|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Najbolj nenavadna imena
4.9.2007 10:11:46   
mišk
Ja, Aron je pa čist normalno ime, res pa ni pri nas pogosto. Tudi Elvisu Presleyu je ime Aaron, pa režiser Beverly Hillsa in Sedmih nebes je bil Aaron Spelling, pa v bibliji je Mojzesov brat bil Aaron,... To ime je moj favorit.user posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 151
4.9.2007 22:39:24   
picola1
Nekateri se sprašujejo, zakaj so potem otroci bogi, če imajo zelo nenavadno ime (ali kombinacijo imena in priimka)...Zato najbrž, ker jih potem otroci zafrkavajo, odrasli se zgražajo, petkrat te vsi vprašajo: Kako?? Mislim, da zna to pustit tut posledice na otrokovi psihi...(če je vsak dan tarča posmeha ali čudnih pogledov) Nekateri tut niso karakter za to, da bi jih vsi poznali (so recimo bolj sramežljivi), ampak se pač temu ne morejo izognit, ker jim je npr. ime Jaka Racman al pa Živa Groza...
Mislim, da mora vse imet neke meje dobrega okusa (je pa res, da je ta meja za vsakega nekje drugje)...
Pa tut je res, da če eno ime pač slišiš stokrat in večkrat, ti potem več ni tako zelo nenavadno...(ostaja pa nenavadno še vedno za ljudi, ki te ne poznajo)

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 152
4.9.2007 22:41:55   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: Miranda

Jaha

a dj nehi no?..fak!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
7.9.2007 21:48:41   
glista
user posted image  Dinouser posted image user posted image
user posted image  Zofkauser posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 154
7.9.2007 21:55:28   
Marogica
Naši znanci imajo punčko po imenu Orka.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 155
7.9.2007 22:13:25   
Gina
Se strinjam s paštetov kruh. user posted image user posted image user posted image

Ma kakšna posebna imena. jih več ni. Vsa imena so ok in normalna, če so še tako čudna za slišat prvi hip. In otroci se ne norčujejo. Vsaj v lj. se ne. Nikoli v življenju, pa delam v šolstvu že 15 let in srečujem vsa mogoča in mogoče vam nemogoča imena, še nisem slišala nikogar, ki bi se norčeval iz sošolca zaradi imena, niti nisem slišala tega od staršev, niti ni omenil nihče od učiteljev, da bi se kaj takega dogajalo, ko pa so bile te teme na rr, sem pa še posebej spraševala, kaj menijo, ali so že kdajkoli slišali za primer norčevanja otrok iz imen. So vsi učitelji rekli, da ne. Norčujejo se zgolj in samo odrasli, kot ste ve. otroci se ne. Njim je vse normalno. In tudi je. Ve ste malo za časom, kar se dogajanja okoli imen tiče.

Jaz imam najbolj dolgočasno ime na svetu. Eno od najbolj pogostih, iz časa moje mladosti. Brez veze, nikoli nisem razumela mojih staršev, kako so mogli biti tako zelo dolgočasni, da niso imeli nobene domišljije, po tri ali štiri z istim imenom smo vedno bile v razredu ali na seminarjih ali kjerkoli že, v službi nas je 5- in od malega gor tako čutim. Ljudje smo različni, ne želimo si vedno vsi nečesa utečenega, dolgočasnega.
Res je, da kdo pri imenu malo fali, glede na želje otrok, ampak bog pomagaj, meni ni všeč moj dolgčas, njemu pa morda ne njegova posebnost. Ne glede na vse, pa lahko svoje ime vedno narediš lepo. Ljudem se priljubi, ali pa ga sprejmejo- zaradi tebe.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 156
7.9.2007 22:47:50   
Nea
Gina - user posted image user posted image user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 157
7.9.2007 22:52:14   
Olivija
Poznam punco, ki se je preimenovala - takoj, ko je bila stara 18 let. Tako, da niso vsi tako zelo srečni s kakšnim redkim imenom. Pa meni je bilo drugače njeno skrajšano ime všeč -"Mena". Smo se pa zelo hitro navadili na spremembo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 158
8.9.2007 11:58:56   
LuNa73
Evo meni nenavadna imena: dvojčka Travica in Klasek! (preverjenoi v knjižici Imena v Sloveniji registrirana do 1997).
Kaj bote pa rekle na to: Rozina Lešnik iz Orehove vasi? user posted image  Resnica!

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 159
10.9.2007 14:33:46   
Calena
Še nekaj manj običajnih imen (ampak nekatera so prav všečna):
Travica, Kamilica, Tanami, Java, Tarin, Asia, Leonela, Cinzia (za punčke)
Liam, Antej, Devžej, Floris, Pino  (za fantke)

Lp,
Calena

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 160
10.9.2007 14:37:30   
Anonimen
Ja, Aron je pa čist normalno ime, res pa ni pri nas pogosto.

O ja, je. Za pse. V naši vasi je vsak prvi Runo, drugi Rex, tretji pa Aron.

(odgovor članu Calena)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
10.9.2007 17:40:12   
mišk
O ja, je. Za pse. V naši vasi je vsak prvi Runo, drugi Rex, tretji pa Aron.

OK, tvoje splošne nerazgledanost ti ni za zamerit, ampak nesramnost in cinizem pa!!!user posted image
Tudi sosedova krava je Albina, pa kaj zato! In moji mlajši sestri sem jst izbrala ime Sara, ki mi je še danes zelo lepo, čeprav je tudi dosti psičk s tem imenom!
Mojemu mačku je ime Mirko in to je mišljeno čisto z lepim namenom,...
Vesela sem, ker te ne poznam osebno, ker se mi zdiš po tvojih postih, ki jih že nekaj časa spremljam, skrajno brezčutna in nesramna oseba!!!!user posted image

Eno je, če ti neko ime ni všeč in pač poveš, drugo pa hudobija in neprimerne pripombe!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 162
10.9.2007 19:19:00   
Anonimen
OK, tvoje splošne nerazgledanost ti ni za zamerit, ampak nesramnost in cinizem pa!!!
Tudi sosedova krava je Albina, pa kaj zato! In moji mlajši sestri sem jst izbrala ime Sara, ki mi je še danes zelo lepo, čeprav je tudi dosti psičk s tem imenom!
Mojemu mačku je ime Mirko in to je mišljeno čisto z lepim namenom,...
Vesela sem, ker te ne poznam osebno, ker se mi zdiš po tvojih postih, ki jih že nekaj časa spremljam, skrajno brezčutna in nesramna oseba!!!!

Eno je, če ti neko ime ni všeč in pač poveš, drugo pa hudobija in neprimerne pripombe!!!!!!!!!!!!!!

Povedala sem samo dejstva. Če te bolijo, tvoj problem, ne moj. Kje pa je bil tu cinizem? V tem, da ime pač ni redko? Ja, ni, žal je tako, samo da ga v našem koncu oz. na vasi nosijo predvsem psi oz. samo psi. Pa saj so Lare, pa Sare, pa Brine, pa Larsi, pa Pike, pa Beniji, pa....tudi tako živalska kot človeška imena. In ja, tudi v naši vasi je krava z imenom Luca (okrajšava za moje ime) so what? A misliš, da se s tem obremenjujem? user posted image  Albina pa sicer ni moje, pa tudi všeč mi ni, pa kaj čem.

A spremljaš moje odgovore? user posted image  Potem sem ti že zanimiva, ker jaz sem tvoj nick tule na tej temi prvič zasledila oz. ga sploh ne bi, če se ne bi obregnila obme. user posted image

Pa lep večer ti želim.

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
10.9.2007 19:38:56   
mišk
A spremljaš moje odgovore? Potem sem ti že zanimiva, ker jaz sem tvoj nick tule na tej temi prvič zasledila oz. ga sploh ne bi, če se ne bi obregnila obme.

O ja, kak si te nebi zapomnla!!!!user posted image
1. Imaš grdi nick
2. Imaš grdo slikco
3. Imaš skor 10.000 (!!!!!!!!!!!!!) postov
4. Pozitivce in NEGATIVCE si človek hitr zapomni!!!!

Tudi tebi lep večer!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
10.9.2007 19:41:33   
Anonimen
O ja, kak si te nebi zapomnla!!!!
1. Imaš grdi nick user posted image
2. Imaš grdo slikco user posted image
3. Imaš skor 10.000 (!!!!!!!!!!!!!) postov
user posted image  Si fouš? user posted image

Ti pa imaš grdo "obnašanje" na forumu. Sojeno samo po dveh tvojih prebranih postih, jih ne rabi biti 10.000. Toliko o (ne) razgledanosti user posted image

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
10.9.2007 19:44:54   
mišk
No lepo!user posted image

Ta pameten odneha, tko da ajdi bok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 166
15.9.2007 18:27:10   
Marusah
ha, ha, ha, ha,...slučajno sem odprla ta forum in moram priznati, da sem se nasmejala do solz user posted image user posted image user posted image  Sej nočem nobenega užalit, ampak nekatera imena so res zelo, zelo,...posebnauser posted image . Pa sem mislila, da so imena od mojih znancev: Kaisha in Grizelda (ljubkovalno Grizi) za user posted image  ter Lui za user posted image . Adijo pamet, kje najdejo ideje za takšna imena?! 

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 167
15.9.2007 20:51:55   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Ma kakšna posebna imena. jih več ni. Vsa imena so ok in normalna, če so še tako čudna za slišat prvi hip. In otroci se ne norčujejo...
...Res je, da kdo pri imenu malo fali, glede na želje otrok, ampak bog pomagaj, meni ni všeč moj dolgčas, njemu pa morda ne njegova posebnost. Ne glede na vse, pa lahko svoje ime vedno narediš lepo. Ljudem se priljubi, ali pa ga sprejmejo- zaradi tebe.

Izredno dobro si to zapisala, Gina. Ni čudno, da si tako priljubljena... Bila in si še user posted image . Pa čeprav imaš dolgočasno ime user posted image .
P.S. Žal sem že odrasla.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 168
19.9.2007 10:26:32   
Anonimen
Poznam žensko ki se je iz Elizabete (priimka ne bi pisala) spremenila ime na BEBA!!!
moj bog user posted image

(odgovor članu Skaana)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
20.9.2007 20:32:49   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: peetra

BEBA!!!

Tako je ime od mojega strica ženi in meni ni nenavadno.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 170
22.9.2007 17:06:07   
Staromodnež
IZVIRNO SPOROČILO: Gina
Ma kakšna posebna imena. jih več ni. Vsa imena so ok in normalna, če so še tako čudna za slišat prvi hip. In otroci se ne norčujejo. Vsaj v lj. se ne. Nikoli v življenju, pa delam v šolstvu že 15 let in srečujem vsa mogoča in mogoče vam nemogoča imena, še nisem slišala nikogar, ki bi se norčeval iz sošolca zaradi imena, niti nisem slišala tega od staršev, niti ni omenil nihče od učiteljev, da bi se kaj takega dogajalo, ko pa so bile te teme na rr, sem pa še posebej spraševala, kaj menijo, ali so že kdajkoli slišali za primer norčevanja otrok iz imen. So vsi učitelji rekli, da ne. Norčujejo se zgolj in samo odrasli, kot ste ve. otroci se ne. Njim je vse normalno. In tudi je. Ve ste malo za časom, kar se dogajanja okoli imen tiče.

Nekateri rečete da smo za časom. Mogoče smo res in prav je tako. Kam nas je pa modernost pripeljala.. nikamor. Slovenci bomo v nekaj desetletjih izumrli, prava slovenska imena pa še prej. A je v tej naši deželi še kdo mal patriota al noben?

< Sporočilo je popravil Staromodnež -- 22.9.2007 17:10:17 >

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 171
3.10.2007 21:25:12   
natasaom
juvencij-user posted image  dala znanka svojemu sinu ime user posted image
satjauser posted image men je drgač všeč ampak je nenavaden.

(odgovor članu Staromodnež)
Neposredna povezava do sporočila: 172
4.10.2007 12:15:19   
bina30
Jao, punce, raje debatirajmo o temi in se ne spuščajmo na nek nizek nivo z žaljenjem in nesprejemanjem drugačnih mnenj.

Mene pa zanima (glede na to, da je to tudi nenavadno ime), kaj pravite na ime Mars? Mojemu se ful dopade in bi rad sinu dal to ime. Res, da ima pomen "bog vojne", ampak, če to odmislimo, vam lepo zveni?

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 173
4.10.2007 12:22:33   
Sheba
Meni je všeč, dobra ideja, verjetno bi bil edini s tem imenomuser posted image

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 174
4.10.2007 15:37:05   
sasa79
Ne, ni mi všeč - me spominja na planet ali čokolado.

(odgovor članu Sheba)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?