|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
21.8.2007 16:00:32   
fortun
torej - da javim, da bo imela sayuri  ažurne podatke:
danes zjutraj sem bila na UZ pri Rešu - moji jajčki so tok hecni - eni so full veliki, drugi pa full majhni - jih je pa kot gob po dežju - torej Reško se je odločil, da bomo šli v četrtek v akcijo - torej danes ob 21-ih si dam stopko, potem pa v četrtek ob 8.15 v PO na punkcijo.
mam kar mal (oziroma velikoooooo) treme... pa na tistem listku, ki ga mi je dal Reš, kjer je napisan cel postopek... piše, da naj bom čimbolj sproščena!! user posted image user posted image
če povem po pravici me je strah... sploh ko berem tele forume in pišete, kako ste vzele ketonal, pa nalgesin, pa ne vem kaj še... no, jaz sem si zrihtala le dopust za v četrtek...

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 651
21.8.2007 16:16:57   
konina
Fortun, mislim, da boš po punkciji na bolniški do ET. Vsaj večina je bila. Pa tudi prav je, da se takrat malo odpočiješ in pocajtaš, da si pripravljena na svoji dve  user posted image user posted image  ali eno. V Lj ti dajo že  po punkciji priporočilo za osebnega zdravnika, da si doma do ET. Potem pa še po ET tri dni, naprej se pa sama odločiš glede na počutje.

Lp, Nina

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 652
21.8.2007 16:28:57   
sayuri
A V G U S T

BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča (2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8. nadaljevanje z menopurjem
  • zalazoya (2.IVF;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur, predvidena punkcija konec avgusta
  • ele (2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur, 18.8. punkcija
  • DaisyE (2.ICSI;PO,dr.Reš) začetek špikanja 9.8
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled 30.8
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact

SEPTEMBER

BORKE ZA user posted image

• Goldy (1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Gita14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš)
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • katica77 (1.IVF?;LJ)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič)
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9.
  • pika74 (LJ) zamrznjenčki
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka sredi septembra

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14

user posted image AKTUALNO V TEM TEDNU user posted image

20.8.
fortun - UZ

21.8.
DaisyE - punkcija
upajoča - punkcija
fortun - UZ

23.8.
fortun - punkcija

24.8.
Skye - UZ

25.8.
zalazoya - UZ

26.8.
DaisyE - ET

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 653
21.8.2007 18:07:26   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

No, ker pa je bilo očitno ogromno foliklov,
smo tudi celic naklanfali za eno fuzbal ekipo brez rezerv.
11 komadov. Bi rekla, da je kar vredu izkupiček. ET mi je dal na nedeljo, čez 5 dni. Je reku, da si lahko to privoščimo, ker nas je tolk.

Evo zdaj sem pa v bolniški, tako da se bom besno javljala preko celega dneva, vi me pa tud ne pustit na cedilu, da mi ne bo dolgcajt.

user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image  
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

...pa če to ni najtabuljša novica!!! JeeeeeeeEEEEEEEEeeeeeeeeeee...

...ni kaj - počasi prihajaš za menoj!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 654
21.8.2007 19:29:14   
Anonimen
ele tukaj sme nekaj pisala http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1730075&mpage=20&key=
pa tukaj http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1730075&mpage=21&key=
(na tej strani na dveh mestih, še malo nižje dol)

zraven sem prakticirala refleksno masažo in masažo jajčnikov, ter občasno prakticirala jogo za neplodnost.
Če sme te prav razumela, si blizu 40. Kak pa je tvoj LH in FSH hormon, ki sta lahko kritična za tvoja jajčka. Če je FSH visok, potem ne vem kako bo dieta vplivala na to, ker je potem jasno, da so jajčeca slaba zaradi tega. V tem primeru sem brala, da so punc ejemala hormofit kapljice, nekje na primorskem jih nabaviš, ali pa ene druge homeopatske tablete, ki jih pa dobiš v avstiji v borovljah, sem pozabila ime. če sta pa ta hormona ok, potem pa le poskusi z dieto, no sja četudi nista ok, ti dieta ne bo škodila, prej koristila.

če hočeš kaj več izvedet, me kar kontaktiraj na ZS

grem zdaj spat, me mož priganjauser posted image . lahko noč pupe

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
21.8.2007 20:01:33   
upajoča
Ojla,hvala da ste stiskale pesti danes,uh smo preživeli,me je pa trikrat bolj bolelo kot prvič na punkcijiuser posted image ,tudi meni ni na koncu več pomagal nalgesin.So pa samo 4 celice,tako da grem v četrtek na ET zjutraj,super,upam da se bodo oplodile. Sedaj grem pa počivat , za vse vasuser posted image user posted image lp upajoča

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 656
21.8.2007 20:17:19   
sayuri
O upajoča, čestitke za 4 jajčka user posted image  user posted image user posted image user posted image . Jst sm jih tud toliko imela in sm bla čist zadovoljna. Konec koncev potrebujemo enega samega, da nam prinese user posted image , a ne? user posted image  Jutri te dam na seznam, v četrtek pa držim pesti za ET. Pa zares počivaj po punkciji in se pusti razvajat. user posted image

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 657
21.8.2007 21:31:24   
GoYa
Uf, spet ste naklamfale user posted image .

Ele, user posted image user posted image user posted image . Žal mi je, da niti do ET ni prišlo in držim pesti za naslednji postopek. Mogoče je to samo trenutno stanje in boš naslednjič čist drugače odreagirala.

Daisy, bravo, da je šlo vsaj pri tebi, tako kot mora. 11 komadov - superuser posted image . Od nedelje dalje pa boš že user posted image . Koliko si jih boš dala vstavit? 2 ali 3?
Ej, pira maš pa zdej zadost. Nehi user posted image . Kr po vodi grabi zdaj, ok.

Upajoča, bravo tudi za tvoje 4 celice. Ne gledat na kvantiteto, ampak na kvaliteto. Važen je en ta pravi.

Punce, a ste kaj omenile, da bi vam naredil LA-hatching? Mene mika, da bi.

MIŠEK13, bravo za dobre novičke od mohameda user posted image . Po bejbike pa pejd, ko se boš počutila, da si jih pripravljena greti.

Sayuri, Reš tudi kdaj naredi ET 5. dan, in sicer takrat, ko je na punkciji veliko robe (celic) in je prepričan, da bo do 5. dne vsaj en zarodek za vstavit. No, ne lih en, ampak kaj več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 658
21.8.2007 21:34:09   
zalazoya
ele user posted image  user posted image  user posted image  žal mi je da se je tako končalo, z Reškotom bosta sigurno kej pametnega pogruntala in bo nasednjič bolje.

marjetica in upajoča user posted image  user posted image  user posted image  za uspešno punkcijo,

upam da prihajam za vama, vse bolj me je strah, ma sej bo, držte se punce.

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 659
21.8.2007 21:52:21   
konina
Saj vem, da bom sedaj malo zatežila in da ne bom nič novega povedala. Ampak jaz bi bila noseča! Jaz bi imela rada v sebi pikico, jo grela in  crkljala. Potem bi pa še imela dojenčka! Danes me spet daje psiha, upanje plahni... Pa saj vem, da razumete. Zato pa lahko tako pojamram, kajne?

Punci, super za uspešno punkcijo sedaj pa se lepo spočijta, da bosta pripravljeni na ET. Pravijo, da je zelo pomembna sproščenost.

Lp, Nina

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 660
21.8.2007 22:16:37   
dajamaja
Uj, ste v formi danes....user posted image

Ele, žal mi je da se ti je tako razpletlo in kar malo strah, ker je meni danes isto predpisal user posted image .

Marjetka in Upajoča vama pa seveda čestitke user posted image  za današnej rezultate, tudi tebi Fortun! Reš je meni na zadnje delala ET 5. dan, brez da bi mu rekla... kje si pa upam user posted image  tut za  LA-hatching bom menda kar tiho .. saj vidim, da ima vsakič drugo kombinacijo in se že sam trudi zadeti dobitno.

Zalazoya, ti kar za puncama .. gremo user posted image

dr. Mišek boš vzela Mohameda v šol, a!? Super za izvide ...user posted image  zdej pa gasaaaaa....

Sayur, kako treningi?

Konina ne obupaj! Pridejo dnevi, zlasti ob dežju, ko se nas loteva obup. Ampak za vsakim dežjem posije sonce in tudi za nas bo  user posted image

Tudi vsem ostalim user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 661
21.8.2007 22:23:23   
zalazoya
draga konina jaz imam iste želje kot ti, pa mislim da vse ostale tudi, ma ne vem men se zdi da sem že malo obsedena. Najprej komaj čakam na postopek, ko pa pride me je pa zelo strah, berem različne zgodbe iščem sebe, odgovore, znamenja, ma vse kot ti in ostale. Ostane nam le upanje in še enkrat upanje.

piokvit a je konc dopusta, se komaj prebijaš čez, ja veliko se je zgodilo, UZ-ji, špike, punkcije, veselje, razočaranje, kot ponavadi, kako je blo na dopustu, si se spočila si prpiravljena za nove boje? Joj kok mam vprašanj user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 662
21.8.2007 23:04:11   
pikovit
Evo mene z morja.Ampak samo za 2 dni.V četrtek grem nazaj in bom do ponedeljka namakala svoje truplo.Juhu pa še lepo vreme bouser posted image
Zalazoya a si me sledilauser posted image
Vsem novim puncam želim eno lepo dobrodošlico.user posted image

Vidim,da se tukaj fullllll dogaja.Tako da sem preletavala strani.In Zalazoya mi je sledila.No jutri pa še kaj več.
Lepo noč vam želim.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 663
21.8.2007 23:36:05   
zalazoya
vidim da sem se malo zmotila pikovit user posted image , ja se zgodi.

nočko

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 664
22.8.2007 7:41:17   
DaisyE
Bro jutro...

Kofi je kuhan. user posted image user posted image user posted image
Boli že manj. Bolniško sem si zrihtala. Šiht me vidi šele v ponedeljek. user posted image

Sayuri nimam blage veze, kako smo prišli na 5 dan. Kar sam od sebe je tako reku. Jaz mu ne upam rečt ne bu ne mu. Da kaj ne prileti. user posted image
A so na kliniki kaj povedali zaradi zamude?

Fortun stopka je padla ne? user posted image  Jaz sem si tisto mojo tako nesrečno zapičila, da me še dons mau boli. Ja, piše na našmu listu, da morš bit na punkciji sproščen. V čakalnici v PO ma Reško na slikah ene gore. Jaz sem tisto buljila in si predstavljala, kako je fajn v hribih. Seveda mi ni pomagalo. Pol sem se še na mizi, ko sem čakala, da pride, poskušala malo sprostit, ampak me je pa kar on neki spraševal, tako da nisem mela časa. Pol pa kolikor se je dalo, sem se sprostila. In je blo bolje kot prvič. Pa ne vem al zarad Nalgesina, al zarad hribov, al pa kar tako. Sem bila pa bolj sproščena kot prvič, ko sem bila čisto trda. Misli pozitivno, punkciji zdaj itak ne morš ubežat. user posted image  Pa na bolniško le pojd. Saj jaz načeloma dons bi lahko šla v službo, ampak bi pa nekako tako zgledala user posted image . Mal pavze si pa zaslužim, a ne? (To reče človek, ki je že več kot en mesec doma user posted image user posted image user posted image ).

Tosja dohitela te sicer nikoli ne bom, upam samo, da bom šla po isti progi, do cilja user posted image . Kako si ljubavi? Si že imela pregled? Vem, da maš za ta teden enga planiranega.

Upajoča user posted image   user posted image   user posted image . Jupi!!!!! Zarad števila se pa nič ne sekiraj. Kvantiteta ne pomeni nujno kvalitete. Sonček.d je tud s 4 štartala, pa je zdaj ponosna nosečka. Pa še v mislih imej, da imajo tebe tvoje morulce kar rade. Se ti je prvič prijel, pa ni vrag, da se ne bi še drugič. Samo, da zdaj bo pa še boljše, ker bosta tud ostala do konca pri tebi. Mislim, da to pomeni majsko mamico.

GoYa kako kaj user posted image  in user posted image ? Reško mene še nikol ni vprašal kolk mi jih da. Malo sem vmes med postopkoma razmišljala o enem, pa je naš odločno rekel dva, tako da bomo kar pri dveh. Seveda, če bosta sploh dva do nedelje zdržala.

Zalazoya dolgo že nisva kufeta skup pili. Kako kaže? Malo mi je ušlo iz glave. Kdaj je UZ? Kaj veš, mogoče bo že Drive in UZ. user posted image

Konina pridejo dnevi, ko si tak user posted image  in tak user posted image , pa tak  user posted image , počutiš se nekako tako user posted image ... Ampak taki dnevi pol tud grejo. In mi se ne damo. Dokler lahko hodimo, bomo šli naprej!!! user posted image

Dajamaja, se pardoniram, ampak kot veš, sem malo blond. Kaj sta se zmenila z Reškotom? Vaginalete? Menopur? No karkoli že bo, naj bo plodno. Navijala bom pa iz srca.

Tako, upam, da mi je uspelo vse zajet. Če sem kero spustila, jo bom pa drugič obdelala. user posted image user posted image user posted image

Drugač pa, vsem, ki ste imele, ali boste imele punkcijo, ni važno, kolk je celic, važno je, da je ena zmagovalna zraven. Lahko, da se od vseh mojih 11 sploh nobena ni oplodila, lahko, da se nobena ne bo naprej razvijala, pa še in še je stvari, ki lahko gredo narobe. Jaz sem vesela, da je punkcija za mano. Za kakšne morulce, blastocistice in podobno, bom pa takrat, ko jih bom videla, pa nič prej. Seveda pa to ne pomeni, da ne verjamem v svoje otroke dol v PO. Vsake tolk se spomnim na njih in jim želim, da se uspešno razvijajo. Da je sreče bilo, je mogoče danes kateri že dvocelični. user posted image user posted image user posted image

Želim vam uspešen dan in veliko veselja.

user posted image  Uf, sem vedela, da bom nekoga pozabila. user posted image

MIšek in user posted image . Kdaj greste? Ker ne vem koliko je pri vas ura, sem malo zmedena. A ste že šli? Lepo opravite.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 22.8.2007 8:00:25 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 665
22.8.2007 8:12:34   
Katica77
Dobro jutro...

Zdej user posted image  pa tuhtam kaj me še čaka al naj me bo strah al ne, al bom prežvela  user posted image  ... Včer je končno pršla tečka,dons morm dat kri (FSH,PRL),pol četrti dan začnem s klomifenom,deseti dan na UZ k Reškotu...pol naprej pa ne vem točno,sej mi je govoru pa ne vem,če sem use slišala user posted image mene je presenetil,ker se mi je zdelo,da gre vse tako hitro naprej...pa še dragemu sem kr tam rekla naj dobro posluša,če slučajno jaz kaj pozabim...sicer mi je Reško kr na list narisal kdaj dam kri,kdaj klomifen tko,da to res ne morm falit  user posted image
Zame je to prvič tko,da me je kr mal strah usega...user posted image

Lep dan vam želim....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 666
22.8.2007 8:22:03   
Anonimen
Čestitke upajočauser posted image user posted image , 4 so dovolj in naj bosta 2 tako močna, da s eti takoj vsidratauser posted image

Pikovit je domauser posted image user posted image , ap šiba že naprejuser posted image , no ti kar uživaj in pridno namakaj svojo rito, mi jo bomo pa v lavorju in sanjali kako se imaš ti lepouser posted image

Marjetica nič se ne sekiraj, 5 dan bo superca, imaš celo grmado otrok in tako bo izbral ta narbuljšeuser posted image . Če je pa celic malo ali pa so malo slabše kvalitete, potem pa te da na 3 ali celo 2 dan.

Evo fortun, zdaj si ti na vrsti, močne pesti, za nebolečo punkcijo (jutri a ne) in na zelo lepe celiceuser posted image

konina user posted image user posted image user posted image

Marjetca mi smo 2 uri pred vami, sme ravno od mohameda in ja tisti "še kar" j eres nekaj pomenil in iscer, ad imam v telesu protitelesa, ki ubijajo moje palčke. Amapka obstaja zdravilo, ki bo to porihtalouser posted image user posted image . Jemat jih začnem takoj, ko bodo črev arekla, da se jim ne da več tolk telovadit in da bodo počivala in se polenilauser posted image . Tak da ne vem ali bom septemberka lai oktoberka. te tablete namreč povzročajo drisko in tako mojemu sranju ne bi bilo nikoli konecuser posted image user posted image , tako ali drugačeuser posted image

in danes ko sme mislila, da j eže ok in da se bo mlahk v sloveniji nažirala od odmačih dobrot, me spet daje, spet se gliste boksajo do nemoglosti, ma najbrž imajo tam dol že pravi vietnamuser posted image user posted image

lep dan vam želim

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 667
22.8.2007 8:23:16   
DaisyE
Katica77 user posted image user posted image user posted image  jaz tud vedno mojmu rečem, da naj on posluša, če jaz kaj sfalim.

Kakšen postopek boš pa mela? Jaz o terapiji s klomifenom žal nimam blage veze, sem pa prepričana, da so tule punce, ki so imele pri Reškotu klomifensko terapijo in bodo one vedele kaj več o tem povedat.

Drugače pa brez panike, vse bo tako kot mora bit, samo strašno hitro se bo odvijalo. Ampak s tem se je treba sprijaznit, ker Reško drugače kot hitro ne zna.user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Katica77)
Neposredna povezava do sporočila: 668
22.8.2007 8:27:44   
ele
GOYA-kaj ti je predpisal isto??

ele

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 669
22.8.2007 8:30:56   
DaisyE
Ja mišek, temu se pa reče od enga user posted image  do drugega user posted image . Dobesedno.

Drugače pa, supersko za tako fajn novice, pa upam, da se čimprej pošlihta.

Za domače mamine dobrote pa ohrani upanje. Saj veš, mame znajo vedno kaj takega na dan potegnit, da nas vse preseneti. Pol nas pa še malo pocrkljajo povrhu vsega. In svet je takoj lepši. user posted image user posted image user posted image

Kdaj pa planirata obisk rodne deželice? A bosta sploh mela dovolj časa, da bosta obiskala vse, ki jih že takooo dolgooo nista videla?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 670
22.8.2007 8:33:28   
ele
KATICA-meni s klomifenom ni blo nič,razen tega,da sem dobila hiperstimulacijo jajčnikov in končala na kirurgiji,ker mi je počil folikel in se je vsebina razlila v peritonealno votlino.Nočem te strašit,vsak odreagira drugače,morda pa bo tebi super..
MIŠEK-hvala za naslov-našla.Glede hormonov pa mislim da sem ga mela malo čez mejo in,da je reško res nekej zmigoval z glavo.Sicer pa jutri grem k njemu popoldne,da se pomenimo kako naprej in glede na to,da si moram kar naprej dajat prometrium,mislim,da me bo dal kr takoj v drugi postopek

ele

(odgovor članu Katica77)
Neposredna povezava do sporočila: 671
22.8.2007 8:40:03   
Katica77
ele- se tolažim,da imam le polovičko tabletke,da mogoče le ne bo hudo..ne vem...drugače pa greva v ICSI postopek...

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 672
22.8.2007 9:00:31   
DaisyE
Kati all inclusive varianta!user posted image user posted image user posted image

Ele, jutr pa otroke spet z neta steraj, pa pridi povedat, kaj Reško pravi.

(odgovor članu Katica77)
Neposredna povezava do sporočila: 673
22.8.2007 11:05:29   
pikovit
Dober dan punce
Vidim da ste zelo pridne in ste že začele pridno delat na dojenčkih.Za vse tiste,ki mislite da so morule slabe.TEMU NI TAKO.Imam 3 prijateljice,ki jim je Reš rekel da naj nič ne upajo imajo vse tri danes v naročju štručke.Zadnja je rodila 14 dni nazaj.Pravi da je sreča nepopisna.Tako da so tudi morule good.
Mišek kaj je zdaj to z tvojo prebavouser posted image Pridi domov hitro pa se bo vse uredilo.
DaisyE bravo za tvoj pogum in 11 celic.
Konina ja res pridejo dnevi,ko ne veš kaj in kako.Ne skrbi.Vse se bo uredilo.
Ele žal mi je,da ni prišlo do ET.Tudi meni se je to enkrat zgodilo.Vem kako to je.Sem kar na hodniku jokala.Dobro da je bil moj user posted image  zraven.Drugače bi kar dol padla.Sočustvujem s teboj.
Tosja kako kaj napreduješ?A gre vse kot po maslu?Lepo čuvajuser posted image
Upajoča bravo za tvoje celice.Tudi 4 je dovolj.
Kje pa je naša Koala?A se je preselila na sosednji forum?

Če sem katero izpustila pa brez zamere.Želim vam lep dan.Pri nas se že kaže sonček.Držim pesti in mislim na vas.

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 674
22.8.2007 13:42:44   
sayuri
Ooo vidim, da se je nekaj potepink že vrnilo nazaj iz dopusta. user posted image

Konina, jst sem danes tud nekam vsa brez volje in zakomufliranauser posted image  Pride tak dan. user posted image  In še kako pomaga, če človek na glas pojamra ter dobi nekaj spodbudnih besed. user posted image  Če nosiš v sebi, se to vse nabira in nabira in človek je potem sam še bolj žalosten.user posted image  Zato kar piši in povej, kaj te muči. Vsaj meni malo odleže. user posted image user posted image user posted image  

Nekako nimam energije danes za pisat  user posted image user posted image  Tud kafe mi ne pomaga user posted image  Komaj čakam, da bom šla hodit in malo na luft. Dajamaja, treningi laufajo in sem že zasvojena z njimi user posted image . Mi prav manjka, če kak dan ne morem it. Evo, ena slikca mene v akciji - pa še ta mal zraven user posted image

user posted image

Grem uredit še seznam, pol pa neki migat, ker drugače bom zaspala user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?