|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  256 257 [258] 259 260   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
14.8.2007 21:05:12   
NinaŠ
Tincci super user posted image user posted image user posted image Ful sem vesela za vaju in držim pesti, da vsaj kako zelenjavco ali sadje še spravita v jedilnik user posted image . Ne vem zakaj me je prešinilo, itak si verjetno skozi dala že vsa živila - kaj pa fige, sta že poskusili? (pa ne mislit, da hočem bit pametna user posted image )

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6426
14.8.2007 21:06:50   
NinaŠ
Ah, berem reklamo, ki mi skače na desni strani "spedenaj mi kuhinjo", pa mi kar ni, da bi se je sama lotila, čeprav bi bilo potrebno user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6427
14.8.2007 21:08:39   
Anonimen
Petarda, sem bila zadnjič v Müllerju., ko si rekla, da imajo tam tiste table s črkami, pa je prodajalka rekla, da jih pri nas v MS nikoli niso imeliuser posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6428
14.8.2007 21:21:27   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Petarda, sem bila zadnjič v Müllerju., ko si rekla, da imajo tam tiste table s črkami, pa je prodajalka rekla, da jih pri nas v MS nikoli niso imeliuser posted image

v BC bo akcija za te table od 16.8. po 8,39 eur

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6429
14.8.2007 21:25:47   
Anonimen
Hvala Adauser posted image . A me potem še 1x spomniš? user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6430
14.8.2007 21:43:34   
ada2
A me potem še 1x spomniš?

a 16.?user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6431
15.8.2007 9:33:33   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ne vem zakaj me je prešinilo, itak si verjetno skozi dala že vsa živila - kaj pa fige, sta že poskusili? (pa ne mislit, da hočem bit pametna user posted image )

Letos jih še nisva probali, nekako se mi zdijo še zelo trde in prav nič sočneuser posted image Bom v soboto spet šla na tržnico in jih nekaj kupila. Pri nas je sadje sicer orng kriza, ampak mogoče je bil pa tvoj fleš z razlogom. user posted image Včeraj smo nabirali robide, jih je dobila nekaj, je bilo vse ok, danes jih je dobila spet, pa kriza. Tako da jih bom jaz zdaj vse požrlauser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6432
15.8.2007 13:30:24   
NinaŠ
Drobižka spita, jaz kuham kosilo, ja itak pa moram vmes sem poškilit user posted image . Zunaj je tak lep dan, mi smo bili pa kar not, saj nimam idej kako drobižka zamotit, da ne bi preveč norela okrog (morata čimveč mirovati) user posted image . Samo sta bila pa do sedaj fulll pridna, pravzaprav neverjetno in upam, da tako tudi popoldne ostane  user posted image .

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6433
15.8.2007 18:37:39   
ada2
tako me boli križ, da se komaj premikamuser posted image , pa še peklensko bolečo user posted image sem dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6434
15.8.2007 19:07:40   
NinaŠ
Pa ne Ada spet križ user posted image . Upam, da se čimprej porihtaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6435
15.8.2007 20:04:21   
Anonimen
Ada po moje ti rabiš enega fajn maserja user posted image

KONČNO...deca spijo (smajli, ki se na olenih klanja)user posted image

Skoz mislim na bubi in na njeno detece user posted image user posted image user posted image . In kar ne morem verjeti in se ne sprijazniti.

Bubi, če ti lahko kako pomagam? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6436
15.8.2007 20:11:44   
catja2
tudi jaz cel dan mislim na Bubi user posted image

ADA MENJAJ SLUŽBO; ta služba ni za visoke suhice!!!!!!user posted image ČE bo šlo tako naprej bo tvoj moral iti v tečaj za maserja potem pa ...user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6437
15.8.2007 20:17:18   
catja2
Tako smo si pa mi po doooolgem času vzeli fraj popoldan...

http://www.moj-album.com/slike/4512975/5LyfnvOARvpjfi9z.jpg 

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 17.8.2007 14:30:06 >

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6438
15.8.2007 20:18:30   
Anonimen
Catja, kje se da to videti?

(odgovor članu catja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6439
15.8.2007 20:30:58   
NinaŠ

Catja, kje se da to videti?

sem ravno hotela vprašat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6440
15.8.2007 20:36:53   
catja2
To je Styrassic Park v Bad Gleichenbergu!

Je pa to od Gornje Radgone nekje 15 min vožnje!

Je pa za otroke res zanimivo in zabavno, pa da ne govorim kako je urejeno user posted image user posted image user posted image user posted image

Imajo tudi vodenje v slo jeziku in opise vseh dinozavrov v slo jeziku; dinozavri so v naravni velikosti in jih je mislim da 70! Poleg tega imajo nekaj živih živali (zajci, koze,...)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6441
15.8.2007 20:46:31   
tincci
Jaz tudi že cel dan razmišljam o bubi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6442
15.8.2007 21:06:33   
*bubi*
Hvala, punce user posted image

Saj še kar gre...... bubi mi je v veliko pomoč. Njegove vragolije me spravljajo v smeh, njegovi objemi in poljubčki celijo moje rane..... saj bo. S časom. Glavno, da imam pri sebi razčiščeno, da ne iščem krivca in da je bila odločitev prava, čeprav zelo težka.

Paštetka, ko bi ti vedela, kolikokrat sem se v zadnjem tednu spomnila na tvoj podpis user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6443
15.8.2007 21:08:23   
*bubi*
Ful lušne slikice, catja! Je kar za it na tak izlet user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6444
15.8.2007 21:13:53   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ful lušne slikice, catja! Je kar za it na tak izlet user posted image

PA še blizu je - čudež user posted image

Bubi, upam da bodo rane hitro zaceljene; danes sem po dooolgem času šla pogledat na forum v objemu žalosti (al kako že) in me je kar šokiralo, kaj vse ljudje preživimo...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6445
15.8.2007 21:18:22   
Anonimen
Paštetka, ko bi ti vedela, kolikokrat sem se v zadnjem tednu spomnila na tvoj podpis user posted image

Upam, da ti je res vsaj malo pomagal. Če bi to pomagal pogovor, pa samo javi, se lahko pripeljemuser posted image .

Bubi, upam da bodo rane hitro zaceljene; danes sem po dooolgem času šla pogledat na forum v objemu žalosti (al kako že) in me je kar šokiralo, kaj vse ljudje preživimo...

Če po pravici povem, sem jaz šla samo 1x na ta forum, in me je tako vse olelo, da ga od takrat sploh več ne berem. Ne zmorem.

(odgovor članu catja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6446
15.8.2007 21:39:17   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Upam, da ti je res vsaj malo pomagal. Če bi to pomagal pogovor, pa samo javi, se lahko pripeljemuser posted image .

Bubi, upam da bodo rane hitro zaceljene; danes sem po dooolgem času šla pogledat na forum v objemu žalosti (al kako že) in me je kar šokiralo, kaj vse ljudje preživimo...

Če po pravici povem, sem jaz šla samo 1x na ta forum, in me je tako vse olelo, da ga od takrat sploh več ne berem. Ne zmorem.

Saj jaz sem danes 1. prebrala polovico prve strani, enkrat prej sem samo pokukala za kaj se gre in sem bila cel dan čisto depresivna, še sreča, da smo šli v ta park, ker drugače bi me čisto potolklo user posted image  Res boljše, da ne bereš, ker si čisto prestrašen, kaj vse te lahko doleti; po drugi strani, pa če imaš kakšno takšno izkušnjo verjetno pomaga, da ti svetujejo tisti, ki so podobno doživeli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6447
15.8.2007 23:04:09   
*bubi*
Če bi to pomagal pogovor, pa samo javi, se lahko pripeljem

Saj smo že zmenjeni, da boš Muser posted image  in Muser posted image  pripeljala v šoping, pa se takrat vidimo user posted image

Kar se tiče pogovora, mislim, da sem uspela veliko spravit iz sebe. Saj ne rečem, da ni hudo, še vedno me vsake toliko oblijejo solze. K sreči mi ni treba takoj v službo. Do konca septembra pa se bom potrudila, da tudi psihično pridem kolikor tolikor k sebi.

Petarda user posted image in Naty user posted image sta mi ful pomagali. Vsem pa enostavno nisem mogla povedat prejšnji teden. Nisem imela moči, čisto me je potolklo.

Tak, zdaj pa upam, da se v naš čvek vrnejo lepše stvari user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6448
16.8.2007 8:41:47   
amy26
bubi, sem prav vesela da se nam spet oglašaš na čvekuuser posted image  tudi jaz že cel čas mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj sva bila z mojim v kinu, gledala sva film Zlom, ga priporočamuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6449
16.8.2007 8:44:28   
Nej
Bubiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Zdaj sem prebrala in so mi kar začele solze teči.
Samo še mi vedno ni jasno kaj se je zgodilo? Le kaj je šlo narobe?
Pa saj ne morem verjet.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  256 257 [258] 259 260   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  256 257 [258] 259 260   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.