|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
17.8.2007 15:33:51   
pikceva
Ojla

Ojej, Valči, če bi jaz mogla šteti gibe bi samo cahnala. Te dve imata non stop žur, da ne ponoči kar zbudi in  ne morem zaspat. Me pa nič ne moti.Kar naj telovadijo, da se ohraneta v dobri kondiciji. Po ctg-jih sodeč sta v zelo dobriuser posted image .

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
   [Brisano sporočilo]
17.8.2007 17:32:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikceva)
  Neposredna povezava do sporočila: 2652
17.8.2007 19:17:14   
Pandica
Pozdravljene se od mene user posted image  

Joj, danes je spet bilo tako vroce, da je bilo komaj za dihat.

Valči nam je ravno včeraj govorila glede teh gibov v MŠ in rekla, da se načeloma začne šteti gibe po 36 tednu. Potem začnemo ob 9 uri zjutraj šteti in, če do 21h zvečer ne naštejemo 10 gibov/brc moramo TAKOJ v porodnišnico.
Šteješ pa en gib takrat, ko recimo enkrat ali pa večkrat skupaj brcne je to samo en gib, potem pa je recimo malo miru, ker počiva user posted image  , pa spet brcne je to drugi gib itd...Upam, da sem ti vsaj malo jasno razložila user posted image  

Moja user posted image  je včeraj tako "zbrcala" mojo sestro,ko je dala roko na trebušček, se pravi njeno tetko, ki je prišla nazaj iz morja, da sestra sploh ni mogla verjet kako brca in kako se to res čuti.
Danes pa enako mojo prijateljico, ki je prišla na obisk user posted image  

Aja, še to, danes sem imela uz in sem spet videla mojo user posted image  . Sem vprašala G, če še je vedno deklica in je rekel, da ne vidi, ker je tako ležala nerodno, ker so že zdaj ti naši user posted image  res veliki. Je pa z glavico obrnjena navzdol upam, da tako tudi ostane do poroda. Ker na morfologiji še je imela glavico navzgor, pa sploh nisem čutila kdaj se je obrnila user posted image  Aja, tehta pa 2160g mi je rekel G. Sem pa danes user posted image  33t in 3d. Koliko pa so kaj vaši user posted image  težki, da bi malo primerjala? Sem iskala na RR ono razpredelnico o teži ploda v določenih tednih nosečnosti pa je ne najdem več user posted image  A ve katera kje je?

Joj, zdaj pa sem se razpisala, naj bo to zaenkrat vse user posted image  

Lp vsem in lep vikend

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
17.8.2007 20:09:19   
Klaudia
Sem našla eno fajn stran kjer ti zračuna povprečno velikost glede na čas nosečnosti. Samo označiš teden in dan, klikneš enter in ti izpiše vse mere. Da boš lahko preverila Pandica user posted image

http://babymed.com/tools/ultrasound/third_trimester/#Results

Drugače je pa danes tako user posted image  vroče da sem že čist paf... kr spat bi šla, če bi lahko v tej vročini user posted image

Naša user posted image  je pa tako živa da človek ne more verjet. Karkoli počnem brca kot neumna. Začne že okoli 6h zjutaj in nekako zaključi okol 23h zvečer. Včasih tudi ponoči ko grem na WC malo pomiga, da vemo da je še tam. Me že tako trebuh cel boli da sploh ne vem kaj naj. Ma katera kakšno idejo? Najhuj je okol popka... k je koža čist nežna, pol jo pa tolk "nategne" da me vse boli... user posted image  Sej je vredu... vsaj vem da je vse OK.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
17.8.2007 20:31:07   
Pandica
Klaudia hvala ti za link, sem že pogledala in res je moja user posted image  v zlati sredini tako kakor mi je danes rekel G za težo. Ampak mene vseeno zanima ( ženski firbec pač user posted image  ) koliko kaj tehtajo vaši user posted image  , če kaj veste.

Ja, moja user posted image  ima zdaj zgleda tut telovadbo, ima take akrobacije po trebuhu, da je joj user posted image  Mi tako poskakuje sem in tja trebušček.

Vroče pa je res za pop...., pri nam se je vlilo, ko iz škafa, samo zdaj še je le soparno se mi zdi.

Kje pa ste vse ostale klepetulje? user posted image  

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
   [Brisano sporočilo]
17.8.2007 20:36:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pandica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2656
17.8.2007 21:00:23   
Klaudia
joj k bi vsaj še pr nas mal dež padu. Mam tle v mansardi 26 stopinj vsaj... uf.

zivepo - sej naša je prou žleht. Še očija noče vsakič brcnt. Drugih sploh ne juser posted image e. Mene pa skos. Če drugi od daleč opazujejo se še kej opogumi, drugače se pa tko potuhne da človk sploh verjet ne more user posted image .

Ene dva dni nazaj je pa bla zjutri tko razpoložena, da je očija kr roka že na koncu bolela (o mojmu trebuhu raj namuser posted image )

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
17.8.2007 22:26:14   
Klaudia
Pandica - jst sm imela UZ 31t3d in je imela naša punca 1894g. Naj bi pa se zadnja 2 meseca otrok vsak teden zredil približno za 200g.

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
17.8.2007 23:27:27   
Pandica
Klaudia hvala ti lepa za ves tvoj trud in informacije user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
18.8.2007 8:24:28   
tave
Jutro user posted image !

No po dolgem času še jaz. Sem včeraj rabila več kot 1 uro da sem vse prebrala za nazaj, glede na to  da me ni bilo 14 dni. Na morju je bilo super. Plavala pa nisem kaj preveč, ker me je ful začela boleti sramna kost ko sem začela migat. Tako da sem se bolj namakala in uživala ob pogledu na morje (bi šla še kar nazajuser posted image ).
Drugače pa vidim da nas pestijo iste težave, ampak saj še malo. Naš user posted image  tako raztura v trebuhu da je kar joj. Včasih me tako zaboli čisto spodaj da imam občutek da bo ravnokar pogledal ven. Pa mi ni jasno kako, ker ima glavico že spodaj, tako da ne vem s čim me špikne.
Vidla sen tudi vaše trebuščke, ki so  krasniuser posted image . Bom tudi jaz probala  dati kakšno slikico v album.

No zaenkrat toliko od mene. Se tipkamo.

lp, tave

P.S. Kaj je  s srečanjem? A bo kakšno?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
18.8.2007 8:55:46   
tave
Ratal mi je slikce dat gor, tako da si jih lahko ogledate.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
18.8.2007 10:54:48   
oktoberka
Tave, ful si luštna!!!
Mene mojauser posted image tud skoz brca, me tud vse že boliuser posted image user posted image Sej sm ful vesela zato in jo kr spodbujam da nej še bl močno, da bom vidla kok je močnauser posted image
Drgač sm pa padla ve eno čistilno akcijo. Pucam okna kt zmešana. user posted image
Včer sva šla z mojimuser posted image po previjalno oz po omarce in jo bova sama nrdila.

Janja, hvala za info o nepremočljivih podlogah! Bom šla kej pogledat. Akcijo bom najbrž zamudila, sam sej tm je itak zmer vse bl poceni, a ne?

No, grem js še mal pucatuser posted image

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
18.8.2007 12:08:24   
Pandica
Pozdravljene user posted image  

Kako ste? Včeraj je tako pasal tisti dež, da se je malo ohladilo...zdaj pa že spet full sije sonček in je vroče.

tave res imaš lep trebušček user posted image  user posted image  

oktoberka jaz sem tut čist obsedena z čiščenjem user posted image   Prejle sem dala user posted image  , zdaj bo kmalu oprano do konca in grem user posted image   , pol pa user posted image  .

No, lepo bodite in javite se kaj

user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
18.8.2007 15:21:32   
valči
Tave,res lei in estetski buši,nič nimaš špehcauser posted image :meni se pa precej na bokih nabira špehec,kile so še vedno plus 10,pa fejst mi na špic gre.Moj dragi je že čisto upanje zgubil,da bo sinčekuser posted image ,pravi da je sigurno punčka,ker je tako špičast bušiuser posted image
Jaz pa pravim,da je sigurno fantek,tak občutek imam,drugač pa nam je popolnoma vseeno,samo naj bo zdravo deteuser posted image Se mi pa tako fajn zdi,da nisem vprašala,je bolj zanimivouser posted image
Dete se mi zdi,da je prečno,ker zgoraj na desni strani imam visiko bulo trdo,na levi čisto prazno,ne vem pa,kje je glavica,zgoraj ali spodaj.Še tri tedne,pa bom zvedla,ko je UZ.

oktoberka z čistilno je mene metalo 14 dni nazaj,sedaj bolj mirujem.Dva struja cotik malih imam oprana,sedaj moram pliškote na robe obrnit in zlikat,malih je dovolj za štart imam enih 7 pajackov 56 št. in ene tri komplete in približno toliko 62,pa 4 benkice,mislim,da bom še kaki dve dokupila,pa 8 mini bodijev,pa 4 žabice,še 3 bom dokupila.Ker oktoberčke bo treba bolj oblečt,pod pliškote obvezno žabice in copatke gor,ker jih bolj zebe.Pa v porodnišnico si nesite zoknčke,ker Laro je zelo zeblo,je imela zokne,pa pajac,pa copatke smo ji dali gor v porodnišnici,res je mela modre nogice.

Sedaj bo treba počasi seznam napisat,kaj še dokupit,avgusta bo takoj konec,konec septembra bi imela rada vse pripravljeno,tako,da oktobra samo čakam.

Vidim,da delam napake,se še javim,pa pišite kaj.

P.s.Pandica,ti imaš pa svetovne smajlije,kje jih pobiraš?

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
18.8.2007 21:25:27   
Daschi
Ojla!

na hitro se malo javljam.
Sva prišla z možem iz enega piknika, uspavala otroke, zaposlila taščo, da greva nazaj še za dobro urico...No, sedaj je pa še mož zaspal na kavču pred tvuser posted image .

Mi smo ok. malce težav mi spet dela pruh. Spet me je pričel boleti.
No, tudi mene se je lotila čistilna akcija. pa sem bila prepričana, da me bo tokrat obšlo.
Včeraj sem že zaposlila moža in tasta, sta morala en prostor, ki je še neobdelan sprazniti, pa topli pod položiti, ker sem se odločila, da dokler ne bo izdelan do konca, bodo notri škatle z oblekami. samo zimskih bund in kombinizonov je za tri velike škatle pri treh otrocih! Sedaj bom vsa oblačila presortirala, dala po številkah, pa v škatle, pa še čevlje, igrače...jao, jao.
Kje so še okna! še pridejo na vrsto, moram pomiti dva nadstropja oken. Pa kuhinjo, pa ploščice v kopalnici, pa kavč v dnevni odmaknit...Uf, mož bo spet črno gledaluser posted image
Tudi jaz bom do konca septembra uredila vse za prihajajočega člana- tak namen imam. Oktobra bom pa samo še malenkosti uredila, pa seveda čim več koristnega za službo pripravila, da bom potem imela več časa zase in za otrokeuser posted image .

Lepo se imejte!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
18.8.2007 22:43:37   
2ursae
kukuc in dober večer še od mene user posted image

Moj mali je šel zdajle spat - odkar je dan tako dolg, hodi precej pozno, ker ob svetlobi ni mogel zaspat, zdaj, ko je končno noč že pred deveto, pa se je že odvadil it v posteljo ob zgodnji uri. To je tko, k imaš otroke - prej premika ure sploh ne čutiš, se ga celo veseliš, z malim otrokom ti pa to podre ves ritem user posted image .

Gibi: jaz imam totalno slabo vest, sam se čez dan tako zaposlena, da jih sploh ne štejem user posted image . Roko na srce, tud pri Anžetu temu nisem posvečala neke pozornosti, pa sem našla dan, ko jih ni bilo 10, sam se nisem obremenjevala, ker sem vedela, da je mirne sorte ...

gnezdenje: tolk ste pridne, se pripravljate na prihod user posted image , jaz imam pa polno glavo svojega prvorojenca user posted image  ... a se še kateri to dogaja? Drugače se pa z mojim počasi odpravljava v IKEO, bova kupila sobco za Anžeta, Bor bo pa itak vse pojerbal od brata. Po hiši imamo pa itak več ali manj zrihtano ...

a kaj masirate presredek, delate keglove vaje? Počas bo tudi to treba. Nameravate to delat?

nočko, lepo pančajte user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
19.8.2007 9:02:44   
mama06
Pozdravljene,

da se po dolgem času še jaz malo oglasim.

Bubi, ne vem kaj naj rečem, saj je šok prevelik že ob misli kaj se vama je zgodilo, kaj šele, da bi sama to preživljala. Iskreno sožaljeuser posted image

Mene pa zanima, a ima katera izkušnje s Philipsovim babyphonom? Je OK, se ga splača kupit ali priporočate katerega drugega. Pa kaj menite o koših za plenice, ki nimajo kasete, ampak uporabljaš kar navadne vrečke za smeti. Sem zadnjič mislim, da dobila reklamo domov od Ariela in ne vem, če je OK?

No, tudi jaz sem od ponedeljka še dober teden na bolniški, potem nastopim dopust in porodniško. Skratka do oktobra drugo leto je služba odklopljena. Septembra pa še malo na morje in potem je D day itak pred vratiuser posted image

LP

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
19.8.2007 10:11:11   
Klaudia
Midva sva kupila varuško Philips Avent, ki je bila v akciji mislim da prejšnji mesec v BC.
Tukaj imaš link - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174180
Zraven ima še nočno lučko in funkcijo pogovarjanja z otrokom, kot po walkie talkie-ju. Če rabiš malo več časa da prideš do user posted image . Med se zdi super. Žal pa še nimam izkušenj z njim. Najprej ti bom lahko povedala v oktobru... user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
19.8.2007 11:41:47   
*Lana*
Pozdravljene!

Gibi - tud moj user posted image  je bolj mirne sorte, pa se ne sekiram. Pregled imam 31.8., upam, da mi takrat nardi ultrazvok, da mi pove, kolk je težek in če je vse ok. Počutim se kr vredu, le zgaga me noro daje, pa mi nč ne pomaga. Ves čas me peče grlo in močno kašljam, pa pravi zdravnica, da je to normalno, ker user posted image  pritiska na vse strani.

Oblačila - bila sem v Avstriji in v H&M nakupila par stvari.
6 bodyjev, 2 kompleta, majčko, hlače, zoknčke, štramplje, kapice, rokavičke, ta teden pa grem še v baby center po pižamce in žabice.
Mi kolegice pravijo, da ne rabim kaj več, kaj menite?

Čas pa res hitr mine. Še 14 dni, pa grem še za 1 mesec na delo, potem pa porodniška. Papirjev si še nisem urejala, ker mi jih ginekolog še ni dal. Bom jih verjetno dobila 31.8.

Pridne bodte, se javim kaj.

LP

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
19.8.2007 13:50:16   
pikceva
Ojla,

Jaz tudi še nisem oddala papirjev, mislim pa da bom ta teden. V sredo mam spet pregled in mislim, da mi bodo dali papirje o PDP. Pa spet merjenje, da vidimo, kako naši user posted image user posted image  napredujejo.

Sem pa postala sitna. Vem, da mi ne preostane drugega, kot da ležim doma, samo na momente me kar odpili. Bo že, no...Vsaj ni vsak dan tako user posted image .

Punce, a ste kaj slišale še kaj od Bonci, še drugo od oktoberk z dvojčki. Se res ni oglasila že ful časa.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
19.8.2007 17:24:20   
micla
Pozdravljene po dolgem času. Sva bila z mojim malo na dopustu v Trenti....sva se šla hladit, ker tukaj je prov neznosno. Tam se tako lepo spi, pa zrak je prov drugi. Danes pa sem se že spet zbudila v tem goriškem kotlu brez kisika user posted image .

Žal mi je za bubi. user posted image  Nimam besed....

Moje počutje je sicer kar uredu. Malo sem bila prestrašena, ker naša user posted image  prva dva dni na dopustu ni skorej nič brcala. Zgleda, da čuti tudi otrok neko spremembo. Mal me je že panika grabla, pol je pa tretji dan začela tako migat, da me je kar premikala s svojimi brcami. Zdej že par dni dan in noč trenira. O mojem spanju pa ne bi....sej veste....po obrokih po največ dve urce skupej ko je malo miru.

Vas pustim, ker moram oprat že tretji stroj cunj in mal počistit, kar mi je še ostalo moči.  Se beremo.

PA PA 

micla

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
20.8.2007 8:12:21   
oktoberka
Dobro jutro!! Kako ste kej? Js morm priznat da sem že kr mal naveličana te nosečnosti. Prou rada bi, da bi je blo že konc pa da vidm to pikico pokico, pa da jo stisnem k seb... Uf, se mi zdi da je to še tok daleč... Pa v bistvu ni, ampak men se zdi da je. Pa ful mam filing da bom itak kasnej rodila kot mam rok.user posted image

Dons ob pol enih mam v porodnišnici pregled zarad plodovnice.

Lep začetek dneva in tednauser posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
20.8.2007 8:50:37   
tinki_winki
oktoberka tudi meni se že kar vleče in komaj čakam, da se znebim tega trebuha (čeprav se kar grdo sliši). Najhuje mi je zaradi hrbtenice, ki me neprestano muči, vendar je potrebno vztrajat in kolikor se le da uživat v nosečnosti. Upamo na bolje. Se počutim že tako brez volje in veselja.

No vsaj vreme nam je nekoliko bolj naklonjeno (pri nas se je kar shladilo)user posted image

Dajmo punce kar korajžno.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
20.8.2007 10:01:07   
mehurčica

Dobro jutro punce!

Smo nazaj z user posted image , kjer je bilo SUPER! Vreme lepo, toplo, voda tak fajn, da sem lahko ogromno plavala-me je kar gor nosilo in se nisem mogla kaj dosti potapljat za školjke. Pa še bi šla! Edino v apartmaju nismo imeli sreče z jogiji-se mi zdi, da so nasplošno po apartmajih preveč mehki. Tako da spali pač nismo kaj dobro, vse ostalo pa res user posted image . Krčev v mečih sploh nisem imela, utrujenosti nisem čutila, čeprav sem bila bolj aktivna, kot doma.

Tukaj pa grdo vreme.user posted image Napovedovali so lepo vreme avgusta-kje je zdaj to? Jaz bi še malo poletja, prosim.

No, odkar smo doma, sem slabe volje. Tašča se je spravila pucat naš WC. Sicer ne vem zakaj, ker sem že itak haklih na wc-je in mamo ponavadi tako čistega, da bi lahko jedli z njega. In valda je bil čist, ko smo odrinili na morje. Tašča pa je kupila nov Domestos(nam je zmanjkalo glih na dan odhoda in je mogoče mislila, da čistila za WC sploh ne uporabljamo al kaj???user posted image ), ga zlila po moje not že pred enim tednom in je vse razžrlo in je vse rumeno-kot da je poscano in že leto dni neočiščeno. Tako da moremo zdaj nov pokrov kupit.user posted image Domestosa pa ne kupujem že od takrat, ko sem videla pokrov obarvan,ko sem sama enkrat za čez noč vlila not.

Danes pa sva sama s tamalim doma in je moj vzel avto in ne moreva nikamor. In če mi še slučajno danes kaj reče, kar mi ne bo pasalo, bo po moje "ogenj v strehi".user posted image

No, kot vidite, sem danes TEČKA nosečka.user posted image

Na morju sem se zredila za celo kilo-torej v 11 dneh. Kriza. Sem jedla zelo redilne zajtrke. Imam ful rada kruh z Nutelo in marmelado. Nutele sicer čisto malo-namesto masla pač. In kapučino zraven. MMM!!! Vsak dan isto.user posted image Zdaj sem se pa mislila malo nazaj držat in sem danes zajtrkovala kekse s kapučinom, ker mi je dragi pokvaril načrte in tud doma nimamo neke izbire. Se bom pa večerji odpovedala. Do petka(tehtanje pri G) se ne smem več zredit, če ne bom kregana.

*bubi*, zelo mi je žal. Mene je ves čas strah enake usode. Res. Sem mislila, da bom na UZ-jih zatežila naj konkretno pregledajo vse, če je res vse ok. In ko sem bila na mizi, me je bilo tako strah, da bi slišala kakšno negativno novico, da sem bila vesela tud čisto kratkega pregleda. Imam pa večji strah v tej nosečnosti zato, ker že več kot eno leto delam z ljudmi s cerebralno paralizo in sem čisto prestrašena.

Nisem uspela prebrati vseh postov in upam, da ste druge ok. Držim pesti za nas, da bi bilo vredu. LP

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
20.8.2007 10:34:22   
Jenny Anny
Zdravo!

Tud jaz sem se končno vrnila z dopusta in sem se naplavala res maximalno.

No mehurčica, potolaži se zarad tašče, moja je tud ko user posted image , ampak tokrat jo moram pa pohvalit. Še prej ko smo živeli skupaj je bil skoz en kreg in sranje, zdaj ko sva pa od decembra na svojem je pa veliko boljše. No sedAj nama je pobirala pošto in zalivala rože, ker naju 14 dni ni bilo. In ko sva v soboto prišla domov sta naju na mizi čakala 2 čokoladna rogljička in pa šopek vrtnic, ter zlikano perilo (ga je očitno odnesla domov in prinesla nazaj).

No še je upanje.
Ampak me je pa malo strah, kako bo sedaj, ko bom rodila, upam, da se ne bo preveč vmešavala, kot je imela včasih navado, ker drugač bo spet ogenj v strehi!!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.