|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
18.8.2007 9:55:33   
Naty_ka
Amy uživaj user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6501
18.8.2007 12:41:56   
Anonimen
Naty, šit user posted image . sranje živo, ja.

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 6502
18.8.2007 12:47:34   
Anonimen
Naše dete se je naučilo rezati in zdaj režemo vse po vrsti. Od čipsa...

http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/mid_1108347627-73B0ECD10A9872C9C3C907CCAE6658A7.jpg

Takole pa Muser posted image uživa. Moram večkrat Muser posted image  dati takole M v objem. In potem se dere SIKAJ! user posted image
user posted image

Več slik je pa v albumu. Ke danes Mišek dodala. Hvala tetka user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 18.8.2007 22:04:26 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6503
18.8.2007 13:18:18   
NinaŠ
Kakšna srčka sta M&M user posted image . Pa ful sta si podobna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6504
18.8.2007 20:23:29   
NinaŠ
Joj smo danes zgovorne user posted image

Brez dude zaenkrat dobro vozimo, včerajšnja noč ni bila nič drugačna od drugih - enkrat se je zbudila, vendar je hitro nazaj zaspala in se na dudo ni spomnila user posted image , danes tekom dneva je pa tudi ni nič omenjala user posted image . Upam, da se ponoči ne spomni na njo user posted image . Zdaj moram le še poumiti, kako ukinit večerno flašo čaja (brez dude bo težko user posted image ) in jutranjo flašo kakava - ok to bomo poskusili s skodelico, čeprav se ob njej pač ne bo mogla še malo pocrkljati in počasi prebuditi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6505
18.8.2007 20:39:34   
Naty_ka
Joj, Nina upam da vam uspe brez dude. Naš je dolgo ni imel, zdaj pa je prav obseden z njo. In če je nimamo pri roki, rečemo da jo je miška odnesla, miško pa je pojedla Tačka (naša psička). Nekako nimam moči da bi mu jo vzela. Posebej ponoči. Ne vem kako bi zaspal nazaj brez dude, ko se zbudi in jo glasno zahteva...user posted image

Sicer pa sem rekla da mu jo pustim do njegovih dveh let. Ker včasih ko zjutraj pripeljem do vrtca, vidim da starši pripeljejo svoje štiri in petletne otroke v vrtec z dudami.

Upam da nam bo hitro uspelo...

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6506
18.8.2007 20:41:15   
ada2
pa ste res zgovorneuser posted image user posted image user posted image

no, mi smo se danes malo potepali in sem si jaz kupila eno klopco za na balkon, da bom, ko mi križ do konca odpove lahko vsaj na balkonu na sončku sedela, če ne bom mogla po stopnicah hodituser posted image user posted image

no, resnica pa je, da mi je malo bolje, vendar me je kar strah iti jutri cel dan spetuser posted image user posted image , ker četrtek in petek sta bila obupna, sem potem še samo ležala lahko in jamralauser posted image

ok, lepi ste vsi na slikahuser posted image user posted image user posted image , pa eni ful pridni vidim oz. berem user posted image user posted image user posted image , pa enim se ful dogaja.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6507
18.8.2007 20:45:26   
ada2
Nina, Naty....sta šr tu?

bomo kako rekle?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6508
18.8.2007 20:47:32   
NinaŠ
zdaj pa je prav obseden z njo

saj to, Tina je bila zadnja ca 2 meseca tudi čist obsedena z njo, še čez dan sem ji jo težko odrekla, ko se je potem tudi po pol ure skupaj drla user posted image
Nekako nimam moči da bi mu jo vzela.

jaz ji je niti nisem imela namena vzeti, bi ji jo pustila dokler ne bi sama povedala, da je noče več (tako kot Anže), samo priložnost se je ponudila... ...in sem izkoristila user posted image Upam, da mi ne bo že danes ponoči žal, sploh pa ne vem kako bo v ponedeljek reagirala v vrtcu, ko bo videla druge otroke z dudo user posted image
ko se zbudi in jo glasno zahteva...

isto Tina do včerajšnje noči user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6509
18.8.2007 20:48:54   
NinaŠ
Ada še, sem si odprla enga Icea, da počakam, da sušilec posuši, potem pa se lotim cunj user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6510
18.8.2007 20:51:10   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ada še, sem si odprla enga Icea, da počakam, da sušilec posuši, potem pa se lotim cunj user posted image

joj, ne mi o cunjahuser posted image user posted image user posted image
bi morala jaz tudi, pa sem preložila na ponedeljek zjutraj, ko bo Adam v vrtcu in Nuša pri sosedihuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6511
18.8.2007 20:51:20   
NinaŠ
Ada si ti za Adamovo brazgotino dobila kako mazilo za lepše celjenje? Jaz se spomnim, da smo, ko si je brat (leta nazaj) prebil čelo, kupili nekaj v Avstriji in se mu brazgotina praktično ne pozan (njegova ljubica jo že opazi user posted image )

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6512
18.8.2007 20:53:52   
ada2
nič nismo dobili, mu pa mažem z bepantenom. moram malo povprašat kaj bi bilo boljše. bom kar domsko zdravnico vprašala ob prilikiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6513
18.8.2007 20:56:11   
NinaŠ
sem preložila na ponedeljek zjutraj,

jaz bi tudi pa imam službo... ...popoldne ob otrocih pa itak nič ne naredim

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6514
18.8.2007 21:00:16   
ada2
jaz  pa sem menjala za ponedeljek smeno s sodelavcem, ki ima neke opravke popoldne im me je prosil, tako da bom lahko speglala. potem pa če bo vse po sreči imam torek in sredo PD (ne vem s čim sem si prislužilauser posted image ) , ampak takrat imam v planu štrihanje spalnice in nakup nove user posted image user posted image . se je tašča malo ponudila in bomo izkoristiliuser posted image .

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6515
18.8.2007 21:03:30   
ada2
danes smo bili malo v ogledu spalnic in sem itak samo za Adamom skakala. se je kar zapiral v omareuser posted image user posted image , pa po posteljah skakal, pa razne okraske prestavljal....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6516
18.8.2007 21:16:37   
*bubi*
user posted image  M&M

Prste stran od moje sestre? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6517
18.8.2007 21:19:03   
*bubi*
Eh, duda...... naj jo ima! Pa kaj. Flaška? Naj jo ima, pa kaj! Tudi ko mi ob pol petih zjutraj reče: mamica, mekeca! Idi iskat. user posted image  Bo že dal vse to vstran. Do šole user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6518
18.8.2007 21:20:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image  M&M

Prste stran od moje sestre? user posted image user posted image user posted image

bi mogla še zadaj prebrat, ker piše: ...pa ne še zdaj, čez 15 let user posted image .

Ada v lekarni kupiš, eno tako mazilo, ko se ne pozna potem brazgotina. Mi smo jo že tudi imeli. Če prideš na obisk, se potreudim, pa poiščem, če še ni rok uporabe potekel user posted image
Sicer pa imam jaz tudi na čelu dve taki "vojni" brazgotini, pa nobena ni opazila, ne? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6519
18.8.2007 21:25:33   
NinaŠ
čez 15 let .

user posted image optimist, se bojim da že kako leto prej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6520
18.8.2007 21:26:39   
Anonimen
M user posted image  ima dudo samo za spati., Ve, da je drugače ne dobi in je niti ne prosi. Spat brez dude, pa nišans. Mora kar 2 imeti, da potem preklada eno in drugo in tako zaspi. Še v spanju ju preklada in točno ve, kje je katera user posted image  user posted image .

M user posted image , pa še zaenkrat hvala bogu nima dude. Pa tudi zdi se mi, da sploh ni toliko na jošku kot je bil M user posted image . Pri Muser posted image , se mi je zdelo, da je skoz visel na joški, pa da sem ga skoz previjala user posted image .

Flaško mleka pa ima še vedno M user posted image  za zajtrk. 2 dcl, zmaže leže v dnevni med gledanjem risank in po kahlici.

M user posted image  je mahnjen na Shreka. Gledamo ga od jutra do večera. Še dobro, da je dolg, in ga ni treba skoz od začetka gledati kot druge risanke user posted image . čisto ponori, ko ga vidi. Smo zadnjič v Šparu mogli neke choco Kriespis kupiti, ker je Shrek gor narisan. Ko ga zagleda se kar dret začne šeka, šekauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6521
18.8.2007 21:28:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

čez 15 let .

user posted image optimist, se bojim da že kako leto prej user posted image

user posted image

Saj zato pa ima starejšega brata, da poskrbi za to. Pa ati je tudi že rekel svoje user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6522
18.8.2007 21:43:30   
tincci
Moj mož gre pa naslednji teden hladilno skrinjo kupit (zdaj imamo le 2 predala pod hladilnikom), ker s Hano delava ozimnico. Pri moji mami smo danes nabirale slive in so že v skrinji, na mojem vrtu stročji fižol, pa blitvo.. in delam paketke, kaj pa veš, čez pol leta se ji lahko odpre pa bo januar in ne bo nikjer nič zdravega za dobit razen špricanih banan. Pa naročili smo enega telička od kušute zanjo, 20kg mesa, da bo ob zajcu za celo leto user posted image Jst sem že pravi natur človk ratala ob tem mojem otroku, prej pa zagrizena ljubljančankauser posted image dons me pa ne dobiš več živet v LJ user posted image vse je za nekaj dobro user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6523
18.8.2007 21:45:01   
tincci
Meni je user posted image M tok luškan fantek že skos user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6524
18.8.2007 22:56:20   
NinaŠ
Jaz bom popuser posted image ... ...cunj imam toliko, da se mi že iz omare vsuva... ...ampak za vsako stvar rečem "mogoče pa še kdaj oblečem" user posted image Ja itak nikdar več. Kaj naredite z neuporabnimi kosi oblačil  - OK lepo ohranjene gredo v kako dobrodelno ustanovo (RK ipd.), nekaj jih gre za brisavke, kaj pa ostalo user posted image preprosto v smeti user posted image (mislim, da bi imela 5 vreč brisavk na zalogi mi tud ni - itak nimam kam spravit user posted image ). A mogoče kje obstajajo kontejnerji za odpadni textil user posted image ?

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.