Muca83
|
Zdravo, punce! Moje slabosti so zadnja 2 dneva veliko slabše. Od ponedeljka na srečo nisem več bruhala, sem pa danes ko sem se odpravljala v službo stala 5 minut pri miru in čakala, če se mi bo dvignilo ali ne. Včeraj je bil tako lep dan, da sva se z dragim odločila, da greva na izlet. Me je peljal na jezersko. Na začetku vse lepo in prav, potem pa me je zagrabila taka slabost, da sem komaj preživela. Na koncu je bilo tako, da bi se veliko bolje počutila, če bi doma ležala pred tv. Ko sem prišla domov sem pa samo padla na posteljo in zaspala. Je pa huda štorija glede moje službe. Jaz delam preko študenta v isti firmi kot moj dragi (tu sva se spoznala). In prejšnji teden se je začelo spet delati po kolektivnem dopustu. Mene so pa ravno med dopustom začele mučiti slabosti. In sem se odločila, da prejšnji teden ne grem delat. Delno zaradi slabosti, delno ker se imam veliko za učit za izpite. No, in sem sporočila v službo, da sem zbolela. Ko me ene 3 dni ni bilo, so si v službi kar izmislili, da sem noseča in so začeli s tem dražiti mojega dragega. (pa noben ne ve, da imava kaj v planu) On se je pa samo smejal. In potem sem prišla jaz ta teden delat in so me takoj napadli, če sem noseča, da moj noče nič priznat itd. Jaz pa seveda, da ne in da, kako me lahko kar določijo in bla bla. Danes me je pa še direktor videl po dolgem času in je očitno prišlo tudi do njega, ker me je vprašal če sem bila bolna in se zraven prav pomenljivo smehljal. Pa ponavadi nič ne govori z mano, samo dobro jutro. Tako da res ne vem, a so ljudje jasnovidni ali kako, zadne čase me res VSI sprašujejo če sem noseča. Jaz moram pa lagat, ker sva se odločila da do NS ne bova povedala. Od tega bom postala patološka lažnivka Pol mam pa še v službi na mizi ene 5 vrst hrane in me vsi malo postrani gledajo. Mi je rekel sodelavec, ki sedi nasproti mene, da sem sigurno noseča, naj kar njemu verjamem. Da tudi če sama ne vem, on ve. Tko da ja, men se ful dogaja...