|
RE: IVF-ICSI avgust,september 21.8.2007 14:46:53
|
|
|
|
sayuri
|
Oj klepetulje. Vidim, da s te v polnem klepetu - po starem- kot ponavadi . SAm eno dopoldne nekam zginem, pa dve strani naklofate. Pridne. ele zelo mi je žal, da si tko slabo odreagirala in da se še tisti en jajček ni oplodil Kot ti je že mišek napisala, bi ti tud jaz predlagala dieto, ki jo boš našla nekaj strani nazaj. Verjamem, da si žalostna in da boš potrebovala nekaj časa, ampak vidim, da si borka in da greš naprej v boj Me bomo s tabo in te bodrile ter spodbujale. Rožica teb moram pa čestitam za nogometno moštvo . Ti pa nisi kar tako. Si super . Tud jst nisem vedla, da Reš dela ET tudi 5 dan. Kaj to si mu kaj ti rekla? Ker jaz bi naslednjič želela imet 5 dan ET, pa ne vem, če imam to pravico, da mu rečem Počivaj še po punkciji, 11 jajčk ni mačji kašelj, tko da se pusti razvajat sulfinija, no evo, pa se nekaj odvija tudi pri vama. Želim vama veliko veliko sreče. mišek, ti zares najprej sebe pocajtaj in tvoje črevesje, da boš potem vso energijo lahko dala tvojim Pa fajn se namoči v mlinčka,saj januar bo en dva tri tukaj. Nekajkrat se bomo obrnili, pa bo že treba Gita,dobrodošla nazaj iz morja. Je blo fajn, a ne? Si si nabrala novih moči in energije? konina,jutri na pregledu se fajn zmeni. Oktobra gremmo pa skupaj v napad. dajamaja, kaj to z ritjo migaš? KAj si šla po prvo špiko danes? upajoča, kako si ti preživela punkcijo? Si bila tudi tko pridna , kot rožica? Pri meni ni nič novega - da še sebe malce oblajam . Ta rdeče od nikoder - danes je 36 dan od SS . Sedaj se je tudi izcedek umiril . Danes dopoldne sem se načakala na urgenci, kjer sem zopet mogla dat kri za beta HCG. No, sedaj mi je hormon padel na 2,0, kar je fajn . Naslednjo - zadnjo kontrolo imam čez en mesec. Zdaj pa moram po ta malega v vrtec. Lep dan vam želim
|
|
|