|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
11.8.2007 19:31:36   
sharpy
user posted image  Nina kaj si kupila prenosnik in fotoaparat?

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6326
11.8.2007 20:36:56   
NinaŠ
user posted image  Nina kaj si kupila prenosnik in fotoaparat?

ne nič še user posted image ma se kar ne morem odločiti.... itak da bo potem v proračunu luknja in to me skoz žre Ma ja saj enkrat ko se bom spet napalila bom pa takoj kupila user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6327
11.8.2007 20:37:55   
NinaŠ
Drobižka sta komaj zdaj zaspala. Smo preplesali cel CD od Čarovnika Grega. Uf sem čist prešvicana user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6328
11.8.2007 20:43:13   
Anonimen
Nina, sploh ne govori o plesu. Jaz moram plesati z Mašo na joški user posted image  in to najprej na Phil Collinsa, potem pa še na Shanio Twain.

Čarovnika Grega, pa obvezno poslušamo v avtu znova in znova. Se mi že rolauser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6329
11.8.2007 20:47:06   
NinaŠ

Jaz moram plesati z Mašo na joški

user posted image user posted image user posted image kar navadi se, boš videla kaj vse boš še počela z njo na joški user posted image user posted image user posted image . Če najdem zdajle fotko ti pošljem na mail "umivanje zob Anžetu" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6330
11.8.2007 20:52:50   
NinaŠ
Aja - če mi katera pošilja kake maile, prosim v prihodnje pošiljajte na nina.solar@gmail.com ker mi mail386 ne sprejema pošte user posted image (pošiljam pa lahko). 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6331
11.8.2007 20:58:55   
Anonimen
Jaz še tudi nimam računalnika svojega. Je na popravilu. Baje, da bo treba novega kupiti, ker se ne splača popravljati. Sem ga pa kupila lani junija. Tako, da je tudi garancija potekla user posted image .

Nina ti pošljem mail od S (napiši v naslovu, da je zame) ali pa mi jo v ZS prilepi.

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6332
11.8.2007 21:02:54   
NinaŠ
user posted image user posted image paštetka se bom raje potrudila jo v ZS pripeti, ker če bi S mail odprl v službi in mu bo kdo slučajno čez ramo gledal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6333
11.8.2007 21:03:35   
Anonimen
To je njegov domači mail, pa tudi čez ramo mu ne more nihče gledati user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6334
11.8.2007 21:05:04   
NinaŠ
no OK, pol pa dobiš na mail user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6335
11.8.2007 21:17:45   
Anonimen
A še danes? user posted image user posted image user posted image  
Grem ta čas pod tuš.

Še van kveščen.

Če ima slučajno katera viška kakšne slikice od Kraljestvo živali, se lepo priporočam. user posted image   M uživa, ko lepiva noter živalice, nihče pa noče jesti čokoladic user posted image . Sicer, sta mi 2 prijazni RR-jevki že podarile nekaj slikic , jih nama pa še manjka kar precej. Par slikic imam tudi za zamenjati.

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6336
11.8.2007 21:28:31   
NinaŠ
A še danes? user posted image user posted image user posted image

no, upam, da si že dobila, ker sem poslala že ob 21.04 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6337
11.8.2007 21:37:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hudoooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6338
11.8.2007 21:44:14   
NinaŠ
Vse bomo preživeli, ker smo tako naštelani.

user posted image user posted image ...res je, saj boš videla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6339
11.8.2007 21:49:14   
Anonimen
Saj zdaj, ko smo se že naučili kako najuspešneje oba dva dat spat, pa skopat...greuser posted image .

catja, kako ti znese, pri dveh user posted image . A si moraš misliti, da imaš šestvorčke...po moje moraš prve tri leta akakšne tabl. jemat, da zguraš skozuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6340
11.8.2007 21:57:56   
NinaŠ
da imaš šestvorčke...

user posted image user posted image user posted image dva enako stara si še nekako predstavljam, čeprav bi že tu verjetno kake tablete rabila user posted image , pri šestih user posted image ja itak user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6341
11.8.2007 21:59:53   
NinaŠ
Zdajle tuhtam kako da še nisem nič zaspana - user posted image pa me je prešinilo, da smo popoldne dobro uro vsi skupaj spali user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6342
11.8.2007 22:00:53   
NinaŠ
Sicer Tina se itak ves čas zbuja, tako da verjamem, da bom kmalu kar z njo obležala user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6343
11.8.2007 22:09:59   
Urša
Mi smo ravno prispeli iz Koroške, smo bili na nečakovem rojstnem dnevu. Zmatrana in zaspana...user posted image  Sej ponavadi tam prespimo, ampak danes nismo, ker bo treba jutri začet pakirat. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6344
11.8.2007 22:12:22   
sharpy
Nina...pošlji še meni, plizzzz...user posted image    slikico

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6345
11.8.2007 22:13:05   
sharpy
a se jutri selite?  

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6346
11.8.2007 22:51:32   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Saj zdaj, ko smo se že naučili kako najuspešneje oba dva dat spat, pa skopat...greuser posted image .

catja, kako ti znese, pri dveh user posted image . A si moraš misliti, da imaš šestvorčke...po moje moraš prve tri leta akakšne tabl. jemat, da zguraš skozuser posted image

Paštetka počakaj slabo leto, pa boš videla, da bi že pri dveh tablete prav prišle user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6347
11.8.2007 22:56:01   
catja2
Pri nas se je pa danes kozjereja povečala user posted image

Revčka sta čisto pikasta, L celo noč ni spal in se je praskal pa premetaval, jaz sem ga pa lovila, da ni s postelje padel!

Danes sta pa oba še vročino dobila user posted image
Upam, da bo počasi začelo iti na bolje...

Sedaj pa odhajam v horizontalo, moj pa lepo uživa na pikniku; jaz pa bom verjetno celo noč spet dežurala, ker ded bo verjetno samo padel na sedežno user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6348
12.8.2007 0:10:05   
sharpy
Catja, upam da bo kmalu nehalo srbet L in J in da hitro ozdravita user posted image user posted image user posted image

Tincci za vaju s Hano tudi pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6349
12.8.2007 0:10:32   
sharpy
Lahko noč user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.