Nenya
|
Ojla, se še jaz malo oglasim. Včeraj so nama končno prišli montirat vrata iz Jelovice, tako da sva se lahko končno na pol preselila. Seveda ni minilo brez zapletov s strani Jelovice .....ampak tega sva že itak navajena, tako da se nisva pretirano obremenjevala s tem. Mina je kar dobro prenesla selitev, edino prvi dan so bili problemi, ker ni hotela zaspat v svoji novi posteljici. Njene bivše posteljice, v kateri bo spala Brina, še nismo preselili, zato Brina spi kar v košku. V letu in pol bo to najina že druga selitev in zmeraj se začudim koliko ene robe se takole nabere. Drugače je pa Mina že bolj strpna do Brine. Zadnjič sem vzel Brino iz vozička in jo dal Mini v ˝naročje˝, le da sem jo jaz držal in jo je kar lepo božala. Ji je tudi dala lupčka, tako da zgleda da se bosta v prihodnosti kar lepo razumele. Barba, lepo da ni bilo težav z Metinim spanjem ...no saj večina otrok je kar prilagodljivih, bolj kot odrasli. Lepo, da že obvlada plazenje po stopnicah, edino fajn je če si stalno zraven. Enkrat (dva-tri tedne nazaj) smo Mino namreč pustili samo na stopnicah, ko je že zelo obvladala hojo gor in dol in se ni dobro končalo. Drugače nikoli ne pade ko si zraven ampak ravno takrat pa seveda je, tako da zgleda ne moreš otroku nikol 100% zaupat. Drugač te pa čist razumem, da si crknjena, ko prideš domov, z mano je podobno. Eya, včeraj je tudi Mina imela drisko, no vsaj zgledalo je tako ampak zgleda da je bil lažen alarm, saj je bilo naslednjič že bolje. Naju je pa kar malo zaskbelo, predvsem zaradi Brine. Bi bilo zoprno, ker bi morali ekstra pazit, nočeva da stakne kakšno virozo. Ti pa verjamem, da pogrešaš švicanje..jaz sem bil tri mesece brez, nisem imel ne časa ne energije. Prejšnji teden sem šel prvič po dolgem času tečt, ma ni zneslo več kot dva km zelooo počasnega teka. Naslednjič je bilo že bolje, danes bom spet šel. Pokora, lepo se imejte na morju. Hi hi, a Nik pa goji ljubezen do polžev, ja to je pa res fajn. Pri nas imamo mačko in Mino, da lovita miši, pri vas pa boste lovili polže. Alička, ko sva bila z Mino zadnjič v ZOO-ju se je pa nisem upil peljat noter brez vozička, kar drugče ne bi prišla skozi v enem dnevu. V vse se mora vtaknit vse jo zanima, tako da ni bilo variante. Sem se pa kar pošteno preznojil, ko sem porival voziček v un hrib. Uf, pri nas je miza tudi zakon, čeprav ji stalno dopovedujemo da ne sme na mizo...ma naš še z večjim veseljem potem pleza. Miaxxx-mi imamo obdobje sitnosti že kar kak mesec, ji sicer rastejo zobki ampak takoo počasi, da ne vem, če je tečnoba ravno posledica zobkov. Je pa fajn, ko lahko vsakemu rečeš, ja sitna je pa zato, ker ji zobki rastejo. ....aja pa za prve korake. Maychika-se vidi, da je Tia uživala. Glede prask po telese je pa tako, da je naša Mina že kak teden čist potolčena. Ima na nogi modrico pri modrici, zgleda kot da bi jo tepli, na obeh komolcih ima kraste, pa na prstih na roki isto. Najbolj zanimivo mi je to, da se sploh ne joka, ko pade, se mi zdi, da naju z Nenyo bolj boli, ko sva jo gledala vso krvavo....te razumem, da ti ni bilo lahko, ko si videla Tio past na tla iz omarice. Oh, otroke že zabavaš cel dan. Meni med vikendi, ko sem sam skrbel za Mino ni bil noben problem, ampak potem zvečer pa lahko sam še dol padeš, je hujš kot če bi bil cel dan v službi. Netman-lepo, da si se javil. Zelo lep buši. Jah, Katarina je pa res zelo resna. Oh, Mojčika, ko si omenila kuhanje sem se spomnil da sem lačen. Nič, bo treba začet razmišljat kako bo danes s kosilom. Bo treba poklicat Nenyo, ki je v ˝starem˝ stanovanju, kjer čisti, jaz pazim Mino, ki spi (uf sem zaposlen )....solato sem že načistil, zdaj bo pa potrebno še kaj drugega naredit. Spet sem napisal roman......bolje da grem.