|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
20.8.2007 17:12:13   
lana38
Lusa, naj ti čakanje na izvid čim prej mine.user posted image
Kaj je pa narobe s tisto punčko, da ima DS, kjub normalnemu številu kromosomov? To je pa res čudno.
LP

lana38

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5201
20.8.2007 17:32:55   
aurora28
Kodrana držim pesti, da bleda črtica postane oring user posted image ali user posted image . Kako to da imaš user posted image na 34 dan ali pa si dala za vsak slučaj najdaljši dan user posted image ?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5202
20.8.2007 18:21:04   
kodrana
aurora28 saj nisem misla, da bo kaj pokazalo. je pa res tako svetla črtica, da je komaj opazna. je pa. če jo je moj user posted image  opazil. pa tako je. sedaj sta dva ciklusa po ss za mano. prvo M sem dobila 41. dan, drugo pa 34. dan. sedaj sem računala ja, najdaljši ciklus, torej 34. dan. prej sem jo imela na 30-34 dni. v prejšnji nosečnosti mi je test pokazal user posted image user posted image  že 30. dan. sedaj je komaj 28. dan. jutri bo 29., tako da bom poskusila ponovno z jutranjim urinom. imam pa take znake, kot v prejšnji nosečnosti. kuha me, samo vročine nimam, čeprav je rahlo povišane; ob strani so se mi žleze že povečale.. tako da, čutim, da nekaj se dogaja. samo bojim se, da bom razočarana. test sem delala z baby chekom. sem ga že v soboto, pa ni bilo nobene črtice, sedaj je rahla. pa tudi nikoli mi ni pokazal rahle črtice, če nisem bila noseča. tako da, upam na najbolše. sva šla z mojim user posted image   (ki ne razume, da sem tako neučakana) prej še po clear blue, ki ga bom naredial pojutrišnjem. jutri zjutraj baby check.
joj, kako bi bila veselauser posted image user posted image . sedaj samo to razmišljam, če-ko bo plusek, bom pa razmišljala, če bo vse ok z user posted image .
aurora tudi zate držim pesti. kdaj boš ti test delala? šele po izostanku M? držim pesti. zelo jih stiskam.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5203
20.8.2007 19:19:28   
aurora28
Če user posted image ne dobim na 32. dan, bom šele takrat naredila test, saj sem bila že prevečkrat razočarana. Čas bo pokazal svoje, kakor je namenjeno je namenjeno. Držim pesti jutri za user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image Nočem biti negativna, ampak ker me še nič ne bolijo prsa predvidevam, da tudi ta mesec ne bo nič. user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5204
20.8.2007 20:01:28   
kodrana
aurora lahko te začnejo bolet čez noč. to ni zanesljiv znak nosečnosti. lahko te začnejo bolet šele po izostanku M. bodi optimistka. koliko časa je še do dneva, ko boš delala test? ja, veš jaz sem bila za ta mesec bolj tko.. nisem si še tako zelo želela zanosit, ker je šele drugi ciklus po ss. no, če pa bo, bo pa itak veselje. prsa mene še dva dni nazaj niso tko bolele in sem misla, da ne bo nič. no, saj ne vem. bom jutri sporočila, če bo že kaj bolj jasno na testu.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5205
21.8.2007 6:33:04   
kodrana
dobro jutro.

sedaj sem delala test in je bil na žalost negativen. tako, kot si rekla avrora, verjetno je tud še malček prezgodaj. čez kak dan ali raje dva bom test ponovila. verjetno v čet., pet. pa bomo videli. upam na plusek. avrora držim pesti.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5206
21.8.2007 10:06:57   
lana38
kodrana, jaz sem pa mislila, da nam boš danes sporočila veselo novico o user posted image . To se je meni enkrat tudi pri BC mini zgodilo, da je bila bleda črtica, potem drugi dan pa več nič. Samo te včeraj nisem hotela s tem vznemirjati. Je pa res, da BC mini zazna že zelo nizko koncentracijo hormona-10 enot, medtem ko CB šele 25 enot. Tako da je pri CB treba počakati še kakšen dan več po izostali user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5207
21.8.2007 10:30:49   
kodrana
lana38 hvala.

vem za te prigode s baby check-om. saj je itak kak dan prezgodaj za testieranje. samo jaz nisem zdržala. sem pa drugače opazila, da je rahla črtica, ki je pod lučjo nisem videla (ker se mi je vse bleščalo še zgodaj zjutrajuser posted image ). niti nisem razočarana, še vedno upam na user posted image user posted image  čez nekaj dni. sem optimist. user posted image  
aja, meni je baby check in clear blue pokazal user posted image user posted image  že dan pred izostankom user posted image  v prejšnji nosečnosti. to je bil 30. dan ciklusa. sedaj je pa 29. dan ciklusa.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5208
21.8.2007 10:39:55   
Lusa
Lana-njihova punčka ima normalno kromosomov kot mi ,pa ima vseeno trisomijo 21.Je pisala na forum Brezigarjevi in ji je rekla ,da je vse možno in tud Pušenjak ji je razložil na široko ,kako je to mogoče.Tako ,da njej AC ne bi pokazala ničesar.Bom šla pogledat ,če so še tako stara sporočila na Monu shranjena pa napišem potem kje so!

Kodrana-še vedno držim pestke za user posted image user posted image  pa zate Aurora tud!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5209
21.8.2007 10:52:28   
aurora28
Kodrana še vedno obstaja možnost, da si nosečka. Naj te potolažim, moja sodelavka je delala po izostanku user posted image  test in to vsak tretji dan in vedno je bil negativen, user posted image  pa od nikoder. Je res, da je imela občutljive prsa in napihnjena je bila, malce ji je bilo slabo, ampak test je še vedno bil negativen. Zato je šla delat test tudi v laboratorij in še vedno je bil negativen. Nič drugega ji ni preostalo, da je šla na pregled k G in ta je videl krogec v maternici in ji potrdil user posted image . Bila je 6 tednov noseča in razlog zakaj test ni zaznal hormona je ta, da je že sama podvržena, da ima v telesu nasplošno manj hormonov, to je bila diagnoza (tako ji je rekla G)  in zato se kljub nosečnosti ni na testu videlo, da je noseča. Malce sem zatežila, ampak zato da te pomirim, vem da praviš, da si optimistka, ampak mislim, da je še vedno nek črviček v tebi, ki dvomi. Vsaj pri meni je vedno user posted image user posted image user posted image  Zato bodi in ostani optimista, ker dokler ni user posted image  je vedno velika verjetnost, da si user posted image , kljub negativnemu testu. Srečno!!! test naredi čez dva dni in boš videla user posted image .

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5210
21.8.2007 11:06:25   
kodrana
aurora hvala. jaz tudi poznam primer, ko nei ženski ni pokazal test do treh mesecev nosečnosti user posted image  in njeni sestri tudi ne. meni verjetno bo, če bom user posted image . samo še kak dan bo treba počakat. veš, če bi sedajle že vedela, da sem noseča, bi bila preveč vznemirjena. raje vidim, da še ne pokaže. ker že včeri sem bila vsa na trnih. pa bolje, da malo odklopim.. pa je ok.
aurora kdaj boš delala test? na kter dan to pride? da vemo navijat.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5211
21.8.2007 11:57:12   
aurora28
Če se user posted image  ne pokaže 32. dan torej v torek, bom delala test v sredo na 33. dan. Nočem biti preveč razočarana in zato sem se čisto prepustila toku, kak bo, pač bo. I go with the flow! user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5212
21.8.2007 12:01:52   
kodrana
aurora prav imašuser posted image . držim pesti.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5213
21.8.2007 13:12:46   
Milamay
Da vam na hitro javim, kako je šlo na 1. pregledu.

Torej vse je OK, pikica je velika 18, 2 mm. Videla sem srček. Zdaj sem vsaj malo pomirjena. Naročila sem se tudi na genetski posvet v LJ. Termin imam 17. 9.  

Držite mi pesti, da bo vse OK in da se nam bo 30. 3. 2008 pridružilo zdravo dete.

kodrana in aurora - držita se! Navijam za vaju.

Sonchek - torej moj PD je 30. 3. 2008. Če ti bo, lahko dopolniš tisto našo tabelo.

Lep dan vsem

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5214
21.8.2007 13:35:58   
kodrana
Milamy iskrene čestitkeuser posted image . samo, da je vse ok. v katerem tednu si? bomo držali pesti 17.9.! pa hvala za navijanje.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5215
21.8.2007 13:59:08   
lana38
Milamayuser posted image user posted image user posted image  za user posted image  od user posted image .
Lp

lana38

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5216
21.8.2007 13:59:38   
aurora28
Milamay iskrene čestitke za zdravo dete user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5217
21.8.2007 14:08:26   
Milamay
aurora - upam, da je zdrav. Trenutno je vse OK. Je pa še taka mala pika. Sicer se malo že vidijo okončine.

Zdaj sem noseča 8 tednov in 4 dni. Joj, res upam, da bo tokrat vse v redu.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5218
21.8.2007 14:32:49   
tinaaja
milamay user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5219
21.8.2007 17:38:21   
aurora28
Milamay to sem rekla, zato ker verjamem, da je zdrav. Bodi optimistična in verjemi v dobro, ker v končni fazi nam le to ostane. Včasih se vprašam kadar se znajdem pred nekakšno dilemo: ali se bom zdajle sekirala ali bom verjela in bila optimistična. Če se odločim, da se bom sekirala, mi sekiranje itak ne bo pomagala, kvečjemu mi bo še hujše...če pa verjamem, pa lahko prispevam veliko k dobremu izidu. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5220
22.8.2007 10:20:33   
aurora28
Kodrana kaj si že naredi test, sporoči nam. Držim pesti za user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5221
22.8.2007 11:04:25   
kodrana
aurora sem, pa je isto kot včeraj. po moje ne bo nič. ker tudi nisva tako zares user posted image med plodnimi dnevi. mogoče sem se samo malo prehladila in imam zato bolj izražene znake. ne vem. bom do petka še počakala. če user posted image  ne bo, potem naredim še en test, ker zdaj sem jih pa že porabilauser posted image ..
pri tebi kaki znaki?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5222
22.8.2007 11:06:58   
Špela100
Milamay bravooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5223
22.8.2007 11:20:45   
andreja2000
Pozdravljene!

Evo,mi smo nazaj iz dopusta,kjer pa ni bilo tako sproščujoče kot smo misliliuser posted image ,saj smo imeli kup težav glede nastanitve.... (raje ne bi o tem) Plaža in morje ter vreme pa nam je k sreči služilouser posted image

milamay user posted image  čestitke za prvi pregled in srčka!

Lusa mislim nate,sedaj si res v najtežjem obdobju in ti želim,da to hitro mine in da dobiš kmalu pismo v nabiralniku.Vem,kako stresen čas je to in vem kako se počutiš!Drži se,vse navijamo in ti držimo pesti za dober rezultat!

kodrana in Aurora28 in tudi vse ostale,držim pesti za user posted image

Lep dan vsem!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5224
22.8.2007 11:34:08   
lana38
andreja2000, dobrodošla nazaj. Sem se večkrat spomnila nete, zdaj ko si bila na user posted image . Tam je vsaj bilo lepo vreme. Tu pa je bil vikend bolj slab. Deževalo sicer ni, ampak ni bilo toplo. Tudi moj Blaž je bil od sobote do včeraj v Rijeki. Jaz imam tam teto, pa sta šla z babico malo na obisk. Sem pa komaj čakala, da pride domov. Pravi dolgčas je bil brez njega. Zdaj pa je do 3.9. še doma, potem pa gredo kar na začetku šolskega leta v Strunjan v šolo v naravi. Pa bo spet dolgčas. Jaz žalostna, on pa komaj čaka.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.