resnično srečna
|
klepetulje živjo... samo en teden me ni, pa sem tole dolgo brala... ...in moje stanje je obupno...slabost, da se moram vsake toliko fliknit na kavč ali pa ležalnik (hvala bogu sem imela teden dni počitnic na morju), boleče prsi, nobenega apetita...razdraženost....špikanje v trebuščku....povečan izcedek, ki ga prej sploh nisem imela... ...v glavnem tale naš drugi ali druga (jaz se bolj nagibam k slednjemu, ker se tako grozno počutim) bo pravi vrag, če bo imel/a še tak karakter...ker moram priznat, da prve nosečnoti skoraj nisem čutila in da je bilo prvo leto s sinom prekrasno (bil je priden, spal, se lepo dojil in v bistvu mi je bilo kar dolgčas, vsaj prve mesece)... ...služba kot služba...obremenjena kot vedno....pa še panični so, ker ne vedo, kdo bo zadeve prevzel....tako da mi sedaj nalagajo toliko, da spet delam po 10 ur, pa še doma sedim za leptopom....ampak kar se mora, se mora... ...kilogrami....he he....večna bolečina žensk...pri prvi nosečnosti je bilo do zadnjega meseca super....potem sem pa v sekundi pokasirala 8 kg (voda)...sedaj si tega ne bom dovolila...trenutno nimam niti apetita....gledam, da kaj pametnega spije, da pojem vsaj 4 obroke...in da je to pretežno sadje in zelenjava...sicer pa mi je že ena nektarina dovolj in me takoj vse tišči... ...ginekolog...he he...vse ste tako nestrpne...mene je pa kr malo strah...tako da ta teden začnem delati na ginekologu...da zadeve končno spravimo še na otipljive, strokovne dokaze...ker mi samoplačništvo zagotovo vsaj prvih nekaj mesecev ne bo ušlo, sem sigurna, da bom hitro na vrsti... ...telovadba...meni prekleto paše....tako da sva z najdržjim kar delala dolge sprehode peš...ampak sem kar zmatrana, še posebej če lezem v hrib, se takoj pojavijo krči in zadihanost...vraga....upam, da to ni že starost he he... ...eto...razpisala sem se...drži pesti za vse...naj vas čim manj stvari obremenjuje...in ne pustite se... pip...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|