|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
19.8.2007 21:44:51   
NinaŠ
A body count so tisti, ki ful nabijajo? ...joj, kak sem bila jaz zmešana na eno njihovo kaseto...sem znala vse pesmi na pamet ...zdaj pa se ne spomnem niti ene ....sam vem, da je šlo v eni kao da je en neki streljal pa se pol smejal zraven ....joj, kaj sem jaz poslušala

user posted image user posted image user posted image user posted image enako. Včasih, ko se peljem v službo, si zaželim to poslušat user posted image , hm, pojma nimam zakaj user posted image .  Drugače je pa CD res bolj za spomin kot kaj drugega - ker mi zdajle naprimer niti na kraj pameti ne pride, da bi si zarolala en njihov komad user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6551
19.8.2007 21:46:08   
NinaŠ
Ja, tako je to, ko imaš starejšega bratca zraven...

saj te vse to še čaka user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6552
19.8.2007 21:57:10   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

A body count so tisti, ki ful nabijajo? ...joj, kak sem bila jaz zmešana na eno njihovo kaseto...sem znala vse pesmi na pamet ...zdaj pa se ne spomnem niti ene ....sam vem, da je šlo v eni kao da je en neki streljal pa se pol smejal zraven ....joj, kaj sem jaz poslušala

user posted image user posted image user posted image user posted image enako. Včasih, ko se peljem v službo, si zaželim to poslušat user posted image , hm, pojma nimam zakaj user posted image .  Drugače je pa CD res bolj za spomin kot kaj drugega - ker mi zdajle naprimer niti na kraj pameti ne pride, da bi si zarolala en njihov komad user posted image

Jaz sem bila v tistem času ravno vzgojiteljica na debelem rtiču in so si otroci to zjutraj že ob sedmih vrteli za kao budnicouser posted image ...

Mi smo jo pa enkrat vrteli, ko smo šli s prijatelji v nudistični user posted image  kamp na Krk...vsi v starega golfa, pa musko na glas, pa je dogajalo....

...no ti si bila pa že precej resna takrat, če sta se že z Edijem ljubčkalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6553
19.8.2007 22:01:47   
*bubi*
Bubi bo danes prvič spal v veliki postelji user posted image  Joj, je bilo veselje, ko smo jo zmontirali, takoj je moral it ajat, potem pa je začel noret in skakat po njej user posted image

Evo, upam, da bo do jutra user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6554
19.8.2007 22:04:39   
NinaŠ
ti si bila pa že precej resna takrat, če sta se že z Edijem ljubčkala

user posted image ne takrat še nisva bila čist resna.... ....to je postalo kasneje  user posted image

Evo, upam, da bo do jutra user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6555
19.8.2007 22:11:04   
NinaŠ
Grem spat, jutri zjutraj spet služba user posted image . Nočko!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6556
19.8.2007 22:12:40   
*bubi*
Lahko noč, Nina! user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6557
19.8.2007 22:14:16   
til
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Eno vprašanje glede zobne paste z flourom. Jo katera že uporablja za malčke.

Ma ja, saj imajo skoraj vse paste flour not. Jaz mu dam ful ful malo na ščetkico (včasih samo toliko, da se malo roza vidi na ščetki), količina je veliko manjša kot npr. v eni tabletki, ki smo jih včasih vsi jedli. pa se nismo zastrupili. Malo F ne škodi, tudi če dol poje.

Tudi jaz Tilnu dajem čisto malo zobne paste na ščetko ker sem že iskala po celmu Mullerju in nisem našla takšne brez floura

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6558
19.8.2007 22:21:07   
til
Bravo za Tino in žvečilni gumi ter škarje.

Zelo zelo lepa slikica Muser posted image  in Muser posted image .

WB Petarda user posted image user posted image user posted image  a greste še kaj letos noge namakat v morje !

Bubiju pa želim čim boljšo noč v njegovi novi postelji.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 6559
19.8.2007 22:24:57   
til

Midva pa sva dobila že kakšen mesec in pol nazaj sobo za Tilna pa je že vse postavljeno on pa še vedno spi pri naju v sobi se sploh ne morem naštimat, da bi ga dala v njegovo sobo.Ko bom imela dopust 1. semptembra se bom tega lotila tako da se bom še vseeno naspala če mu nebi bilo všeč v novi sobi. Morem mu pa še kupit jogi. Ampak ker meni tale dormeo ne paše mislem, da mu bom dala kar mojega jaz pa si bom vzela novega bolj mehkega.

Zdaj pa šibam ker sem že tako zaspana da kar miže tipkam.

Lep pozdrav do jutri in upam, da bomo imele prespano noč

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 6560
19.8.2007 22:46:43   
petarda
user posted image user posted image user posted image  skoz me meče z linijeuser posted image user posted image user posted image

V glavnem lahko noč, pa eno bolho za pomoč, če te pa muha pič, pa mene pokličuser posted image user posted image user posted image user posted image ....in pol mi zadnjič petardito doda, da me bo kar po mobitelu poklicaluser posted image user posted image user posted image user posted image  jao, jao user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 6561
20.8.2007 7:52:40   
petarda
Jutrooooooooooooooouser posted image

Bubi...do kdaj je bubi zdržal v svoji tavelki postelji?user posted image  Naš je v svoji posteljici spal ceeeeloooooo noč user posted image user posted image user posted image user posted image ...Jaz sem se naspala za ene pol letauser posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6562
20.8.2007 8:18:24   
ada2
dobro jutro user posted image user posted image user posted image

najrajši bi se zavlekla nazaj v posteljo.....ampak imam tolko dela, pa tak hitro bo ura ena, ko se bo treba začet v službo spravljat.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6563
20.8.2007 9:53:15   
*bubi*
Jutro! user posted image

Bubi je malo čez pet začel klicat, da bi mleka. Kot ponavadi. user posted image  Potem pa ni mogel nazaj zaspat, je hotel, da bi mami zraven njega čičala. Pa sem mu samo rekla, da grem spat, če hoče, pa naj sam dol zleze in pride k meni. Pa je spokal svojega Tikija in Puja in prišel user posted image  (ja, še vedno je Tiki user posted image user posted image user posted image )

Ampak sem se že naslednji trenutek spomnila, da sem mu dala idejo, da lahko k meni hodi user posted image

Potem pa sva spala do osmih user posted image , še prej pa se ful cartala, ker ni mogel zaspat.

Evo, zdaj pa ne vem, kako naj za naprej naredim. Če želim, da pride varuška po njega, bi morala pred sedmo vstat. Če ga sama peljem, ga pač peljem, ko vstane. Pa obema paše do osmih spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6564
20.8.2007 10:26:56   
petarda
Pa obema paše do osmih spat

dvomim, da bo bubiju vedno pasalo do osmih spat user posted image user posted image ...jaz bi ga kar ob sedmih napokala k varuški, pol pa hitro v posteljo do kosilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač je pa super to zdržal do petihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6565
20.8.2007 12:48:48   
petarda
pa tak hitro bo ura ena, ko se bo treba začet v službo spravljat

Ada v nizki štart user posted image user posted image user posted image ..kmalu bo ena, pri nas pa je tako temno zunaj kot da je devet zvečeruser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6566
20.8.2007 13:28:36   
Nej
Dan!
Paštetka, Nina, hvalauser posted image . Boma probala kaj od tega.
Bubi pa saj Anej tudi ne sodeluje čisto, ampak večinoma delam jaz on pa gleda in zraven malo pobarva ali kaj nalepi,.....In bolj zanimivi izdelek je, bolj je navdušen.
Poanta tega je, da malo skupaj nekaj ustvarjama, da ne skačevo samo po stanovanju ali se skrivava oz. lovima. Igrač se je naveličal, knjigice pridejo na vrsto pred spanjem, Nodija pa tudi nočem, da gleda celi dan (čeprav bi ga komot lahkouser posted image ).

Anej gre septembra v vrtecuser posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6567
20.8.2007 14:41:01   
*bubi*
dvomim, da bo bubiju vedno pasalo do osmih spat ...jaz bi ga kar ob sedmih napokala k varuški, pol pa hitro v posteljo do kosila

Vidiš, to pa je pri meni problem. Ko enkrat vstanem, se za silo zrihtam (bubija ne morem na cesto pospremit v pižami user posted image ), potem ne morem it več nazaj spat. Pa bo meni dolg dan user posted image

Ampak bo res treba jutri tak naredit, ker imam FUUUUUUL dela, danes pa sem en dan že zabluzila po trgovinah. Edino olajšanje mi je, da sem na CSD vse zrihtala brez kompliciranja, je bila ful prijazna uslužbenka user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6568
20.8.2007 14:44:53   
*bubi*
Drgač je pa super to zdržal do petih

No, toliko sem pričakovala. Saj ko je bil še v kinderpetu, je po peti tudi prišel k meni user posted image . Ampak glede tega jutranjega mleka pa je točen kot urca user posted image

Saj sem mu dudiko dala v kot za rezervo. Pa me vpraša, kje je rezerva. V kotu. Kje je kot? user posted image  Pri nas smo namreč trenutno v fazi KJE JE? se mi zdi zelo podobno tistemu ZAKAJ? user posted image

Tovornjak. Kje je? V drugo ulico je zapeljal. Kje je ulica? user posted image

Kam greš? V službo. Kje je služba? user posted image  V Rušah. Uganite nadaljevanje.....

Je rekel: JA. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6569
20.8.2007 14:49:54   
petarda
mi pa še nismo imeli faze ZAKAJ user posted image ..pa tudi KJE JE neuser posted image ...

mogoče je pa sploh ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6570
20.8.2007 14:55:58   
petarda
Vidiš, to pa je pri meni problem. Ko enkrat vstanem, se za silo zrihtam (bubija ne morem na cesto pospremit v pižami ), potem ne morem it več nazaj spat. Pa bo meni dolg dan

pa reci varuški naj ga pride do njegove sobe iskat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6571
20.8.2007 17:33:00   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

pa reci varuški naj ga pride do njegove sobe iskat user posted image user posted image user posted image

Včeraj bi mi to bilo še smešno, danes pa mi ni user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6572
20.8.2007 17:34:00   
*bubi*
mi pa še nismo imeli faze ZAKAJ

Saj mi tudi ne. Ampak veliko staršev se pritožuje okoli tega pri recimo 3-letnikih. No, mi pa zdaj s KJE JE vadimo in živčke treniramo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6573
20.8.2007 17:40:42   
Anonimen
M je pa kakšne 3 tedne nazaj začel govoriti. Končno.user posted image  Zdaj smo trenutno na " e to?"kao kaj je to?  Ali "tou je"   kao to je user posted image

Drugače pa že 3 dni lepo pove KAKAuser posted image user posted image user posted image . Sicer je to za lulat in kakat, ampak pove pa.

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6574
20.8.2007 17:44:56   
Anonimen
Pa tudi, od kar je dobil sestrice spi v svoji sobici in to celo noč user posted image .

Pa še atija moram pohvaliti, da mame z M zjutraj sploh ne budita. Ga ati sam porihta, naredi zajtrk, da na kahlico...user posted image user posted image user posted image . Z M user posted image  naju prideta samo polubčkat ko gresta v službo oz. k babici.  Zgleda, da nas je M user posted image  vse ful spremenila user posted image . Najbolj pa atija, ki je postal priden kot mravljica in kar ne morem verjeti, da M, kar sam okopa in da spat user posted image   Vse mi je čudno. Mogoče pa ima ljubico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.