|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
9.8.2007 11:58:43   
sani1
Vidim, da ste vse že čisto v cotkah in plenicah...Jaz sem tudi včeraj malo šnofala po Nami in Benetonu, je vse še bolj prazno bodo šele dobili robo tako, da ne hitim...Drugače sem pa dobila skoraj vse od bundic, do kompletkov takšnih in drugačnih majčk- sicer vse za fantička tako, da za deklico sam kaj še dokupim v roza barvi, pa bom malo skombinirala pa bo....
Ja Raja  sem za, da se dobimo enkrat septembra v Ljubljani, da malo počvekamo...
Drugače pa se je naš črvek že začel premikati in sem čutla prve brcike. Komaj čakam na morfologijo, ki jo imamo 20. avgusta in nato septembra 3D UZ...
Zdej grem pa ene hlače naročit na neckerman al pa Quelle, bom vidla kje majo kaj... No lepo se imejte in uživajte v tem turobnem dnevu!!!

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
9.8.2007 14:22:32   
mala pikica
Raja, najprej tebi... Ko bi ta vaš dežek še uspel priti malo k nam. Pri nas ga že tako čakamo, pa ga ni in ga ni user posted image

Klepetka tega se jaz najbolj bojim. Sem veliko na cesti in ves čas poskušam zelo pazit na takšne budale. Samo kaj, ko pa je še najmanj odvisno od mene, jaz tako ali tako pazim, samo drugi ne pazijo user posted image  Upam, da je res vse v redu z vami user posted image

V zvezi s pleničkami pa sem jaz tudi slišala, da so avstrijske veliko boljše. Bo jih treba res kupovati v Muellerju. Pa mislim, da po novem tudi DM uvaža iz svojih skladišč v Avstriji. Je treba malo po teh drogerijah povprašat.

Golobček uživaj še za vse nas na morju. Oh, kje je že morje....

Lusa saj mene tudi vzameta s Koalo na pijačo, ne user posted image  Se jaz tudi strinjam, da je boljše septembra kot zdaj v avgustu. Drugače pa bolj iščem komplet otroško sobo, ne samo posteljice. Upam, da bom kje najdla. Pri nas so ful drage. Danes so mi v Pikapolonici izračunali, da bi prišla nekaj čez 700€. Na internetu pa sem jih gledala v Avstriji od 250-550€.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
9.8.2007 14:42:46   
koala
Lusa jaz sem tudi zato, da se dobimo septembra, ker grem kamlu na morje, dosti pa jih je zdaj na dopustu, tako da bo september najboljši.

Z dr.Pelkičevo sem bila tudi jaz zadovoljna, se je potrudila in nama dodobra pokazala najinega dojenčka.

mala pikica, veš da si dobrodošla, več nas bo boljše bo!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
9.8.2007 14:48:08   
urssyy
Ste me čisto navdušile s cotikami, otroškimi sobami.......še dober da se pakiram na morje user posted image in da bom malo prestavila v manjšo brzino.

Glede srečanja bi se vam tudi jaz z veseljem pridružila, če bi me povabile medseuser posted image  

Pazite nase se beremo čez 1 teden; ne  pozabite čisto name.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1604
9.8.2007 15:28:56   
koala
urssyy uživaj na morju in se vidimo septembra!

Nisem vedela

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
9.8.2007 15:29:44   
klepetka
urssy,uživaj na morju še namesto nasuser posted image .veš da ne bomo pozabile nate .Upamo da tud ti ne boš na nasuser posted image
pa pazite na cesti,marsikaj je mogoče in to takrat ko najmanj pričakuješuser posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
9.8.2007 15:50:53   
klepetka
aja,luša;veš da prav resno razmišlajm o tej varianti.Gled e varstva itak ni problem .Tako da ,če bom prišla,bova šli pa skupaj.

Ko sem možu to omenila prje, se mu je kar nasmejalo ,da ne bi bilo treba iti njemu,ker on najbolj "trpi",če mora po trgovinah.In pol kadar gremo skupaj ,me samo priganja;pravi da moram čisto vsako cunjo pretipatuser posted image user posted image .
In zato grem pol še najrajši sama.Imam vsaj miruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
9.8.2007 16:30:09   
nana35
Po nekaj dneh vas spet pozdravljam.Moj izvid ČHT je dober,tako da AC ni potrebna,hvala bogu,mi je odleglo.Ta teden so pa bile druge stvari,vendar bom pisala o njih ko mi bo,danes nimam volje za to,samo malo se oglasim in vam povem da sva oba ok z mojim otročkom.Pa še to:bila sem na UZ in imeli bomo fantka.Imam tudi slikico na kateri se to prav lepo vidi.
Tinča1!Ko je meni dr.Pelkičeva delala UZ za izvid ČHT je tudi rekla da bo izmerila le glavico,ampak mi je potem vseeno ugodila,da je moj dragi videl kaj se v trebuhu dogaja in vse lepo razložila obema.Pa ni bil noben problem za njo.Škoda da si naletela na napačnega zdravnika.Ampak takrat je nisem spraševala za spol,ker se mi je zdelo,da sem tako več dobila kot bi smela upati.Zato pa sem jo vprašala včeraj in zdaj vem.

Toliko.Lepo bodite in pazite nase,lp.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
9.8.2007 16:39:02   
Lunca1
No da se javim. Pri nas se zgodovina ponavlja - dojenček spet noče pokazat spola.user posted image  Pri Pini smo videli šele na 4. UZ. Drugače je pa zdaj user posted image  velik tam nekje okrog 20 cm in je vse OK.

Tamala je še zdaj prava štala, jokava, tepe, brca, grize. Men se bo zrolal. Še dobro da danes pride moj domov.user posted image  Ne pomaga noben način, pregovarjanje, prepričevanje,... v glavnem čisti odklop. Po novem komplicira že pri oblačenju. Po moje bom kmal za k psihiatru.user posted image

Kar se plenic tiče bom jaz naredila isto kot prvič. 1 in 2 Pampers New Baby Total Care (rumene), seveda nemške, od 3 naprej Pampers activ fit (vijolične, tudi nemške), zdaj jih dobite tudi že v Mercatorju ali Sparu, samo pazite da gor piše made in germany ali UK. Trenutno pa uporabljamo Hoferjeve, so pa ravno tako dobre kot activ fit, sicer za spoznanje debelejše, ampak še enkrat cenejše.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
9.8.2007 19:40:43   
Lusa
klepetka-ko boš hotela ,da greve samo pridi ,tudi moj je tak ,da ni ravno navdušen nad trgovinami.

mala pikica-jaz sem samo omenila za srečanje ,ker bi bilo fino ,da se spoznamo.Pa dobrodošle so vse ,tudi iz drugih krajev.Jaz itak nisem iz Mb ,tako ,da boste ve določle v septembru kje se bomo dobile.

nana-sem že danes mislila nate ,sem mislila ,da si na morju.Me veseli za izvid.

urssy-lepo se imejte!Pa seveda si dobrodošla ,vsi smo dobrodošli.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
9.8.2007 20:30:12   
butara
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Ampak takrat je nisem spraševala za spol,ker se mi je zdelo,da sem tako več dobila kot bi smela upati.Zato pa sem jo vprašala včeraj in zdaj vem.

nana35, pa ti je rade volje povedala? Kajti - ko sem jo jaz vprašala, če se morda vidi spol, se mi je zdela prav nejevoljna! In je samo odkimala. Verjetno je imela slab dan user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
9.8.2007 20:35:53   
koala
butara res čudno, pri naju je tudi vse lepo razložila in pokazala. Je pa res da je za spol nisva sparševala.

Aja, da ne pozabim če katera rabi nosečniške kavbojke jih imajo v Hoferju po 14 evrov, jaz sem jih danes kupila pa so prav fino mehke.

Nisem vedela

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
9.8.2007 20:36:34   
butara
koala, kakšne pa so kaj številke kavbojk?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
9.8.2007 21:01:18   
koala
Od 36 do 42, tako vsaj piše na etiketi vzadaj, da so na voljo te številke.
Te so tričetrt, sem pa vidla ene tud 44 dolge.

Nisem vedela

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
9.8.2007 21:15:44   
butara
koala, hvala!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
9.8.2007 21:28:11   
benika
Pozdravljene januarčice,

upam, da mi ne zamerite, ampak na vaš čvek me je prineslo iz čveka decembrk.Danes sem bila na morfologiji in G mi je PDP prestavil na januar, tako, da očitno ne bomo imeli silvestrskega otročička.

To je moja 2user posted image . Doma imamo navihanca Benjamina, ki bo septembra dopolnil 2 leti. Počutje je krasno, mali se lepo razvija in raste, težak je cca. 250 g, velikosti ploda mi pa ni izmeril. Noseča sem 18 tednov, kar je 2 tedna manj od pričakovanega, ampak nič hudega, samo da je vse OK.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
9.8.2007 21:30:50   
nana35
Ja Butara,rada mi je povedala za spol,sploh ni bilo problema.Je rekla;bom nazadnje pogledala,če se bo videlo.Moram reči da je mogoče imela kdaj slab dan.Te dni sem bila v bolnici in je bila skoz dežurna ponoči,ves teden,potem pa še vsako jutro.V četrtek pa še cel dan in je za razumeti,da je bila verjetno že izmučena,pa vprašanja tu in tam...pa vsi ljudje nismo enostavni in včasih tudi nam kdaj ni več.Saj je bila slabe volje,ampak izgleda da je bila ravno takrat dobre.

Hvala Lusa ker si mislila name,upam da bodo tudi tvoji rezultati odlični,vem da ta negotovost ubija.Ampak ker si močna in verjameš,potem bo vse dobro. Veselim se dobrih rezultatov zate!

Drugače pa je Pelkičeva zelo dobra ginekologinja,moram priznati.Na testu ko je merila glavico in potem pokazala tudi vse ostalo (srček,hrbtenico,rokice,nogice...)in vse zraven lepo razložila,sploh te razlage nisem pričakovala,sem je pa bila zelo vesela.

Moram pa reči,da sem zelo vesela odkar vem kakšnega spola bo najino detece,zdaj se mi zdi da lahko končno razmišljam kot o "njem",zdi se mi bolj resničen,ne znam opisati občutka.Moram reči,da sem fantka tako ali tako pričakovala,saj sem nekoč napisala,da imamo v družini same fante,a vseeno sem mislila,da mogoče pa bo pupa.Pa ni in mi je prav vseeno,vesela sem da je moj test zelo dober,da mi ni treba na AC in da je konec te negotovosti.In zelooo se ga veselim,zdaj še toliko bolj.

Gibov še ne čutim,vendar mi je babica v bolnici vsak dan poslušala srček in se super glasno sliši,non stop je plaval po maternici,da ga je lovila z aparatom...Ne vem če ste poslušale s tistim aparatom ampak veliko bolje je kot a.sound.Ampak AS je za domačo rabo zelo dober.Otroček je tudi malo večji za svoje tedne in je rekla da ga bom kmalu čutila,saj je zelo aktiven.Tega se veselim!
Tako,malo sem se razpisala.Jaz na vaše srečanje žal ne bom mogla,imam namreč mirovanje do konca,saj moja posteljica leži preko materničnega ustja,ker se do zdaj ni pomaknila in se verjetno ne bo.Če pa se bo pa toliko bolje.

Bodite lepo in se imejte rade,lepo vas pozdravljam.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
9.8.2007 21:41:22   
mml
Živjo,

sem šele sedaj uspela sama priti do računalnika in ob tem imam celo še voljo, da kaj napišem. Manca sicer še rogovili po postelji, ampak je pa že lepo spakirana za spat in bo slej ko prej utihnila user posted image

Moje počutje je bilo že skoraj čisto OK, sedaj mi je pa 2 dnev spet nekaj slabo, no ja bo že. Danes ponoči sem imela na programu  obiske stranišča, ker sem zvečer jedla lubenico in po tem se mse nalulala za naprej in za nazaja user posted image , mislim, da sem šla ene 4x. Po tem se mi je pa še zdelo, da user posted image  nekaj protestira, če ležim na trebuhu...ja počasi bo čas, da bom pričela čakati na prve premike in proteste pri ležanju na trebuhu user posted image

kar se plenic tiče: pri nas so se povsem suepr obnesle plenice za enkratno uporabo in bo tudi tokrat tako. Pri nas so Pampers zakon. Večino časa jih kupujem v Mullerju, ker so bistveno boljše kot kjer koli drugje. Na začetku smo imeli rumene "New born", po tem pa vijolične "Active fit", sedaj imamo za čez dan zelene "Active baby", te kupim tudi v DM ali v Sparu, ker jih nima na riti nikoli več kot 2 - 3 ure. Varuška uporablja Lidlove planice, samo meni so grozen, take ful debele in trde, Manca se pa kaj dosti ne obremenjuje s tem user posted image

potiskane tetra plenice mislim, da jih imajo tudi v Rutarju, samo čisto prepričana pa nisem. Jaz bom verjetno kakšne kupila v Bipi, ker imajo takšne lušne motive in drobno potiskavo

oprema za otroško sobo jaz sem kupila posteljo in previjalno mizo v A v Kiki in sem super zadovljna, res je, da ni bilo čisto poceni, ampak sploh pri psotelji mi je super, ker ima 5 možnosti nastavitve višine in ko dojenček raste, ga postopoma spuščaš navzdol, IKEA-ine postelje imajo pa samo dve višini, kar mi je mogoče malo malo. Sploh bomo pa konec leta Manco preselili v njeno sobo in v veliko posteljo, tako da bo ta za dojenčka user posted image . Ko kupujete postelje bodite pozorne na to, da bo jogi segal res čisto do stranice. Priajteljica je kupila posteljico, kjer je bilo emd jogijem in stranico kakšnih 5 cm in je nejan punčka ves čas tiščala noter nogico in po tem jokala, ker je ni mogla potegnit ven user posted image

srečanje na kavi in čveku jaz sem definitvno za, bolj za ljubljansko varianto, ker do Maribora mi je malo daleč, lahko pa sklenemo kompromis in se dobimo v Celju user posted image . Navijam za prvo polovico septembra, ker grem od 17. 9. do 1. 10. na morje user posted image

oblačila jaz kupujem večino oblačil v H&M, ker so cenvono najugodenjša in mi je malo brezveze za 3 - 4 mesece zdevat ne vem koliko denarja, po tem pa kupim še kakšen kos za dušo kje drugje, tako da malo popestrim izbor. Dokaj dobra in cenovno ugodna oblačila za dojenčke imajo tudi v E'Leclerc-u, tako da se tam splača kupovat kakšne bodije, majčke,...so pa številke malo manjše kot drugje (podobno je tudi v Zari)

kaj sem še pozabila user posted image , najbrž še marsikaj...se bom že spomnila

Lusa in muzika kako se počutita po AC? Upam, da sta OK user posted image

vse, ki greste na morej (mislim, da sta to nana in golobček) uživajte, počivajte in se sploh lepo imejte user posted image

klepetka me veseli, da je škoda samo na avtu in da ste vsi 4 zdravi in celi user posted image

Pridno čvekajte še naprej in mirno noč in lepe sanje user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
9.8.2007 21:54:32   
mala pikica
No, torej smo user posted image  iz SV Slovenije dogovorjene, da se enkrat dobimo. Kdaj in kje pa se bomo še dogovorile user posted image  
Mml jaz nimam nič proti Celju, bomo videli, kaj bodo druge rekle na to.

Nana sem zelo vesela, da je izvid v redu user posted image user posted image user posted image  Kaj lahko tvojega fantka dopišemo na naš seznam? Zdaj pa le pridno počivaj naprej. Boš imela veliko časa za klepet na RR user posted image

Katja mislim, da so te naše punce malo spregledale. Smo zelo vesele, da si se nam pridružila. Kaj te lahko damo na naš seznam? Potem še nam samo zaupaj PDP in že lahko pridno klepetaš z januarčicami user posted image  No, klepetaš lahko tudi, če nam ne zaupaš PDP-ja user posted image

Zdaj pa bo počasi dovolj za danes. Lepo pankajte in božajte svoje bušije user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
9.8.2007 21:57:05   
nana35
Seveda mala pikica,lahko dodaš k mojim podatkom tudi to,da bo fantek!!

Neposredna povezava do sporočila: 1620
9.8.2007 22:03:37   
klepetka
uh ,ste bile pridne user posted image user posted image .
najprej ;dobrodošla Katja.Z veseljem bomo počvekale med sabo ,kajne.user posted image user posted image A že morfologijo si dala skozuser posted image user posted image .Super ,jz moram pa še 14 dni čakat nanjo.

mml,glede tistih plenic ,ko si rekla da  jih  boš kupila take drobno potiskane v bipiuser posted image .Kje pa je to ? A je tu kje pri nas?

lepo spite punce ,pa se jutri kaj beremo

Neposredna povezava do sporočila: 1621
9.8.2007 23:22:50   
malamanja
Pozdravljene Januarčice08user posted image  vidim, da vas je že kar precej. No pridružila se vam bo še ena Januačica08, moj PDP je  namreč 11.1.08. Verjetno ste do sedaj že obdelale veliko tem, mene pa predvem zanima, kdaj je pravi časuser posted image , de se odpravim po nakupih "potrebščin" za novorojenčka (posteljice, voziček, oblekce ipd.).

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
10.8.2007 6:36:26   
Sunny Morning
Katja & malamanja dobrodošli med nami. Zdaj nas je pa res že veliko. A je bilo aprila slabo vreme al kaj?user posted image

Malamanja mislim, da nas večina čaka še morfologijo potem pa bomo napadle trgovine. Vsaj jaz sem rekla, da pred septembrom še ne mislim nič kupovat. Se mi zdi še prezgodaj, čeprav se bo potem zelo hitro obrnilo. Samo, da me user posted image ne prehiti.

Jaz sem tudi za, da se dobimo septembra. Bom sigurno prišla, če bo le mogoče. Glede na to, da smo kar raztresene meni najbolje odgovarja Lj, pa tudi Celje ni tako slaba varianta. Do Maribora mi je pa res predaleč. Čeprav bi se lahko Dolenjske user posted image enkrat dobile tudi na našem koncu, ampak so se mi zadnje čase nekam skrile.user posted image

Zgaga me matra za ****. Kar pojem je preveč "kislo". Pred spanjem obvezno vzamem Rutacid, prinesem še dva povštra in spim kot moja stara mama včasih, skoraj sede. Na trebuhu že prej skoraj nisem nič spala, odkar pa vem, da sem user posted image mi sploh ne pride na misel. Mi ne manjka ta poza.

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 10.8.2007 6:37:27 >

(odgovor članu malamanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
10.8.2007 6:45:43   
Sunny Morning
Tetra pleničke iz Kike. Cartkane za ****.
user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
10.8.2007 8:32:58   
nussy
Dobro jutro!

Jaz sem bila včeraj na UZ in je user posted image  enkrat za spremembo spal, ampak spal je tako obrnjen, da spet nismo nič vidl. Sicer je G dala en namig, namreč user posted image  se z eno roko drži za 'mednožje' in je kao rekla, da je to značilno za fantke.user posted image
Nič se ne bom zanašala na to, bomo že še videli, če ne prej pa januarja. Sam s cunjcam bo mal problem.

Drugače sva pa včeraj kupila voziček, ker sva eno ful ugodno varijanto dobila. Je popolnoma nov, ampak 2 leti star model. To me ni motilo, ker je čist lep in predvsem praktičen in kar je super, gre v avto! Tko da nekaj imava rešeno.user posted image

Sunny Morning, tele pleničke so pa res lepe. Kje je ta Kika? Tudi pri nas? Vsaj kakšno za ta lepš bi pa jaz tut kupla.

No, pa Katja in malamanja, dobrodošli!user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.