|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
22.8.2007 12:42:17   
andreja2000
Lana38 ja,vreme pa smo imeli res lepo.
Vem,kako samotno je,kadar nimaš doma Blaža,saj se meni dogaja enako kadar ni Lare,sin pa itak že hodi v službo in ni več user posted image .Oh,skrajni čas,da dobimo še user posted image  user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5226
22.8.2007 12:43:48   
lana38
Tudi jaz komaj čakam user posted image  in potem sploh ne bo več dolgčas. Še premalo časa bo in dan bo prekratek.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5227
22.8.2007 12:48:13   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Tudi jaz komaj čakam user posted image  in potem sploh ne bo več dolgčas. Še premalo časa bo in dan bo prekratek.user posted image
LP

aha,se čisto strinjam!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5228
22.8.2007 12:50:38   
sonchek

Ojla so-trpinke...
na hitro se malo javim da vidim, če je kej novega...ste se kr razpisale..madona sem kr rabla da sem vse prebrala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Milamay
Torej vse je OK, pikica je velika 18, 2 mm. Videla sem srček. Zdaj sem vsaj malo pomirjena. Naročila sem se tudi na genetski posvet v LJ. Termin imam 17. 9.  

user posted image user posted image user posted image
..iskrene čestitke za user posted image ...za naprej vam pa itak želim samo NAJBOLJŠE user posted image user posted image  in seveda čim lažjo nosečnost...

Lusa...trpim s tabo in se hkrati veselim dobrih rezulrtatov...drži se...user posted image

Aurora in Kodrana ...z vama pa čakam na user posted image ...in močno držim pesti, da se vama tokrat posreči...

...mi smo tudi že blizu cilja (pa vendar še tako daleč)...
Doma pridno rihtamo stanovanje, da bo ja vse pripravljeno ko pride mali Bambin....da bomo lahko potem nemoteno uživali v neizmerni sreči...

no, zdele najdem še nas seznam...grem..user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5229
22.8.2007 13:01:25   
sonchek
no pa ga dejmo mal izpopolnit....

user posted image  
UPANJE PO SPLAVU IN SKUPAJ NA POTI DO CILJA:

user posted image ---->user posted image    micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici 

...SREČKA ...PDP 11.10.2007 !!! PUNČKA BOOO!!!! 

user posted image ---->user posted image   nemrak; avg 2003 rodila   CE;
konec jan 2006 UPN v 20t (turnerjev sindrom) +abrazija LJ;konec nov 2006 ss v 8t brez abrazije CE
konec feb 2007 magični , PDP 5.11.2007 CE

user posted image ---->user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
user posted image .. 13.03. zagledala user posted image !!!!user posted image   PDP 19.11!!!

user posted image ---->user posted image    Andreja2000, 41 let (ima že hčer in sina)
1 ss1990  (10t)   Maribor;1 ss 1990 ( 8t )  Maribor;1 ss 1991(5T)  Maribor;1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor;1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINA   (park zvončkov) 
4.04.2007 zagledala magični PDP 7.12.!!!PUNČKA BOOOOOO!!!!

user posted image ---->user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)... ...1.user posted image - Črtomir, 1.1.2005
user posted image  10.4.2007...zagledalauser posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image  PDP 15.12.

user posted image ---->user posted image    Irmy, - -1 ss v 8t, 12/04 ;laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV 
1. hčerka 07/06  
...PDP: 18.12.

user posted image ---->user posted image     lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), 
-ima sina 10 let starega.
1.3. na HSG-ju našli neke zarastline v maternici... Opravila diagnostično HYSC...
24.04.07...ugledala magični ... ...PDP 29.12. FANTEK BOOOOOO!!!!

user posted image ---->user posted image     mala pikica,  SS v januar 2007 (7. teden),
....SREČKA ...PDP: 1.01.2008

user posted image ---->   user posted image Lusa, 27let:-01.06.2003dobili princesko Lušo  
-21.06.2006smo v 11m starosti dobili Ajšo(DS)
-21.12.2006abrazija v 16t,pri ni bilo več utripa in  spet imamo enga    

...SREČKA ...PDP???

user posted image ---->user posted image     meli23, 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
- histeroskopija in neuspel poskus odstranitve septuma,2004
- odstranitev septuma 2005
-SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr), ki z drugimi počiva v Parku zvončkov
Vzrok izgube verjetno slabo odstranjen septum in vnetje plodovih ovojev.
-ponovna resekcija septuma, upam, da zadnja v oktobru2006
...SREČKA ...pdp???

user posted image ----> user posted image   Špela100,34 let ; 1 ss november 2005 ( 8t5d); 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 );
imam pa že 11 let staro hčerko;

11.07.2007 zagledali magični .... ...PDP???

user posted image ---->user posted image    Milamay,36 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 3 leta.
24.julij zagledala   ...PDP 30.03.2008

user posted image  ---->user posted image   Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.
user posted image  SREČKA ...PDP FEB.08....

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Ne čaka več user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image   Krtekxx37 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana
6. ss junij 2007 ????

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t) . 
user posted image ...ne čaka je!!!!

user posted image   julcy, 30let.
1ss junij 2006-10t, abrazija ; odstranitev pregrade: nov. 2006,

2 ss marec 2007- 9t....ni utripa...

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje
...opravila laparo in histero...akcijauser posted image ...

user posted image   Bety ali Bety upa,   

user posted image  Aljaža,
  • 1 ss (avg. 2004) v 12.tednu, abrazija
  • april 2006 - na laparo ugotovljena dvojna maternica, en del zakrnel
  • junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka
  • 1 ss (feb. 2007) v 7.tednu, brez abrazije
    ????????????

user posted image  mojca9000, po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB... ..

user posted image  HEL36, stara 36 let
    2001 marec abrazija v 11t (prazna vrečka)
    2003 februar rodila sina po 8 letih truda
    2006 december abrazija v 9 t (odmrtje ploda v 7t)
    user posted image  ne čakam 17.03.

user posted image  jurka6, 32 let, 2001 - feb. rodila sinauser posted image ,  31. januar 2007 SS - 14 Tuser posted image ,

Ne Čaka user posted image ...od 15.5 naprej....

user posted image  Katina, 38 let,  1.ss 8t, l.1996, 2. l.1997, hči, ki bo kmalu dopolnila 10 let, 3. ss 10.5.2007...

user posted image  natasarobi, 32 let, 1.UPN junij 2006 (trisomija 13), 2. UPN april 2007 (anancefalija)...

user posted image  kodrana, 22let (kmalu 23), odmrtje ploda v 9 tednu, abrazija v nm
    ....ne čaka user posted image ...

user posted image  Naty, 10. 5. 2007 - abrazija v 11. tednu (prazna GV),
    v pričakovanju 3. M, potem pa v akcijo!!!

user posted image
    Do enega cilja so že prispele in navijajo za nas!!!!!

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
    user posted image ....21.03.2007..RODILA NAJLEPŠO PRINCESKO...BRINO....user posted image

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let -1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
    user posted image ....8.5.2007 RODILA KORENJAKA... SVITA...user posted image

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
    user posted image  ....27.06.2007 RODILA MOČNEGA FANTA... FILIPA...user posted image

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
  • Neposredna povezava do sporočila: 5230
    22.8.2007 13:02:48   
    sonchek
    Andreja2000...pozdravljena nazaj...je kar prehitro minilo, kaj????

Lana38...si že začela uživati v user posted image ?

...tako, naj bo to zaenkrat vse...se še javim..
    papa

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 5231
    22.8.2007 13:56:02   
    aurora28
    Sonchek super je tale seznam. Joj me ki še nismo user posted image  pa kar kvarimo povprečje. Večina so srečke user posted image , nekatere srečne mamice in nekatere, ki še čakamo, ampak bomo dočakale. user posted image

Jaz se bom borila do konca, dokler mi Sonchek ne bo v seznam dopisala Aurora zagledala magični user posted image  in pdp??? Pričakujejo..... user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 5232
    22.8.2007 14:42:26   
    andreja2000
    IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jaz se bom borila do konca, dokler mi Sonchek ne bo v seznam dopisala Aurora zagledala magični user posted image  in pdp??? Pričakujejo..... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Tako se govori,ja,le pogumno naprej.user posted image Tudi meni ni bila takoj naklonjena sreča,saj sem rabila 22 mesecev po UPN,da smo končno zagledali user posted image .Tudi zate bo prišla ta sreča ,enako za ostale punce,verjemite!
    Držim pesti!

(odgovor članu aurora28)
    Neposredna povezava do sporočila: 5233
    22.8.2007 14:50:09   
    lana38
    IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Lana38...si že začela uživati v user posted image ?

Že uživam v user posted image , seveda, sonchek.user posted image
    LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 5234
    22.8.2007 15:27:28   
    medika 13
    punce pozdravljene! ste bile pridne in ste se lepo razpisaleuser posted image

sonchek lep seznam, pridna da ga ažuiraš, žal lahko dodaš tudi mene; 1. UPN 21.7.2007
    Milamay čestitke za user posted image in vse dobro za naprej!
    Lusa držim pesti za dobre rezultate, naj ti čas hitro mine...
    Aurora in Kodrana želim vama, da zagledata ta magični user posted image ....Kodrana tudi ti si bila decemberka, a ne?
    Lana 38 uživaj!
    Andreja 2000 hvala za svečko moji mali user posted image

Včeraj je minil prvi mesec od mojega UPNja, ko sva se z user posted image poslovila od najine male user posted image . Ker nisva mogla v LJ v park zvončov sem še toliko bolj vesela, da ji je Andreja prižgala svečko. Midva sva ji včeraj zvečer prižgala svečko kar na grobu očeta mojega dragega, se pravi na grobu punčkinega dedija, ki lepo pazi nanjo med oblaki. Kar nekaj časa sva bila na pokopališču in v trenutku ko sva se ozrla proti nebu, proti najini user posted image   sva ugledala zvezdni utrinek... kot bi nama pomežiknila najina punčka.... in verjetno mi ni treba razlagati kaj sva si zaželela....

Za vse vas user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 5235
    22.8.2007 15:48:00   
    andreja2000
    medika13 ko smo se ustavili v parku zvončkov in prižgali svečko tudi vajini zvezdici,so mi stopile solze v oči.Tam so naši mali angelčki in tiste bele svečke,pa igračke,vse je tako ganljivo....user posted image .Od izgube naše Tine pa je minilo že 2 leti in 3 mesece,pa jo še vedno tako pogrešam in mislim nanjo.
    Jaz srčno vrjamem,da se bo vama izpolnila želja,ki sta si jo zaželela,ko sta videla zvezdni utrinek in ja,vajina zvezdica vama je pomežiknila,saj vaju vedno gleda z neba.

(odgovor članu medika 13)
    Neposredna povezava do sporočila: 5236
    22.8.2007 15:56:49   
    natasarobi
    sonchek - pri meni lahko dodaš pod 2 upn - trisomija 12 (ugotovljeno preko genetskih preiskav) -  anancefalija verjetno posledica trisomije 12; Trenutno čakamo da prideva s partnerjem na odvzem krvi in genetsko testiranje

krtexx - se opravičujem, upam, da nisem pomešala - a ti čakaš na PGD? Če ti ni odveč ali mi lahko sporočiš kaj je bilo pri tebi dejansko narobe in kaj vse si morala dati skozi, da si prišla na čakalno listo - lahko tudi na zs. Hvala

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 5237
    22.8.2007 15:57:38   
    medika 13
    Sedaj, ko je že minilo nekaj časa sem se že rahlo sprijaznila z izgubo, vendar še vedno boli, in še vedno včasih jočem.  V tolažbo mi je misel, da na nebu najino punčko čuva njen dedi za katerega vem, da bi bil najboljši dedi na svetu, pa čeprav ga nikoli nisem poznala. Prav tako mi je lažje, ko se spomnem, da ima moja zvezdica dobre prijatelje- Andreja tvojo Tino in še veliko malih user posted image . To  so naši user posted image in nikoli jih ne bomo pozabili.

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 5238
    22.8.2007 16:03:29   
    Milamay
    Hvala vsem, ki mislite name in držite pesti, da bo vse OK.

Medika - tvoja bolečina je še tako sveža ...user posted image   Tudi jaz prižgem svečko naši mali punčki kar na našem grobu. Mislim, da je pomembno to, da se je spomnimo. To, kje prižgemo svečko, pa ni tako pomembno. Naši angelčki tako krožijo nekje nad nami.

Andreja - pozdravljena doma. Kjub težavam ob nastavnitvi pa si se vseeno kaj odpočila? Upam da.

Lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 5239
    22.8.2007 16:05:37   
    medika 13
    natasarobi veliko mislim nate, ne predstavljam si tvoje bolečine...nobena nebi smela prestati tega kar si ti...upam, da kamlu ugotovita kaj bo potrebno storiti, da se vama čimprej izpolni želja po otročiču. Držim pesti za vaju in vama pošiljam user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Neposredna povezava do sporočila: 5240
    22.8.2007 17:28:00   
    aurora28
    Stiska me pri srcu kadar berem kaj se vam je zgodilo. Žalostna sem, ker se zavedam, koliko ostalih žensk je na svetu, ki se nimajo na koga obrniti, mu potožiti, se mu zjokati na ramenih in povedati, da zelo pogrešajo svoje dete. Joj, zakaj se to dogaja.
    Sem resnično vesela, da smo na vezi in se skupaj potolažimo in vztrajamo. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 5241
    23.8.2007 7:21:01   
    krtekxx
    Dober dan vse nosečke in tiste, ki vam manjka le še malo, pa boste to postale.
    NATASAROBI: v bistvu še nisem v vrsti za PGD, ampak bom pa v njej zelo kmalu. Da prideš v vrsto, ti mora odobriti konzilij, za konzilij pa potrebuješ poleg mnenja ginekologa iz Leonišča - takega, ki se ukvarja z neplodnostjo, še mnenja genetika. Genetičarka je sveto obljubila, da bo to napisala, pa je očitno pozabila, tako da se bo to začelo dogajati šele po dopustih. Dr. Požlep mi je rekla, da za PGD ni vrste, medtek ko pa je prof. Geršakova rekla, da čakaš ene 2 leti...ko bom na tem, da se kaj začne dogajat, ti bom iz 1.roke sporočila kaka je resnica.
    Kaj ej bilo(oziroma je) z mano/nama: na seznamu lahko vidiš 6 splavov, nobenega otročka. Po 3 SS so mi odstranili pregrado - nobenih drugih testov nismo delali - 4.sem zanosila, izcedki na začetku, Dabroston, AC pokazala 46xy, veselje je trajalo kak teden ko na UZ ni bilo moč najti utripa - spedila je UPN. Poročilo patologinje je bilo, da je z otrokom nekaj gensko narobe - očitno se je šlo za mozaicizem: del kromosomov ali genov je OK, del pa ne - žal sem imela to smolo, da so se med analiziranimi vzorci na AC znašli le ta dobri (to je verjetno tudi vzrok DS pri punčki, ki ga je opisala Lusa). Po UPN smo naredili vse možne teste, pa nič posebnega. Pri tem splavu so vzeli tkivo za preiskave na genetiki - rezultat je bil: 70 % gensko spremenjenih celic (trisomija 22), ostale OK. Na genetskem posvetu Geršakova predlagala PGD, Tomaževič se je ob tem le nasmihal (ni pristaš mozaicizma, pravi, da je vsak od nas mal mozaicističen). Ponovno so mi odstranili pregrado, ponovno zanosila...in ponovno splavila. No, po zadnjem splavu so si vsi enotnega mnenja, da moram na PGD in da nima smisla, da ponovno zanosim na naraven način.
    MEDIKA13: sočustvujem s tabo in ti garantiram, da bo enkrat bolje, čeprav je ta trenutek tvoja žalost tako boleča, da je nevzdržna. Potoži nam, razumele te bomo, tolažile po svojih najboljših močeh, ti stale ob strani in se veselile s tabo tvojih prihajajočih uspehov.

(odgovor članu aurora28)
    Neposredna povezava do sporočila: 5242
    23.8.2007 8:19:47   
    mihi78
    sonchek, a lahko dodaš še mene, prosimuser posted image ?
    Mihi, 29 let
    1.ss - januar 2004, abrazija v 8t
    2.ss - september 2004, abrazija v 7t (snetno jajce)
    3.ss - junij 2005, 6t - abrazija ni bila potrebna
    odstranitev pregrade - maj 2007
    AKCIJA!user posted image

(odgovor članu krtekxx)
    Neposredna povezava do sporočila: 5243
    23.8.2007 8:53:09   
    kodrana
    pozdravček.

ko berem te vaše zgodbe, žalostne zgodbe, a polne optimizma, mi vidno pridejo solze na oči. res ste toliko pretrpele, da se moja bolečina zdi nična ob vaši izgubi. res ste prave borke. in prav je tako.user posted image user posted image user posted image

hvala vsem, ki ste navijale tudi zameuser posted image .
    sporočam, da vse kaže, da nisem nosečka, vsaj ne še ta mesecuser posted image . Bog ima načrte tudi zame, vem. ah, veste kaj je najbolj smešno? ko sem še v času ovulacije cincala ali naj že poskusiva ta mesec ali ne?! in še en dan v tem času sva pazilauser posted image  mogoče je bil ravno dan d. no, vseeno, se že veselim user posted image , da grem septebra v nov, uspešen boj.

aurora stiskam pesti zate.. verjetno je zate pravi mesec in ne zame (ne še). bom stiskala pesti še naprej, ker ti iz srca želim, da boš user posted image  z lepim trebuščkom in zdravim user posted image .

vsem user posted image  borkam še naprej zdravo nosečnost.
    vsem , ki še niste, pa še boste. verjemite. kmalu.. bo sončece sijalo za nas user posted image .

sanje so se uresničile..
    13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
    26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu mihi78)
    Neposredna povezava do sporočila: 5244
    23.8.2007 10:07:21   
    Bety upa
    Pozdravljena, punce!

Končno sem dobila svoj internet......Za nazaj ne bom brala, ker je nemogoče. Prebrala sem osvežen seznam in vesela za vse, ki imajo določen PDP. Jaz svoje ss ne štejem in ni dobro, da so na seznamu, ker bi me pogled na njih, resnično uničil..... Vedno si govorim, bo, kar bo...

Zdaj čakam M, potem konec dopusta in mogoče se septembra odločim za nov postopek OBMP.

Želim vam punce, vse dobro....

(odgovor članu kodrana)
    Neposredna povezava do sporočila: 5245
    23.8.2007 10:11:43   
    andreja2000
    sonchek ,ja,smo nazaj,vendar ne boš vrjela,prvič mi ni bilo težko zapustiti kraja kjer smo bili,samo morje pa seveda ja.

medika13 zate user posted image

natasarobi hudo mi je,da si kar dvakrat morala na UPN ,res žalostno,da se to nekomu zgodi dvakrat.Iz srca ti želim,da kmalu najdete rešitev in bo tudi tebi uspelo.Bodi še naprej tako močna,če prav vem,kako je hudo.

krtek iz tvojih postov je čutiti neverjetno moč in vztrajnost in tako je prav.Človek,ki doživi toliko žalostnega,pa v sebi nosi toliko vere in moči, je vreden zlata,zato vem,da ti bo uspelo.Držim pesti!

milamay najlepše in najbolj pomirjajoče trenutke mi je dajalo samo morje.Blazno ga imam rada in lepo mi je,kadar lahko opazujem njegovo barvo,gladino in prisluhnem šepetu valov ,ki butajo ob skalo.

aurora pestke za user posted image

mihi78 tudi zate bo posijal sonček sreče,zato akcija,mi pa držimo pesti!

kodrana držimo pesti za naprej in le pogumno proti cilju in ne pozabi,da si vsak dan bližje k svoji sreči.

Lusa vsak dan mislim nate in na tvoje mučno čakanje,stiskam pesti,da ti dnevi čim prej minejo in pride pismo,ki te bo razveselilo.

Lep dan in pozdrav tudi vsem,ki jih nisem posebaj imenovala,bodite fajn!

(odgovor članu kodrana)
    Neposredna povezava do sporočila: 5246
    23.8.2007 10:16:21   
    andreja2000
    Bety upa tudi tebi želim vse dobro in da se ti končno uresniči tvoja želja,držim pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 5247
    23.8.2007 10:58:13   
    kodrana
    hvala andreja. vedno najdeš prave besede ob pravem času.

moja M je prišla. sem vesela, da gremo v nove boje. vsaj testov za enkrat ne bom več delalauser posted image . sedaj se mi je ciklus lepo normaliziral. prva M po ss je bial na 41.dan, druga 34. dan, sedaj tretja je pa normalno 31. dan. tako da, sva pripravljena, da v septembru spočneva (upam, da sem se prav izrazilauser posted image ) tako zaželjeno dete.

sanje so se uresničile..
    13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
    26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 5248
    23.8.2007 11:00:56   
    Lusa
    Andreja-vedno nam tako lepo napišeš ,da se ob tvojih besedah lahko samo user posted image

Krtex -Andreja ti je tako lepo resnično napisala ,kakšna moč veje iz tvojih postov ,jo je kar moč občutit!Le tako naprej!

lana-Sem govorila z Zalino mamico in je rekla ,da se ta trisomija ,ko imaš 46kromosomov imenuje vezana trisomija.Sta morala oba it na preiskave ,ker so mislili ,da je dedno ,ampak hvalabogu ni.

Sonchek-veš ,da se držim za mizouser posted image ,je danes 17dan od AC ,upam ,da me ne pokličejo!!!!!!!Kaj mi popraviš na seznamu ,da smo izgubili Ajšo in ne dobili.Lepo bi bilo ja ,da bi še bila med nami ,ampak je že tako moralo bituser posted image

Vsem ostalim ,ki še niste zagledale user posted image user posted image  želim ,da se vam to čimprej zgodi!

Neposredna povezava do sporočila: 5249
    23.8.2007 11:37:17   
    lana38
    Lusauser posted image , na dobri poti si do dobrega izvida.
    Ostale pa vas pozdravljam.
    LP

lana38

(odgovor članu Lusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 5250
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
    Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?