|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
10.8.2007 8:37:00   
sonček balonček
Pozdravljene, že dolgo se nisem oglasila.

Bili smo na morju, potem nekj težav z zdravjem prve hčerke in mojim počutjem med nosečnostjo.

Vidim, da vaši trebuščki pidno rastejo. Moj je velik bolj proti večeru, zjutraj je skoraj neopazen. Čestitam tudi vsem za dobre rezultate, za tiste, ki še čakate na AC, pa držim pesti da bo vse perfektno.

Jaz imam v 19. tednu še vedno slabostiuser posted image in hude glavobole od jutra do večera. No proti večeru je slabost in glavobol še hujši. Na morju sem padla v nezavest za mizo v restavraciji in potem še cel dan nisem mogla vstat iz ležečega položaja, ker se me je takoj začela lotevat omedlevica. Še po štirih dneh težko hodim ravno, glava pa boli ko hudič.

Poklicala sem g., ki je rekla naj pridem na predčasen pregled. G. mi je izmerila pritisk, ki je bil precej nizek 80/50. Pa takrat, ko mi je merila sem se relativno dobro počutila. Doma si včasih izmerim 80/45. S plodom je vse OK. Dala me je bolniško. Če do 22. , ko imam spet pregled ne bo bolje, me bo dala na preiskave v bolnišnico, ker bi lahko šlo za kakšne nevrološke težave v nosečnosti. Takrat imam morfologijo in mi bo upam tudi pregledala kri in urin. Rekla je, da ni OK, da slabosti niso ponehale, da imam hud glavobol in da sem shujšala. Če se še nezavest ponovi enkrat, moram v bolnico. Lekdoli mi sploh ne primejo, tako da jih ne jem več brezveze. Imam raje drugo hranouser posted image . Za slabost je pa rekla, da če do sedaj ni ponehala, potem bo najbrž do konca.

Glede na to, da sem se dolgo upirala bolniški, se sedaj nisem več, ker ti glavoboli in slabosti niso več za prenašat. Sploh se bojim ponovnega padca v krožnik s hranouser posted image sredi belega dne v restavraciji.

Glede srečanja v CE sem jaz absolutno zauser posted image , če bo počutje vsaj približno OK, da se pripeljem do tja.

Bodite pridne.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
10.8.2007 8:38:00   
nana35
Jaz se ne bom mogla odpraviti po nakupih zaradi mirovanja in ne vem kako bom vse izpeljala.Poskusila bom,ampak nekega velikega ogleda si ne bom mogla privoščiti.Pa kakega izbiranja vozička ali kaj podobnega.Zdaj bo večina stvari na ramenih mojega dragega,to pomeni,da mu bom mogla zaupat.Malo pa me skrbi,ker ni ravno za nakupovanja in se temu rad izogne če je le mogoče,tako da bi verjetno mogla zaposliti koga drugega.

Voziček bom pa sama izbrala preko interneta ali pa po katalogu ali pa bom rabljenega kupila,dragi pa bo šel ponj v trgovino ali kam drugam.Seveda bi raje šla zraven,ampak višja sila je tako odločila.Upam,da bom kaj stvari še dobila in mi ne bo treba po trgovinah,pleničke pa bo že znal kupiti.Ne rabim ravno potiskanih,saj jih ne bo nihče videl,pa tudi nekam dolgo že ne bo povit v njih.Moja prijateljica svojega otročka sploh ni široko povijala,samo do prvega pregleda,pa je bilo vse ok.Zanima me če bi si jaz upala.Ne vem,zdaj še ne.
Pa tudi druga prijateljica mi je rekla isto,da sama ni široko povijala in ni problemov.

Tako da uživajte v nakupih,če jih že opravljate ali jih še boste.Papa.

Neposredna povezava do sporočila: 1627
10.8.2007 9:05:54   
klepetka
mala manja,tudi ti dobrodošla med nami.
Sunny morning,ja ,take plenice bi tudi jaz imela;točno nekaj takega  sem imela v mislih.
Mislim da si ti Dolenjka,pa jaz sem tud,tako da bi se tud dolenjke res lahko enkrat dobileuser posted image .Katera nosečka pa je še iz Dolenjske?

sonček balonček,veš da sem zdaj en dan prav razmišlajla ,da se nič ne javišuser posted image .Resnično sem se nate spomnila(ker imava skupaj PDPuser posted image )Pa da ne boš edina ,tudi mene matra nizek pritisk.Zoprna stvar ampak vseno boljše kot previsok ,kajneuser posted image

nana35,ti kar počivaj ,pazi nase,bodo že opravili nakupe namesto tebe.Sam ko je pa tako lepo nabavljat te majhe cunjice,kajne.Vidim pol ,da ni samo moj tak ,da gre zelo nerad po trgovinah.To je njemu res največja muka,že od zmeraj.Pri moji prijateljici je pa ravno obratno ;pa vse on nabavi ,ker ima veliko veselje ,njej pa je to mora:Ne vem ,meni sta prav smešna,ker njej je res vseeno kaj nabavi ,samo da njej ni treba itiuser posted image .Ampak ni kaj ,sto ljudi ,sto čudiuser posted image

nussy ,kakšen voziček sta kupila?Firbec sem ,kajne?user posted image

lep pozdrav ,pa čeprav deževen

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
10.8.2007 9:06:09   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nussy
Sunny Morning, tele pleničke so pa res lepe. Kje je ta Kika? Tudi pri nas? Vsaj kakšno za ta lepš bi pa jaz tut kupla.

Kiko imaš v Grazu in Zagrebu. Jaz bom šla drug teden nekaj na Hr in se bom ustavla v Kiki. Bom sporočila, če imajo take pleničke tudi pri njih. Bom user posted image čisto zamorila s tem shopingom v Kiki, ker dela v Zagrebu. Drugače je pa čisto nezainteresiran glede shopinga, ampak me bo mogoče v tem stanju presenetil. Sem pripravljena čisto na vse. Največkrat z njim ne morem nič opravit, ker me že po poti sprašuje kam bova šla, kaj bova pogledala...uglavnem moram vse splanirat in se tega tudi držat, ker mi drugače samo teži, bog ne daj da odvijem v kakšno trgovino, ki je nisem omenila. Se mu kar user posted image . Ah ti moški.

Sonček balonček upam, da ti ravno ne bo treba v bolnico in boš lahko preživela preostali čas doma.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
10.8.2007 9:45:39   
aurora6
Pozdravljene jaz vas bolj berem kot kaj pisem zdej sem se odlocila da tudi napisem kaj.Jst imam tudi rok januarja in sicer 5. Do sedaj je bilo vse normalno nic mi ni bilo slabo le zredila sem se kar in sicer 10 kg ups. Nobenih gibov ne cutim pa verjetno bi jih ze morala. Toliko zaenkrat se sigurno se javim.

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 1630
10.8.2007 9:49:35   
klepetka
dobrodošla aurora6.
lep o da si se nam pridružila.Zdaj nas je pa že res veliko.Sva dokaj blizu po PDP-juuser posted image
Glede gibov pa ni rečeno ,da bi jih že morala,tja do 20 ,21 tedna jih pa ziher boš.

Jav i se še kaj

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
10.8.2007 10:01:35   
mml
Živjo,

prav zoprn je tale mraz, sploh ne vem, kaj si naj oblečem, če bo šlo tako naprej si bom morala nabavit kakj nosečniškega že septembra, čeprav sem računala, da bom zdržala do mroja in si po tem kaj nabavila, no ja bo že user posted image

Ne vem, katera je spraševala ...Bipa je na žalost samo v Avstriji, pri nas je ni user posted image . Bom pa naslednjič, ko grem v Rutaraj pogledala kakšne plenice imajo tam, obljubim user posted image

sonček balonček user posted image , upam, da se ti bo počutje kmalu izboljšalo. Te pa ne bom potolažila, da je imela bivša sostanovalka v nosečnost slabosti do poroda, bruhala je še en dan prej user posted image , upam ,da bo s tabo boljše. Glavoboli so pa po pomoje od nizkega krvnega tlaka in zato ti tudi Lekadoli nič kaj ne pomagajo

nana mogoče se ti bo pa posteljcia še dvignila in boš lahko sama uživala v nakupih user posted image

Dobrodošle nove in "prestavljene" user posted image , saj veste več kot nas je bolj je zabavno user posted image

Se  moram počasi spravit po nakupih

< Sporočilo je popravil mml -- 10.8.2007 10:02:52 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1632
10.8.2007 10:06:23   
binči

Živjo punceuser posted image
Tudi jaz imam januarja rok in sicer 7 in do zdaj slabo čutim gibe čeprav je to moj tretja nosečnostuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
10.8.2007 10:14:58   
malamanja
Ojla punceuser posted image , ste pa res zgodnje in klepetaveuser posted image .

Seveda bom tudi jaz z nakupi počakala do septembra ali oktobra. Kar se pa vozičkov tiče sem mal gledala na netu in sicer na www.kikiwelt.de, pa se mi zdi da imajo kar ugodne cene. Res pa je, da nisem nič bila po naših trgovinah, da bi cene mal primerjala.

Vidim, da nas ima kar nekaj probleme z niskim pritiskom. Moje počutje je zaenkrat kar vredu tako da sem še vedno pridno user posted image  na delovnem mestu res pa je, da me včasih kar malo strah, da nebi v službi zaspala kadar se združita ta nadležni nizek pritisk pa slabo vreme user posted image .

Pri nas v Celju je oblačno upam, da imate druge vsaj malo sončka.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
10.8.2007 10:49:56   
benika
kdaj je pravi čas , de se odpravim po nakupih "potrebščin" za novorojenčka (posteljice, voziček, oblekce ipd.).

Mi smo za prvega šli po nakupih 2 ali 3 mesece pred PDP-jem. Takrat smo tud oprali in posortirali vse podarjene cotke.

Aurora6, ni nujno, da bi morala že čutit gibe. Ponavadi se prvi gibi začutijo v 20. tednu, lahko pa tudi še kasneje. Jaz sem v 1user posted image  gibe začutila šele v 21. tednu, tako, da sploh ni panike.

(odgovor članu malamanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
10.8.2007 11:16:36   
aurora6
Se eno vprasanje imam sicer sem rekla da nimam nobenih problemov ampak enega le imam. Namrec z mehurjem ni najbolje pila sem antibiotike in sicer Hiconcil 500mg ampak se kr ni v redu. Pa mi je dala nek brusnicni caj pa nisem se zacela pit pa me zanima ima katera podobne tezave pa kak je ta caj ? Pa se nekaj me zanima kako je s spanjem na trebuhu do kdaj lahko? Namrec sem ena od tistih ki obozuje spanje na trebuhu in drugace tezko zaspi hm hm tko da bom imela kar probleme.

(odgovor članu malamanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
10.8.2007 11:20:00   
aurora6
Hvala za dobrodoslico in odgovore.user posted image

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 11:48:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aurora6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
10.8.2007 11:51:11   
Sunny Morning
Aurora6 za spanje na trebuhu boš sama najbolj vedela kdaj še lahko normalno ležiš in kdaj ti ni prijetno. Nekatere lahko spijo na trebuhu dlje, nekatere že dlje časa ne moremo.

Klepetka se moramo samo dogovorit kje in kdaj se dobimo. Mislim, da nisva sami z Dolenjskega konca ampak se punce nekako dolgo že ne oglašajo. Uživajo na dopustu.

Danes sem se naročila za 3D UZ pri dr. Pušenjaku. On dela 3D samo v 24. in 25. tednu tako da pohitite, da ne zmanjka datumov za vse interesentke. Spet komaj čakam. No, do takrat imam pa 30.08. itak morfologijo tako, da bomo user posted image že prej videli. Poslušamo ga pa itak vsak dan z AS.

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
10.8.2007 11:57:27   
koala
aurora6 jaz sem brusnice, sicer kapsule veliko pila pred nosečnostko ker sem imela pogoste težave z mehurjem, brusničnega čaja pa ne poznam. Pila pa sem čaj za ledvice in mehur, ki je blago povednao neprijetnega okusa, pomaga pa v nekaj dneh.

nalin dobrodošla nazaj, čeprav prehitro.

Pa pozdravček vsem novim januarčicam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1640
10.8.2007 11:57:31   
nana35
Ja mml morda se bo posteljica še dvignila,so mi rekli da imam možnost,ampak možnost je tudi da se ne bo.Bomo videli,saj imam 14.8.še pregled pri mojem ginekologu in bomo videli,kaj bo on povedal.Upam da kaj vzpodbudnega.Zares ne bi rada preležala še malo več kot pol nosečnosti.Verjetno me bo naročil za morfologijo. In potem je konec vseh odvečnih skrbi,razen te,ki mi ostane,če se posteljica ne bo dvignila.

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
10.8.2007 12:05:58   
Tinča1
Pozdravljene!  Ste pridne v klepetu ko šus. Me en dan ni na RR, pa imam toliko dela z branjem, da je kosilo bolj poznouser posted image user posted image user posted image .

Mene pa zanima, če mogoče katera ve, kje lahko dobim kavbojke na priesly, v normalni trgovini, ker za nosečnice cene nabijajo. Po možnosti v Mb, tudi A ni izkjučena.

Jaz tudi mojegauser posted image  gnjavim, da bi šla v A pogledat za cotike, ampak šele po morfologiji.

Glede vozička pa sva v finalni izbor uvrstila voziček CAM combi family, ki je identičen peg peregu pliko, samo, da je cenejši in montiranje košare, lupinice in športnega dela je zelo enostavno in praktično - vse na klik. In voziček Hoco Ranger. V rahli prednosti je voziček CAM. Pri Hocotu, so v prednosti samo kolesa, vse ostalo je samo šminka.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1642
10.8.2007 12:13:44   
nana35
Joj kako se spoznaš na vozičke.Nimam pojma o čem pišeš,mogla se bom malo poglobit v kako revijo ali na internetu.Mene to ne zanima preveč,priznam. Najbolj mi je pomembno,da je voziček lahek in praktičen,pa mogoče da ni turkizno moder ali popolnoma črn.Drugače pa ne mislim kaj komplicirati,samo še glede koles bom rekla,da bi bilo že fajn da ima kolesa za napolnit in večja naj bodo,saj sem na plaži kjer je kamenje videla,kako so se mala kolesa kar zarila in ni šlo več nikamor,velika pa so super lahko šla tudi po kamenju.

Na firme vozičkov pa se res ne spoznam,res pa je da tako kot pri oblačilih tudi pri vozičkih plačaš tudi firmo.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
10.8.2007 12:27:16   
klepetka
binči ,dobrodošla  v"klubu"user posted image
Nalin  ti pa prav lep opozdravljenA nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
10.8.2007 12:51:26   
Lusa

Vse nove user posted image  dobrodošle!

mml-moje počutje po AC je vredu.7dni po 3x dnevno moram pit magnesol(kupiš v lekarni) ,priporočam ti pa ,da ga že en dan pred AC začneš pit in zraven si enga vzami in vodo ,da ga boš pri kosilu spila.Malo me vezi bolijo čist spodaj pod trebuhom ,ampak upam ,da je vse vredu ,ker so me pri luši tudi.Drugač pa ej počutje res za1x super.

Nalin-sem ravno prej ,ko sem ti poslal Zs premišljevala al si šla samo za vikend na morje al cel teden.Zdaj vidim ,da vas je dež pregnal.

Glede srečanja in Celja je tud dobra ideja ,samo ,da bi nas bilo čimveč ,da se spoznamo in imamo lažjo predstavo s kom si dopisujemo.Nana ,mogoče pa bo se s tvojo maternico tud vse popravilo in se bomo lahko spoznale.

Toliko januarčic nas je ,pa se ene sploh ne oglašajo.Dajte kaj napisat!Tudi če eno besedo kot dober danuser posted image !

Ste pa v pisanju bile res priden.kaj vreme vpliva na vas/nas?

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
10.8.2007 12:58:53   
aurora6
Joj res ene obvladajo te vozicke u nulo jst pa nimam pojma. Sploh ne vem kje naj se lotim mam pa same take kolegice k so kupile Peg Perego men se pa zdi ta vozicek ful drag, kokr je ena gospodicna enkrat tu gor rekla lohk za ta dnar ze rabljen avto kupim. Ne vem kaj moram gledat ker itak vsaka firma hvali svojo znamko.user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 13:22:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu aurora6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 13:22:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1648
10.8.2007 13:23:44   
binči

punce zakaj se tolk obremenujete z vozičkom, vse bomo rodile januarja in takrat bu ful mraz
tako da verjeten še nobena nebo hodila z dojenčkom ven, zato je bolje da premišlujete o lažjih -poletnih vozičkih ker poletje prihaja in še lažji ga je dati v avto in  niso tako teški pa še ceneje souser posted image

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 13:25:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.