|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
6.8.2007 8:39:50   
misar
Punce držte pesti danes, imam popoldne NS. saj vem, da je vse ok sam mal nesigurnosti je pa vseeno. Z dragim se pa tud ful veseliva, da najinega malčka oz malčico spet vidiva (moj bo videl prvič). Ve sam držte pesti, se vam jutri javim kako je šlo.

LP

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
6.8.2007 8:42:56   
pina-1
Dobro jutro....
ste pridno čvekale čez vikend user posted image .

Za mano je pa kar naporen vikend. Sicer sem ga kar dobro prestala razen napadov slabosti. Mar se nisem jaz hvalila da je vse to mino. Sem prov user posted image  sama nase. No ampak smo s počivanjem odpravili tudi to nadlogo. Danes zjutraj sem se pa zbudila z glavobolom...Upam, da me kmalu mine....

Sem pa tudi jaz malo migala včeraj. Sem imela nastop z mojo plesno skupino. Smo super odplesale in vsi so bili zadovoljni. So mi pa vsi rekli da sem prava ciganga, s trebuhom...... Moje nerojeno dete bo sigurno mali ciganček, ker ga že zdej fajn premetava v buhiju...

Aja ko smo glih pri trebuhih... v soboto me ena znanka vpraša če sem noseča, pa jaz rečem da ja. Ona me vpraša kolko in jaz njej dva meseca in pol. Pa ona mene vpraša: " A do konca?"user posted image  No toliko o velikihih trebuhih.

Suzy a skutine štrukle si ti jedla in delala. Jaz sem se pa mastila z jabolčnim zavitkom in višnjevim. Sem oba delala sama in sta bla njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

grem sedaj malo delat. Je prišu šef v službo.....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
6.8.2007 8:54:23   
polonca78
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled:?
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled:morf. 11.09.
02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (A-) pregled:20.08.
02. nizy, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
02.
Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled:10.08.,
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
04. brina2006, 30let, ?.user posted image (?) pregled: ?
05. itata, 29let, 1.user posted image (A+), pregled: 24.08.
05.
srečka nosečka, 30let, 1. user posted image (?) pregled:30.08.
05. maja80, 27let, ?.user posted image (?) pregled:21.08.
05.
Mbee, 24let, 1.user posted image (0) pregled: 12.09.
06. Janey, 22let, 1.user posted image (0) pregled:?
06. polonca78, 28let, 1.user posted image (A-) pregled:07.09.
07. Shana banana, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:22.08.
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled:06.08.
09. p@tricij@, 28let, 3.user posted image (0+) pregled:04.09.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. misar, 25let, 1.user posted image (?) pregled:(NS) 06.08.
09. anandrej, ?let, ?.user posted image (?) pregled: 10.08.
11. katka37, 37let, 4.user posted image (A+) pregled:24.08., AC:27.08.
13.
livia, 31let, 2. user posted image (?) pregled:(NS) 03.08.
14. listek1, ?let, 1.user posted image (?) pregled:07.08.
14. ŽogiMarogi, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
14. user posted image mary_lou, 23let, 1.user posted image (?) pregled:06.08.,
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB) pregled: 08.08.,09.08.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled:24.08.
17. dolenjka, 30.let, 1.user posted image (0+) pregled:16.08.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:(NS) 08.08.
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:02.08.
20. BarbikaB, ?let, 2.user posted image (?) pregled:08.08., NS:14.08.
20. larisa, 29let, 1.user posted image (A+) pregled: (NS) 07.08.
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31let, 2.user posted image (?) pregled:07.09., NS:14.08.
22. Lara76, 30let, 1.user posted image (B-) pregled: 09.08.,NS:14.08.
22. lillchy, ?let,?.user posted image (?) pregled: (NS) 10.08.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. mojani, 28let, 1.user posted image (?) pregled: (NS) 10.08.
25. Kuba, 30let, 1.user posted image (?) pregled:(NS) 18.08.
25. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: (NS) 13.08.
26. amaya, 29let, 1.user posted image (B+) pregled:17.08. , NS:17.08.
26.
tamala_82, 24let, 1. user posted image (?) pregled: 07.09., NS:14.08.
27. pina-1, 29let, 2.user posted image (0+) pregled: 31.08., NS:22.08.
27. torcica, 30let, 2.user posted image (A-) pregled:12.09., NS:13.08., THT:12.09.
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled:?
? Lejči, 31let, 2.user posted image (?) pregled:08.08.

< Sporočilo je popravil polonca78 -- 6.8.2007 9:05:13 >

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
6.8.2007 9:04:15   
polonca78
seznam glede na datum pregleda:

06.08. pegica 1
06.08. mary_lou
06.08. misar (NS)

07.08. listek1
07.08. larisa (NS)
08.08. Meti7707(pregled, NS)
08.08. Lejči
08.08. Mateja81
08.08. BarbikaB
09.08. Meti7707 (NS)
09.08. lara76
10.08. mojani (NS)
10.08. Lanchy
10.08. lillchy (NS)
10.08. anandrej
13.08. nuka(NS)
13.08. torcica (NS)
14.08. tamala_82 (NS)
14.08. Suzi*(NS)
14.08. BarbikaB (NS)
14.08. Lara76 (NS)
16.08. dolenjka (pregled,NS)
17.08. amaya (pregled,NS)
18.08. Kuba (NS)
20.08. nuka
20.08. ella79
21.08. maja80
22.08. Shana banana
22.08. pina-1 (NS)
24.08. mlavla
24.08. itata
24.08. katka37
27.08. katka37 AC
30.08. srečka nosečka
31.08. pina-1
04.09. p@tricij@
07.09. tamala_82
07.09. Suzi*
07.09. polonca78
11.09. zoya24
12.09. Mbee
12.09. torčica (pregled, THT)

držim pesti za vse tri februarčice!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1029
6.8.2007 9:11:19   
polonca78
hello februarčice!
zdele sem porabila 1 uro, da sem šla skozi vse vaše poste in da sem spremenila seznam. čveke, čveke!user posted image user posted image drugače pa moram priznat, da se počutim enkratno!!! tole drugo tromesečje je pa res super. polna energije, ni mi več slabo, ni skrbi, spim, ... super v glavnem! ta vikend sva začela tudi z barvanjem otroške sobe, trenutno sta pobarvani dve steni in mi je neznansko všeč. user posted image zdej pa moram it končno delat. uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1030
6.8.2007 9:26:13   
ŽogiMarogi
Ojla!

Evo  mene nazaj z dopusta, žal samo enotedenskega, ampak me čakata še 2 tedna, tako da je prav lepo prit v službo ko veš da boš samo 2 tedna delal, pol pa spet počitek. user posted image  Bilo je super, čeprav se kaki dan nisem čisto sprostila, ker me je zvečer nekam zlo zbadalo v desnem kotu, pa križ me je bolel, tako da sem že mislila, da bova predčasno domov odpeketala. Pa še težave s prebavo sem imela, saj sem težko šla na WC in zato mi je še kri pritekla (iz zadnjika). Drugače pa je blo super, saj se je malo shladilo, tako da smo lahko komot spali.

Zdaj sem 1 uro porabila samo, da sem vse prebrale, saj ste fulll čvekale, največ pa o hrani user posted image .  Večini ne paše čokolada, jst sem pa cel teden za zajtrk jedla sam Viki kremo in salamin, saj mi je to edino pašalo. Si nabiram celolita user posted image .  Kruh se pa tud jst spravljam naredit že kar en lep čas, pa mi ne uspe. Mama mi je že tolkrat predlagala naj si aparat kupim, sam me še ni prepričala user posted image .   Ta vikend sem si zaželela njoke s češpami, tako da sem se fajn posladkala in to kar 2 dni sem jih jedla. V soboto sem jih jst naredila, v nedeljo jih je pa tašča. Ponavadi imamo ob nedeljah skupno kosilo, pa kdaj 2x isto jemo, ker si ne povemo kaj smo kuhale. user posted image

Nekje sem zasledila govor o Dormeu...se odločamo ali bi zamenjali jogi ali ne , saj se včasih zbudim vsa zlomljena. Večina ima dobro mnenje o njem, sam ko sem ga 1x probala, se mi je zdel tako trd. Kaj pravite, tiste, ki ga imate?

Nekaj novih se nam je pridružilo....dobrodošle user posted image  in vsem čestitke za dobre opravljene preglede.

Pegica user posted image  razmišljaj pozitivno, čeprav vem kako se počutiš (izkušnje).

Jst imam v četrtek pregled NS in me že zdaj malo skrbi, čeprav si govorim kar bo pa bo...sem že dovolj dala skozi in zlo upam da mi tokrat ne bo treba doživljat spet neprijetnosti.

nč, moram it še kaj neredit...

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1031
6.8.2007 9:34:50   
Janey
Polonca pridna user posted image user posted image  ampak si videla, da so bile punce tudi pridne in so delale sezname user posted image
Tudi jaz uživam v drugem tromesečju...res je super...kar naprej se smejim in nič se več ne počutim slabo...ampak nebom spet prehitro govorila da mi nebo pol kaj popoldan user posted image  zadnjič sem bila glasna in sem pol samo eno breskvo pojedla vrjetno malo presladko in pol mi je blo slabo celo popoldne...tak da..pšššttt

žogi marogi dobrodošla nazaj..upam, da ti 2 tedna čimprej mineta in da bo na NS vse ok...držimo pesti

MI pa začnemo drug tedn barvat sobico...sem že kupila nalepke za steno...komaj čakam

Danes pa po kuhno in barve za stanovanje...wiiiiii

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
6.8.2007 9:49:14   
polonca78
Janey, sem vas že pohvalila, da ste bile zelo pridne z seznamčki! user posted image user posted image user posted image pri teh seznamih me najbolj razjezi, ker mi včasih kar kaj zgine. npr. pri Mbee sem označila, da so ji napovedali punčko, sedaj pa tega ni, pa kaka "user posted image " mi tudi uide! grrrrrr....
midva sva tudi že nakupila nalepke za stene. mava iz nemota, medvedek pu in ovčkice. zaenkrat. user posted image user posted image user posted image ker če bodo preprazne stene, jih bova še nalepila. kako barvo/barve sta pa zbrala? midva sva šla na zelo pisano in je vsaka stena drugačna. ena modra, ena vijolično roza, ena zelena in ena rumena. so pa vseeno take svetle barve, tako da je prijetno, ko vstopiš, ti ni potrebno dat gor sončnih očal. user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
6.8.2007 9:50:24   
larisa
Dannn,

komaj sem uspela prit do neta (po novem, v lužbi ne smemo več na net, pa se mal švercam!!), doma ga še nimam (na novo preseljena) in potem čez vikend prav pogrešam čvekice!!! Upam da mi bo uspelo kaj skočit tkole na krivaj v službici!user posted image

Ko berem kako vam je fajn v drugem tromesečju, komaj čakam drug teden, ko bom tudi jaz tam, da vidim če se bom kaj bolš počutila, ker tole sedaj je res bolj en user posted image ....

Juhuuu jutri pa imam tud jaz nuhalno, komaj čakam.....zaenkrat me še ni blo nič ''strah'' oz. še nisem niti pomislila, da bi blo lahko kaj narobe, upam da tudi res ni!

Čvekice, upam da se kmalu spet beremo!

Pa pa

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
6.8.2007 10:34:33   
tamala_82
jutro čveke user posted image

da se še jst malo oglasim. Saj berem vas redno, sam k ne najdem energije, da bi še kej napisala, pa tut jamrat glede počutja se mi ne da skos. user posted image

Čestitke vsem za dobre rezultate na NS, naju čaka prihodnji teden in že komaj čakava!

Drugače pa pri meni nič novega ... slabosti se še niso umirile! Edino, kar je, je to, da me sedaj matrajo pozno popoldne, zvečer in ponoči user posted image no ja, vsaj čez dan grem lahko na kak sprehodek al pa v trgovino, kar prej nism mogla. Apetit se je po 2 tednih spet vrnu in bi lahk pojedla celga slona, ve me pa tako luštate s temi vašimi pogovori o hrani - jao jao!! Pol pa fašem preblisk in hop v štacuno hitro vse nakupit in se spravt packat user posted image user posted image

Bauhi je tut že fuuul lep in ga ponosno kažem okoli! user posted image user posted image

Vidim, da ste ene že ornk pridne! Barvate stene otroške sobice, kupujete vozičke in ostalo opremo user posted image Glede na to, da moja user posted image do zdej ni potekala čisto brez zapletov, sva se z bodočim očijem odločila, da z nakupi počakava še vsaj 2 mesca. Pa saj bova imela še dovolj časa, ne? Bo pa pol tuk bolj na juriš user posted image

Lepo bodite, božajte bušije, pogovarjajte se s pikicami in izkoristite tak lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1035
6.8.2007 10:35:30   
tamala_82
jutro čveke user posted image

da se še jst malo oglasim. Saj berem vas redno, sam k ne najdem energije, da bi še kej napisala, pa tut jamrat glede počutja se mi ne da skos. user posted image

Čestitke vsem za dobre rezultate na NS, naju čaka prihodnji teden in že komaj čakava!

Drugače pa pri meni nič novega ... slabosti se še niso umirile! Edino, kar je, je to, da me sedaj matrajo pozno popoldne, zvečer in ponoči user posted image no ja, vsaj čez dan grem lahko na kak sprehodek al pa v trgovino, kar prej nism mogla. Apetit se je po 2 tednih spet vrnu in bi lahk pojedla celga slona, ve me pa tako luštate s temi vašimi pogovori o hrani - jao jao!! Pol pa fašem preblisk in hop v štacuno hitro vse nakupit in se spravt packat user posted image user posted image

Bauhi je tut že fuuul lep in ga ponosno kažem okoli! user posted image user posted image

Vidim, da ste ene že ornk pridne! Barvate stene otroške sobice, kupujete vozičke in ostalo opremo user posted image Glede na to, da moja user posted image do zdej ni potekala čisto brez zapletov, sva se z bodočim očijem odločila, da z nakupi počakava še vsaj 2 mesca. Pa saj bova imela še dovolj časa, ne? Bo pa pol tuk bolj na juriš user posted image

Lepo bodite, božajte bušije, pogovarjajte se s pikicami in izkoristite tak lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1036
6.8.2007 10:37:13   
tamala_82
ups, kaj je blo pa zdej to? user posted image
men je pa reklo, da poslalo sporočila ......... user posted image user posted image

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
6.8.2007 11:02:50   
Janey
Polonca mi2 mava pa samo ovčke (če so taaak sweeeeeeet)...mi2 mama v sobi pol sobe lesene, kr je mansarda, tako da imava samo eno celo steno in bo vse enake barve in sicer rumeno-oranžne bolj temne. kak je to fino...

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
6.8.2007 11:17:49   
Suzi*
Polonca, mi imamo pa otroško sobo modro, pohištvo je večinoma belo, pa nemota imamo po stenah.....čist morska tematika za našo malo ribico. user posted image  Da ne boš pozabila kakšne fotkice dat v album, da bomo lahko oči pasle. user posted image user posted image    Se pa midva spravljava barvat ostalo stanovanje.....čakam tudi jaz na zagon nove energije pol pa v akcijo....dnevna (ena stena temno rdeča, pa diagonalni kot v jedilnici tudi, ker je to en velik prostor), hodnik (verjetno nežno zelen), spalnica.....pa še ne vem. KAKŠNA IDEJA????

Tamala, sploh ni panike, če še malo počakaš z nakupi. .....bosta imela manj za selit! user posted image  Pol pa ko bo štalca, pol pa v akcijo!!!! user posted image Bo pa ziher dost časa, tudi če počakaš še par mesecev.

Še glede Dormea.....najprej je res trd, ampak se ko ležiš gor uleže po telesu. user posted image  Sčasoma pa postane tudi bolj "mehak", čeprav se pa ne poleže tako kot navaden jogi.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
6.8.2007 11:34:52   
pina-1
vidim da smo vsi v akciji s preurejanjem stanovanja. Midva sva tudi že dobila predračun za laminat in gips opremo za najino spalnico. Ko pridemo z dopusta bo pri nas akcija.... Še ne vem kakšno barvop pobarvat sobo. No jaz bi mela itak vse rdeče ampak moj dragi pa ni preveč navdušen..... bomo videli.....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
6.8.2007 11:36:56   
polonca78
ovčke so reeees lepe! mah, sej mi je vse kar je pisano otroško všeč. user posted image user posted image user posted image tudi midva bova imela barvaste stene, pohištvo pa čimbolj svetlo. sej čakam, da bo sobica fertik, potem pa takoj pokažem slikce. nekako se nisva mogla odločit za samo eno barvo, ker bi se morala odločit za neko unisex rumeno ali zeleno in si res ne morem predstavljat, da bi imela čisto rumeno ali zeleno sobo. nekako ni moj stil. vidim nečakinjo, ki je prav nora na roza in tako tudi čisto modra soba odpade, če bo slučajno punčka, fantka pa tud ne vem, če bi imela v roza sobi user posted image user posted image , tako da bo pisana.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
6.8.2007 11:55:24   
larisa
A boste imele vse takoj user posted image  v svoji sobici?

Neposredna povezava do sporočila: 1042
6.8.2007 12:18:22   
Janey
Meni je pohištvo lepo belo..pa je unisex :)

Jaz bom imela postlico ob postelji..ostalo pa bo v sobici..zaenkrat..pol gre pa postejica tudi v sobico(je čisto zraven splanice) sčasoma..če nam bo le uspelo :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
6.8.2007 12:18:30   
Shana banana
Živjo punce, vidim da ste že polne elana.

Jaz sem ga imela, a mi greni življenje moj oče. Ne vem kaj mu je. Kar naenkrat ga vse moti pri mojem fantu, stalno ima ene pripombe in mi enostavno ne pusti uživati proste trenutkeuser posted image . Trenutno sva vsak še pri svojih starših, a se bova čez kakšne tri mesece selila na svoje. Oče pravi, da naj se zdaj navadim bit brez hrane, ker potem ne bom imela zanjo (pa že tako mi nič ne paše in sem od prejšnjega meseca shujšala za kilo in pol), ko sem potem slabe volje in mi gre seveda na user posted image , pa pravi, da če mi ne sme nič rečt in naj že kar zdaj grem. Pravi tudi, da ne bom dobra mamica, ker nič ne znam. Ne vem pa kdo potem čez vikend kuha, pospravlja, pere in peče sladice zanj (čez teden delam cel dan). In ne vem kdo namesto mene pazi in se igra s sosedovimi otroci, sestričnami in bratranci.
Oba s fantom imava službe. Res je da še študiram in da sem še mlada, ampak, ali mora imeti tak pristop? Že tako se ubadam s tisoč in enim vprašanjem in res ne rabim še njegovih očitanj, podcenjevanj in groženj.  Če mu kaj rečem, pa zameri ali pa nadaljuje v še hujšem tonu.
Kaj je z njim? Od njega ne pričakujem nobene finančne podpore (čeprav ima paranojo, da bi to rada), želim si le moralne podpore. Pravi, da mi da vse. Je to res vse? Potem ne potrebujem od njega ničesar.
Prebrala sem toliko knjig o psihologiji odnosov, a me še vedno prizadane.

Ah, saj bo, če ne prej čez tri mesece.

Vsem, ki imaste NS danes ali v sledečih dneh SREČNO!

Neposredna povezava do sporočila: 1044
6.8.2007 12:34:29   
Suzi*
Shana banana.....tole kar si napisala me je pa ful pretreslo. Koliko pa sta stara??? Mislim halo, kakšen odnos. Jaz bi čimhitreje spokala in šla. Mislim pa, da je to klasičen sindrom, ko hčerka (po možnosti še edinka) odhaja od doma in očka ne bo več mogel zanjo skrbet, jo imet ves čas na očeh in se vtikat v njeno življenje. Možno da se počuti odrinjeno, ker si ustvarjaš svoje življenje, svojo družino.
Lej, pogovori se z njim, če gre, če ne gre, ga pač pusti pri miru. Jaz sem imela tudi nekaj problemov ko sva s sedanjim možem odhajala v skupno bivališče, pa nekaj tudi potem ko sem se čist odselila (pa si nisem zrihtala stanovanja v domači bajti, kot je bilo pričakovano) ampak vse se unese, ljudje se sprijaznijo z novo situacijo....vse bo še ok. Če je pa tak "bik" oprosti izrazu, da bo mulo kuhal še naprej, je pa to čist v njegovo izgubo!!

Ne sekiraj se, uživaj v nosečnosti in čimprej poskrbi za svoj domek. Veliko sreče ti user posted image user posted image želim.  Pa nikar nikoli nikomur ne verjemi, da ne boš dobra mati!!! Vse smo enkrat prvič mamice, se moramo na to navaditi......ampak gre in uspeva. Vidva sta s tvojim user posted image  ta2, ki bosta gradila na novem življenju!! Oče ti je pa lahko tako kot si napisala samo v moralno podporo. Če tega pri meni ne bi bilo, tudi ne bi ničesar drugega hotela od njega!!!!!

(odgovor članu Shana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
6.8.2007 12:39:10   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

A boste imele vse takoj user posted image  v svoji sobici?

Jaz bom tako kot prvič imela otročka kakšnega pol leta (oziroma dokler ne preraste koška) ob postelji v spalnici. Preizkušeno je to mnogo lažje za mamico, ker meni niti vstat ni blo treba, ko se je blo treba ponoči dojit....sem se samo stegnila po njega in ko se je najedel sem ga dala nazaj v košek. Pri pol leta starosti je bil pa malo prevelik že za košek in v spalnici nimava prostora za posteljico in sva ga premestila v svojo sobo, ki je čist zraven spalnice. Nekaj časa je bilo sicer naporno vstajat in dojit, ampak vse mine in danes sem ful srečna, ker je mali lepo navajen na svojo sobico in svojo posteljico!!!!!  

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
6.8.2007 12:42:32   
Suzi*
Pina, rdeča je zakon!!! Tudi jaz bi imela vse rdeče, na srečo je mojmu tudi všeč, ker drugač ne vem kako bi se zmenila. user posted image

Polonca...midva sva sobico barvala že potem, ko sva imela tamalga....zato je modra. Pričakala ga je pa bela. Če bi imela pa več časa, bi pa verjetno še kaj drugače naredila.....no pa itak bomo še kaj spreminjali.....bomo vidli kaj bo zdaj ali user posted image  ali user posted image . user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
6.8.2007 12:51:45   
ella79
Najin user posted image bo kar takoj v svoji sobici. V spalnici niti ni prostora, pa mi je to čist ok.

Shana banana - lej, pomoje je pač mal ljubosumen, sej veš hči - oče. Sicer ne vem v kakšnem odnosu sta bila prej, ampak je to pač njegova reakcija, ko hči odhaja od doma. Ve, da se nikoli več ne boš vrnila, da ne boš več njegova punčka. Vseeno ti pa privošči najboljšega moža in očeta tvojih otrok. Ve, da si sposobna in pripravljena na vse, se na račun družine marsičemu tudi odrečt, ampak te želi vseeno mal 'prestrašit', da bo to le ena velika sprememba v tvojem in njegovem življenju. Pač selitev v skušno gospodinjstvo in rojstvo otroka, je velik 'strs', pa čeprav pozitiven. Ne se preveč obremenjevat, boš vidla kok te bo občudoval, kako ti vse zmoreš in kakšnega čudovitega vnuka/snučko bo imel.

(odgovor članu Shana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
6.8.2007 13:00:16   
ella79
Mam pregled v ponedeljek, ko bom že v 13T1D in bo po mojem odpadel pregled za HB - tko da mi bo ostal AC po 16. tednu.

pegica1, še vedno mislimo nate - poročej o izvidih

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
6.8.2007 13:03:18   
Shana banana
Hm, mal mam preveč časa v službi, ker so očitno vsi na morjuuser posted image , pa sem nekaj statistike naredila, kot zanimivost, če katero zanima.

Trenutno je pod februarčicami vpisano natančno 50user posted image .
Naša povprečna starost je 27,91 (le 35 nas ima napisano starost, zato ostalih 15 žal zaenkrat ni v statistiki)
Najmlajša je stara 22 let (1.user posted image ), najstarejša pa 37 let (4.user posted image ).

22 let --> 1 (2,85%)
23 let --> 3 (8,57%)
24 let --> 3 (8,57%)
25 let --> 2 (5,71%)
27 let --> 2 (5,71%)
28 let --> 8 (22,85%)
29 let --> 5 (14,28%)
30 let --> 6 (17,14%)
31 let --> 4 (11,42%)
37 let --> 1 (2,85%)

Katera nosečnost je to za nas je izdalo 39 februarčic. Največ je 1.user posted image , najmanj pa 4.user posted image .

1.user posted image --> 22 (56,41%)
2.user posted image --> 13 (33,33%)
3.user posted image --> 4 (10,25%)
4.user posted image --> 1 (2,56)

Tako, to je nekaj podatkov, zanimivo bi bilo vedeti tudi koliko bo katerih spolov, a za to je še čas (če ne prej, pa po porodu).

Suzi* hvala za tvoje besede. Sem kar mal boljše volje.

Pozdravček

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?