|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
21.8.2007 12:12:54   
DaisyE
Mišek, kaj je to z lulanjem? Kaj moram pazit?

Pa vodo praviš moram pit? user posted image  Jaz sem mislila pa spet kar po piru usekat. user posted image user posted image user posted image  Zdaj mi že manjka, če ga kak dan ne pijem. user posted image user posted image user posted image  Malo se hecam.

Ampak me je pa presenetil Reško, da mi je dal ET na 5. dan. Sem mislila, da on tega nikol ne dela.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
21.8.2007 12:14:14   
blanč
Marjetka     user posted image . O jaz pa že v pripravah za službo. letim čez 15 min.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 627
21.8.2007 12:17:50   
DaisyE
Blanči, hvala. Naj ti čimprej mine služba. Kakšen maš kaj jedilnik zadnje čase? Nam je še upati na par mesecev življenja? user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 628
21.8.2007 12:23:09   
Sulfinija
Ele,žal mi je da tokrat ni prišlo do ET.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 629
21.8.2007 12:24:19   
Anonimen
Nobenga pira več, zdaj te bom ap po riti, če boš še kakega ruknilauser posted image user posted image

to kar sem ti priporočala, je smao v primeru, da se ti bodo pojavile hude bolečine, ker si imela toliko foliklov in jajčec, saj veš blage hiperstimulacije, je treba preprečit in to ne s pivomuser posted image user posted image , vse pa ne moreš s pivom reševatuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 630
21.8.2007 12:33:31   
mlinčka
Jo bom že jaz popazila, da ga ne bo kej preveč s pirom srala. user posted image  Zdej bojo tud moja jetra končno lahko mal počivala user posted image .

LP mlinčka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 631
21.8.2007 12:35:37   
DaisyE
vse pa ne moreš s pivom reševat

user posted image user posted image user posted image  Razumem, dr. Mišek - Rugelj! user posted image user posted image user posted image

Pokorno ubogam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 632
21.8.2007 12:36:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Jo bom že jaz popazila, da ga ne bo kej preveč s pirom srala. user posted image  Zdej bojo tud moja jetra končno lahko mal počivala user posted image . LP mlinčka

kaj sta ga vidve kar skupaj sraleuser posted image user posted image user posted image , saj v družbi je res lepšeuser posted image

ti mlinčka pa kako si lahko tako dolgo vzdržala brez pisanja, te niso nič prsti srbeli?user posted image

(odgovor članu mlinčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 633
21.8.2007 12:37:59   
DaisyE
Zdej bojo tud moja jetra končno lahko mal počivala .

LP mlinčka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo Morgen. Pir je že v hladilniku. In zdaj, ko mam jaz prepoved, boš mogla pa za obe pit.

user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 634
21.8.2007 12:38:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

vse pa ne moreš s pivom reševat

user posted image user posted image user posted image  Razumem, dr. Mišek - Rugelj! user posted image user posted image user posted image

Pokorno ubogam.

ne ti meni rugeljuser posted image user posted image . mam jaz tudi rada pivo, pa kak rdeč vinček, ali pa sladek beli. redko, ampak z užitkomuser posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
21.8.2007 12:40:24   
Anonimen
Sem pozabila povedat, ravnokar klical mohamed, baje so izvidi, vsi še kar v mejah normaleuser posted image user posted image . Na tsiti še kar s eniti ne obremenjuje tolkuser posted image , glavno da je. Sva se pa z možem menila in najbrž ne bova že zdaj šla po najine sončke, zaradi mojih črevesnih težav in slabega prehranjevanjauser posted image . bOmo videli, jutri greva k mohamedu na razgovor in se bomo pomenili kako in kaj. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
21.8.2007 12:40:26   
DaisyE
Ej Mišek, pa a si ti kaj zvohala, zakaj je pir tako ok za folikle? Me prav firbec daje. Pa še paše.

A si že kaj dobila izvide?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 637
21.8.2007 12:42:38   
mlinčka
MIŠEK13 veš kolkrat so me prsti srbeli, da bi kej napisala! Sploh kdaj, k se mi je zdel, da mam kej pametnega za povedat user posted image . Mah, sej ne vem, pomoje je bla to ene vrste varovalka, da preveč not ne padem - v RR in študiranje o neplodnosti. Sem pa itak redno vse brala in se ogromno naučila. Zdej sem pa tuki in mi ni spasa user posted image . Ampak mi je fajn, sploh zdej k za našo Dejzico lahko navijam. In seveda za vse ostale! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 638
21.8.2007 12:44:03   
Anonimen
Ma kokr sem nekje prebrala, ni tolk fora v samem pivu, temveč v pivskem kvasuuser posted image , no vsaj zdi se mi. Enkrat j eena celo priporočala da si naj pivski kvas v sanolaborjju kupijo in jejo ali pijejouser posted image , samo baje lahko fašeš ornk hiperstimulacijo. Ztao je pir idealen, ima ga malo, glih prav, malo te omamiuser posted image , kar pomeni, da se vsaj malo sprostiš, pa če tudi smao za par minutk, ap še po enem kozarcu malo boljše spiš, kaj še hočešuser posted image user posted image aja pa še vitamine B ima, ki so tudi odlični

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
21.8.2007 12:44:30   
DaisyE
user posted image  Čestitaaam!!!!! To bo super teden.
A ma kdo test? Ta teden bo ziher pozitiven!!!!

Kolk sem hepi!!!!
Vas moram vse malo stisnituser posted image !!!!

user posted image user posted image user posted image

Jutr bom pa samo čakala, kdaj se javiš in poročaš, kaj meni Mohi. Pa saj vseeno a zdaj al čez en mesec, glavno, da vse štima!!!!!

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 21.8.2007 12:45:13 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 640
21.8.2007 12:47:36   
Anonimen
Mlinčka nisem pa zasledila lai si trenutno v postopku in kje? ali že kaj pričakuješ?

marjetka kak pozitiven test, kdo ga bo delal, da še ja navijamuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
21.8.2007 12:49:20   
DaisyE
kaj sta ga vidve kar skupaj srale

Kadar ga na netu ne pijemo, ga pa v živo. user posted image user posted image user posted image

Ne, testa mislim, da nimamo. Grem gledat na seznam. Pravim samo, če bi bil... bi bil user posted image , ker nam gredo stvari dobro od rok.

Zdaj bo še upajoča piskrček pristavila, pol bomo pa kompletni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 642
21.8.2007 12:55:32   
Anonimen
aja, to pa ja, samo meni je tako žal za našo eleuser posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 643
21.8.2007 13:00:14   
DaisyE
Ja to pa res. Ni blo glih prijazno od mene.

Ele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 644
21.8.2007 13:04:46   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Mlinčka nisem pa zasledila lai si trenutno v postopku in kje? ali že kaj pričakuješ?

Nisem še v postopku, čakam pa na pošto iz konzilija. Drobnič pravi, da bi lahko bilo kmalu po novem letu. Bomo vidli. Sem vesela, da sem končno prigurala do te faze, da se nekaj konkretnega začne dogajat.

Ele tudi od mene en user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
21.8.2007 13:10:01   
Anonimen
Jaz sem tak vesela, da grem kar mal čofotat v bazen in hvatat bojuuser posted image . ko pridem v slovenijo, me bodo prvo vprašali, če sem na bila aljaski ali antarktikiuser posted image user posted image

mlinčka upam, ad bo hitro pošta tu, potem pa itak gre s svetlobno hitrostjouser posted image
ajde punce uživajte še naprejuser posted image

(odgovor članu mlinčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
21.8.2007 14:46:53   
sayuri
Oj klepetulje.user posted image  Vidim, da s te v polnem klepetu user posted image user posted image user posted image  - po starem- kot ponavadi user posted image . SAm eno dopoldne nekam zginem, pa dve strani naklofate. user posted image  Pridne.user posted image

ele zelo mi je žal, da si tko slabo odreagirala in da se še tisti en jajček ni oplodil user posted image  Kot ti je že mišek napisala, bi ti tud jaz predlagala dieto, ki jo boš našla nekaj strani nazaj. Verjamem, da si žalostna in da boš potrebovala nekaj časa, ampak vidim, da si borka in da greš naprej v boj user posted image  Me bomo s tabo in te bodrile ter spodbujale. user posted image  user posted image

Rožica user posted image user posted image user posted image  teb moram pa čestitam za nogometno moštvo user posted image user posted image user posted image . Ti pa nisi kar tako. Si super user posted image . user posted image  Tud jst nisem vedla, da Reš dela ET tudi 5 dan. user posted image  Kaj to si mu kaj ti rekla? Ker jaz bi naslednjič želela imet 5 dan ET, pa ne vem, če imam to pravico, da mu rečem user posted image   Počivaj še po punkciji, 11 jajčk ni mačji kašelj, tko da se pusti razvajat user posted image user posted image user posted image

sulfinija, no evo, pa se nekaj odvija tudi pri vama. Želim vama veliko veliko sreče. user posted image

mišek, ti zares najprej sebe pocajtaj in tvoje črevesje, da boš potem vso energijo lahko dala tvojim user posted image  Pa fajn se namoči v user posted image

mlinčka,saj januar bo en dva tri tukaj. Nekajkrat se bomo obrnili, pa bo že treba user posted image

Gita,dobrodošla nazaj iz morja. Je blo fajn, a ne? Si si nabrala novih moči in energije?

konina,jutri na pregledu se fajn zmeni. user posted image  Oktobra gremmo pa skupaj v napad. user posted image
dajamaja, kaj to z ritjo migaš? KAj si šla po prvo špiko danes?

upajoča, kako si ti preživela punkcijo? Si bila tudi tko pridna user posted image , kot rožica?

Pri meni ni nič novega - da še sebe malce oblajam user posted image . Ta rdeče od nikoder user posted image  - danes je 36 dan od SS user posted image . Sedaj se je tudi izcedek umiril user posted image . Danes dopoldne sem se načakala na urgenci, kjer sem zopet mogla dat kri za beta HCG. No, sedaj mi je hormon padel na 2,0, kar je fajnuser posted image . Naslednjo - zadnjo kontrolo imam čez en mesec. Zdaj pa moram po ta malega v vrtec. user posted image  
Lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 647
21.8.2007 15:20:23   
ele
hvala punce za tolažilne besede in res je da bolj boli negativen test po et kot pa to.
Zadnjič po menogonu je blo bolš kot pa zdaj po menopurju,ki je bolj čist hormon.
Daasy,čestitam ti za tolk jajčec in res upam zate,da bo vse ok.Vidim,da si puncam lepo razložila,kako poteka hormonsko stimuliranje jajčnikov.
:me pa nekej zanima:
je katera od vas že v 40em letu?user posted image

ele

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 648
21.8.2007 15:38:04   
ele
mišek-sm pogledala po zadnjih straneh za dieto ampak nism najdla nič konkretnega.user posted image
a mi lahko napišeš kaj konkretnega mora človek jest,oziroma česa se mora izogibat???user posted image Lepo prosim

ele

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 649
21.8.2007 15:40:15   
sayuri
ele, na 20 strani je mišek opisovala dieto

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?