|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
14.8.2007 11:11:31   
mojčika
Dobro jutro, he he, jaz sem šele vstala...
Te dni me je mučila taka nespečnost, da če me možek danes ne bi pustil spat, bi verjetno pregorela... Potem pa se je še MM odločila vstati ob 5.30user posted image , no možek je prevzel vajeti, se tri ure igral z dojenčki, to je zdaj pri nas najbolj aktualno, ob 9.00 mu je sama zaspala v fotelju, no meni se kaj takega seveda ne bi zgodilo, in smo spali še do sedaj, čisti luksuz...

No naša zadnje dni obožuje dojenčke, mogoče zaradi novega bratrančka, skratka vse že znamo, jih dat spat, nahranit, previt, edino spati morajo v kahlici, ker si je MM tako zamislilauser posted image , sicer pa kahlica, kaj je touser posted image , zna bit, da bomo kupili novo, tisto, ki zapoje, ko kaj vanjo priletiuser posted image

Včeraj smo bili na obisku pri Haleni in Ajdi, je cela deklica, ki pa se mi zdi, da se je zelo spremenila, je pa še vedno zeloooo pridna in zelo čvekasta, hodijo še ne, a ima hudo strategijo plazenja po ritiuser posted image

Eya tistega nisem kupila, ko smo bili na morju, je prišlo, a sem pustila, da je šlo nazaj, malo zaradi jeze, ker se z BC-jem nekaj menim, pa me ne upoštevajo, pa tudi zato, ker sem ugotovila, da MM čist lepo sama sedi na stolu in je...

Netman res vsa čast, pridno skrbiš za ženo, nam to res rada pove, lepo ni kaj... Marelica bušček pa je zeloooo lepuser posted image

Tako zdaj pa malo kuhat....

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5526
14.8.2007 12:36:19   
maychika
hi hi zvezdica...a pa ste ziher da je noseča...hi hi

dej mi povej....če se dobro spomnim...vi ste šli večkrat v vodni park pri bohinju. kako je tam? gužva? voda...koliko je topla? kako se mu reče, da pogledam malo na netu. vi pa le uživajte jutri...naš mora delat ponoči, tko da ni nič na boljšem...

hi hi MM carica...ta bo hit popedenala bratca ali sestrico ko bo čas za to...

lp, grem tudi jaz vodoravno....

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5527
14.8.2007 13:15:09   
Krista28
Miaxxx, za ta malga dam jst s sabo vse za 1x preoblečt, pa calgel za zobke, pa dudo v eno škatlico. Zraven pa vedno še vetrovko oz. ene take hlače pa jaknca za v dež od Hoferja (ima tudi Marcel od zvezdice). To je vse. Aja, pa zdaj dam še zraven ene kratke hlače, ker zjutraj je bolj mraz, pa da ga tam preoblečejo, pa ene robčke za vsak slučaj, pa vedno svoje dajo. Čist zadost.

Jst mam v katoliškem vrtcu, pa so to kar takoj (1 ali 2 dni) naredl.

Ma ve tolk stokate okol trebuhov pa prav luštne ste. Predstavljajte si meneuser posted image user posted image ! Bla so ko medvedka....user posted image  Ampak vseeno srečno...haha

A TIa bo pa za nazaj vse nadoknadila? Dobra jeuser posted image

Jutri bomo pa šli verjetno spet na gorenjsko. Gremo kolesarit, to pot pa iz Mojstrane v Tamar, al pa Planico če se nam ne bo dalo.

MM se pa zgleda res že uri za bratca ali pa sestrico. To bo veselje. Pri kahlici pa tud pri nas še ni točno definirano v kakšna namene jo uporabljati. Tiste ki jo že uporabljate, kako ste pa začele. ker pri nas ni reda pri kakanju, mislim je redno, samo ob različnih urah.

No zdej pa naprej delat,...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 5528
14.8.2007 13:59:29   
Nenya
Ojla, se še jaz malo oglasim.

Včeraj so nama končno prišli montirat vrata iz Jelovice, tako da sva se lahko končno na pol preselila. Seveda ni minilo brez zapletov s strani Jeloviceuser posted image .....ampak tega sva že itak navajena, tako da se nisva pretirano obremenjevala s tem. Mina je kar dobro prenesla selitev, edino prvi dan so bili problemi, ker ni hotela zaspat v svoji novi posteljici. Njene bivše posteljice, v kateri bo spala Brina, še nismo preselili, zato Brina spi kar v košku. V letu in pol bo to najina že druga selitev in zmeraj se začudim koliko ene robe se takole nabere.
Drugače je pa Mina že bolj strpna do Brine. Zadnjič sem vzel Brino iz vozička in jo dal Mini v ˝naročje˝, le da sem jo jaz držal in jo je kar lepo božala. Ji je tudi dala lupčka, tako da zgleda da se bosta v prihodnosti kar lepo razumele.

Barba, lepo da ni bilo težav z Metinim spanjemuser posted image ...no saj večina otrok je kar prilagodljivih, bolj kot odrasli. Lepo, da že obvlada plazenje po stopnicah, edino fajn je če si stalno zraven. Enkrat (dva-tri  tedne nazaj) smo Mino namreč pustili samo na stopnicah, ko je že zelo obvladala hojo gor in dol in se ni dobro končalo. Drugače nikoli ne pade ko si zraven ampak ravno takrat pa seveda je, tako da zgleda ne moreš otroku nikol 100% zaupat. Drugač te pa čist razumem, da si crknjena, ko prideš domov, z mano je podobno.

Eya, včeraj je tudi Mina imela drisko, no vsaj zgledalo je tako ampak zgleda da je bil lažen alarm, saj je bilo naslednjič že bolje. Naju je pa kar malo zaskbelo, predvsem zaradi Brine. Bi bilo zoprno, ker bi morali ekstra pazit, nočeva da stakne kakšno virozo. Ti pa verjamem, da pogrešaš švicanje..jaz sem bil tri mesece brez, nisem imel ne časa ne energije. Prejšnji teden sem šel prvič po dolgem času tečt, ma ni zneslo več kot dva km zelooo počasnega teka. Naslednjič je bilo že bolje, danes bom spet šel.

Pokora, lepo se imejte na morju. Hi hi, a Nik pa goji ljubezen do polžev, ja to je pa res fajn. Pri nas imamo mačko in Mino, da lovita miši, pri vas pa boste lovili polže. user posted image

Alička, ko sva bila z Mino zadnjič v ZOO-ju se je pa nisem upil peljat noter brez vozička, kar drugče ne bi prišla skozi v enem dnevu. V vse se mora vtaknit vse jo zanima, tako da ni bilo variante. Sem se pa kar pošteno preznojil, ko sem porival voziček v un hrib. Uf, pri nas je miza tudi zakon, čeprav ji stalno dopovedujemo da ne sme na mizo...ma naš user posted image še z večjim veseljem potem pleza.

Miaxxx-mi imamo obdobje sitnosti že kar kak mesec, ji sicer rastejo zobki ampak takoo počasi, da ne vem, če je tečnoba ravno posledica zobkov. Je pa fajn, ko lahko vsakemu rečeš, ja sitna je pa zato, ker ji zobki rastejo.user posted image ....aja pa user posted image user posted image za prve korake.

Maychika-se vidi, da je Tia uživala. Glede prask po telese je pa tako, da je naša Mina že kak teden čist potolčena. Ima na nogi modrico pri modrici, zgleda kot da bi jo tepli, na obeh komolcih ima kraste, pa na prstih na roki isto. Najbolj zanimivo mi je to, da se sploh ne joka, ko pade, se mi zdi, da naju z Nenyo bolj boli, ko sva jo gledala vso krvavo....te razumem, da ti ni bilo lahko, ko si videla Tio past na tla iz omarice.
Oh, otroke že zabavaš cel dan. Meni med vikendi, ko sem sam skrbel za Mino ni bil noben problem, ampak potem zvečer pa lahko sam še dol padeš, je hujš kot če bi bil cel dan v službi.

Netman-lepo, da si se javil. Zelo lep buši. Jah, Katarina je pa res zelo resna.user posted image

Oh, Mojčika, ko si omenila kuhanje sem se spomnil da sem lačen. Nič, bo treba začet razmišljat kako bo danes s kosilom. Bo treba poklicat Nenyo, ki je v ˝starem˝ stanovanju, kjer čisti, jaz pazim Mino, ki spi (uf sem zaposlenuser posted image )....solato sem že načistil, zdaj bo pa potrebno še kaj drugega naredit.

Spet sem napisal roman......bolje da grem.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5529
14.8.2007 14:31:44   
mojčika
user posted image

user posted image

No križanke utrujajo, dojenčki so pa zakonuser posted image

No se ne vidi, risala je po križankah, jih ima pred sabo, vendar je čez zdaj napis moj album

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5530
14.8.2007 19:51:16   
maychika
hi hi rok...tia ni padla iz omarice, ampak je omarica padla nanjo...jo je potegnila nase

jaz sem danes po dolgotrajnem vztrajnem obljubljanju končno za kosilo naredila mesne kroglice v omaki in pire krompir...smo požrli, ampak je ostalo še za kake dvakrat. je kar pasalo za spremembo....enkrat pa še kakšno musako... da malo možu na dušo zapiham... se mi zdi da še pri kuhanju izgubljam smisel za raznolikost... eh...

ja mojčika...naša tudi rada kraca. pa kako lepo zdaj že svinčnik prime. čisto pravilno. parkrat sem ji pokazala pa je pogruntala, da tako lažje riše, kot če drži s celo roko.

ah se mi nič ne da pa tooooooolk je za narest...pa mož spet spi, tio je vrglo, samo ko bo itak zdej zdej spet pokonc...doma pa bomba jaz pa brez energije. tko se mi neumno zdi, ko zvečer vse pospravim, zjutraj pa je po dveh urah spet totalna katastrofa do večera. zakaj se sploh dajem...

nič...lepo preživite praznik...lp

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5531
14.8.2007 20:08:12   
Marelica
Oj!

Sem se komaj spravila k računalniku pa vse skoz prebrala. Danes sem bila namreč pri zobarki, ker mam velike probleme z enim zobom. Seveda mi tudi danes (še) ni mogla pomagat, ker imam uničenega vse do živca in brez injekcije ne bi šlo rovat tam notri. Me je prej bolelo samo, ker mi je zalivka ven padla in mi je seveda vsake toliko kak košček hrane noter padel. Danes mi ga je spet zaprla (in dala na čakalno listo po porodu), pa me je začel na poti do doma spet grozno bolet in me še zdaj ne neha. Si obetam prav lep praznik jutri, če me ne bo minilo.user posted image user posted image

Pokora, če še ni prepozno, vam želim veliko uživancije na zasluženem dopustu!!!!user posted image

ANŽE, čestitke za samostojne korake!!! Pa čim bolj varno uporabljaj svoje nogice!user posted image

Zvezdica, upam, da ne grem po stopinjah tvoje svakinje, ki se ji ne mudi rodit. Bogica! Samo ne je preveč klicat pa spraševat... Držim pesti, da do jutri javiš, da je rodila.

Eya, me veseli, da je Žigi Linex pomagal!user posted image

Maychika, luštne fotke, Tia, uživačica!!!user posted image  Hja, odrgnine pa očitno zdaj že kar spadajo zraven. Pa ti, si naplavala trebuščka?user posted image

Ja, mojega možeka moram pa še enkrat pohvalit, ker me res razbremenjuje, kadar le lahko. Edino za slikanje sem ga morala pa spet fehtat user posted image .  Katarina je verjetno zato resna, ker ati slika, pa tega ni navajena.user posted image

Hvala za pohvale trebuščka. No, meni se na sliki niti ne zdi tako velik kot v resnici. V profilu, še sploh pa slečena, zgledam res kot slon.user posted image  Pa tega pogleda vam ne privoščim.user posted image  Ja in res je, da sem šla tudi pod škarje. Čisto nič ekstra, ampak komot frizurca. Da bo z njo po porodu čim manj dela.user posted image

Zvezdica, kako je z možekovo roko?user posted image

Mojčika, lepo, da se MM uči rokovanja z dojenčki. Zdaj čakamo samo še kak tvoj namig.user posted image

No, mi pri kahlici še nismo tako napredni, da bi vedeli, kaj to je.user posted image

Rok, super za selitev! Še malo, pa se boš lahko nehal jezit na razne majstre in boste mirno zadihali v novem stanovanju.

Maychika, pusti zdaj pucanje in pojdi počivat. Če kdo, te jaz popolnoma razumem... Mene že pomivanje posode ful utrudi, da bi se najraje kar vsedla poleg. Da ne omenim, kako mi ni za pobirat Katarininih igrač in vsega, kar razmeče. Ker je čez par minut itak vse spet nasvinjano.user posted image

Pa še nekaj novic iz našega konca:
Včeraj sem bila spet na G pregledu nosečnosti... vse vredu, nič ne kaže, da bi se malemu mudilo...

Katarina je včeraj ob mojem prihodu domov ravno tako nerodno padla, da se je vgriznila v ustnico. Jao, v momentu je bila čisto otečena, da smo hladili z ledom ko norci. Danes pa spet na novo v isto ranico. Tuljenje si lahko predstavljate sami...

Kljub temu, da je naša pupa tako nerodna, se je začela ful trudit sama hodit. Sedaj ji uspe narediti par pijanih korakov čisto samostojno.  Preden pa razglasim, da hodi, čakam na več stabilnosti. Je pa tako luštna, ko se trudi.user posted image

Lep večer in lahko noč vsem!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

Neposredna povezava do sporočila: 5532
14.8.2007 20:11:22   
eya
Oj!

Mi smo komaj našli kopalke za malega... nikjer niso več imeli fantovskih kopalk za 1 leto, sem bila že v Baby centru, H&Mu, ...ma v 5ih trgovinah sigurno. Pa sredi avgustauser posted image  No, nazadnje sem jih našla v Sparu v City parku, kjer jih niso imeli pred par tedni, no, pa so zdaj spet malo dofilali police. Moj je pa tudi komaj našel ene primerne zase v Hervisu. Očitno je treba na morje že julija? Da ne govorim o tem, da sem komaj našla sandale za v vodo za tako majhno nogico?

Mmmm, Maychika, dobro ste jedli za kosilo. Pa musaka je tudi fajn...jaz sem zadnjič po dolgem času naredila lazanjo, pa je bila tudi odlična, jo imava oba rada. A Tia pa gre tako pozno spat to "popoldansko" spanje? Ni čudno, da potem do polnoči "žura"user posted image  Ma verjetno vam vsem tako paše, ker si ti doma, pa potem lahko spita dopoldan...da ne govorim o tem, kako mi skomine delaš, ko dostikrat v službi preberem tvoj post, da greš v vodoravnouser posted image  

A MM pa kar takole na fotelju zaspi? Pri nas ni šans za kaj takega...nori do konca, potem ga pa samo v posteljico dam in takoj zaspi.

Mojčika, jaz sem tudi zadnjič hotela vrniti v Baby centru en senćnik-šotor, ker je bil ful prevelik...pa je kar nekaj komplicirala. Ma, se nisem dalauser posted image

O, saj res, Ajde od Halene pa sploh nismo videli že odkar je bila čisto majhna...se pa še dobro spomnim Haleninega avatarja-Ajda je sedela v lupinici, pa eno plišasto rožico je imela zravenuser posted image  Mojčika, daj nahecaj Haleno, da nam prilepi kako slikco od ta maleuser posted image

Jutri pa mora moj delatuser posted image , tako da bova šla sama z malim na Dolenjsko mojega brata mal obiskat. je sam doma, pa morava it malo red naredituser posted image

Alička, super za info glede tregovine. Zdaj mi je tudi jasno, kje je tista trgovina v Merkurju...sem jo že prej videla, samo nisem vedela, da je to ta, dokler Maychika ni napisala.

Ha, ha, Netman, super za slikco. Sicer pa te moram tudi jaz pohvalit-res vsaka čast, Marelica te velikokrat pohvali, kako jo razbremenišuser posted image user posted image user posted image

Vau, Tia pa uživa v vodiuser posted image  Uh, rane zgledajo pa kar boleče...

Uživajte jutri!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5533
14.8.2007 20:13:46   
*zvezdica*
Bravo Katarinca za prve "pijane"korake..tako se začneuser posted image . Super Marelica, da ti bo mala shodila do poroda, sigurno ti bo malo lažje.

MM je pa že kot ena "taprava" zaspala v naslonjačuuser posted image .

Možeku so podalšali bolniško...čez 1 mesec ima kontrolouser posted image , sedaj pa 3x na teden fizioterapijo.

No, me možek priganja da moram it gledat V leru. Še eno slikco našega "koruznika"...obožuje koruzo in jo takole čopa kar iz sklede, še pred kosilomuser posted image
user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5534
14.8.2007 20:20:15   
eya
Ha, ha, Zvezdica, a Marcel je tudi rad na kuhinjskem pultu? Jaz dam Žiga zadnje čase kar na pult, ko kuham, pa me gleda kaj delam, pa sam kaj preklada...se ful zamoti takole. Samo skoz ga moram gledat, ker ko se naveliča, bi pa on kar vstal in korakal...

Neposredna povezava do sporočila: 5535
14.8.2007 20:57:02   
mojčika
No mi smo se danes naučili še eno bedarijouser posted image , poglejte v album

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5536
14.8.2007 21:50:03   
eya
Ha, ha, Mojčika, ful dobro...tile naši mali so sedaj kot ene male spužve, kar vpijajo vragolije...jaz sem prav presenečena, kako razume in kako hitro se nauči raznih for.

Evo, takole na pultu kraljuje Žiga:
user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5537
14.8.2007 23:27:20   
maychika
hi marelica...ja tia je uživala jaz pa malo manj...nisem se spravila v vodo, čeprav bi z veseljem. pravijo, da nosečke je bolje da ne grejo v takih bazenih v vodo (polnih ljudi, ker je pač dosti umazanije), razen če dajo tampon. ma mi ni bilo do "zamaška"...tko da sem pač opazovala in slikala... bi pa z užitkom skočila v bazen ja...to pa...

naša pa sem ugotovila da za kahlico v obeh primerih reče kaka....tko da jo dam na kahlico in včasih samo lula včasih pa tudi ali pa samo kaka. res je pridna...no...včasih me pa samo zafrkava, da mi ni preveč dolgčas...

pa čestitke pijani katarini za vztrajnost in pogum...le tako naprej pa te bojo kmalu razglasili za "ozdravljeno žlahtne kapljice" hi hi

eya...ni treba iti na morje že julija da bi dobili kopalke...samo v nakupe se je treba takrat vržt...hi hi

ne ne Tia ima popoldansko spanje tam med dvanajsto in eno za uro in pol do dve uro, samo je bila tako hudo utrujena, da smo jo dali še malo poležat...ma je potegnila skor eno uro. fora je v tem, da če bi jo pustili spati za čez noč bi se ona ob desetih zbudila naspana in polna energije in zagona...jaz pa...no ja...želja po postelji bi bila neizmerna. tko je pa šla spat ob 20 do enajstih...kar bo pa tudi pasalo....zjutraj, ko bomo kasneje vstali. saj običajno spi samo enkrat, samo včasih se ji pa toliko dogaja, da jo vrže okrog šeste ali pa malo prej...

ja tisti moj vodoravno je pa običajno tak...traja ene 30-40 minut, da sploh zaspim, spim ene 15 minut in me kak sosed zbudi ali pa obvezen mobitel ali domač telefon, tko da sem vsak dan na koga huda, ker mi ne da niti toliko miru, da bi kako urico odspala. ljudje imajo res radar za te zadeve kdaj klicati...pol sem pa še nase huda, ker nisem telefona enostavno izklopila. je pa lepo slišati ja...grem vodoravno...mmmm...omamno...

joj midva sva tudi lani kupila senčko za na plažo v baby centru pa sva pol šele na morju ugotovila kako ogromen je. mah...saj bomo itak pol trije spodaj...tia, jaz in novi član...bo prišlo prav.

ja...ne samo slikco...tudi oglasi  se lahko kaj halena....ane punce....in fant-a

punce, da se ne boste kdaj spozabile in servirale kar svoje otroke, ko vam takole po pultu plazijo...hi hi

nič...toliko za zdaj...pridni bodite in lahko noč vsem....no danes sem pa spet nekaj malega napisala, ne samo tisto malo, da nas na vrh dvigne...

lp, maja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5538
15.8.2007 8:40:21   
mojčika
Dobro jutro

Maychika to s telefoni je mene že izučilo, zato prav pridno izklapljam te zadevice, seveda pa se mora vsake toliko poštar spomnit, da zvoni takrat, sicer pa kdo drug, kako se zvonec izklopi, pa ne vem...

No Haleni bom omenila, eno fotko male Ajde pa lahko vidite v albumu skupaj z MM, a se prav fletno nekaj mulita, kriva sem bila pa jazuser posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5539
15.8.2007 13:05:30   
maychika
hi hi mojčika...poštar...je lih včeraj ob 8h zjutraj pozvonil, me je tko vrglo iz postelje (sem se ustrašila zvonca), da sem bla tik tak med vrati, rekla "takoj" in spotoma oblekla haljo, ker mu pač ne privoščim pogleda na mojo spalno srajčko (hi hi), odprem vrata in lej ga lumpa je že skliznu. prav baraba je. vedno mi je puščal obvestila v kaslci in nikoli zvonil, ko sem se pa enkrat oglasila na pošti (ker mi je en dan pustil obvestilo, naj bomo naslednji dan do desetih doma...pa smo bli in ni zvonil ampak spet samo obvestilo pustil), je bil pa užaljen. še isti teden je spet nekaj prinesel in pozvonil in pol se je neki kao hotu "pritožit", da vedno zvoni. čudno...jaz sem pa vedno doma in vedno preslišim glasen zvones. ja, pa ja. pol je bil pa užaljen. ma boli me. itak sem prevečkrat tiho, me ja pa pol en bogi poštar razkuru. včeri pa isto...loh bi pol minutke počakal pred vrati, ne da pozvoni in gre naprej. haloo...

no, pri nas že diši po štrudlu, otroka mi spita (hi hi), zdej grem pa še jaz...pa verjetno ne spat ampak samo počivat.

aja, no prinesel mi je pa odločbo z zavoda....za bolniško. imam kar do nastopa porodniške, vednar brez dovoljenih izhodov. no ja, bomo že si kaj izmislili če bo treba. doma pa ziher ne bom 24 ur na dan.

nič lepo bodite....

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5540
15.8.2007 15:29:01   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: maychika

aja, no prinesel mi je pa odločbo z zavoda....za bolniško. imam kar do nastopa porodniške, vednar brez dovoljenih izhodov. no ja, bomo že si kaj izmislili če bo treba. doma pa ziher ne bom 24 ur na dan.

To itak piše na vseh, važno je, kaj ti reče G, če ti jih ona dovoli, ponavadi do ene ure, jih imaš lahko...

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5541
15.8.2007 19:03:13   
maychika
ja ja mi je napisala na un papir ki so ga poslali na zavod da imam dovoljene izhode do 20 minut...kao lih tolk da mi pokrije, če me ne dobijo doma...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5542
15.8.2007 21:25:34   
*zvezdica*
Dober večer!

Danes se pa pozna, da je bilo lepo vreme in niste kaj pridno čvekale.
Maychika tale tvoj "vodoravno" tud meni vedno naredi skomine...ti ti lumpauser posted image .
Verjamem pa kako te raskurijo razni telefoni in poštarji ob takih trenutkih. Da bi ga kar z macolo po glav! (hecam)

Eya vidim da imaš tud ti pravega kuharskega pomagačauser posted image . Moj je res priden, edino vse mi sproti pojeuser posted image .

Maychika mislim da si me ti zadnjič spraševala kako je z vodnim parkom v Bohinju. mi smo bili pozimi parkrat (pa Barba je tud hodila) in se nam je ful dopadlo. Sploh za otroke je super uštimano. ogromno igrač in "zabave" v vodi. Posodijo ti fredov obroč ali rokavčke, pa še plenice za v vodo se da na recepciji kupit. Zadnjič smo spet hotli it, pa me moti ti ker nimajo zunanjega bazena. Sedaj imajo samo zunanjo teraso...da bi bla pa sred poletja noter mi pa ni. Se bomo šli rajš ob hladnejših dnevih mal pogret.

Aja, pa super da so ti podaljšali bolniško do porodniške. A tole kej preverjat hodjo? Upam da ne. Tud moja sestrična, ki ima čez 1 mesec rok je ves čas na bolniški (je na začetku krvavela) pa je nihče ni preverjal. Je pa kar mal cvikala.

Mi smo se danes potepali po Bohinju.Bilo je odlično.Do kempa smo se peljali z ladjico, potem smo šli pa po obali nazaj peš (mali pa v nahrbtniku). Res je blo super, pa začuda tukaj še ne tolk folka.

A vam je tale cerkvica kaj znana?
user posted image

Svakinja še vedno ni rodilauser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5543
15.8.2007 21:43:56   
alička
user posted image

Za danes samo slikica moje vedno nasmejane pupe user posted image user posted image user posted image !

Lahko noc!

Neposredna povezava do sporočila: 5544
16.8.2007 8:49:38   
*zvezdica*
Marcel je danes ob 4h zjutraj dobil bratranca z imenom Dane. Velik je 52 cm in težak 4050g!

Marcel in Zarja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 5545
16.8.2007 10:57:20   
mojčika
čestitke za korenjakauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5546
16.8.2007 11:58:55   
Netman
Oj,
hvala za pohvale user posted image Verjemite, da nisem niti pol tak priden kot Rok user posted image Ga res občudujem.

Danes je imela Marelica CTG in smo šli skupaj v Maribor, tako da se pred večerom verjetno ne bo nič javila.

Je pa zjutraj potožila, da jo nekaj pika v trebuhu - ravno tako, kot je bilo dan pred rojstvom Katarine. Pa čeprav pričakujeva v naslednjih dneh ali dveh tednih porod, mi je skoraj srce padlo v hlače. No CTG ni nič pokazal, tako da je bil verjetno lažni alarm. No, med CTG-jem sva šla s tamalo v mojo službo in sem jo ponosno nosil okoli, Katarina pa je itak vse šarmirala user posted image V menzi je zastonj dobila še žemljico in sokec.

Pa še nekaj slikic dogajanja ta teden v naših Halozah:

http://www.ringaraja.net/portleti/albumi/resizeimg.asp?src=/lokalni/upload/albumi/1108348086/7E57A0BA3D3208D91C1FE78A5DA5B635.jpg&w=284&h=226

http://www.ringaraja.net/portleti/albumi/resizeimg.asp?src=/lokalni/upload/albumi/1108348086/7E57A0BA3D3208D91C1FE78A5DA5B635.jpg&w=284&h=226

http://www.ringaraja.net/portleti/albumi/resizeimg.asp?src=/lokalni/upload/albumi/1108348086/3CE4A4AC71788C44F15CF21F7E9CC242.jpg&w=284&h=226

http://www.ringaraja.net/portleti/albumi/resizeimg.asp?src=/lokalni/upload/albumi/1108348086/3EDBCB13A1B85B294B33C0BA9A806D3C.jpg&w=284&h=226

http://www.ringaraja.net/portleti/albumi/resizeimg.asp?src=/lokalni/upload/albumi/1108348086/3414C82652E60E5DCD546D83D320B201.jpg&w=284&h=226

http://www.ringaraja.net/portleti/albumi/resizeimg.asp?src=/lokalni/upload/albumi/1108348086/7787C4341EA089F3F71763EDB129A6F4.jpg&w=284&h=226

Kaj več bo še pa Marelica počvekala...
.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5547
16.8.2007 17:53:17   
maychika
oooo čestitke, pa ste dočakali...še posebej novopečena starša...je pa kar konkreten...

netman...slikce so super...sploh ta ko katarina v posteljici spi...ji ena noga manjka ane...

lp

Neposredna povezava do sporočila: 5548
16.8.2007 19:54:44   
eya
Čestitke za Marcelovega bratranca Danetauser posted image user posted image user posted image  Pa ste ga le dočakaliuser posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5549
16.8.2007 20:20:18   
Nenya
Zvezdica, čestitke za nečaka.user posted image user posted image user posted image Jah, kdor čaka dočaka pravijo. Upam, da porod ni bil prenaporen in da si mamica pridno pridobiva moči za nove podvige s svojim malim korenjakom.

Naša pa še ne kraca. Nekaj sicer poskuša, vendar ji ne ratuje preveč dobro. Je pa napol osvojila, kako se je z žlico. V večini primerov je itak še vedno boljš, če ji razrežemo na koščke in papca z rokami.

Marelica, kako kaj zob.

Joj, jaz naše ne bi dal na pult, se mi zdi kot klicanje nesreče, bi mi vse razsula. Je pa res, da tile naši mladički tko hitro zakapirajo nove fore, predvsem če gre za kake neumnosti se naučijo v momentu.

Maychika, saj veš kako pravi tista pesem...poštar zvoni samo dvakrat...zgleda da vaše pismonoše to pesem jemljejo kar malo preveč dobesednouser posted image

Danes sva bila pa tudi midva z našo pupo na morju...ampak o tem kasneje. Zdajle grem najprej preverit, če je zaspala, potem pa malo tečt preden se stemni. Upam, da bo potem kaj časa, čene pa jutri.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?