Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 6.8.2007 0:07:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Rahela. Meni je to zelo simpatično ime. Če bo v drugo hčerka, bo dobila to ime zagotovo!
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 9.8.2007 12:49:42
|
|
|
|
*elektra*
|
Najbolj nenavadna imena katera sem slišala in spoznala: La-mia Tician-Tenej Kian Ana Konda (ime in priimek, mism, ljudje sploh ne študirajo tut na priimek!!!) Theo (ime je zelo lepo, sam napisat bi se moralo pa mal drgač!) Starši pozabljajo, da se bo moral osnovnošolec znat podpisat. In pri teh modernih imenih je to cela umetnost. Res bogi, bogi otroci!!!
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 9.8.2007 12:54:30
|
|
|
|
artista7
|
bogpomagaj, pa sem jaz mislila da poznam par čudnih imen. Men so čudna vsa imena ki so izpeljana iz kakih zvezdniških, tudi Enja denimo ipd. Bogi otroci, res.
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 14.8.2007 7:42:40
|
|
|
|
*elektra*
|
Aja, jst sm se še enga spomnla. Pred par leti je en par dal svoji hčerki ime Živa. Vse lepo in prav če se nebi pisali Groza. A si predstavlate ubogega otroka in kasneje gospodično: Živa Groza Joj, kok so ljudje !!!!! Ko sem slišala za tak primer sm ostala brez besed! Kateri starš bi kaj takega naredu svojemu ??!!!
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 15.8.2007 18:14:57
|
|
|
|
Endri
|
Nam je profesorica za zgodovino razlagala, da je ena njena kolegica, tudi zgodovinarka, dala svojima otrokoma ime Karantanija in Slovenko.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 15.8.2007 21:40:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Endri Nam je profesorica za zgodovino razlagala, da je ena njena kolegica, tudi zgodovinarka, dala svojima otrokoma ime Karantanija in Slovenko. No tole je pa res malce pretirano. Men osebno so za všeč po dva imena.Ne vem zakaj ampak mi je nekaj posebnega. Za fantka, če ga bomo kdaj imela pa sploh nimam ideje.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 16.8.2007 14:27:39
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa* Jaz sem slišala, da ma neka slavna oseba(nimam pojma kdo) punci Pšenico in Kresnico tatretja bo pa ziher koruza , fantek pa oves .
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 22.8.2007 11:26:55
|
|
|
|
malamalinca
|
Jaz sem slišala za družino: mama: Tevta hči: Celina sin: Irenej pes: Sintram Očetu je ime Slavko.
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 22.8.2007 11:27:48
|
|
|
|
malamalinca
|
Pšenica in Kresnica sta mislim da od Janija Kovačiča
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 22.8.2007 13:29:15
|
|
|
|
skuštrana
|
Meni osebno je bilo najbolj čudno ime ever Ševka. To pa zato, ker v hrvaščini ševiti se pomeni ****ti se Je pa to muslimansko ime, ampak meni je še vedno čudno...
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 22.8.2007 21:50:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Moja mama je vzgojiteljica v vrtcu. In pazi to: imela je že punčko Esmeraldo in fantka z imenom Ronaldo ja,... brez besed. uboga bitja ko odrastejo... In zakaj so sedaj bitja uboga?? Madoniš
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 23.8.2007 9:20:23
|
|
|
|
mojamura
|
Amina Tiara Gonzalo Piču
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 23.8.2007 12:05:40
|
|
|
|
frrrr
|
Ostap
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 23.8.2007 12:06:55
|
|
|
|
frrrr
|
poznam sicer že odrasli ženski Jagodo in Višnjo Češnje pa ne poznam
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 23.8.2007 13:04:29
|
|
|
|
skuštrana
|
poznam sicer že odrasli ženski Jagodo in Višnjo Meni je pa ime Višnja full všeč.
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 23.8.2007 21:01:56
|
|
|
|
Azzurra
|
drugje po sloveniji lahko niti nebi bilo tako hudo, ampak v našem dvojezičnem območju (slo - ita): a) MERDINA (italijansko merda pomeni drek, merdina je pač malo manjši drek) b) MAJA LINA (italijansko je maialino pujsek, maialina pa pujska) in ta nima veze z ita - slo c) MENTOR (menda makedonec, ki bi nam moral pridet zidat nek zid, pa pridem domov in mi reče moj (no, takratni, zdaj že ex) fant: "ti, je klical mentor...." ...jaz pa tik pred zagovorom diplome...
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 30.8.2007 0:55:14
|
|
|
|
Taja339
|
IZVIRNO SPOROČILO: Endri Nam je profesorica za zgodovino razlagala, da je ena njena kolegica, tudi zgodovinarka, dala svojima otrokoma ime Karantanija in Slovenko. no super, jaz poznam družino, ki je dala tamalima dvema ime Siria in India. Le kako bi se bratec imenoval ?????????
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 30.8.2007 5:27:32
|
|
|
|
mmijau
|
Le kako bi se bratec imenoval ???????? Irak
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 30.8.2007 5:56:19
|
|
|
|
sato
|
Etna. Zamislite si, da zboli in grejo k zdravniku, ker Etna bruha...
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 30.8.2007 12:31:24
|
|
|
|
Nasy
|
Moja kolegica je Višnja, hčerki je dala ime Jagoda. Najprej mi je bilo malce nenavadno, pa če je njim všeč..moji sosedi je ime Mercedes, doma je iz Sicilije. Drugače pa se spomnim še dveh meni nenavadnih imen Antigona in Ariston
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 1.9.2007 7:49:11
|
|
|
|
marelicaa
|
Baje obstaja tudi Živa Juha.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 1.9.2007 11:28:34
|
|
|
|
tropicana
|
no super, jaz poznam družino, ki je dala tamalima dvema ime Siria in India. IZVIRNO SPOROČILO: Taja339 IZVIRNO SPOROČILO: Endri Nam je profesorica za zgodovino razlagala, da je ena njena kolegica, tudi zgodovinarka, dala svojima otrokoma ime Karantanija in Slovenko. no super, jaz poznam družino, ki je dala tamalima dvema ime Siria in India. Le kako bi se bratec imenoval ????????? Meni sta pa imeni Siria in India zeloooo všeč.Pa npr.Savannah tudi
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 3.9.2007 11:11:52
|
|
|
|
HuAnita
|
Asfaltida. Pa tudi o Petja mi marsikdo soli pamet, ampak mi ne pride do živega. To je fantovsko ime za našega princa....
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 3.9.2007 11:41:52
|
|
|
|
lokvanj20
|
Aron
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 4.9.2007 10:02:34
|
|
|
|
Nea
|
V Nemčiji je Aaron popolnoma normalno in zelo pogosto ime.
|
ime za julijske otročke 2.delkatrinkapiščančki (
24%)
princi in princeze (
8%)
poletne žabice (
33%)
morski ježki in zvezdice (
35%)
Število vseh glasov: 237Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!