fora...ko veva samo z možem - potem pa...če nebi...bi takoj kaj pametnega vprašali...user posted image saJ SEM SE "ŠPARALA" TAKO,DA NISEM ZMAGALA !user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako...vidim, da sem se kr malce razpisala...pardon!

Lepo bodite se še oglasim...

lp

K.

Neposredna povezava do sporočila: 420
24.8.2007 7:56:36   
simvir
Dobro jutro user posted image !

Ste včeraj toliko napisale, da sem rabila kar nekaj časa da sem prebrala. Dobrodošle nove user posted image .

Vse, ki imate kmalu preglede želim da bi videle utripajoče srčke, ker tisti trenutek je res prečudovit (mene to še čaka, upam).

Donat Jaz sem ga v prvi nosečnosti spila precej, imela pa sem težave z napihovanjem, nisem bila zaprta. Prav čutila sem, kako se mi zrak pretaka po črevesju, bolelo me je pa včasih tako, da sem se komaj premikala. No ko sem pa kakšnega spustila, je bilo pa veliko boljše (sem stiskala kolena k trupu...). No meni je pasalo piti prezračen Donat, nalila sem ga v kozarec in nekaj časa počakala - drugače sem bila še bolj napihnjena..

Bolniška jaz sem si tudi rekla da bom vzela kak teden bolniške, če bo preveč utrujena, tudi prvič sem bila dvakrat po dva tedna doma, drugače sem pa delala do konca in imela zadnji dan celo največ dela. Tako da sedaj upam, da ne bom delala čist do konca.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 421
24.8.2007 9:29:30   
sasy20
Dobro jutro!

Evo jaz sem nazaj s pregleda. Plodek se je videl je na svojem mestu, g je rekla da ona vidi že mal utipa, ga je meni tudi pokazala vednar jst nism nč vidla. user posted image Sem pa na bolniški do 5.9.07 ko imam naslednji pregled. Takrat pa je rekla da bi se moglo že zelo dobro videti če je oz če bo vse ok.
Sem boljše volje saj vem da je g vidla utip, kar meni zadostuje in da vem da se nekaj res dogaja. Je pa rekla zaradi slabost da naj jem kolikor mi pač paše naj se ne obremenjujem če malo pojem samo da veliko pijem.

LP

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 422
24.8.2007 10:35:22   
leni5
Zolika...moja prijateljica je bila strastna kadilka, pa ji ginekolog med nosečnostjo ni priporočal, naj takoj prekine s cigaretami, ampak naj jih skuša reducirati na minimum. Baje je to kar velik šok za telo, da kar naenkrat prekineš, šploh če ti zapaše...

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 423
24.8.2007 11:04:01   
Anonimen
sasy20 vidiš da je vse ok, pa če je G vidla tika taka potem bodi brez skrbi veš...vse bo ok. Jaz tudi upam da se bo v ponedeljek videl srček, joj komi čakam. V ponedeljek bo prvi dan 8.tedna tko da bi se mogu videt.
Zdej pa kar počivaj in uživaj v bolniški, no brez slabosti seveda.

Drugače sem pa jaz zaprta že 4.dan, kar to sploh ni v moji navadi, sem zjutraj spila donat-sobna temperatura, tko da sem danes šla, ampak ne tisto ta pravo  user posted image user posted image
Sem se pa zanalašč danes vagala in sem mela celo cca 1kg manj, tko da se nisem še nič zredila, superrrr, ampak danes imam v službi eno črno oblekco, k mi prov buši ven štrli in sem vidla kako me je sodelavka 2x v bauhija pogledala user posted image user posted image user posted image . Hja ni kaj, enim se zgleda prej opazi. Jem pa člisto normalno, no pazim da se ne bi prenažirala hahaha.

Cmook vsem in vsem ki smo v službi želim, da ta petek čimprej mine.
Vesna

(odgovor članu leni5)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
24.8.2007 11:45:09   
Ketrin
Hej punce!

Sasy20 super, da je vse ok! Škoda edino da nisi srčeka videla.... Ampak če ga je G. potem je že res! Zdaj imaš dva srčka v sebi! Hihihi! user posted image Kok lepo!! 

Vesnica sem poskusila tole s postki pa nimam pojma a deluje ali ne, bom zdej pogledala... če ne pa bom še enkrat. Sicer pa imava isti PDP in kar pri tebi gledam... user posted image user posted image

Zolika čestitam!user posted image user posted image   Glede kajenja pa: jaz sem tudi kadilka, oz. sem bila. Ko sem zagledala + sem zmanjšala na 4 na dan. Potem pa mi kar samo od sebe ni več pasalo. No zdaj prižgem enega na dan, pa še to ne vsak dan.... Je pa res, da pri kadilkah vsi takoj ugotovijo, da si user posted image , ne? Jaz sicer kao neki mutim, da sem nehala kar tako, ampak po moje se vsem (če seštejejo mojo zaspanost, bušija, nekajenje, pijem kakav namesto kave...) svita kaj je z mano... user posted image

No, sicer pa imam v sredo pregled, potem pa bom povedala tistemu, ki me bo vprašal (ravno vsem seveda še ne)

Punce uživajte, spet je petek!!! user posted image user posted image  In naši user posted image  so spet en teden starejši!!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?