Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:23:11
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINŠČICA V naši okolici se gibljejo: deklice: Elma, Albijana, Vjolca, Anđelina, Amra, Blerina, Somja, Talia dečki: Mentor, Blerton, Valon, Adnan, Oto, Adam, Hasan, Pa kje za hudiča v Kranju si pa ti doma???
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:29:53
|
|
|
|
Anonimen
|
deklice: Elma, Albijana, Vjolca, Anđelina, Amra, Blerina, Somja, Talia dečki: Mentor, Blerton, Valon, Adnan, Oto, Adam, Hasan, Imajo vsaj družbo sebi enakih . Po imenu .
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:30:22
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR deklice: Elma, Albijana, Vjolca, Anđelina, Amra, Blerina, Somja, Talia dečki: Mentor, Blerton, Valon, Adnan, Oto, Adam, Hasan, Imajo vsaj družbo sebi enakih . Po imenu .
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:30:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa --> Ruth , India, Rahela -->Donik, Zaž, Saviel, Bekim, Besim, ... Zakaj pa je moje ime nenavadno?
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:31:18
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho IZVIRNO SPOROČILO: teejaa --> Ruth , India, Rahela -->Donik, Zaž, Saviel, Bekim, Besim, ... Raho-v lepo "skupino" spadaš...
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:32:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: raho IZVIRNO SPOROČILO: teejaa --> Ruth , India, Rahela -->Donik, Zaž, Saviel, Bekim, Besim, ... Raho-v lepo "skupino" spadaš... Pi* (da ne bo vedno ku*) - jaz sem pa mislila, da sem tako povprečna
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:33:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Rahela je
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:34:58
|
|
|
|
Marogica
|
Če bo slučjno vseeno pimpek, imaš pa sedaj bogat repertoar imen. p.s. Pa saj veš, da si posebna
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:36:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Če bo slučjno vseeno pimpek, imaš pa sedaj bogat repertoar imen. p.s. Pa saj veš, da si posebna Če bo pimpek, je ata odločil, da bo Irenej, sin pa, da bo Žiga. Samo po Črtomirovem bi potem deklica morala biti Žaga
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:37:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati Rahela je Nope. Je nenavadno. Nenavaden je tudi moj karakter. Vsaj tako pravijo vsi, ki so 100% normalni
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:38:31
|
|
|
|
Marogica
|
Irenej mi je všeč, čeprav zelo starooo ime. Vendar paše. Črtomir in Irenej. Vsekakor. Je pa za mnoge nepoznano. TUdi jaz sem ga prvič slišala v povezavi z Irenejem Barago. Sem brala knjigo o njem iz leta mislim, da 1923
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:39:33
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho IZVIRNO SPOROČILO: nati Rahela je Nenavaden je tudi moj karakter. Vsaj tako pravijo vsi, ki so 100% normalni To pravim celo jaz, pa sem vse prej, kot normalna p.s. Vendar v pozitivnem smislu
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:39:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Marogica, držimo pesti, da bo pubec, ker če ne bo Žaga. Potem pa bom prva na seznamu nenavadnih imen - imeli bomo 2 nenavadni ženski imeni
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:40:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsaj tako pravijo vsi, ki so 100% normalni Hvala. Irenej je pa v redu, goduje na moj rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
A ne zveni Žaga podobno kot Živa? Trikrat bolj na hitro reci Živa pa bo tudi to kupil. Lahko začneš pri Zvonku - Nodiju, da pošteka logiko
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:41:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: raho IZVIRNO SPOROČILO: nati Rahela je Nenavaden je tudi moj karakter. Vsaj tako pravijo vsi, ki so 100% normalni To pravim celo jaz, pa sem vse prej, kot normalna p.s. Vendar v pozitivnem smislu Marogica - saj veš - čim bolj si odpičen, tem bolj izstopaš. Tebi do normale najprej manjka enih 10 kg, da se ne bo vsenaokoli slišal šklepet tvojih kosti , medtem ko hodiš
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:42:20
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A ne zveni Žaga podobno kot Živa? Ja. Saj Žaga je zelo "živa", ko žaga
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:43:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A ne zveni Žaga podobno kot Živa? Trikrat bolj na hitro reci Živa pa bo tudi to kupil. Lahko začneš pri Zvonku - Nodiju, da pošteka logiko Mič, če bo kupil, smo na konju. Sam mu je nekaj blazno všeč Zarja od Magi* in je danes prodal, da bi sis lahko bila Zarja
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:44:09
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Marogica - saj veš - čim bolj si odpičen, tem bolj izstopaš. Tebi do normale najprej manjka enih 10 kg, da se ne bo vsenaokoli slišal šklepet tvojih kosti , medtem ko hodiš Še dobro, da na eno uho slabo slišim, odkar sem imela vnetje srednjega ušesa, drugače bi bil šklepet nevzdržen. Se pa lahko za "štil" od metle skrijeeeem
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:45:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: raho Marogica - saj veš - čim bolj si odpičen, tem bolj izstopaš. Tebi do normale najprej manjka enih 10 kg, da se ne bo vsenaokoli slišal šklepet tvojih kosti , medtem ko hodiš Še dobro, da na eno uho slabo slišim, odkar sem imela vnetje srednjega ušesa, drugače bi bil šklepet nevzdržen. Se pa lahko za "štil" od metle skrijeeeem Pa za prometni znak, pa za ulično svetilko (no, tam je mesta za še eno Marogico) .... Ti bi lahko bila detektiv...
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:46:17
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho .... Ti bi lahko bila detektiv... To pa ne. TO mesto je rezervirano za Blacky30.
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:49:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: raho .... Ti bi lahko bila detektiv... To pa ne. TO mesto je rezervirano za Blacky30. Sem pa čist na to pozabla... Kje pa je? Že dolgo je nisem nič zasledila A moramo res vsako temo pokakati
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:50:19
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho A moramo res vsako temo pokakati Ne vem, če jo midve lahko samo pol tako zaserjeva, ko bereš vsa ta imena....
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 22:51:39
|
|
|
|
Anonimen
|
A moramo res vsako temo pokakati Ja, čez celo te je dost.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 5.8.2007 23:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina A moramo res vsako temo pokakati Ja, čez celo te je dost.
|
|
|
ime za fantkaPacotaKatero vam je najbolj všeč?
Matic (
51%)
Matija (
25%)
Matevž (
23%)
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!