mml
|
Živjo, sem šele sedaj uspela sama priti do računalnika in ob tem imam celo še voljo, da kaj napišem. Manca sicer še rogovili po postelji, ampak je pa že lepo spakirana za spat in bo slej ko prej utihnila Moje počutje je bilo že skoraj čisto OK, sedaj mi je pa 2 dnev spet nekaj slabo, no ja bo že. Danes ponoči sem imela na programu obiske stranišča, ker sem zvečer jedla lubenico in po tem se mse nalulala za naprej in za nazaja , mislim, da sem šla ene 4x. Po tem se mi je pa še zdelo, da nekaj protestira, če ležim na trebuhu...ja počasi bo čas, da bom pričela čakati na prve premike in proteste pri ležanju na trebuhu kar se plenic tiče: pri nas so se povsem suepr obnesle plenice za enkratno uporabo in bo tudi tokrat tako. Pri nas so Pampers zakon. Večino časa jih kupujem v Mullerju, ker so bistveno boljše kot kjer koli drugje. Na začetku smo imeli rumene "New born", po tem pa vijolične "Active fit", sedaj imamo za čez dan zelene "Active baby", te kupim tudi v DM ali v Sparu, ker jih nima na riti nikoli več kot 2 - 3 ure. Varuška uporablja Lidlove planice, samo meni so grozen, take ful debele in trde, Manca se pa kaj dosti ne obremenjuje s tem potiskane tetra plenice mislim, da jih imajo tudi v Rutarju, samo čisto prepričana pa nisem. Jaz bom verjetno kakšne kupila v Bipi, ker imajo takšne lušne motive in drobno potiskavo oprema za otroško sobo jaz sem kupila posteljo in previjalno mizo v A v Kiki in sem super zadovljna, res je, da ni bilo čisto poceni, ampak sploh pri psotelji mi je super, ker ima 5 možnosti nastavitve višine in ko dojenček raste, ga postopoma spuščaš navzdol, IKEA-ine postelje imajo pa samo dve višini, kar mi je mogoče malo malo. Sploh bomo pa konec leta Manco preselili v njeno sobo in v veliko posteljo, tako da bo ta za dojenčka . Ko kupujete postelje bodite pozorne na to, da bo jogi segal res čisto do stranice. Priajteljica je kupila posteljico, kjer je bilo emd jogijem in stranico kakšnih 5 cm in je nejan punčka ves čas tiščala noter nogico in po tem jokala, ker je ni mogla potegnit ven srečanje na kavi in čveku jaz sem definitvno za, bolj za ljubljansko varianto, ker do Maribora mi je malo daleč, lahko pa sklenemo kompromis in se dobimo v Celju . Navijam za prvo polovico septembra, ker grem od 17. 9. do 1. 10. na morje oblačila jaz kupujem večino oblačil v H&M, ker so cenvono najugodenjša in mi je malo brezveze za 3 - 4 mesece zdevat ne vem koliko denarja, po tem pa kupim še kakšen kos za dušo kje drugje, tako da malo popestrim izbor. Dokaj dobra in cenovno ugodna oblačila za dojenčke imajo tudi v E'Leclerc-u, tako da se tam splača kupovat kakšne bodije, majčke,...so pa številke malo manjše kot drugje (podobno je tudi v Zari) kaj sem še pozabila , najbrž še marsikaj...se bom že spomnila Lusa in muzika kako se počutita po AC? Upam, da sta OK vse, ki greste na morej (mislim, da sta to nana in golobček) uživajte, počivajte in se sploh lepo imejte klepetka me veseli, da je škoda samo na avtu in da ste vsi 4 zdravi in celi Pridno čvekajte še naprej in mirno noč in lepe sanje