|
RE: IVF-ICSI avgust,september 22.8.2007 7:41:17
|
|
|
|
DaisyE
|
Bro jutro... Kofi je kuhan. Boli že manj. Bolniško sem si zrihtala. Šiht me vidi šele v ponedeljek. Sayuri nimam blage veze, kako smo prišli na 5 dan. Kar sam od sebe je tako reku. Jaz mu ne upam rečt ne bu ne mu. Da kaj ne prileti. A so na kliniki kaj povedali zaradi zamude? Fortun stopka je padla ne? Jaz sem si tisto mojo tako nesrečno zapičila, da me še dons mau boli. Ja, piše na našmu listu, da morš bit na punkciji sproščen. V čakalnici v PO ma Reško na slikah ene gore. Jaz sem tisto buljila in si predstavljala, kako je fajn v hribih. Seveda mi ni pomagalo. Pol sem se še na mizi, ko sem čakala, da pride, poskušala malo sprostit, ampak me je pa kar on neki spraševal, tako da nisem mela časa. Pol pa kolikor se je dalo, sem se sprostila. In je blo bolje kot prvič. Pa ne vem al zarad Nalgesina, al zarad hribov, al pa kar tako. Sem bila pa bolj sproščena kot prvič, ko sem bila čisto trda. Misli pozitivno, punkciji zdaj itak ne morš ubežat. Pa na bolniško le pojd. Saj jaz načeloma dons bi lahko šla v službo, ampak bi pa nekako tako zgledala . Mal pavze si pa zaslužim, a ne? (To reče človek, ki je že več kot en mesec doma ). Tosja dohitela te sicer nikoli ne bom, upam samo, da bom šla po isti progi, do cilja . Kako si ljubavi? Si že imela pregled? Vem, da maš za ta teden enga planiranega. Upajoča . Jupi!!!!! Zarad števila se pa nič ne sekiraj. Kvantiteta ne pomeni nujno kvalitete. Sonček.d je tud s 4 štartala, pa je zdaj ponosna nosečka. Pa še v mislih imej, da imajo tebe tvoje morulce kar rade. Se ti je prvič prijel, pa ni vrag, da se ne bi še drugič. Samo, da zdaj bo pa še boljše, ker bosta tud ostala do konca pri tebi. Mislim, da to pomeni majsko mamico. GoYa kako kaj in ? Reško mene še nikol ni vprašal kolk mi jih da. Malo sem vmes med postopkoma razmišljala o enem, pa je naš odločno rekel dva, tako da bomo kar pri dveh. Seveda, če bosta sploh dva do nedelje zdržala. Zalazoya dolgo že nisva kufeta skup pili. Kako kaže? Malo mi je ušlo iz glave. Kdaj je UZ? Kaj veš, mogoče bo že Drive in UZ. Konina pridejo dnevi, ko si tak in tak , pa tak , počutiš se nekako tako ... Ampak taki dnevi pol tud grejo. In mi se ne damo. Dokler lahko hodimo, bomo šli naprej!!! Dajamaja, se pardoniram, ampak kot veš, sem malo blond. Kaj sta se zmenila z Reškotom? Vaginalete? Menopur? No karkoli že bo, naj bo plodno. Navijala bom pa iz srca. Tako, upam, da mi je uspelo vse zajet. Če sem kero spustila, jo bom pa drugič obdelala. Drugač pa, vsem, ki ste imele, ali boste imele punkcijo, ni važno, kolk je celic, važno je, da je ena zmagovalna zraven. Lahko, da se od vseh mojih 11 sploh nobena ni oplodila, lahko, da se nobena ne bo naprej razvijala, pa še in še je stvari, ki lahko gredo narobe. Jaz sem vesela, da je punkcija za mano. Za kakšne morulce, blastocistice in podobno, bom pa takrat, ko jih bom videla, pa nič prej. Seveda pa to ne pomeni, da ne verjamem v svoje otroke dol v PO. Vsake tolk se spomnim na njih in jim želim, da se uspešno razvijajo. Da je sreče bilo, je mogoče danes kateri že dvocelični. Želim vam uspešen dan in veliko veselja. Uf, sem vedela, da bom nekoga pozabila. MIšek in . Kdaj greste? Ker ne vem koliko je pri vas ura, sem malo zmedena. A ste že šli? Lepo opravite.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 22.8.2007 8:00:25 >
|