|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  255 256 [257] 258 259   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
14.8.2007 11:52:51   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kakšen predlog, kaj se da delati od doma oz. delo na domu??? Se ničesar ne spomnim (razen frizerije in šiviljstva in knjigovodstva-vsega tega pa ne znam)

otroke mirkat...sam dvomim, da si tega želiš user posted image

Prav dvomiš, še komaj čakam, da se svojih občasno rešim user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6401
14.8.2007 11:55:37   
catja2
Naty v A res dobijo dosti več plačano za delo v vinogradih; dobro da si našla to delo, jaz bi tudi to delala ampak tudi ne pri nas, ker tu pa ljudi tirajo za tistih nekaj € user posted image
A boš delala samo v času trgatve ali nameravaš to dalj časa delati?

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6402
14.8.2007 12:00:14   
Naty_ka
Predvidoma v času trgatve. Dalje pa bomo videli. Ker v bistvu sem menjala eno, ki je zbolela za rakom in več nebo hodla delat. Tako da bomo videli kako se bo odvijala cela situacija.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6403
14.8.2007 12:01:34   
Naty_ka
Ker če ne bom šla delat v A me bojo pri nas 1000 % porinili v gorice ker sem prijavljena na borzi, tam pa tak komaj čakajo da se te rešijo.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6404
14.8.2007 12:25:06   
catja2
potem lahko jaz tudi pričakujem, da me bodo porinili na bivšo firmo user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6405
14.8.2007 12:25:54   
Naty_ka
Mhm!
Tak nekak ja...

inteligence.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6406
14.8.2007 12:28:56   
ada2
ojoj bubiuser posted image user posted image user posted image
saj ne morem verjetiuser posted image
če rabiš pogovor se mi javi user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6407
14.8.2007 12:32:26   
ada2
Ada kako je pa z Adamom??? Imate pa srečo v nesreči, da se je naša P vrnila z dopusta user posted image

Adam je boljši, ponoči je še imel 2 napada kašlja, 1x malo, 1x pa fejst, da sva morala v kopalnico in vdihovat paro. rtg je danes prestal in ni nič hudega. dobil je še eno injekcijo deksametazona, zdaj spi in to že 1,5 ure, pa še niti 1x ni zakašljal. če se nič ne zakomplicira lahko grem že v četrtek delat.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6408
14.8.2007 13:14:21   
amy26
bubi, nimam beseduser posted image  drži se pa stisni Bubija da ti bo lažje, malo Katjo pa naj angelčki čuvajo

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6409
14.8.2007 13:18:46   
catja2
Ada vidiš potem si se pa brezzveze sekirala za službo; sicer pa super, da je Adam boljši user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6410
14.8.2007 13:22:36   
petja
*bubi*, moje sožalje user posted image user posted image user posted image

Lp, petja

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6411
14.8.2007 13:38:05   
ada2
Kakšen predlog, kaj se da delati od doma oz. delo na domu??? Se ničesar ne spomnim (razen frizerije in šiviljstva in knjigovodstva-vsega tega pa ne znam)

masaže user posted image  ali pa meni stranke iščeš, pa ti odstopim 10%user posted image

lahko pa kaj takega kot oriflame, ali pa tuperware, samo tega je že tolko dauser posted image user posted image
škoda, da ni več pezzov, ne? bi jih lahko doma zlagalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6412
14.8.2007 13:53:11   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

škoda, da ni več pezzov, ne? bi jih lahko doma zlagalauser posted image

Joj vidiš na to sem pa čisto pozabila, da so jih imeli; to bi pa res delala, ampak sedaj pač ni več možnouser posted image ; bo treba hitro službo najti ali pa kaj drugega za doma; teh prodaj pa se jaz ne bi šla!!!user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6413
14.8.2007 13:57:20   
catja2
Ada kaj pa v O ne potrebujejo maserjev? npr v zdr. domu ali pa v tem masažnem salonu (še ta ne rabi pomoči)?

Ali pa v kakšnem špotnem centru???user posted image

KAj pa če bi midvi s.p. odprli? JAz rihtam turiste za wellness v Ouser posted image , ti pa ponujaš wellness storitve user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6414
14.8.2007 14:13:47   
ada2
KAj pa če bi midvi s.p. odprli? JAz rihtam turiste za wellness v O , ti pa ponujaš wellness storitve

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6415
14.8.2007 14:26:21   
catja2
Samo se mi nekak zdi, da si s tem poslom ne bi glih opomogli user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6416
14.8.2007 14:27:32   
tincci
O kristus, Bubi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6417
14.8.2007 14:36:09   
Teni_
Joj, bubiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6418
14.8.2007 15:01:00   
tincci
OBVESTILO (žal mi je, bubi, da to objavljam takrat, ko ti tako trpiš, ampak ful bi vam rada povedala)

moram z največjim veseljem sporočit, da sta se naši 2 živili spremenili v 4. user posted image user posted image user posted image ugotovila sem, da gre najbolje meso in te 3 tedne probavala.. tako da smo poleg zajca in polente dobili še SRNO IN ŽREBIČKA .. sicer nista čisto nevtralna, ampak gresta skozi. user posted image user posted image user posted image Mogoče se to ne zdi veliko, ampak to je povečanje našega jedilnika za 100%, naš otrok je pa tudi čisto srečen, ko vsak dan drugo meso je.

Tako, zdaj pa se že nekaj časa bodem s sadjem in zelenjavo (žitaric itak niti vidt ne sme), ampak zaenkrat ne gre tud slučajno čez. AMPAK JAZ SEM FUL ZADOVOLJNA user posted image in bom SREČNA, ko bo še kaka stvar zraven.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6419
14.8.2007 15:49:30   
catja2
Tincci super user posted image user posted image

Ko berem kakšne težave imata vidvi s H sem še bolj jezna na moja froca, ki sta tako nehvaležna glede hrane!!

Sedaj vsak obrok hrane ali na koncu polijeta ali pa razmečeta po tleh in mizi in ne morem ju nikako odvaditi od tega in ne vem več kaj naj z njima delam, ker sem mi čisto user posted image

Ko sta vsak zase sta pridna, ko pa sta skupaj pa je noooroooo user posted image
Pa vse vzgojne ukrepe sem že dala skozi, pa nič ne pomaga user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6420
14.8.2007 15:51:21   
catja2
Tincci ugotavljam, da že od vsega začetka H prenaša samo hrano, ki še pošteno po žepu udari user posted image

Ampak to verjetno pozabiš, ko vidiš, da je dobro za otroka!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6421
14.8.2007 16:00:43   
tincci
Ma ja, spregledam ceno, sicer pa vse kupujem pri kmetih in je ceneje kot v trgovini (itak iz trgovine meso ne gre čez). 

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6422
14.8.2007 20:47:03   
Anonimen
bubi user posted image user posted image user posted image user posted image . Ojoj, saj nimam besed. Tvojo Katjo pa naj čuvajo user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Če boš rabila pogovor, kliči, piši...samo povej. user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 6423
14.8.2007 20:54:51   
tincci
Catja, kaj pa kake inštrukcije za OŠ in SŠ npr, če dobro znaš kak predmet? Ali pa lektoriranje diplomskih, seminarskih? Prevajanje?

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6424
14.8.2007 20:56:40   
ada2
Petarda hvala za slike. najrajši pa bi te po riti....kaj sem ti rekla za mlinček?!?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  255 256 [257] 258 259   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  255 256 [257] 258 259   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.