violinski
|
Čau, deklice!!! Al ste se razpisale, sploh ne bom prišla v štih! Včeraj bi vam lahko še sledila, če bi bila v službi, ampak je tako naneslo, da je Lana že v sredo zvečer dobila vročino 38°C in jo je potem vlekla skozi ves včerajšnji dan, tako da sva bili doma. Ne bi točno vedela, kaj je bilo krivo za vročino, je pa res, da odkar so počitnice in so združeni v enem vrtcu z rugimi vrtičkarji, tudi starejšimi, nič ne spi v vrtcu, in ker je drugače navajena na opoldanski spanec, jo je utrujenost verjetno premagala. To domnevam tudi zato, ker je šla v sredo potem že ob 18h spat, ker je v četrtek opoldne spala več kot tri ure in ker je bila vročina čisto nizka (če je bolna dobi od 39°C dalje). Danes zjutraj je bila kot rožica in obe sva šli na svoja delovna mesta. Danes sem med enim projektom in drugim uspela nekaj prebrati, nisem imela pa časa, da bi pisala. Zdaj bom poskusila iti malo skozi teme in pokomentirati. Jessy, ful imaš lepe lase, če so res taki kot na sliki, ampak da si 5 mesecev od zadnjega obiska frizerja je pa kar malo preveč. Jaz se moram striči največ na 6 tednov, sicer sem taka, da bi si lahko dala kitke spletat . No v resnici, če imam daljše lase kot sedaj sem takoj podobna svoji mami , ker mi rata edino taka frizura kot da bi bila ena starejša gospa. Skratka obupno. Zato se hodim redno strič, ponavadi se hkrati tudi barvam ampak tokrat se nisem. Sem si pustila svojo naravno barvo las (itak imam tako dolge lase, kolikor sem imela prej narastka se pravi max 2cm), tako da se mi malo zdravi lasišče. Mogoče na mojo okroglo obliko ni preveč seksi, vsekakor se pa jaz počutim bolje s to frizuro kot z daljšimi lasmi. Čeprav se mi lušta enega lepega paža, ampak glede na to, da sploh ni niti od daleč v modi, bom počakala, da se vrne.... Aja, Jessy, res si lepa z novo frizuro Tia, ti si ful faca, da tako skrbiš za vašo okolico pod blokom. Tudi mojadva otroka se rada gugata, ampak žal je tu okoli veliko teniških igrišč in samo dve gugalnici, ki pa sta večino časa zasedeni. Dosti bolje je bilo v prejšnjem naselju, kjer je bila med vsemi bloki kaka gugalnica, kak tobogan. Zato zelo prideta na račun na vrtu moje sestre, kjer je gugalnica za pet otrok (tri gugalnice) in cele dneve preživita gor. Lana se že zelo konkretno guga, stoje, sede, na vseh gugalnicah,... Aljoša je še malo previden, uživa pa vseeno. Petri, sprašuješ kje je moja trma. Žal ni problem v trmi ampak v kondiciji. Punce so me na Šmarno peljale preko Grmade in to je bilo za moj prvi pohod v kateri koli hrib po več kot 4 letih kar malo preveč. Morala bi udariti direktno na Šmarno ali pa, kot so mi kasneje svetovali, raje čez Peske. Nikoli pa nisem bila hribovec, nikoli hodila nikamor, nikoli športala, nikoli tekla, nič od ničesar. Hribolazenje mi je pa sploh vedno bilo neprijetno. Po ravnem lahko hodim tudi več ur, v klanec sem pa po pol ure čisto fertik. Edino plavanje je bilo tisto, ki me je držalo in oktobra bom spet začela s treningi, da dobim nazaj kondicijo. Natasa, nanka in ery, dobrodošle nazaj, nanka, upam, da ne bo preveč stresno, Natasa, ti si itak že čisto spet not padla, ery pa bo tudi kar zalaufala, glede na to, da se počasi tudi vam že začne. Joj, ta služba! Pri nas je tko kot na gugalnici. En moment prekladaš papirje, da ne veš, kje je zgoraj kje je spodaj, en moment pa pride tak dolgčas, da se mi niti po internetu ne da več surfat, ker se mi ne da več izmišljevati, kaj bi pogledala. Kety, vesela sem, da je Timonova noga že v redu in sploh je super lepo slišati, da se ima fino z babico in dedkom. Tudi jaz razmišljam, da bi otroka malo 'oddala v najem' starim staršem, pa nam zdaj v avgustu nekako tajming ne štima, tako da jih bodo verjetno dobili v septembru, ker imamo namen preurediti še hodnik in se menimo z mizarjem za zidno omaro ter z EKO stilom za menjavo podnov. Upam, da nam bo uspelo, sicer bo to na vrsti šele oktobra, ker gremo v drugi polovici septembra na dopust. Pa še to ni čisto sigurno, kam gremo. Ery, punce so ti čisto super svetovale, da bi lahko izkoristila prosti čas za crkljanje z možem. Pardon, s koruznikom !! Saj živita na koruzi, ne? Ampak da si danes zjutraj bila še pred šesto uro v LJ je pa tu mač. Jaz živim v LJ, pa vstanem ob 6h. Saj je tudi še kar zgodaj, sploh zame, ki sem tak zaspanc da bogpomagaj, ampak če hočem biti pred 8 v službi, moram prej še opraviti taxi službo in vse. Ma zdaj imam že vse v krvi, tako da ni tako hud problem. Največ časa porabim za jutranja zaključna dela v gradbeništvu (brez tone make upa na obrazu si sploh ne upam iz stanovanja ). Tia, avatar je pa špica !! Jaz takega modrca sicer ne bi rabila, ampak moji joški sploh ne pridejo do izraza, ker jih trebuh skoraj zakrije. Pismo, zdaj sem pa toliko naložila, da boste komaj odložile. Ampak bom še pisala!!!!
|