Anonimen
|
Dobro jutri klepetulje . Nefretiti, to si me nasmejala . Sem že rekla da ne povem katero sem mislila da so se zmotili. Itak ni nujno da se mi zdi prav, lahko da se jaz motim na polni črti-kar se velikokrat zgodi . Priznam. Malo mi je že žal da sem sploh to povedala, sem mislila da se boste nasmejale mojim prerokovanjem, pa ste me preveč resno vzele. Ko pa bo tista za katero sem mislila rodila, pa obljubim da bom povedala da sem njo mislila in da sem se zmotila ali imela prav . Danes zjutraj mi je pisala Sandra, da je imela celo noč krče, zjutraj je šla k svojemu G, ki pa je na dopstu, tista ki ga nadomešča dela popoldan, tako da se je odločila da gre kar v porodnišnico, itak da nas sedaj v našem stadiju morajo povsod sprejeti, tudi napotnice že imamo....tako da predvideva da jo bodo spet zadržali . Je obljubila da bo še javljala in vas bom obveščala, da vidimo če bo ona res tista ki bo Guppy prehitela . Jaz sem tudi v obupnem stanju, včeraj sem se cel dan hecala da grem tudi jaz zdaj kmalu rodit ker se mi ne ljubi več, potem sem pa otekla kot balon, noge nisem niti več spravila v domače copate , medenica me hudi boli, sramna kost je občutljiva na dotik, Žan se je kar nekam umiril, bolijo me vsi sklepi, še najbolj roke, tako da spet nisem nič spala, ker niti ne vem več kako se brez bolečin obrnit...... . Nič kaj fajn se nimam...... So pa bili včeraj starši na obisku, pripeljali so mi še drugi posteljo za v dnevno, pa ena družinska prijateljica me je presenetila in mi naredila oblogo za okoli postelje, kovter, poušterček, dvojno posteljnino in dve rjuhi za to posteljico. Pa baldahin sem imela še en in imam sedaj še lepo zrihtano posteljico v dnevni. Manjka mi več res nič, samo še Žan v naročju . Pa šli sva z mamo še malo po trgovinah in je kupila še 3 komplete za naslednjo pomlad, vse take frajerske hlače iz jeansa ali žameta, pa zgoraj take cool srajčke, vse zgleda tako kot za odrasle. Prav luštkane stvari, škoda da je vse res tako zelo drago . Lumpa, probaj s sexom in naj ti not pride, baje sperma mehča MV. Jaz imam previjalno iz Pikapolonice, je bla enkrat v akciji in je res super, velika površina je zgoraj, kasneje se predela v predalčnik ima 3 predale, ena vratca in dve polički noter in še eno veliko polico pod površino. Jaz pijem železo, pa imam zaenkrat še vredu prebavo. Jem pa samo svinjarije, mogoče to pomaga
|