|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  254 255 [256] 257 258   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
13.8.2007 12:36:04   
Urša
Ojoj, Ada. Ampak res, ne smeš se obremenjevat, jaz sem se tud pa vedno je bil kakšen razlog, da glih takrat ne bi mogla it na bolniško, samo veš koaj,nobenden te bolj ne ceni zaradi tega.
Amy, kolk sta pa luštna s to šajtrgo!user posted image user posted image user posted image
Punce, pridne bodite, čimmanj bolančkov in se slišimo!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6376
13.8.2007 12:48:57   
petarda
Lepo se imejte Urša! Čim manj naporen let, pa veselo čupkanje v morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6377
13.8.2007 12:50:03   
petarda
Ojoj, Ada. Ampak res, ne smeš se obremenjevat, jaz sem se tud pa vedno je bil kakšen razlog, da glih takrat ne bi mogla it na bolniško, samo veš koaj,nobenden te bolj ne ceni zaradi tega.

Točno to.user posted image

Upam, da se kmalu pozdravite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6378
13.8.2007 12:50:50   
petarda
Amy prava cukra sta tvoja dva. user posted image user posted image  Pa Ela je res že prava baba user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6379
13.8.2007 12:55:30   
NinaŠ
Kaj ni nobena v službi, da se tu nič ne čveka???

jaz sem na bolniški user posted image

poleg vsega pa se še s službo obremenjujem, ker vem, da je pomanjkanje delavcev, pa dopusti, pa.....

enako user posted image , pa ne morem ven iz svoje kože, zgleda, da se bom s tem vedno obremenjevala user posted image

Adam user posted image user posted image user posted image da boš čimprej zdrav

Mi gremo zdaj popoldne tudi k P, da vidimo kakšna je diagnoza user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6380
13.8.2007 12:59:00   
NinaŠ
Amy prava cukra sta tvoja dva. user posted image user posted image  Pa Ela je res že prava baba user posted image

se podpišem

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6381
13.8.2007 13:38:06   
catja2
Ada user posted image user posted image user posted image
Glede službe pa da se slučajno nisi sekirala; saj nimaš tak zlate službe, da bi se bilo vredno sekirati user posted image

Urša ti se pa spravi že počasi na morje user posted image

Petarda a je kaj novega o Bubi??

NinaŠ upam, da ne boš več dolgo na bolniški user posted image

Naša 2 sta danes že boljše; pa sem srečna, da sem trenutno brez službe, ker bi bila spet 14 dni na bolniški user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6382
13.8.2007 13:41:01   
petarda

Mislim, da bo danes ali jutri domauser posted image ...

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6383
13.8.2007 13:46:15   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Mislim, da bo danes ali jutri domauser posted image ...

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6384
13.8.2007 15:35:46   
ada2
evo moj bolnik spet spančka. bil je priden in pojedel krožnik juhe in spil 3 dcl čaja. zdaj moram pa našega režiserja poklicat....bi mogli imeti predstavo v petek, ampak če sem na bolniški potem ne morem igrati, ne?user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6385
13.8.2007 17:20:48   
NinaŠ
Angina itak user posted image . Oba sta dobila Ospen.... v petek imamo kontrolo. Zdaj je pa zbolel še user posted image , bo šel jutri k zdravniku, tako da bomo verjetno vsi štirje Ospenčkarji user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6386
13.8.2007 18:33:05   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image da vidite kako pri nas igramo Črnega Petra - Anže vedno hoče biti Črni Peter, pa bognedaj da mu ga vzameš, ko ga ima v roki, se čist skrega user posted image user posted image user posted image . Da ne rečem kakšen jok je, če je na koncu kdo drug Črni Peter user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6387
13.8.2007 19:15:10   
NinaŠ
Drobižka sta šla že spat user posted image Spet bo zjutraj navsezgodaj žurka user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6388
13.8.2007 19:41:49   
NinaŠ
nikjer nobene?????

se bašem z dinjo (+kisla smetana), njami

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6389
13.8.2007 20:17:48   
catja2
mi smo pa ravno prišli s sprehoda, me je kar presenetilo, kako sta L&J daleč hodila! user posted image

ČE danes ne bosta spala potem pa ne vem... NAjprej sta pesek vozila v samokolnicah, potem sta sosedovew koze in ovce hranila!!! Danes delata kot mravljici user posted image

NinaŠ to si verjetno ti A nahecala, da je dobro, če si vedno črni peteruser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6390
13.8.2007 20:21:23   
NinaŠ
NinaŠ to si verjetno ti A nahecala, da je dobro, če si vedno črni peteruser posted image

ja itak user posted image . Saj prvič, ko je bil Črni Peter se je skoraj jokal, od takrat naprej pa hoče biti vedno user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6391
14.8.2007 10:07:42   
catja2
Kaj ne bo nobena nič napisala? Zadnje čase pa se res slabo polnijo strani user posted image

Mi celo noč nismo spali user posted image . L je že zvečer vsake toliko jokal kot zmešan in ata ga ni mogel pomiriti; na koncu je spal poleg mene in potem jaz nisem spala, ker nisem imela prostora user posted image

Danes sta oba tečna, jaz pa še bolj! user posted image

Sedaj pa upam, da se Bubi vrne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6392
14.8.2007 10:12:30   
catja2
Ada kako je pa z Adamom??? Imate pa srečo v nesreči, da se je naša P vrnila z dopusta user posted image

Paštetka kaj te otročka ne pustita pred computer, ali pa ti ga je S zaplenil user posted image

Naty že iščeš kaj službo??? Meni je doma že tečno, bi počasi pasalo iti v službo. Sicer sem pa poslala samo 2 prošnji user posted image  pa še na ti nisem dobila odg.

Kakšen predlog, kaj se da delati od doma oz. delo na domu??? Se ničesar ne spomnim (razen frizerije in šiviljstva in knjigovodstva-vsega tega pa ne znam)user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6393
14.8.2007 10:15:22   
petarda
Sedaj pa upam, da se Bubi vrne

Danes pride domov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6394
14.8.2007 10:16:29   
petarda
Kakšen predlog, kaj se da delati od doma oz. delo na domu??? Se ničesar ne spomnim (razen frizerije in šiviljstva in knjigovodstva-vsega tega pa ne znam)

otroke mirkat...sam dvomim, da si tega želiš user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6395
14.8.2007 10:51:22   
*bubi*
Jaz sem doma. Sem vas samo na hitro preletela in moram najprej napisat, da je Ela pravi cuker in je že ful ful velika user posted image

Hvala vsem za lepe želje in da ste mislile na mene ta teden. Resnica je žal taka, da naši user posted image user posted image  Katji ni bilo namenjeno, že od vsega začetka ne..... v nedeljo je odšla med user posted image  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6396
14.8.2007 11:00:08   
Naty_ka
Draga bubi, srži se user posted image user posted image user posted image
Joj, kako je meni hudo za tebe. Jočem s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image   Že cel teden ne morem prav k sebi...user posted image user posted image user posted image
Misli na lepe stvari, misli na Primoža.
Katja pa naj čuva vse naše otročke. Angelčki pa naj njo čuvajo user posted image
Pridem en dan k tebi. Danes sicer grem v Mb a bo teta zraven in nebo časa še za kaj drugega.

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 14.8.2007 11:02:23 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6397
14.8.2007 11:06:30   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

Naty že iščeš kaj službo??? Meni je doma že tečno, bi počasi pasalo iti v službo. Sicer sem pa poslala samo 2 prošnji user posted image  pa še na ti nisem dobila odg.

Jaz imam zunaj 7 prošenj. Odgovor sem dobila samo eden. Pa še ta negativen user posted image . Peljem pa danes moje papirje v Mb, ker grem delat v gorice v Avstrijo. Tam bom delala za 5€, pri nas za 2 €. Dela pa se pri enem ful fajn kmetu, ki ZAHTEVA da delajo počasi. Teta hodi tja že več let

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6398
14.8.2007 11:30:37   
catja2
Resnica je žal taka, da naši user posted image user posted image  Katji ni bilo namenjeno, že od vsega začetka ne..... v nedeljo je odšla med user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Joj Bubi, so me kar solze polile user posted image user posted image
Pričakovala sem, da so bile kakšne težave s pritiskom ali kaj podobnega, sedaj sem pa čisto šokirana user posted image
Drži se user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6399
14.8.2007 11:46:26   
NinaŠ
Bubi user posted image user posted image   nimam besed user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  254 255 [256] 257 258   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  254 255 [256] 257 258   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.