|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
6.8.2007 13:08:13   
Shana banana
Ella79, tudi tebi hvala. Saj vem, da ga boli moj odhod. Sem trenutno verjetno tudi mal bolj občutljiva in verjamem, da bo še vse dobro. Stresa bo pa sigurno še preveč user posted image .

pozdravček

(odgovor članu Shana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
6.8.2007 13:22:27   
srečka nosečka
uuuuaaaauuuu, kako si se tega dobro spomnila
Očitno moja poklicna deformacija, da non-stop nekaj kombiniram s številkami in izračuni. user posted image

Tudi midava sva se odločila da bo bebica na začetku kar pri naju v spalnici v košarici, kasneje pa v svoji sobici zraven spalnice. Trenutno še gledava, kako jo bova opremila in uredila. Verjetno pa pred jesenjo ne bo večjih preureditvenih del.

Neposredna povezava do sporočila: 1052
6.8.2007 13:22:36   
polonca78
jst pa ravno jutri preskočim razred, grem iz 28. v 29.. uf! user posted image user posted image user posted image no, vsaj darila bom dobila, da se lahko malo potolažim, če se že staram. user posted image user posted image dragi že švica kaj mi bo kupil. no, z kako torbico nikoli ne more zgrešit. sem prava torbičarka. user posted image user posted image user posted image nazadnje, ko sem si kupovala torbico, mi je v samsonite uspelo v enem dnevu kupiti dve. user posted image user posted image user posted image

danes mam pa že cel dan tako zoprno čudno delo, da ga kar odlašam. skoz visim na RR, da mi je ne bi bilo treba kaj koristnega narest! user posted image

pegica 1, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vso srečo danes!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1053
6.8.2007 13:22:51   
Janey
Shana banana če kaj pomaga..jaz sem imela podobne (malo manj hude) težave z mami. Na začetku jo je vse tako zelo skrbelo. Vedno ko me je videla me je vprašala zakaj moram tako hitro imeti otroka. In ko sem se odselila je bila prav jezna name. In niti malo veselja ni pokazala. Potem pa sem se vsedla dol z njo in ji povedala da me to zelo prizadene in da mora bit vesela z mano in za mene...pa je še nekaj časa potrebovala...tudi kakšno drugo mnenje...da ji je povedala teta da bom jaz že zmogla (namreč tudi jaz študiram in delam obenem) in da naj vrjame vame. In zdaj je tako vesela in deli z mano te čudovite trenutke. Mogoče je res drugače ati/mami...vendar če je vsaj malo razumen...bo en dolg in iskren pogovor pomagal, da bo malo spremenil odnos. Namreč na svet prihaja njegov vnuk..in zagotovo želi, da bo vse ok...tako da te naj ne sekira...drži se..upam da se vse uredi..ampak vidiš da je upanje...pri meni je uspelo!!

Neposredna povezava do sporočila: 1054
6.8.2007 13:24:04   
srečka nosečka
meni v statistiki manjka samo še krvna skupina - A+

hvala POLONCA 78, ker tako lepo skrbiš za naš seznam

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
6.8.2007 13:27:28   
Janey
Jaz pa mam še 22.8. pregled... za seznam user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1056
6.8.2007 13:38:45   
pina-1
user posted image user posted image user posted image  če bomo šle tako naprej bomo prave čvekice, bravo za nas.....

evo jaz sem iz izpiranja ušesa. mater me je to bolelo. No upam, da bo sedaj vse ok in bom šla mirne duše na dopust.

shana banana ko sem brala tvoje besede, mi je bilo isto kot bi brala svojo zgodbo. Točno vem kako se počutiš, ker moj mož za moje starše še dan danes ni dober, nič vreden in mi vsak dan pokažejo da so oni več vredni kot jaz in da so materialno dosti bolje stoječi kot jaz in daje to vse zaradi mojega moža. Vem kako bolijo te besede, ti občutki, a ti povem da s časoma bolečina zgine in te ne prizadane več njihov odnos. Se naučiš živeti  za svojo famiglio in od njih se odcepiš. POl se pa oni začnejo lepiz nate.
Uživaj v nosečnosti in ne pusti, da ti pokvarijo tega lepega trenutka v tvojem življenju.

Suzy jaz sem si uspela izborit rdečko kopalnico, tako da sedaj moram bit pridna. Mislim, da mi spalnico ne bo ratalo prebarvat v to barvo, ampak mogoče bom kakšno črto le uspela nardit rdečo....

Pegica javi se čim prej z dobrimi novičkami

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 1057
6.8.2007 13:43:15   
pina-1
aja pa še glede spanja. Midva bova user posted image  imela v sobi dokler ne bo spal celo noč. Če bo kot Mia ga bomo zelo hitro selili k Mii v sobo.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
6.8.2007 14:06:02   
lillchy123
Joj kok ste napisale!! user posted image Moji popolni podatki so: 29 let, 1.user posted image , 0+. Roka pa še ne vem. Ne vem točno kdaj sem imela zadnjo M in mi je G rekla PDP 22.02, zdaj pa mi ga je na drugem pregledu prestavila na 13.2 in mi takšnega tudi vpisala v materinsko knjižico user posted image . NS imam 8.8. pa upam, da mi bo takrat bolj točno povedal. Pa upam, da zvem al je user posted image  al user posted image . Sej vseeno,sam da  je user posted image  ok. Sam firbc me matra. Sej me drugač ni strah, sam mam že dva dni grozne nočne more in sem čist neprespana.
Slabost se je začela hvala bogu umirjat, sam jest mi pa ne paše prou veliko. Juhca, solatka pa kakšno grozdje. Pa jogur in sladoled. in konec. Grem pa že lahko v restavracijo, brez da bi mogla stalno na WC tekat zaradi vonjav.
Bo pa najina žabi tudi pri nama v spalnici, ker je otroška eno nadstropje višje. Jo bomo preselili, ko bo celo noč pančkala.

zdej pa morem delat. lepo se mejte, objemček vsem bušijem in uživajte v user posted image .

pa pa

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
6.8.2007 14:13:35   
Suzi*
Pina, uauu, rdeča kopalnica! Moja naslednja bo tudi bolj odpulena user posted image , zdaj sva bila precej umirjena pri izbiri, ker si nisva upala. user posted image  Ampak mi je vseeno še vedno všeč.
Kaj je pa s tvojimi ušesi?????

Pegica, kako????

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
6.8.2007 14:15:42   
pina-1
suzy tudi najina je odštekana.... je pa bordo in roza pa tako na poseen način so ploščice zloćene. Mogoče najdem kako sliko pa jo pripopam

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
6.8.2007 14:19:41   
pina-1
ufff... je slika prevelika. jo moram še pomanjšat. probam kasneje

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
6.8.2007 14:37:35   
Suzi*
Pina, imaš ZS!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
6.8.2007 14:42:38   
larisa
Shana Banana, ti si super punca in boš super mamica user posted image user posted image user posted image , to se ve! Oče pa ima sam s sabo težave, vsi jih imamo kdaj! Ne se sekirat!!!

Tale statistika je pa suuuuuuper!!!! Pridna punca! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1064
6.8.2007 14:45:06   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

A boste imele vse takoj user posted image  v svoji sobici?

Midva ga bova najprej tudi imela v najini spalnici, preprosto zato, ker druge sobe ni user posted image . Iz objektivnih razlogov se pa bova septembra (08) itak mogla selit - kam, pa še nimava pojma.

Ker je bila shana banana tak pridna, sem opazil, da moji ženi manjka še nekaj podatkov: 34 let, 1. nosečnost

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
6.8.2007 15:21:11   
polonca78
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled:?
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled:morf. 11.09.
02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (A-) pregled:20.08.
02. nizy, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
02.
Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled:10.08.,
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
04. brina2006, 30let, ?.user posted image (?) pregled: ?
05. itata, 29let, 1.user posted image (A+), pregled: 24.08.
05.
srečka nosečka, 30let, 1. user posted image (A+) pregled:30.08.
05. maja80, 27let, ?.user posted image (?) pregled:21.08.
05. user posted image
Mbee, 24let, 1.user posted image (0) pregled: 12.09.
06. Janey, 22let, 1.user posted image (0) pregled:22.08.
06. polonca78, 28let, 1.user posted image (A-) pregled:07.09.
07. Shana banana, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:22.08.
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled:06.08.
09. p@tricij@, 28let, 3.user posted image (0+) pregled:04.09.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. misar, 25let, 1.user posted image (?) pregled:(NS) 06.08.
09. anandrej, 34let, 1.user posted image (?) pregled: 10.08.
11. katka37, 37let, 4.user posted image (A+) pregled:24.08., AC:27.08.
13.
livia, 31let, 2. user posted image (?) pregled:(NS) 03.08.
13.
lillchy, 29let,1. (0+) pregled: (NS) 08.08.
14. listek1, ?let, 1.user posted image (?) pregled:07.08.
14. ŽogiMarogi, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
14. user posted image mary_lou, 23let, 1.user posted image (?) pregled:06.08.,
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB) pregled: 08.08.,09.08.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled:24.08.
17. dolenjka, 30.let, 1.user posted image (0+) pregled:16.08.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:(NS) 08.08.
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:02.08.
20. BarbikaB, ?let, 2.user posted image (?) pregled:08.08., NS:14.08.
20. larisa, 29let, 1.user posted image (A+) pregled: (NS) 07.08.
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31let, 2.user posted image (?) pregled:07.09., NS:14.08.
22. Lara76, 30let, 1.user posted image (B-) pregled: 09.08.,NS:14.08.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. mojani, 28let, 1.user posted image (?) pregled: (NS) 10.08.
25. Kuba, 30let, 1.user posted image (?) pregled:(NS) 18.08.
25. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: (NS) 13.08.
26. amaya, 29let, 1.user posted image (B+) pregled:17.08. , NS:17.08.
26.
tamala_82, 24let, 1. user posted image (?) pregled: 07.09., NS:14.08.
27. pina-1, 29let, 2.user posted image (0+) pregled: 31.08., NS:22.08.
27. torcica, 30let, 2.user posted image (A-) pregled:12.09., NS:13.08., THT:12.09.
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled:?
? Lejči, 31let, 2.user posted image (?) pregled:08.08.

Neposredna povezava do sporočila: 1066
6.8.2007 15:26:27   
pina-1
juhuu en dan bliže dopustu smo.... še par minutk delam in grem domov jest. Sem lačna, čeprav se bojim, da bo zopet gospa slabost poskrbela za popoldnako dogajanje pri nas domauser posted image
mater, aprilčice so že tu, nebi šla malo k njim na obisk?! ne še vedno tu pri meni hari......

suzy sem ti poslala mail....

punce uživajte,jaz počasi grem domov..

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1067
6.8.2007 17:20:41   
Shana banana
Živjo, popravljam statistiko.

Statistika zajema 42 nosečnic. Največ je 1.user posted image  (24) največ pa 4.nosečih (1)

nosečnost: 24 (57,17%)
nosečnost: 13  (30,95%)
nosečnost: 4  (9,52%)
nosečnost: 1 (2,38%)

Povprečna starost user posted image  februarčice: 28,10 let
Statistika zajema nosečnic 37 nosečnic.

22à 1 (2,70%)
23à 3 (8,10%)
24à 3 (8,10%)
25à 2 (5,40%)
27à 2 (5,40%)
28à 8 (21,62%)
29à 6 (16,21%)
30à 6 (16,21%)
31à 4 (10,81%)
34à 1 (2,70%)
37à 1 (2,70%)

Šeenkrat hvala vsem za podporouser posted image . Sem kar bolj močna user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
6.8.2007 17:50:12   
nizy
Živjo punce vidim ,da ste pridno čvekaleuser posted image user posted image user posted image .Smo z dopusta ,ko sem nazadnje brala  poste je bilo komaj 23 strani , zdaj vam nesledim ni časa vse prebrati.
No,da malo poročam NS JE BILA 17.7. G pravi ,da je user posted image zdravo, PDP po NS naj bi bil 1.2.  10.8. imam  ponovni pregled .
Držim pesti za vse ostale bušije .No toliko za zdaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1069
6.8.2007 21:56:28   
Bajsa
Lepo pozdravljene februarčica!
Tudi jaz se vam pridružujem, če lahko user posted image . Stara sem 25 let, to je moja 1. user posted image , PDP imam 5.2., krvna skupina pa je 0+. Bili smo tudi že na NS in rezultat je bil odličen: 1:10343, nama je rekla G da nebi mogel biti boljši, tako da sva z user posted image  zelo vesela. Povedala sva že vsem bližnim, tud v službi oba, no sej nebi mogla več dolg skrivat, buši pridno raste, no ja moj user posted image  pravi da tud rit user posted image . Mam že nosečniške hlače, ker je ostalo preozkouser posted image .

Pridne bodite in božajte svoje bušije!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
6.8.2007 23:20:04   
nuka
Mam eno vprašanje. A je imela katera od vas kakšno reakcijo na dabroston? Že en teden imam grozne izpuščaje (lišaje) po obrazu.

Shana banana boš videla da se bo vse uredilo. Tudi moj oče je težko sprejel mojga user posted image in je bil mnenja da preveč hitiva z otroki. No danes je pa čisto nor na moje otroke.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
7.8.2007 6:56:55   
Janey
Jutro user posted image !
Kako ste? Ste dobro spale?Jaz sem danes spala na škripajoči postelji...pa vseeno sem se naspala :)
Bajsa dobrodošla..čestitke za user posted image user posted image ..naj ti bo lepo med nami..

Še en sončen dan naj bo...plissss...včeraj sem plačala kuhnco :) wiiiiii....jutri pa v ikeo po otroško sobico in dnevno sobo...komaj čakam

Dober tek vsem za zajtrk.

lep dan

cmok bušijem

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
7.8.2007 6:58:23   
Janey
nuka meni je blo samo slabo ko hudič po dabrastonu.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
7.8.2007 7:36:28   
Suzi*
Jutro, čvekice!

Vidim, da še nobena ni prisotna. Kje ste??????  
Jaz pa moram malo izkoristit čas preden začnem delat. Uradno šele ob pol osmih, tako da če silom prilike kdaj pridem prej, ni šans, da prej kaj primem v roke. user posted image user posted image  ....se mi ne šteje v ure prisotnosti. user posted image  Saj vem....čudno, pa ni kaj, tako pač je. user posted image

Včeraj smo imeli popoldne obiske. Ena družinica s fantkom malo mlajšim od našega in mamico, ki bo decemberka. Smo ravno ugotavljali kolk nosečnic je letos. Res nas je ogromno! user posted image

Pina, danes sem pa jaz tvojo taktiko ubrala za zajtrk (bo štrudelj in mleko) user posted image  ....no, ne bo ravno tvoja višnjeva blazinica al kaj že. Potem za malico pa zelena solata s koruzo in mozzarelo. Pa veliko sadja vmes. Popoldne pa mami kuha....bo dušeno sladko zelje, pa krompirček.......mmmmmmmmmm.

A se kateri že dogaja, da greste na WC lulat, pa pol čez kratek čas imate občutek kot da se boste spet polulale, kot da vam mali/a po mehurju hodi????  No, meni se je par dni nazaj prvič to zgodilo. user posted image  Blak....tega občutka pa res ne maram. Kokr da se bom v hlače. user posted image user posted image user posted image  

Pridno danes kaj načvekajte!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
7.8.2007 7:42:57   
pina-1
jutro...

najprej  bajsa welcome to the club.

Janey bravo za nakupe. To je tako lepo,ko kupuješ za svoje gnezdece....

Suzy jaz sem pa danes za zajtrk briošek. Sem malo menjalauser posted image user posted image  Sedaj pa grem še na kavico.
Vidim da tudi pri vas delate od pol osmih naprej in "prehitri" prihod v službo ni nagrajen. No pri nas je politika istauser posted image user posted image user posted image .

Grem na user posted image , ker še na nogah spim. Sva včeraj z user posted image  bla sama doma, ker je tamala šla spat k moji teti, pa je bla noč pestra user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?