|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
14.8.2007 19:00:14   
kepica
Tudi jaz ne morem nosit nobenih starih hlač. Kupila sem si dvoje lanene. Ene so navadne in se malo bolj raztegnejo, ene imajo pa široko elastiko v pasu in so super. No in v teh hlačah sedaj sredi poletja okoli strašim. Ene so črne, druge rjave. Pa kaj najuser posted image Ne bom si zdaj za par tednov kupovala nosečniših poletnih stvari. Bom šla raje septembra v jesenski šoping. Upam, da bom do takrat zdržala s tem, kar imam oz. da mi bo še kaj pravuser posted image Imam pa še ene nosečniške kavbojke, ki sem jih kupila v Hoferju, pa so bile spodaj malo na korenčka in sem jih kar skrajšala na 7/8 in so prav super. Ampak kaj, ko sem tako zmrznjena, da raje oblečem dolge hlače, drugače imam prav ledene noge. V službi bi najraje v velurju v pisarni sedelauser posted image Isto se mi je dogajalo v prvi nosečnosti. Zeblo me je za znoret. Pozimi me pa takrat edinkrat ni zeblo. Komaj čakam, da pride to obdobjeuser posted image
Drugače imam pa takšen trebuh, kot sem ga imela v prvi nosečnosti v 5 mesecu. In mi ni treba nikomur razlagat, da sem noseča, ker se to že na daleč vidi. Pa mi je prov fino, ker imam rada nosečniške trebuščke, sploh te, ki so še bolj majhni. Zanima me, kakšna bom čez par mesecev, če sem že sedaj takšnauser posted image Najbolj mi je smešno, ko me vsi sprašujejo, kdaj mam rok, pa mi je kar mal nerodno povedat, da marca. Vsak kar malo debelo pogledauser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 426
14.8.2007 19:02:10   
MarijaPo
Ohoj,

mi smo se vrnili z morja in se zdaj privajamo na stari nacin zivljenja. :)

Uzivajte!

Marija

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 427
14.8.2007 19:25:44   
Arabela
Tudi moj bušček je že viden... pa moram naslednji teden v službo da se zmenim ker se mi bo porodniška iztekla, pa povedat da že čakamo drugega user posted image ..... jaz ne morem več tajit da nisem user posted image , ker se mi prav vidi... sreča da sem si letos kupila par hlač z nizkim pasom pa jih še gor dobim....user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 428
14.8.2007 22:17:24   
jagoga
Pozdravljene punce,
danes se bom tudi jaz pridružila vašemu klepatanju. Nekaj dni sem samo brala vaše prigode in nezgode.
Vsem, ki se je nosečnost prekinila želim, čimveč pogovora s svojimi partnerji in bližnjimi, saj boste tako čim lažje skupaj preboleli izgubo. Želim vam, da se vsaka naslednja nosečnost zaključi s pestovanjem zdravega otročička.
Na kratko bom opisala tudi moje zadnje tedne. Sem v 9 tednu in imam rok 20.03.2008.  To je moja druga nosečnost, saj imam doma nagajivega in razigranega dveletnega sina.  Stara sem 29 let. V 6 tednu sem imela nekajdnevno rahlo krvavitev, tako da me je ginekolog sprejel v 7 tednu in z ultrazvokom potrdil nosečnost, viden je bil tudi utrip srca. Ponoven pregled z vsemi krvnimi preiskavami imam 29.08.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 429
15.8.2007 11:43:27   
Anonimen
tudi jaz danes malo krvavim, upam da ne bo nič hujšega user posted image

(odgovor članu jagoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
15.8.2007 15:05:06   
Svet
Tudi jaz sem na dopustu(3 tedne nazaj) krvavela 4 dni, pa sem šla v Izolsko bolnico, da mi povejo da je vse ok. Pa so rekli, da moram počivat, da se ne smem kopat, pa da je krvavitev nastala zaradi drobnih žilic v maternici...nič resnega. Upajmo, da vse rodimo zdrave otročke:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 431
15.8.2007 18:19:44   
hmm
Drage user posted image , jaz mislim, da vas bom počasi zapustila. V ponedeljek sem začela malo krvaveti, bolj rjavo kot rdeče in sem šla zvečer v bolnico, kjer so mi naredili UZ. Čeprav sem že v osmem tednu, ni bilo videti ne plodeka ne srčekauser posted image . Rekli so mi, da lahko gre za pozno koncepcijo ali za slepo jajce - nosečnost brez ploda. Če gre za prvo, sem zaradi krvavitev v nevarnosti za ss, če pa je drugo, pa je to definitivno začetek ss. Novi pregled imam v ponedeljek, če do takrat že ne bo prišlo do najhujšegauser posted image user posted image . Dobila sem buscopan in magnesol, zdaj pa čakam. Danes so bolečine malo močnejše, prav tako krvavitev, upanja pa malo.

Vsem želim čimbolj brezskrbno user posted image  in da bi marca k sebi stisnile zdrave user posted image !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 432
15.8.2007 19:36:16   
kepica
hmm, držim pesti,da v ponedeljek zagledaš tvojo pikico. 

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 433
15.8.2007 20:40:19   
marita
joj punce kakšne novice, vse neki izcedke in krvavitve...joj.

Hmm drži se, jaz za vsako držim pesti, če katera napiše slabo novico, sem tako žalostna kot bi se meni to zgodilo. Upam na lepo novico in da bomo skupaj prispele do marca.

Marita

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 434
15.8.2007 21:30:52   
Vilma
Toliko marčevk nas zapušča user posted image
Hmm drži se, upam, da je vsaj še malce upanja.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 435
15.8.2007 22:56:32   
Nasy
user posted image jaz sem tudi žalostna ob vsaki taki novici in sploh ne vem, kaj naj rečem..
Hmm, drži se, bodi močnauser posted image user posted image user posted image veliko sreče!!!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 436
16.8.2007 9:42:42   
Lona76
Hmm držim pesti, da se bo v ponedeljek dobro izteklo. Vem kako se počutiš. Jaz sem imela februarja ss. No sedaj pa je za enkrat vse uredu. Drži se!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 437
16.8.2007 10:03:05   
hope77
user posted image Pozdravljene vse souser posted image !!!
Kaj je sedaj to!!! Se vrnem iz kratkega dopusta polna optimizma potem pa berem tukaj tako žalostne noviceuser posted image  
hmmuser posted image  ne obupaj še!!! Sedaj moraš biti najmočnejša in najbolj optimistična!!! Misli na kaj lepega in da še ni konec za tvojo pikico.

Diana upam da tudi tvoje krvavitve čim prej minejo in boš lahko naprej brezskrbno uživala v svoji user posted image !

Joj, sedaj pa res ne vem kako naj ob vseh teh slabih novicah zdržim do srede, ko imam komaj tisti ta pravi pregled (uradno 1.) na katerem so bo videlo kako in kaj.  

Kako pa kaj ostale prenašate svojo user posted image ???
Mene od začetka tedna drži "volčja" lakota. Non stop sem lačna, vse kar vidim da jedo drugi bi jedla tudi jaz!!! Ko pa enkrat začnem, me pa kar hitro mine in mi postane slabo. Mi je bilo skoraj boljše prej ko mi ni nič pasalo jest, ker to sedaj... ne vem kam to pelje

Pa še nekaj za srečo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 438
16.8.2007 12:53:23   
Nasy
hope 77, isto jaz..če mi ni slabo, sem noro lačna..pol se najem, pa mi je slabo spet. Zdaj so slabosti in spahovanje neznosne zvečer, prej je bilo ali samo zjutraj ali čez cel dan. Smrdi pa mi še kr veliko stvariuser posted image sm čist boga s tem nosom, se mažem s tem mazilom k da sem najbolj prehlajenauser posted image ampak vsaj mal pomaga

(odgovor članu hope77)
Neposredna povezava do sporočila: 439
16.8.2007 13:20:01   
Muca83
Zdravo, punce! Moje slabosti so zadnja 2 dneva veliko slabše. Od ponedeljka na srečo nisem več bruhala, sem pa danes ko sem se odpravljala v službo stala 5 minut pri miru in čakala, če se mi bo dvignilo ali ne.
Včeraj je bil tako lep dan, da sva se z dragim odločila, da greva na izlet. Me je peljal na jezersko. Na začetku vse lepo in prav, potem pa me je zagrabila taka slabost, da sem komaj preživela. Na koncu je bilo tako, da bi se veliko bolje počutila, če bi doma ležala pred tv. Ko sem prišla domov sem pa samo padla na posteljo in zaspala.

Je pa huda štorija glede moje službe. Jaz delam preko študenta v isti firmi kot moj dragi (tu sva se spoznala). In prejšnji teden se je začelo spet delati po kolektivnem dopustu. Mene so pa ravno med dopustom začele mučiti slabosti. In sem se odločila, da prejšnji teden ne grem delat. Delno zaradi slabosti, delno ker se imam veliko za učit za izpite. No, in sem sporočila v službo, da sem zbolela. Ko me ene 3 dni ni bilo, so si v službi kar izmislili, da sem noseča in so začeli s tem dražiti mojega dragega. (pa noben ne ve, da imava kaj v planu) On se je pa samo smejal. In potem sem prišla jaz ta teden delat in so me takoj napadli, če sem noseča, da moj noče nič priznat itd. Jaz pa seveda, da ne in da, kako me lahko kar določijo in bla bla. Danes me je pa še direktor videl po dolgem času in je očitno prišlo tudi do njega, ker me je vprašal če sem bila bolna in se zraven prav pomenljivo smehljal. user posted image Pa ponavadi nič ne govori z mano, samo dobro jutro.

Tako da res ne vem, a so ljudje jasnovidni ali kako, zadne čase me res VSI sprašujejo če sem noseča. Jaz moram pa lagat, ker sva se odločila da do NS ne bova povedala. Od tega bom postala patološka lažnivka user posted image

Pol mam pa še v službi na mizi ene 5 vrst hrane in me vsi malo postrani gledajo. Mi je rekel sodelavec, ki sedi nasproti mene, da sem sigurno noseča, naj kar njemu verjamem. Da tudi če sama ne vem, on ve. user posted image

Tko da ja, men se ful dogaja...

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 440
16.8.2007 17:10:35   
Svet
Hmm,žal mi je...Drž se!!!!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 441
16.8.2007 18:04:39   
jagoga
oj,
Muca 83,prebrala sem tvojo zgodbo, kaj se ti je zgodilo v službi in ti moram povedat, da čeprav tajiš, bodo kmalu izvedeli resnico. Veš nosečnice izžaravamo eno posebno energijo in blaženost, ki jo izkušeni kar hitro opazijo. Ko je prišla moja sodelavka iz dopusta me je kar hitro postavila na realna tla in me soočila češ, da se mi vidi, da sem noseča, pa čeprav nisem nič kaj takega ne naredila in ne povedala. Ravno tako se je zgodil še z enim sodelavcem. Uradno še nisem nobenemu v službi povedala, bom počakala do pregleda (29.08.), potem pa bom mogla povedati. Ne bodo preveč veseli, ker me nobeden ne bo mogel uradno nadomeščati in bodo imeli vsi preveč dela (svojega in še mojega). Ampak ta trenutek to ni moja skrb, bodo že kako.

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 442
17.8.2007 1:06:13   
valči 3
Pozdravljene marčevke - po dopustu se spet beremo.
Vsem, ki ste in še preživljate hude trenutke - ostanite močne! Najboljše kljub vsemu šele prihaja. Pa pogumno naprej s pozitivnimi mislimi!

Pravkar končujem z nujnimi službenimi zadevami, pa sem pokukala še sem gor. Sem kar rabila, da sem vse prebrala (no, sej sem že čez dan malo vmes špegala user posted image  tako na skrito - v službi).
Slabosti se še kar vrstijo in prav zavidam vsem tistim, ki se uspejo upret hrani (meni nikakor ne gre, lačna sem šele končana!). Šefom sem že povedala, ker se mi enostavno preveč vidi, pa tudi ker vesele novice nisem mogla več zase zadržati. Da bi kaj od svoje garderobe spravila nase - he he he- katera neslana šala, pozna se mi že kot marskiateri v petem mesecu ne. Me prav zanima kaj bo rekla tašča, k me en mesec ni videla, pa še ne ve.user posted image

Uživajte in pustite samo lepim mislim, da pridejo do vas .....kolikor se le da.....

Pa še podatki:
2.3: valči3 user posted image +user posted image 30 let; Ljubljana; NS:22.8.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 443
17.8.2007 3:24:48   
jagoga
Pa še mene vpišite na seznam:
20.3.: jagoga user posted image  +user posted image  30 let; primorska

(odgovor članu valči 3)
Neposredna povezava do sporočila: 444
17.8.2007 10:35:21   
Nasy
mene mama ni videla že vsaj 2 meseca, pa še nič ne ve. Ne vem, kdaj se bova videli, sva rekla, da poveva po NS, če bo vse ok

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 445
17.8.2007 15:29:34   
PATRICIJA_22
Punce jaz se poslavljam od vas za 14 dni kajti peljem mojega dragega in moj trebušček končno na morje...

Še pol urce v službi in se znebim misli na delo za 14 dni (mogoče še za dlje)...

Drugače pa imam tudi jaz že kar težave z hlačami, saj mi skoraj nič več ni prav...Saj zdaj na morju bom večinoma  v krilcih in oblekicah tako da ne bo težav...Ko pa pridemo nazaj bo pa treba že resno razmisliti o shoppingu...Bom šla takoj po NS, ki jo imam 4. septembra...

Uglavnem uživajte in relax na max!!!!!!!!

Pozdravček od
Pati

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 446
17.8.2007 19:51:06   
Nasy
uživajte na dopustu, mi smo ga letos kr preskočiliuser posted image bo pa drugo leto

(odgovor članu PATRICIJA_22)
Neposredna povezava do sporočila: 447
18.8.2007 0:23:58   
Anonimen
HMM, upam, da se bo vse dobro izteklo user posted image

jaz sem nehala krvaveti, to je bilo zaradi odnosa očitno, ker se mi je to že
pri prejšnjih nosečnostih dogajalo, ene žilice mi pokajo ali kaj je lani rekla ginekologinja, no samo tokrat je bila krvavitev celodnevna pa sem mislila, da je kaj hujšega, no zdaj se je ustavila pa je očitno to, da se bo treba kar vzdržati, ne smemo več otročkov delati user posted image

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
18.8.2007 10:56:16   
Nasy
jaz uživam v tem vremenu, ni sonca, oblačnouser posted image prav paše mi, ker se mi zdi, da manj vonjev zavoham. Pravijo, da je letos poletja bolj ali manj konec? No, vsaj vročine upam, da je, ker tisto je bilo pa ubitačno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 449
18.8.2007 12:35:17   
hmm
DIANA 5, super, da se je krvavitev ustavilauser posted image , sem se že kar ustrašila zate. Ne bosta smela več tako divje user posted image  user posted image user posted image user posted image .

Pri meni slabo kaže. Krvavitve se niso ustavile in še vedno me boli kot da bom dobila user posted image , zato jem tablete, ležim in skušam biti optimistična, a mislim, da si tako samo podaljšujem agonijo. Dnevi pa se vlečejo... Sicer pa bo v ponedeljek vse jasno, ko grem do svoje g.

Uživajte user posted image , držim pesti, da bo z vašimi pikicami vse v redu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Ljubezen
agnes

Ali ljubite svojega partnerja?

Da, zelo. (70%)

Mislim, da ga ljubim. (14%)

Včasih sem ga. (5%)

Ne, vendar vztrajam z njim, zaradi... (5%)

Ne, pravzaprav ga težko prenašam. (2%)

Ostalo:______________ (4%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!