|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
10.8.2007 0:23:29   
Jessy
O, Petri, velkm! Kak fajn, da si se malčk oglasila, da ne bom sama sebi govorila. user posted image

Kaj si pa lepega kupila??? Firbec babji, saj veš! user posted image

Konfeti so točno tisto, kar dajajo na koncu poroke. Konfeti so v bistvu bonboni, na porokah, ob krstu, birmi pa so lepo aranžirani.
user posted image

Če boš hotela videt mojo lepo frizuro, pa prlet kaj naokol, da greva na kavico! user posted image
Tist Končno..v podpisu pomeni, da sem končno spet brez narastka. Ve nimate pojma, kolk mi to pomeni, ker sem bila tolk časa kot da bi me krava polizala. user posted image

A pri vas je blo le par kapljic? Pri nas je pa na momente pralo, kot iz škafa. Šele po 17. uri se je pokazalo sonce. Me zanima, kaj bo jutri.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
10.8.2007 0:27:54   
Jessy
Točno tako barvo in frizuro imam zdaj...
user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
10.8.2007 0:31:23   
Jessy
Grem zdej spat. Bom pazila, da si ne pomečkam frizure...user posted image

nočko

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
10.8.2007 6:31:01   
ery
Dobro jutro....

ne boste evrjele, jaz sem danes že v službi. V ljubljani sem bila že ob 5.45.. Grooozaaa! To je pa preveč zame. Sem mogla z mojim user posted image (ne vem kako bi mu rekla) it v službo oz.ga peljat, ker začne ob 5h.. Včeraj se je pa v njegovi službi zavleklo in je bilo preveč pirov in me kliče ob 20h če pridem ponj v Lj. da ne upa na cesto. Sem bila tolk jezna, da sem rekla, naj spi kjer hoče, al pa naj gre k tistim, ki so ga skupaj pili. user posted image  

Šele ob 20.40 sem ga šla iskat, pa še sama ne vem zakaj,ker sem bila res jezna. Ok, saj razumem, da se nardi tko, brez da bi kaj načrtoval... ja nč, sem se odpeljala v Lj, Nika je ostala pri moji mami in je bila firbec, zakaj grem v Lj. jaz pa, da je avto crknil...

No  pol se je moj user posted image  neki opravičeval, ampak da mu ni žal, ker je bilo fino, so se zafrkaval, bla bla...

Drugače je pa pri nas včeraj padalč dež od treh do pol 16h. pa ne veliko. Potem je bil pa sonček, sva šli z Niko ven, k sosedu-no ene 150 m stran. Tam je bilo polno otrok, so se igrali, mi "tastrai" smo pa piki kavo,... je bilo ful luštno....

Pa prideva z Niko noter, pa v momentu dobi hripav glas. user posted image  Joj, se že pozna sprememba vremena...

Jessy, zdaj pares pokaži novo frizuro. Daj no, sliko prej in sliko potem... Zdaj smo pa res firbčne, a ne punce? user posted image  

jaz  bi tudi mogla it k frizerki. Ponavadi imam kratke lase, sedaj jih imam pa že čez ušesa, pa se ful boljš počutim, da so malo daljši lasje, čeprav eni pravijo, da mi kartki bolj pašejo, drugi pa ne...
Hodim pa k eni novi frizerki, me je ona prepričala, za barvo, da nisem blond ampak bolj rjava-je res boljš na mojo barvo polti, pa da pustim daljše lase. Frizerka je pa res dobra, še eni iz Lj.hodijo k njej, ker pač obvlada.. da se še jaz pohvalim... user posted image  

Ja nč, veste kaj, kavo si grem skuhat... Kaj nej pa druzga... še mal zadremam tuki v pisarni, bi blo najboljš...

o blagor vam, ko še ležite v topli, mehki postelji.... user posted image  

papa user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
10.8.2007 6:50:29   
Tiamo
Ery, da ne boš sama ob zgodnji uri, jaz sem tudi že na delavnem mestu user posted image

Jessy tako, zdaj si nas tok s tvojo frizuro zrajcala, da se slikaj in nam pokaži to novo frizuro k si toook lepa. Frizura gor, frizura dol, lepa si itak user posted image

Petri ti pa drugič prej napiš, da imaš frej popoldne, da si še me organiziramo. Me veseli, da ste dobili zadnjo hiško, za mene je predzadnja rezervirana user posted image  vsaj upam, včerja je bilo plačano, danes jo gre moj iskat.

Ery ti pa ne sekiraj tvojega kaj preveč, enkrat na leto se pa lahko kakšen kiks zgodi in lepo od tebe da si ga šla iskat...oz. pohvalno od njega, da je bil tok, da te je poklical in se ni sam vsedel za volan...res je tvoja jeza upravičena, samo če pomisliš, kaj vse se lahko zgodi, če bi se on vsedel za volan...tako, da teh pol urne k si porabila do LJ in potem še pol ure nazaj...veš lahko bi se vmes kje na kakšnem skritem placu ustavila in bi obujala najstniške vragolije v avtu user posted image , k je bila Nika v varstvu....

moram popit kavo, ker mi gre že sex po glavi user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
10.8.2007 6:51:53   
Tiamo
pri nas je zraven filanih paprik vedno solata, user posted image  prav tako zraven golaža user posted image  
Normalno golaž in solata, rdeča pesa mi ful paše zdraven, pa zelje!!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
10.8.2007 8:19:37   
ery
Tia, ojla...user posted image

veš kaj, je potem takoj ob 7h prišla še ena sodelavka, sva do sedaj klepetali, mal pred 9 grem na pošto v btc, pol sem pa rekla, da skočim še v Emporium pogledat za kak modrček. ul bi imela kakega novega, pa grem kar tja pogledat.

Mogoče kerga priporočate za male joškice??? user posted image  

Tia, a veš, da mi je včeraj, ko sva se vozila dam , rekel, naj se nekje ustavim... user posted image  Od jeze se nisem mogla... user posted image  
Imaš prav, da je klical, jaz pa nisem hotela ponj in sem ga po tel. kar silila, naj sam dam pride, čeprav bo pol rekla ne, če bi on res šel... No, rekel je, da ne gre za volan!

Sem pa rekla, da nima več kaj tazga za narest, če ve, da vozi in da ima šiht, in da naj mi prej pove... Saj ne vem al sem jaz zakompleksana....user posted image  Samo v tej firmi so itak skos žurke, skos en praznuje, so skor sami deci, ..pijanke so 2x na mesec zihr... No nikol se pa še ni napil...user posted image  do včeraj....

Samo mi je dans ful smešno, ker se je res samo smejal, jaz pa nadirala.... Obup!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
10.8.2007 8:59:27   
Tiamo
ery, user posted image user posted image user posted image  se mi je kar zdelo, da ti je predlagal kak počitek med vožnjo do doma...faca...ma moraš tudi decom pustit svoje veselje, sej to je čar življenja, kdaj ga bo pa žural, če ne zdaj...moj gre sigurm vsak dan na pijačko po službi s kolegi, na kak pir..pa sem se prvo sekirala, ampak bolj k so mi druge govorile, kako moraš to prenašat, pa joh in sploh...potem sem pa malo premislila in rekla, ma k vragu, sej dela cele dneve, življenje je kratko, a bo mene skoz gledal, mora imet svobodo itd...no njegovi kolegi me ful obrajtajo zaradi tega, tudi zmano gredo ful radi na pijačo, amo k mi pol razlagajo kok imajo tečne babe doma user posted image

Ery, podložen modrc, pa tak k ima med obema košaricama, na sredini mal več blaga oz. da nista košarici ful narazen...od Lisce so zakon...jaz sem zdaj našla oz. med nosečnostjo ful pocen in dobre modrce na tržnici v Lj na enem od štantov.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
10.8.2007 9:00:26   
Tiamo
zamenjala sem avatar...bom malo zamenjala

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
10.8.2007 9:07:15   
Jessy
Waw, Tia, keri joški! user posted image user posted image user posted image  A so ti pognali al kaj? user posted image user posted image

Ery, za majhne joške ne vem, ker modrček bi pasal. Morda si lahko kar brez? Ne vem, kolk majhne imaš v resnici, ampak dve moji sodelavki ga res ne nosita, ker imata majhne.
Za tvojga dečka pa lahko samo user posted image , da je imel pamet in raje poklical, kot bi se sam peljal pa kako neumnost morda naredil. Res ti požene kri po žilah od jeze, sam res bolje biti zdrav jezen, kot pa da se kaj zgodi. Pa če bi v kak kotiček zavila, bi se ti tudi jeza pomirila! user posted image
In kaj si pol delala tolk zgodej v Ljubljani? Pa menda ja nisi šla kar v službo?

Šele zdaj vidim, da se ne vidi več moje frizure.user posted image  Kaj pa tolk zgodej spat hodite? Včeraj se je še vidla! user posted image  Zdaj boste pa res mogle priti na kavico. user posted image  A vidte, pa imate idejo, kam v nedeljo popoldne na izlet! user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
10.8.2007 9:14:16   
Tiamo
Šele zdaj vidim, da se ne vidi več moje frizure.
Ja kako si pa spala? Si si čist frizuro zaežala al kaj ,d se je ne vidi? user posted image

Ery, vidiš še Jessy je mnenja, da bi mogla kam zavit, da se bi tvoja jeza ponovila...mogoče te je zanalaš poklical, ti pa nisi dojela...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
10.8.2007 9:15:06   
Tiamo
Waw, Tia, keri joški! A so ti pognali al kaj?
ne, zauser posted image  vi k bi mi vsaj.....saj avatar imam lahko tak, če že v resnici ni tako user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
10.8.2007 9:21:32   
Jessy

Ja kako si pa spala? Si si čist frizuro zaežala al kaj ,d se je ne vidi? user posted image  

Ma ne boš verjela, ampak sem danes glih tolk lepa kot včeraj! user posted image  Še glavnika ne rabim! user posted image

Ery, vidiš še Jessy je mnenja, da bi mogla kam zavit, da se bi tvoja jeza ponovila...mogoče te je zanalaš poklical, ti pa nisi dojela...

Jaz tudi tko pravim! Ery, falila si, k se nisi ustavla! Ti, šment!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
10.8.2007 9:24:07   
Jessy

ne, zauser posted image  vi k bi mi vsaj.....saj avatar imam lahko tak, če že v resnici ni tako user posted image

Sevede ga maš lahko! user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
10.8.2007 9:29:54   
ery
jOJ jESSY IN Tia, vidve pa sta "perverzni".... Kaj mi bo sedaj še žal al kaj?? user posted image  
Sej dans ima sodelavec roj.dan in spet žurka..a naj mu rečem, ti napij se, da bova šla pol lahko user posted image ... user posted image  

Joj ti joški, uf Tia, jaz bi tud take imela... a nimaš takih al kaj?? user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
10.8.2007 9:30:35   
ery
jessy, pa dej no prosim slikico pokaži.... jaz sem firbčna..... user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
10.8.2007 9:31:11   
Jessy
Midve se bova pa zaj oblekle in greva nest šparovček na banko, ker ne gre niti 1 kovanec več notri. Upam samo, da imajo še vedno ključ za odpiranje tega šparovčka, ki je mojih let. Ima tisto žametno pikapolonico, ki so jo včasih dajali na Ljubljanski banki.

Pol jo pa še na kafe k mojim smukneva, ker danes imam že vse kuhano, samo še riž zakuham za prilogo. Sem mislila rezance, pa ima Neja raje riž, tak da ji bom ustregla.

Mejte se, pa se tipkamo pozneje.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
10.8.2007 9:32:27   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: ery

jOJ jESSY IN Tia, vidve pa sta "perverzni".... Kaj mi bo sedaj še žal al kaj?? user posted image  
Sej dans ima sodelavec roj.dan in spet žurka..a naj mu rečem, ti napij se, da bova šla pol lahko user posted image ... user posted image   

To si pa tako lepo napisala! Sam dans ima najbrž kakega mačka, tak da ne vem, če se ga bo lahko tudi danes. Predlog pa ni slab! Pol pa SMUK v grmiček in naredta še enga user posted image ! user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
10.8.2007 9:34:29   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: ery

jessy, pa dej no prosim slikico pokaži.... jaz sem firbčna..... user posted image

V www.google.com vtipkaj blond hair in klikni zgoraj na slike, da ti samo slike pokaže. Ta druga slikca, ki jo pokaže je res taka, kot bi svojo čupo slikala. Saj ni nič posebnega, sam na predhodnih skoraj 10 cm narastka se kar pošteno pozna. user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
10.8.2007 9:36:57   
ery
Jessy, a veš, da je bil zjutraj čisto ok. Samo male učke je imel... user posted image

ja najbolj, da kar tako narediva še enga user posted image ... ne, to pa ne..čeprav je bilo včasih kar fino, tkole se malo v gozdu ustavit...

Joj, moram nehat o tem, drugače ga bom še v pisarno poklicala, saj sem sama.... user posted image  

Uživajte, jaz grem pa tudi zdej na pošto, pa v emporium, pa v citypark, ker hoče sodelavka z mano....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
10.8.2007 9:48:07   
Kety
Zdravo čveke....kje maste čas tolk skoz pisat!?!

Jessy, tudi mene firbca tvoja nova frizura, verjamem pa da je ogromna razlika, če si si po tako dolgem času spet dala pramena. Si čist drug človek ane?!user posted image user posted image  No, pa se ti še jaz pridružujem, ker sem si v sredo tudi jaz šla narest pramena, ampak sem imela samo 2 mesečni narastek, pa mi je bilo ful grozno. Se mi je zdelo, da imam skoz mastne lase,...zdej sem pa tudi jaz lepa!user posted image user posted image user posted image
Pa lep avatarček imaš, Neja je pa že ful deklica! Kako rastejo tile naši otročički!

Tia, sem mislila, da si si tolk dober modrc od Lisce za majhne joškice kupila. To bi pa bil model,a!! Bi šel v prodajo za med!user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj, jaz pa komaj čakam, da pridem nazaj na normalno velikost z njimi. Prav nič nisem fouš tistim, ki imajo take v normalnem stanju. Meni so vse majice pretesne, kaj nimam oblečt, da ne zgleda kot bi imela silikon. Groza!!!

Petri, vidim, da moram it naslednjič s tabo v šoping, ker jaz sem bila tudi včeraj v BTC-ju (ampak dopoldan) in nisem zase nič dobila, nekaj sem kupila za ta mala dva.

Me pa neki zanima, kolk ste pripravljene zase zapravit?? Jaz sem v sredo dala za frizerja 30€ pa se mi zdi, da sem za ta mesec normo že izpolnila. Mam kar slabo vest, če bi še kaj zapravljala zase. Za otroke in moža mi pa ni težko dat, bi zapravljala v nedogled.

Nič, grem mal poležat k Filipu, sem čist skrokana, ker je bila ful čudna noč. Nisem skoraj nič spala.

Aja, Timon je super, tam ima družbo, ker so dol tudi kolegi, ki imajo pol leta mlajšo punčko, pa majhne mucke imajo tam,...v glavnem uživa!! Sem ful vesela, včeraj sem ga tolk pogrešala, da mi je šlo kar na jok!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
10.8.2007 9:49:58   
Tiamo
sem hotela pripopat sliko Jessy pa ne gre.

Kety sej bodo šle kmal nazaj tvoje joškica, pol se ti bo pa kolcal po njih....user posted image

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 10.8.2007 9:50:42 >

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
10.8.2007 11:52:55   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Kety

Zdravo čveke....kje maste čas tolk skoz pisat!?!

Ja, otroc so nam zrastl! user posted image

... verjamem pa da je ogromna razlika, če si si po tako dolgem času spet dala pramena. Si čist drug človek ane?!user posted image user posted image  No, pa se ti še jaz pridružujem, ker sem si v sredo tudi jaz šla narest pramena, ampak sem imela samo 2 mesečni narastek, pa mi je bilo ful grozno. Se mi je zdelo, da imam skoz mastne lase,...zdej sem pa tudi jaz lepa!user posted image user posted image user posted image

A ne da! Po dveh mescih človk rabi frizerja, kaj šele po petih. user posted image

Tia, sem mislila, da si si tolk dober modrc od Lisce za majhne joškice kupila. To bi pa bil model,a!! Bi šel v prodajo za med!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko sem pa to prebrala sem se pa skor poscala! user posted image user posted image user posted image

Joj, jaz pa komaj čakam, da pridem nazaj na normalno velikost z njimi. Prav nič nisem fouš tistim, ki imajo take v normalnem stanju. Meni so vse majice pretesne, kaj nimam oblečt, da ne zgleda kot bi imela silikon. Groza!!!

Jp, mlekarna naredi ta svoje! user posted image

Me pa neki zanima, kolk ste pripravljene zase zapravit?? Jaz sem v sredo dala za frizerja 30€ pa se mi zdi, da sem za ta mesec normo že izpolnila. Mam kar slabo vest, če bi še kaj zapravljala zase. Za otroke in moža mi pa ni težko dat, bi zapravljala v nedogled.

Hvala Bogu, da nisem edina, ki tako dela! sam, frizerja maš pa poceni! Jaz sem včeraj dala 37€ za pramena, pa špice mi je postrigla in seveda sfenirala. Kr drago je.

Timon pa tudi uživa! Super! Pol ga gips nič ne moti! user posted image

Midve sva nesli šparovček na banko in se je zgodilo točno to, kar sem predvidevala. niso imeli ključa, tako da sva mogli potem na drugo banko, kjer so pred 25-imi leti dajal te šparovčke, da so ga odprli, pol sva pa z odprtim šli nazaj. So nam dali novega, tako da ne bo več težav z odpiranjem.

Zdaj bo treba pa začet počasi kuhat!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
10.8.2007 15:44:14   
Kety
Jessy, zdej se pa slikica vidi...si te čist predstavljam. Super.  Ja, moja frizerka je od svaka punca,....pa mi naredi brez računa, pa ne vem če kaj ceneje kot drugim. Pa saj raje plačam, kot pa da bi kdaj kej dobila v glavo!

Timonu so moji dali gips dol in hodi malo bolj previdno, ampak boli ga pa ne več. Super! Zdej se normalno giba in lahko se bo kopal. Čakam na novice ali je sploh šel v vodo. So mi poslali slikico in izgleda čisto srečen!

Sem šla pa malo brat nazaj našo debato, ko so bili naši sončki stari 1 mesec. Joj, kakšne debate so bile to,....user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
10.8.2007 19:59:38   
violinski
Čau, deklice!!!

Al ste se razpisale, sploh ne bom prišla v štih! Včeraj bi vam lahko še sledila, če bi bila v službi, ampak je tako naneslo, da je Lana že v sredo zvečer dobila vročino 38°C in jo je potem vlekla skozi ves včerajšnji dan, tako da sva bili doma. Ne bi točno vedela, kaj je bilo krivo za vročino, je pa res, da odkar so počitnice in so združeni v enem vrtcu z rugimi vrtičkarji, tudi starejšimi, nič ne spi v vrtcu, in ker je drugače navajena na opoldanski spanec, jo je utrujenost verjetno premagala. To domnevam tudi zato, ker je šla v sredo potem že ob 18h spat, ker je v četrtek opoldne spala več kot tri ure in ker je bila vročina čisto nizka (če je bolna dobi od 39°C dalje). Danes zjutraj je bila kot rožica in obe sva šli na svoja delovna mesta. Danes sem med enim projektom in drugim uspela nekaj prebrati, nisem imela pa časa, da bi pisala.

Zdaj bom poskusila iti malo skozi teme in pokomentirati. Jessy, ful imaš lepe lase, če so res taki kot na sliki, ampak da si 5 mesecev od zadnjega obiska frizerja je pa kar malo preveč. Jaz se moram striči največ na 6 tednov, sicer sem taka, da bi si lahko dala kitke spletat user posted image . No v resnici, če imam daljše lase kot sedaj sem takoj podobna svoji mami user posted image , ker mi rata edino taka frizura kot da bi bila ena starejša gospa. Skratka obupno. Zato se hodim redno strič, ponavadi se hkrati tudi barvam ampak tokrat se nisem. Sem si pustila svojo naravno barvo las (itak imam tako dolge lase, kolikor sem imela prej narastka se pravi max 2cm), tako da se mi malo zdravi lasišče. Mogoče na mojo okroglo obliko ni preveč seksi, vsekakor se pa jaz počutim bolje s to frizuro kot z daljšimi lasmi. Čeprav se mi lušta enega lepega paža, ampak glede na to, da sploh ni niti od daleč v modi, bom počakala, da se vrne.... Aja, Jessy, res si lepa z novo frizuro user posted image

Tia, ti si ful faca, da tako skrbiš za vašo okolico pod blokom. Tudi mojadva otroka se rada gugata, ampak žal je tu okoli veliko teniških igrišč in samo dve gugalnici, ki pa sta večino časa zasedeni. Dosti bolje je bilo v prejšnjem naselju, kjer je bila med vsemi bloki kaka gugalnica, kak tobogan. Zato zelo prideta na račun na vrtu moje sestre, kjer je gugalnica za pet otrok (tri gugalnice) in cele dneve preživita gor. Lana se že zelo konkretno guga, stoje, sede, na vseh gugalnicah,... Aljoša je še malo previden, uživa pa vseeno.

Petri, sprašuješ kje je moja trma. Žal ni problem v trmi ampak v kondiciji. Punce so me na Šmarno peljale preko Grmade in to je bilo za moj prvi pohod v kateri koli hrib po več kot 4 letih kar malo preveč. Morala bi udariti direktno na Šmarno ali pa, kot so mi kasneje svetovali, raje čez Peske. Nikoli pa nisem bila hribovec, nikoli hodila nikamor, nikoli športala, nikoli tekla, nič od ničesar. Hribolazenje mi je pa sploh vedno bilo neprijetno. Po ravnem lahko hodim tudi več ur, v klanec sem pa po pol ure čisto fertik. Edino plavanje je bilo tisto, ki me je držalo in oktobra bom spet začela s treningi, da dobim nazaj kondicijo.

Natasa, nanka in ery, dobrodošle nazaj, nanka, upam, da ne bo preveč stresno, Natasa, ti si itak že čisto spet not padla, ery pa bo tudi kar zalaufala, glede na to, da se počasi tudi vam že začne. Joj, ta služba! Pri nas je tko kot na gugalnici. En moment prekladaš papirje, da ne veš, kje je zgoraj kje je spodaj, en moment pa pride tak dolgčas, da se mi niti po internetu ne da več surfat, ker se mi ne da več izmišljevati, kaj bi pogledala.

Kety, vesela sem, da je Timonova noga že v redu in sploh je super lepo slišati, da se ima fino z babico in dedkom. Tudi jaz razmišljam, da bi otroka malo 'oddala v najem' starim staršem, pa nam zdaj v avgustu nekako tajming ne štima, tako da jih bodo verjetno dobili v septembru, ker imamo namen preurediti še hodnik in se menimo z mizarjem za zidno omaro ter z EKO stilom za menjavo podnov. Upam, da nam bo uspelo, sicer bo to na vrsti šele oktobra, ker gremo v drugi polovici septembra na dopust. Pa še to ni čisto sigurno, kam gremo.

Ery, punce so ti čisto super svetovale, da bi lahko izkoristila prosti čas za crkljanje z možem. Pardon, s koruznikom user posted image !! Saj živita na koruzi, ne? Ampak da si danes zjutraj bila še pred šesto uro v LJ je pa tu mač. Jaz živim v LJ, pa vstanem ob 6h. Saj je tudi še kar zgodaj, sploh zame, ki sem tak zaspanc da bogpomagaj, ampak če hočem biti pred 8 v službi, moram prej še opraviti taxi službo in vse. Ma zdaj imam že vse v krvi, tako da ni tako hud problem. Največ časa porabim za jutranja zaključna dela v gradbeništvu (brez tone make upa na obrazu si sploh ne upam iz stanovanja user posted image ).

Tia, avatar je pa špica user posted image !! Jaz takega modrca sicer ne bi rabila, ampak moji joški sploh ne pridejo do izraza, ker jih trebuh skoraj zakrije.

Pismo, zdaj sem pa toliko naložila, da boste komaj odložile. Ampak bom še pisala!!!!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Zadovoljstvo z življenjem v svojem kraju
majčica76

http://tinyurl.com/2wl93dx Tukaj je anketa, ki jo rabim za fax.... prosila bi vas če bi bila katera pripravljena rešiti anketo na tem spletnem naslovu... HVALA VSEM :)

/ (74%)

/ (26%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!