|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  260 261 [262] 263 264   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
19.8.2007 7:32:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Meni je user posted image M tok luškan fantek že skos user posted image

user posted image  

Kaj naredite z neuporabnimi kosi oblačil  - OK lepo ohranjene gredo v kako dobrodelno ustanovo (RK ipd.), nekaj jih gre za brisavke, kaj pa ostalo user posted image preprosto v smeti user posted image

Jaz dam vse sestričnam.

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 6526
19.8.2007 8:28:54   
*bubi*
Dobro jutro!

Joj, kak sem se jaz naspala user posted image  Od kar imamo dodatne žaluzije na loži, je zjutraj v spalnici taka fajn tema, da bi kar vlekla user posted image  Bubi pa tudi zaključuje svoje "počitnice" pri babici. Ni doma spal že 10 dni. Saj drugače sem zdaj skoz z njim, tudi ponoči večinoma, včasih pa se grem raje k user posted image  ponoči stiskat user posted image  

Danes mu bomo veliko posteljo zmontirali, me prav zanima, kaka bo reakcija, še bolj pa, koliko veselja bo pokazal, da bi spal v njej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6527
19.8.2007 8:31:54   
*bubi*
Stara oblačila?

Tisto, kar je celo in uporabno, dam na RK, ostalo pa enostavno v kanto. Saj res nimam kam posebej za dat. Nekaj najboljših kosov pa šparam v dobri veri, da mi bo še kdaj prav user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6528
19.8.2007 13:03:46   
Anonimen
kaj delate?

Jaz pečem koruzo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6529
19.8.2007 13:37:30   
Nej
Dan!

M in M sta prav lušnauser posted image . Pa user posted image user posted image za M, da se je naučil s škarjami rezat. Jaz Aneja že en teden učim pa še ni skapiraluser posted image , on bi kar nekak po svoje rezal.
Dude mi nimamo več od Anejevega 6 meseca starosti- je več ni hotel, saj zato je imel mene (ziz)user posted image . Sem bila takrat prav jezna, da noče dude, zdaj pa sem zelo srečna, da se je tako izteklo. Flaške pa itak ni nikdar imel- je tudi ni hotel.

Eno vprašanje glede zobne paste z flourom. Jo katera že uporablja za malčke.

Pa še eno idejo mi naj ena da, kako naj z Anejem ustvarjava skupaj. Kaj naj delava, mislim doma (reževe, lepiva,....user posted image ). V glavnem nekaj takega, da na koncu pride en zanimiv izdelekuser posted image . Nina ti imaš idejeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6530
19.8.2007 13:44:31   
*bubi*

Ma ja, saj imajo skoraj vse paste flour not. Jaz mu dam ful ful malo na ščetkico (včasih samo toliko, da se malo roza vidi na ščetki), količina je veliko manjša kot npr. v eni tabletki, ki smo jih včasih vsi jedli. pa se nismo zastrupili. Malo F ne škodi, tudi če dol poje.

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 6531
19.8.2007 13:45:59   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

kaj delate?

Jaz pečem koruzo user posted image

Dober tek! user posted image

Jaz pa malo RR prebiram. Sem ti ravno na klepetu hotela napisat, da je jurka že sladka user posted image
Pa skregat sem te hotela, ker napačne forume bereš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6532
19.8.2007 13:47:56   
Anonimen
Pa za M, da se je naučil s škarjami rezat.

M reže z nožem. Ampak  ko se igra. Ta pravega mu še ne zaupam. user posted image  Je dobil igralni komplet Žar in ga je dedi naučil ker so tam kao neke klobase in nož, pa sta začela rezat.

S škarjami pa reže Tina. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem mu jo kupila kakšen mesec nazaj. V Müllerju, ko je od 0-2 let.

Glede izdelovanja....M izgubi živce, preden sploh začneva kaj delat user posted image . Pri nas še stolpa ne moremo dokončat. user posted image  Se je pa zdaj ful zagrel za zlaganje puzzlov. Imava take knjižice za branje, kjer je vsak list kao puzzle sestavljanjka.

(odgovor članu Nej)
  Neposredna povezava do sporočila: 6533
19.8.2007 13:48:33   
Anonimen
Pa skregat sem te hotela, ker napačne forume bereš.

Kako napačne misliš? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6534
19.8.2007 13:50:06   
Anonimen
Nej, jaz sem 1x videla v knjižnici eno tako knjigo z raznimi idejami kaj vse lahko počneš v prostem času z otrokom. Pa po letih je bila celo razdeljena. Ma teh knjig je ogromno v knjižnici, ker sem jaz iskala ideje za naš Otroški klub v Termah 3000.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6535
19.8.2007 14:56:44   
tincci
Kake dobre kose oblačil, ki mi niso več prav, pobere moja sestra, nekaj je za prah brisat, ostalo leti stran. Sedaj imam v omari kar nekaj oprijetih stvari, ki jih sigurno ne bom več nosila, in se že grebeta za njih moja seka in moja prijateljica. Enako je s setom krožnikov; prejšnji teden sem kupila nove v lesnini, take res lepe toskanske, stare pa sem dala moji prijateljici, ki živi v najemu. Tako da pri nas vse kroži user posted image

Punce, a poznate koga, ki ima totalno eko-nešpricano grozdje in dela grozdni sok?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6536
19.8.2007 19:57:45   
*bubi*
Hmmmmm.... men se zdi, da ga moj dedi ni niti 1x šprical. Tiste brajde okoli hiške. Bi morala vprašat. On dela kvinto iz tega grozdja, vem pa, da je mami včasih tudi sok kuhala. SAj ga nimajo dosti, tistega vina itak potem noben ne spije, pol pa šnops skuha in šnopsa nihče ne pije user posted image

Bom vprašala najprej, če je bilo kaj špricano. Potem pa se lahko zmenimo za mini trgatev user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6537
19.8.2007 21:05:29   
NinaŠ

ja mi. Praktično od prvega zobka - se pravi od ca 11 m.  Zdaj že ve, da ne sme pojest in izpljune in si potem splakne usta, tako da ne "šparam" pri kolodontu user posted image . Sem pa, dokler jo je pojedla, dajala le eno pikico. Itak smo pa včasih jedli fluorove tabletke, tako da tisto malo fluora v pasti že ne more škodovati.

Nina ti imaš idejeuser posted image

user posted image to mi pride tako sproti. Rabiš škarje, lepilo in barvne liste... ...včasih jaz kaj izrežem in drobižka samo lepita in sestavljata (hiše - streha, okna, dimnik,....; rožice - cvetne liste, "prašnike", steblo,....; vozila - kolesa, šasija, ladje, jadra,....; ... ), včasih pa sama razrežeta papir in poten te končke lepita in sproti govorita kaj sta ustvarila user posted image
Iz jogurtovih lončkov lahko naredita ropotulje, še prej pa jih s temperami (čopič) ali prstnimi barvami pobarvata, isto lahko barvata lončke za rože.....  Mi smo zadnjič nabrali vejice, storže in kamne, ki sta jih potem z velikim užitkom barvala.
Lahko lepita razna semena na papir - prej nariši s svinčnikom, potem pa lepo po črtah polepita (tudi "samoustvarjene" lepljenke so zanimive user posted image ), tudi liste dreves in cvetlice zraven  se da lepiti in marsikaj oblikovati.

Zanimiv izdelek je na koncu vedno user posted image . Jima pa ob ustvarjanju nikdar ne "težim" da morajo biti vsa okna naravnost, pa da jih ne sme biti na strehi, da rože ne rastejo po nebu,.... to se bosta že naučila user posted image .

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 6538
19.8.2007 21:06:59   
NinaŠ
Mi smo še vedno brez dude user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6539
19.8.2007 21:18:04   
*bubi*
user posted image  Tina

Nina, to vaše ustvarjanje je bolj zaradi Anžeta? Po starosti mislim. Ker se mi zdi kar neverjetno, z bubijem nisva še nič takega delala. Edino s prstnimi barvami sva stiroporaste jajčke za veliko noč barvala.

Zdaj so legice aktualne, mamico je čisto not potegnilo. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6540
19.8.2007 21:20:30   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeruser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6541
19.8.2007 21:23:52   
petarda
Muser posted image  fuuuul lepa majica user posted image user posted image user posted image ....pa itak model tudi user posted image user posted image user posted image , sam se mi zdi, da se je malce potegniluser posted image ...al zakaj mi tak suhec zgleda?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6542
19.8.2007 21:26:15   
NinaŠ
Nina, to vaše ustvarjanje je bolj zaradi Anžeta?

za zapolnitev časa, da jima ne grejo traparije po glavi user posted image Sva pa tudi z Anžetom, ko je bil Tininih let (in že malo prej) veliko lepila, čeprav škarij pa pri tej starosti še ni obvladal.

Petarda WB! Sigurno imaš nekaj strojev cunj sedaj za oprat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6543
19.8.2007 21:27:39   
NinaŠ
Tina je danes žvečila svoj prvi čigumi user posted image user posted image user posted image   in ga niti ni poskusila pojesti, ko je bil pa brez okusa, ga je pa v smeti nesla user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6544
19.8.2007 21:28:50   
petarda
user posted image user posted image user posted image  za Tino...dobrodošla med brezdudniki user posted image user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image  za Hano...pa tako lepo počasi naprej user posted image

user posted image user posted image user posted image  še enkrat za Tino, da tako lepo reže s škarjami...petardito jih tudi še ni dobil v roke (vsaj doma ne user posted image ) vidim pa po slikicah, da v vrtcu počenjo boga in pol...od klobukov, živalic v morju...in pri vsem pomagajo tudi otroci...user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6545
19.8.2007 21:31:47   
NinaŠ
Kadar je Anže dobil žvečilko, sem Tini vedno dala en žele bonbon (itak, da mora tudi ona nekaj dobit). No zadnjič pa nisem imela nobenega doma in sem ji dala v roke žvečilko in ji zabičala, da je to samo za lizat user posted image - kar je upoštevala vedno, do danes, ko sem videla, da namesto da bi ga lizala pridno žveči in je zatopljena v risanko (jaz sem medtem preoblačila postelje). Sem ji ga potem še nekaj časa pustila, vendar sem jo ves čas opazovala, ker sem se bala, da se bo zmotila in ga pogoltnila, vendar je pa ca 10 min rekla, da je zanič in ga nesla (pljunila) v smeti user posted image (itak kot bratec naredi user posted image )

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6546
19.8.2007 21:32:11   
petarda
Petarda WB! Sigurno imaš nekaj strojev cunj sedaj za oprat

a-a...oprano v morju, sušeno na burji user posted image user posted image user posted image user posted image ....no, drugo drži, za prvo imamo pa dol pralni strojuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6547
19.8.2007 21:35:12   
NinaŠ
za prvo imamo pa dol pralni stroj

takoj, ko sem kliknila, sem pomislila, da glede na to, koliko ste dol, verjetno pralni stroj ne manjka user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6548
19.8.2007 21:36:28   
petarda
Meni se zdi, da je Tina ful napredna, kaj vse že delauser posted image user posted image user posted image user posted image ...mi čigumija še od daleč pogledali nismouser posted image ... Ja, tako je to, ko imaš starejšega bratca zraven...pa itak ful pobira od njega, ker je skoz z njim...Petardito se tudi ful zgleduje po svojem dvanajst let starejšem stricu...user posted image ...kar on naredi je itak vse zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6549
19.8.2007 21:40:35   
petarda
A body count so tisti, ki ful nabijajo? user posted image user posted image user posted image ...joj, kak sem bila jaz zmešana na eno njihovo kaseto...sem znala vse pesmi na pamet user posted image ...zdaj pa se ne spomnem niti eneuser posted image ....sam vem, da je šlo v eni kao da je en neki streljal pa se pol smejal zravenuser posted image ....joj, kaj sem jaz poslušalauser posted image user posted image user posted image .....zdaj so mi pa zakon Mi gremo pa na morje od Čukov, pa Ježek teka, tekauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  260 261 [262] 263 264   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  260 261 [262] 263 264   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.