|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
7.8.2007 9:42:36   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

suzy sej pri nas itak risanke rulajo ko se nama zahoče... se je pa že zgodilo, da je gospodična prišla v sobo v nepravem trenutku, ampak je pa še bolj adrenalinsko.user posted image user posted image user posted image user posted image  mater bom moža danes zoprt napadla ko pridem domov, če ne bova nehaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ha ha ha.....joj, sem se zdaj naglas nasmejala (dobr, da sem sama v pisarni) user posted image user posted image !  Pri naju je tudi tamal že uletel, pa itak nič ne vidi pod kovtrom pa itak mu ni nič jasno. Ponavadi rečeva, da še malo spiva. user posted image user posted image user posted image user posted image  Bosta pol najina user posted image  nocoj vesela!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
7.8.2007 9:59:52   
pina-1
moj bo že popoldne spedenan, ker sva sama. zvečer greva po čmrlja.

ne morem pa verjeti, da moja Mia še zdej spi. V 4 letih ni še nikoli spala dlje kot do 9-ih. In doma se hudiček vedno zbudi ob 7:30. Sedaj mi je pa teta napisala SMS da še vedno spi.... Kje je tu pravica?user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
7.8.2007 10:05:57   
Suzi*
Pina, user posted image  blagor tebi!!!

ej, vprašanje kdaj so jo dali spat včeraj . Po moje kdaj sredi noči, pa prej so jo čist utrudli, pol je pa tako. user posted image  Jaz sem srečna, če spi do sedmih!!!! Med vikendom seveda. Med tednom ga moram pa kar na silo ob 6.45 zbujat. On bi še kar spal! user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
7.8.2007 10:18:13   
Janey
Ve imate vsaj risanke...kaj naj jaz dam starima2 na tv? Dnevnik na repet?user posted image user posted image
Namreč si urejama pri njegovih in zaenkrat smo še vsi v enem nadstropjuuser posted image  
Tak da...nama nekak ne rata..pa še ključa ni v sobi v kateri mi2 ajo ajo user posted image
Ampak narava je zakon user posted image  ...se je treba znajt..sma se zdaj preveč razvadla ko sva imela svoje stanovanjeuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
7.8.2007 10:29:13   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Ve imate vsaj risanke...kaj naj jaz dam starima2 na tv? Dnevnik na repet?user posted image user posted image

janey sedaj sem se pa jaz narežala do solz..po moje mislijo v sosednji pisarni da se mi je zmešalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak narava je res zakon. Jaz jo kar malo pogrešam, ker greva redkokdaj ven iz stanovanja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
7.8.2007 10:31:30   
Janey
Mi2  pa kar izkoitiva lepe in tople dneve...ampak komaj čakam da greva na morje..tam pa bova resnično lahko uživala..še zadnjič sama, brez dvoje lepih očk..potem bodo pa dopusti na drugačn način pisani in zanimivi..

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
7.8.2007 10:39:40   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Ampak narava je zakon user posted image  ...se je treba znajt..sma se zdaj preveč razvadla ko sva imela svoje stanovanjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Kakšen dober film pa hišni kino, da bo fuul naglas, kakšno akcijo, pa se ne bo nič slišalo!!! user posted image user posted image

Ja, naravo pa tud jaz pogrešam. Škoda da se več ne voziva vsakodnevno skupaj v LJ! Včasih je blo prav pestro. user posted image user posted image user posted image   Vi2 pa kar uživajta, zdaj je res skoraj zadnja priložnost za neobremenjen in zelo raznolik user posted image .user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
7.8.2007 10:47:20   
Kofi
samo tolko za našo statistiko :)

Amniocentezo imam 3.9.
Na svetovanju sem čakala 2 ure, obravnavali pa so me 3 minute...s tem, da se lahko sama odločim, kaj grem delat, al hormonsko biopsijo al amniocentezo. Svetovanje pa je bilo tako kot da bi dr. prebrala podatke dol z onega lista, kjer razlagajo o teh dveh posegih...mislim...brez veze.

Do takrat bom poskušala živet, kot da ni nič narobe. Zdaj se morem počasi sprijaznit, da se nosečnost pozna tudi navzven ;) in sem danes oblekla prvič nosečniške hlače...joj kaka sem...:D

Nimam časa za kaj več napisat...
čau pupe!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
7.8.2007 11:03:31   
polonca78
potem je očitno res, da bližje ko so nosečnice 2. tromesečju bolj se jim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo še o user posted image in hrani se pogovarjamo! 

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
7.8.2007 11:11:46   
larisa
POLONCA, VSE NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJLEPŠE IN NAJ NAJ NAJ NAJ NAJBOLJŠE!!! PA VELIKO NOSEČNIŠKEGA DOBREGA POČUTJA!

CMOOOK
(sploh ne morem smeškov notri vstavljat, tko da brez smeškov....)

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
7.8.2007 11:17:16   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

potem je očitno res, da bližje ko so nosečnice 2. tromesečju bolj se jim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo še o user posted image in hrani se pogovarjamo! 

bo držalo bo držalo, čeprav se je meni tudi v prvem tromesečju luštalo po  user posted image user posted image .

a ti bi raje o hrani... no jaz sem ravnokar pojedla polnozrnato žemljico s mozarello..pa mi glih ni kaj pasala. me je že začelo bit slabo.... uffffffffffff

Neposredna povezava do sporočila: 1111
7.8.2007 11:22:15   
Suzi*
Meni se je tudi luštalo po user posted image , ampak sem bila tolk na nuli z energijo, da sem večinoma namesto tega zvečer zaspala. user posted image user posted image  No, pa saj je zvečer velikokrat še vedno tako, na žalost, tako da je treba kakšne druge momente izkoristit, če so....

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
7.8.2007 11:24:28   
polonca78
pegica 1, ne morem verjet kako se te po tako dolgem čakanju tako na hitro odpravili. user posted image včasih si pa mislim, da kaki ljudje vseeno niso primerni za delo z ljudmi. če pride človek v svetovalnico, se nekako pričakuje, da mu bodo svetovali, ne pa podali nek na pamet zmemoriziran opis postopka. to si tako lahko prebereš. obup,no. ti se samo drži in skušaj ostati optimistična. ja, ko si oblečemo nosečniške hlače, smo pa v hipu videt dosti bolj noseče. na živce mi gre to vmesno obdobje, ko me navadne hlače tiščijo (no, zdej jih tako ne zapnem več), ampak nosečniške hlače so pa še prazne. samo se tolažim, da bodo vsak dan bolj polne. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
7.8.2007 11:33:50   
Suzi*
Ja, glede teh raznih "svetovalnic" imam jaz tud bolj slabe izkušnje. Sem bila poslana v svetovalnico glede prehrane pri nosečniškem diabetesu.....pa je blo katastrofa, ena je nekaj brala iz enih knjižic, izak ti nič pametenga ne znajo povedat in govorijo na splošno o diabetesu......mislim, halo...pregledovali so mi celo noge in podplate, če imam reflekse al kaj.....halo, kokr da sem še ene 20 let na inzulinu in ne da imam šele en mesec odkrit NOSEČNIŠKI diabetes!!!  Sem bla ful razočarana!!!!

Pegica, drži se! Bodi optimisltična. Septembra pa stiskamo pesti!!

Neposredna povezava do sporočila: 1114
7.8.2007 11:33:52   
anandrej
pegica, ti kar optimistično naprej. Zavedaj se, da je glede na tvoj rezultat NS 99% možnosti, da je tvoj user posted image čisto zdrav in po vsej verjetnosti ti bo AC to tudi potrdila.

Neposredna povezava do sporočila: 1115
7.8.2007 11:43:12   
mary_lou
Pegica en velik objem zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bos videla da bo vse ok, ker vse drzimo pesti zate!!!!!

Tista punca k je za dormeo sprasevala user posted image odkar ga mam spim ko ubita!

se mal za statistiko nasledni pregled mam 3.9. krvna skupina je pa 0+

lp vsem

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
7.8.2007 12:02:36   
ella79
pegica1 - septembra zagotovo držimo pesti zate in za tvojega user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
7.8.2007 13:21:21   
Janey
Pegica vse bo ok...ne sekiraj se za dobro tvojga sončka. Smo pa tu, da delimo s tabo strahove in čustva.

Kje ste vse? Na kosilu? Jaz sem danes tako zasipana z delom, pa se mi ne ljubi..kr nalaga se mi papir..še malo pa me nebo več videt izpod kupa user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
7.8.2007 13:40:18   
Suzi*
Jaz vsake tolk časa pokukam sem gor, ampak je res neko zatišje......upam, da pred nevihto besed! user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
7.8.2007 13:43:04   
pina-1
evo mene sem tu...sam sem se sladkala z Ledenko...njamiiii je bla dobra.

pegica s tabo smo in ti bomo krajšale dolge dneve do rezultatov AC. Na koncu bomo pa skupaj pile.....

Punce jaz se moram danes zmerit okoli pasu, ker me vsi debelo pogledajo ko jim povem, da sem noseča 2,5m.... zgleda sem res kot en bajsi...ampak dokler raste samo trebuh in ne kg je kar v reduuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
7.8.2007 13:52:37   
Janey
Pina super, da raste buši...to je najlepše zdaj kar imaš. In večji kot je buši, večje je tvoje sončece in lažje ga boš začutla. Jaz sem bolj bajsek, ampak vseeno me je blo v pasu malo skupaj..zdaj pa me je razneslo user posted image
Moj se samo za glavo drži..ko mam vsak večer večji buši.
Ne pozabi se mazat vsaj 2x na dan...popoldan te lahko tvoj...to je tak fajn user posted image
Jaz sem že cele miljone porabla za te kremice in olja. Ampak sem napovedala vojno strijam. Se bodo mogle fejst borit da bodo zmagale. Smo ko Bush pa Irak user posted image user posted image  jaz mam moč user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
7.8.2007 13:56:32   
pina-1
ah janey sej jaz se mažem, sem se tudi v prvi nosečnosti, pa sem vseeno fasala strije po nogah, riti in joškah. No kljub velikemu trebuhu pa po njemnisem dobila niti ene. Pa sem tudi jaz ostala bajsa še od prvega poroda.... celih 8kg viška imam v štartu....tako da....... ampak se ne sekiram preveč...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
7.8.2007 13:57:34   
polonca78
Jst sem pa ravnokar po ZS govorila z St.Ino in vas vse lepo pozdravlja. v črni gori se je imela po pričakovanjih super, je odklopila in se posvetila družini. Drugače nas pa pridno spremlja in nadzoruje. user posted image user posted image user posted image prava borka, ni kaj user posted image

komaj čakam, da bo že konec tega delovnega dneva, pa se mi tkooooo vleče. sej dela mam dost, tako da ni dolgočasno, samo jst bi vseeno rada šla na frjou (beri:lepš).

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
7.8.2007 14:04:16   
srečka nosečka
Joj je danes en dooooolg dan v službi. Še tisto kar bi mogla naredit mi ni. Jao mene.
Sreča, da ste tukaj, da s na prijeten način krajšam čas.

Sem se danes odločila, da grem malo popoldan v šoping za bebico.
Imajo pri nas v ARIELU neko znižanje pa grem pokukat, če kaj primenega najdem.
Imam se na sumu, da se ne bom uspela ustavit pri nabiranju prvih stvari za bebico.

Neposredna povezava do sporočila: 1124
7.8.2007 14:08:01   
pina-1
polonca, pozdravi St. Ino. reci da navijam zanjo in držim pesti, da se kmalu vrne na ta forum,...

srečka nosečka, se strinjam. danes je res en dolg dan, ampak jutri pa mam jaz delovnik do 17. to bo šele dolgo....user posted image user posted image
Pridno zapravljaj za bebico. Jaz bi tudi rada kaj kušla pa se še vedno nekako usšem zadržati....

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.