violinski
|
Jure! Vse najboljše! Pa Mami Tea tut!!!! Sem vpoklicana, na raport, ne? Ravno se v službi pogovarjamo o oblačilih za v vrtec, ker tudi ena deklica na novo odhaja v vrtec, pa se mami o tem zanima. Ja, trenerke, najbolje. Čimveč, ker bo vsaj na začetku treba vsak dan drugo. Pa računaj, da morata biti dve v rezervi v vrtcu (jaz imam za rezervo take mal bolj znucane, ker so nonstop tam, jih ne nosim domov, dokler jih ne uporabi, takrat pa potem operem in vrnem v rezervo - vedno iste). Večinoma mu oblačim samo hlačni del, ker je za jopico v vseh vrtcih prevroče. Zgoraj imajo moji otroci le kako tenko majčko, teh imam kar nekaj. Pozimi pač še body spodaj, ali spodnjo majčko, če ni več pleničke, ampak brez rokavov, ker tudi za body z dolgimi je pretoplo. Pri nas so se znašle z različnih tokov - nekaj sem jih nabavila v Sparu, nekaj v Leclercu, zelo rada sem šla v trgovino Figura tam zraven DM trgovine nasproti Gospodarskega razstavišča, ravno sedaj je kolegica povedala, da jih imajo v otroški trgovinici v BTC, Hala A, klet (Idexe ali nekaj takega) po 18€, vendar dvodelne; pa sploh, kjer vidim kako, da mi je všeč, jo kar snamem (prejšnji dan v trgovini Famila, ki je italijanska trgovina ala Mercator) in tko. Imam pa tudi nekaj hlač, obvezno na trakec v pasu, brez fršlusov in gumbov (sploh pri vaših otrocih, ki že lulajo na kahlo, je tako boljše), tudi kavbojke - kupljene pred leti v Sparu. Aja, nekaj stvari ima tudi Clark Kids. Lani pa ne dajem več toliko trenerk, ima veliko hlač, pa nucam kar tiste. Trenerke še vedno, ampak raje hlače.
|