Anonimen
|
Hojla babike... Jaz se vam spet malo javljam, sicer z drugega nicka.. So neki problemi nastali, in imam sedaj ta nick, da lahko na ta forum pišem, ker braz vas res ne morem.. Saj veste, me smo usojene in neusojene julijke Ve ste pa kar dosti strani nabrale, pridne ste.. Se vam bom tudi jaz priključila, ko bom lahko.. Glede prekuhavanja, svetujem vam, da dudico za flaško po vsaki uporabi prekuhavate, drugače bodo malčki staknili glivice... Kar pa ni fajn, saj to boli in potem je skoz samo jok in stok.. Dobiš pa itak Daktarin, in moraš v ustnici šarit, to pa spet ni dobro, našega moti, samo potem je pravi smeh, uživa v tem, očitno je dobro Jaz imam termometer kar v dudi Smešno ampak zanesljivo za tiste, ki radi dudajo... Sem pa ga pač tak za finto kupila v Eurospinu, pa vidim, da je zanesljivo, ampak mislim da ne za dolgo.. Merim pa ne redno, pač ko je vroč, merim, pa vidim, da mu je vroče, pa ga slečem.. Modrček.. Mene je tiščalo, ko sem imela tisti modrc pred nosečnostjo.. Valda ko so joške nabite, pa ti je modrček premali, pa tega neveš, ravno zato boli.. Mene je bolelo, ko sem bila brez, ko sem hodila, je drgnilo po majčki pa je bolelo.. Pa sem si kupila večjo številko in je pomagalo, brez bolečin.. Kamlice.. Meni je pediater rekel, da najboljše je z materinim mlekom stisnit v oči, kot pa s kamilicami.. Zakaj, pa žal nisem uspela vprašati.. Jaz pa letos ne grem na morje Ma, meni se zdi brezveze iti na morje, ko imaš tak malega bebeka, sej se gre na morje, da uživamo, ne da bomo skozi v skrbeh, zakaj to pa to.. Ampak vsak zase najbolje ve, kdaj gre na morje... Včeraj smo bli pri pediatru in je pohvalil mojega korenjaka.. Raste hitro, redi se hitro Povečal se je za celih 7 cm, se pravi, da zdaj meri 58 cm... Zredil se je iz 3220 gramov na 4170 gramov.. In to v treh tednih.. Pljuča ima čista, napreduje zelo lepo.. Jaz pa vsa srečna, da so pohvalili mojega sineka Tudi prvo kopanje smo dali skozi.. Mali je bil zadovoljen, jokal je le ko ga je bilo treba umiti, nato pa spet užival.. Ima pa umivanje vsaki dan, zjutraj ga skopam na dva dni... Patrick je ene popoldne naredil rekord in je spal celih 6.ur, mene je skoraj kap trofla, nisem ga mogla nikakor zbuditi, sem ga previla, umila, on še kar spal.. Pa sem ga pustila da se je sam zbudil.. Včeraj je pa spal od 22.h pa do 3.zjutraj, prav naspana sem bila, nova energija Jah, ta smotana čišča.. Cel teden sem imela samo rjavkast flek, jaz pa vsa srečna, jeeee, da bo kmalu konec.. In danes zjutraj se kri vlije.. Očitno je samo počivala ta smotana čišča Ja, jaz sem tudi potrebna Ampak ne moreeem Ja, bo treba zdržati Pogledala sem si slikice vaših sončkov, in moram priznati, da so res vsi pravi carteki.. Najbolj so lušni, ko spijo, al pa ko se smejijo Madejka, čestitam za novi avtek Zdaj pa hitro na vožnjo, da avto vsi trije krstite Afnica, jaz sem teta postala pri 13.letih, če se ne motim.. Drugič teta sem pa pri 19.h postala Pa imam taki dve lepi nečakinji, da bi ju popapcala No, se opravičujem za napake, jem ostanek od kosila - pire krompir, čevape, pa eno omako.. Mnjaaamaa.. No, še pridem kaj tipkat.. Papa
|