|
RE: IVF-ICSI avgust,september 15.8.2007 7:36:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Sploh vas ne morem prebrat, ker me bo ziher prej pobralo. Name so se spet zgrnili črni oblaki , vnetje črevesje, antibiotik mi je čist razf l črevesje. Kak dan je malenkost bolje, kak pa . Danes ponoči . Pa še sama sem, moža ni, nobenga ni , v takih trenutkih pole veš, da ni boljšga kot živeti v mali sloveniji . Če še drug teden izvem slabe rezultate histeroskopije in analize krvi, pole me bo pa itak pobralo . Pa kaj vam utrujam tle brezveze z mojimi problemi, ko pa same imate žalostne probleme . vSEM NOVIM DOBRODOŠLE . Tassi tvoja zgodba pa tudi ni nič kaj lepa, naj ti iz srca zaželim da se ti tokrat končajo ti črni trenutki in da ti bo od tega trenutka sijalo sonce sreče . VSEM VAM PUNCE ŽELIM TOLE . Samo res, tole se mora končat, to več ne gre tako naprej pa pika. Dajmo naredit senzacijo in naj v teh 2 mesecih vsem nam uspe zagledat Ena je spraševala o zamrznjenčkih, ma vsak G ima nek svoj princip, kako in kaj. Jaz sem mogla s prvim dnem jemat estrogen tablete, nobenih UZ, ker niti foliklov ni bilo. Ta hormon je nekako uspaval jajčnike , in lepo pripravljal endometrij in maternico na sprejem eskimčkov. Tako delajo v tujini in tako sem opazila, da nekateri G tudi v sloveniji. 10 dan sme imela UZ, endometrij lep in potem 13 dan ET. Marjetica menopur se res lahko daje tudi v mišico, vendar vsi raje bolj priporočajo v špeh. Nekateri G so še celo ostro proti mišici. Gf3 pomeni res gonal, zato sme gor tudi opisala svoj postopek z gonalom in uspeh. Gonal je baje eno najboljših zdravil in zato najdražjih, vendar n emoremo gledat na to, ker nekatere ženske bolje reagirajo na menopur ali menogon. Vsaka je drugačna, vsak cikel je drugačen. Goya upam, ad si rešila zadevo in se naspala in kaj sladkega sanjala . kam so pa prekmurke izginile? upam, da nista v lagef padle, ko sta se menili, da gresta tja na pijačo . Predvsem pa upam, da je z rodo vse ok sayuri naj ti delo oz priprave stečejo kot po maslu, da boš imela več prostih trenutkov za filipa in seveda še možeka zdaj pa res grem, sem že predolga še nekaj sončka vam pošliljam, če že ne zunaj, pa naj vam vsaj v srčih sije
|
|
|