|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  258 259 [260] 261 262   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
17.8.2007 7:35:48   
NinaŠ
A ti to resno?

user posted image user posted image user posted image user posted image ni da bi verjel user posted image Ja resno na nina.solar@gmail.com  Hvala!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6476
17.8.2007 7:38:32   
NinaŠ
Amy kdaj in kam potujete? user posted image

Mi imamo ob 9. kontrolo pri P, zdajle pa drubižka gledata risanke, jaz ba hitim pripravit zajtrk.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6477
17.8.2007 8:31:45   
amy26
Amy kdaj in kam potujete?

v Zadar-Privlaka
sem pa zdej gledala napoved vremena za 7 dni naprej in sem prav žalostna saj kaže da bo sobota in nedelja sončna, pol pa oblačno občasno sonček, plohe pa še temp. bolj nizkauser posted image

jst sam upam da ta napoved ne bo čisto držala in da se bo vmes spremenila, pakirat se bo vseeno treba, mogoče odpodujemo celo na sosednji otok Pašman na obisk za kak dan ker tam bosta pa brat in žena z otroci od mojgauser posted image  pa tam zna biti lepše vreme. Bomo videli.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6478
17.8.2007 8:32:24   
amy26
Nina lepo opravite pri Puser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6479
17.8.2007 10:07:51   
tincci
Mi smo pa dobili 15.zobekuser posted image Še ena trojka, potem pa še petke pa smo fertik user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6480
17.8.2007 13:59:29   
NinaŠ
Amy držim pesti, da vremenska napoved ne bo čisto držala user posted image

Pri P nič posebnega - sta OK, AB imamo še do četrtka, vendar od jutri dalje na 12 ur.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6481
17.8.2007 19:03:39   
til
Amy lepo se imejte na dopustupa želim vam čimveč sončka.

user posted image user posted image user posted image  Hani za 15. zobek.

Super Nina, da ste že bolje.

Mi smo tudi danes uredu. Zjutraj je sicer imel še malo vročine zdaj pa je že stari dobri Tilenuser posted image .

A je Petarda na dopustu ali enostavno nima časa pogledat sem gor user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6482
17.8.2007 19:30:46   
NinaŠ
Lepo je slišati Til, da je Tilen spet stari vragec user posted image . Kakor smo včasih že siti njihovih traparij, so vseeno dobrodošle, saj tako vemo da so otroci zdravi.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 6483
17.8.2007 19:38:15   
NinaŠ
Danes me je v BC skoraj na rit vrglo - Tina ima enega "podedovanega" Baby borna in sem ji hotela kako novo oblekco zanj kupit - haloooo en pajacek stane 15€ user posted image user posted image pa saj so nori user posted image . Druge firme oblačilc za bejbije so pa tam od 7€ navzgor user posted image . Tako da bo Tinin dojenček okrog še naprej hodil v enih in istih cunjah user posted image , ker za to pa ne dam niti 7€. No jutri se spravim premetat klet, mogoče bom pa našla še kako oblačilce zanj user posted image (predvidevam, da ga je prejšnja lastnica tudi preoblačila user posted image ) - vozek sem že odkrila user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6484
17.8.2007 19:43:17   
*bubi*
A je Petarda na dopustu ali enostavno nima časa pogledat sem gor

Ja, petarda je na dopustu in vas vse prav lepo pozdravlja user posted image .

Nina, kaj bi babybornu bila prav številka 44? Ker to dobiš v H&M. Pa men se zdi da v C&A celo 40. Al pa v KIK diskontu imajo tudi ful mičkene stvari. Aja, od drugih punčk cotike pa mu niso OK? Eh, sem zdaj videla, da je 7€ tudi too much. Saj je res user posted image  Pol pa ti res samo KIK ostane, če je ta dojenček sploh tako velik user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 6485
17.8.2007 19:44:25   
NinaŠ
Bi ga mogla zmerit, če ima 40 cm user posted image . Zdajle s Tino že spita, tako da ju ne bom motila user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6486
17.8.2007 19:46:43   
NinaŠ
Smo danes zgubili še zadnjo dudo in me prav zanima kakšna bo noč user posted image . Pa zanalašč nisem nove kupila user posted image . Anže danes dopustuje pri mojih starših, tako da bomo tvegali user posted image . Sicer je za opoldansko spanje ni rabila (itak zaspi s flašo čaja), samo takrat ko se zbudi pač vstane, ponoči bo pa morala nekako nazaj zaspat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6487
17.8.2007 20:11:49   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

A ti to resno?

user posted image user posted image user posted image user posted image ni da bi verjel user posted image Ja resno na nina.solar@gmail.com  Hvala!

Dobiš. Bom zdaj takoj poslala.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6488
17.8.2007 20:14:54   
NinaŠ
Hvala Teni user posted image . Veš rabim... ...v spomin na stare čase user posted image . Body counti so rulali, ko sva z Edijem začela in imam ful nostalgijo na najino prvo pot na morje, ko sva jih celo pot rolala v katrci user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6489
17.8.2007 20:19:33   
NinaŠ
Anžeta je zeblo v glavo user posted image ... ...pol je pa itak tudi Tina kapo želela user posted image :
user posted image

stolp (ki se je ob zadnji kocki seveda podrl user posted image ):
user posted image  

cesta:
user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6490
17.8.2007 20:27:27   
Teni_
Sem ti poslala.user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6491
17.8.2007 20:30:10   
NinaŠ
Hvala, se že peče user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6492
17.8.2007 20:33:18   
Anonimen
večer...pa...zmatrana sem user posted image  ...

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6493
17.8.2007 20:35:36   
NinaŠ
Verjamem Paštetka user posted image . Lahko noč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6494
17.8.2007 20:43:43   
Anonimen
Lahko noč Nina.

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6495
17.8.2007 21:01:21   
Anonimen
NAj vam malo polepšam večer.

http://blogs.motorbiker.org/blogs.nsf/dx/Fart-Power.jpg/$file/Fart-Power.jpg

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 18.8.2007 10:02:35 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6496
17.8.2007 21:31:34   
Naty_ka
Čer ženske.
Meni nikakor ni dober user posted image . Ko bi ve vedle kaj sem jaz danes vse preživela. Kriza.user posted image  
Vse se je dogajalo kot v eni kriminalki.
Moja mama ima strica ki je v domu za ostarele (star 83 let) in je danes po pošti dobila poslovilno pismo od njega. Da se je baje obesil. Na pošto ga je oddal včeraj. Sva takoj klicali v dom za ostarele in so rekli da ga že od včeraj ni.
No, potem sva z pismom šle na policijo in potem smo s kriminalisti šli gledat tja kje bi naj se obesil (na njegov dom). O tem kakšna groza mi je bila ko smo se peljali proti hiši in da mi je šlo na bruhanje ko so kriminalisti šli v hišo, vam raje nebi na dolgo in široko pisala.
V glavnem stricu ni uspelo. Je živ in trenutno na šivanju rok, ker si tudi zarezal žile, potem pa takoj na poti za Ormož.
A katera ve kako smrdi postana kri? Jaz imam želodec pri grlu. Vprašanje kako bom danes ponoči spala.
Potem ko smo ugotovili da je stric še živ, sem se zunaj pogovarjala z enim kriminalistom in sem ga vprašala kako lahko spi, ko grejo reševat obešenca. Se je medlo nasmejal in rekel: gospa, obešenci so najmanjši problem. To je nam že rutina.
O mater sem si mislila. Pa to se ti odpelje. Zdaj vem, da definitivno nikoli ne bom Policajka!!!!!!!!!!!!!
Pa ko je prišel zdravnik in je zvedel da je stric pri zavesti in da se pogovarja, se je kar razveselil. Je rekel, da je pa to super.
Ah, ja. Verjetno je tem ljudem bolj kriza, ko najdejo ljudi v več kosih, ne pa samo ponesrečene obešence user posted image .

Grem se zdaj umivat ker se počutim kot da imam na sebi 300 kil nesnage!user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6497
17.8.2007 21:38:58   
*bubi*
Ojoj, Naty! Brez besed sem... user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6498
17.8.2007 21:39:01   
NinaŠ
O šit Naty user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6499
18.8.2007 4:26:58   
amy26
dobro jutro

tok da se oglasim in da vas pozdravimuser posted image  se slišimo drug teden, ko se vrnemo z dopusta

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  258 259 [260] 261 262   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  258 259 [260] 261 262   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.