u04111976
|
Pozdravljene ! Pinka1, naj te nič preveč ne skrbi, jaz sem v 1.nosečnosti krvavela, sem takoj šla na urgenco, in pet dni nismo vedeli, ali se je obdržalo ali ne; pa je potem po jemanju zdravil blo vse ok. Imamo 9let starega Mihca. Drugič je šlo vse ok., zdaj pa sem imela dva dni med belim tokom takšen rozast sluz in eno rjavo pikici, pa je G bila ravno na dopustu in je sestra rekla, da če se mi čez kakšen dan ne ustavi naj grem na urgenco in predvsem naj počivam; no pa se je umirirlo. Pregled imam šele 11.9., sem kar nestrpna ko pišete že o vrečkah in srčkih in ... Obvezno POČIVAJ kolikor se da, če boš šla k osebnemu zdravniku ti bo zagotovo napisal kakšen dan bolniške, tudi če nimaš obvestila od G! Donat pa priporočajo piti zjutraj, sobne temperature, proti zgagi in zaprtju. Takšnih težav nimam, imam pa vsake pol ure druge lušte! Prej se mi je luštalo restan krompir in dunajski, zdaj ko mam krompir že skoraj kuhan, evo pa lignje, pismo me to jezi. Slabosti ali bruhanja ni, sam mam take čudne metuljčke, ko kaj pojem je pa takoj bolje ! Danes smo dopolnili 7.teden, kg so še enaki, ampak po vseh teh luštih !? No, mal se pa že morm nazaj držat, da bom prišla skoz vrata. Danes je pršla prijatlca z morja, ima PDP novembra, pa ma tak fajni velik buši!!!!!!! Zadnjič sem čutila kako njen brca, ful dober, komaj čakam!!!! Lep dan želim vsem srečkam (tista ko si je to zmislila, res je fajn- srečka!)
|