Suzi*
|
Jutro! No, zdaj bi pa res zgledalo, da se po vikendaškem zatišju še katera zbudi, pa kaj natipka. Jaz sem danes ponoči ob dveh nekaj po stanovanju bluzila, sem se v postli samo premetavala. Zjutraj sem pa komaj komaj oči odprla. Bo treba na kapučin zdaj. Pina, sem v petek PRVIČ delala štrukle skutne....sicer sem testo čist malo preveč na tanko zvaljala, ampak so bli vseeno njami. Kar mi je pa ostalo, ker itak, da sem preveč nardila, sem pa potem spekla (itak je isto testo kot štrudelj) pa je tudi super uspelo!!!! Sem kar ponosna. Torcica, ne verjamem, da je tud ona noseča, je že bolj v letih in bo verjetno kmalu babica, ker ima dve skor že odrasli hčerki. Je pa dost muhasta al kakšna......ma, sej vem, da se ne smem sekirat. Sem se čez vikend pomirila, pa se sploh ne mislim z njo obremenjevat, ker očitno ima res sama s sabo probleme!!!! Bo že, itak bomo kmalu šle na porodniško. Lara, neee....pa ne krofi.....jaz bi tud. Še dobr, da imam s sabo moj štrudeljček, drugač bi se zdej čist poslinla... Amaya, hudo si ti pridna, da tako lepo športaš. Le tako naprej. Moje športanje se začne in konča pri norenju s tamalim, pa s kakšnim sprehodom. V jeseni si bo treba pa kakšno nosečniško razmigavanje omislit. Meti, midva imava dormeo, pa sva tud ful zadovoljna!!!! Katera je že rekla, da bo ta vikend kruh pekla????? No, naj sporoči, kako je ratalo. Mi smo tudi pekli mlečnega..............mmmmmmmmmmmm. Tako, šibam na kapučin, pa da vidim, če je šefica prespala novico. Čudovit sončen dan vam želim.....pa pobožajte bušije!!! Moj se že veselo z bušijem pogovarja.