|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  274 275 [276] 277 278   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
6.8.2007 14:44:16   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Tudi jest sm že pogrešala Sandro, pa vidim, da je o.k.. Hvala bogu.

hvala NaILAuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 6876
6.8.2007 14:47:52   
nana 27
Tanja Lina, če bi že rodila, bi vedela o čem govorim user posted image  
Je pa tudi mene zmotil začetek knjige in blazna neodgovornost mamice (sem hotela že nehati z branjem, ker so me zbodle iste zadeve kot tebe in jih še zdaj ne razumem), ampak tisti del, ki govori o občutkih pri porodu, po porodu in o vsem dogajanju - partnerstvo, prilagajanja, omejitev svobode in vstop tretjega v utečeno življenje - to pa je tako dobro opisano, da ne bi znala bolje opisat. To razumeš šele, ko je otrok tu. Potem tudi razumeš mame, ki tarnajo na drugem forumu (Partnerstvo), da so moški nenadoma dalj časa v službi, da počno vse drugo, kot pomagajo pri varstvu, pa so prej funkcionirali kot "ljubeči očki to be". Malo bitje je povsem odvisno od staršev - predvsem od mamice in mamica je imela priliko imeti otroka v trebuščku 9 mesecev, pa se mora v večini primerov tudi ona, navajati in sprejeti otroka. Očetje so še daleč od teh devetih mesecev in se morajo na novega člana navajati dalj časa.

..ne bom več pametovala user posted image

Miha spi, jaz se bašem s čokolado (jao meni pa še železo moram jest - upam, d ame preveč ne zapre) in delam zadnje seznamčke za nakupe in kaj moram še urediti za Miha (vrtec, potrdilo..), da bo vse pripravljeno, če grem v porodnišnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6877
6.8.2007 15:03:32   
NalLa
aja, pozabila sem napisat, da rabim urnik od šole za starše v Ljubljani

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6878
6.8.2007 15:30:02   
sandra85
punce, kaj slučajno veste, če je kej omejeno,do katerega tedna se lahko kopamo v morju???

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6879
6.8.2007 15:39:35   
Anonimen
Sandra, vidim da je pri tebi vse po starem, pozabljiva kot vednouser posted image . Jaz na ogledu nisem bila, ker me prav malo briga kako zgleda Izolska porodnišnica, ker se je želim v velikem krogu izognituser posted image . Saj je v ŠS vse prostore na slikah pokazala, kje se not pride, kam se gre....pa je že na slikah bilo vse videt tako grozno, da me je minila vsaka želja po ogledu....
Drugače pa grem na predavanje o EA, da dobim potrdilo, pol pa ga v Postojni pokažem, da vidijo da sem bila na predavanju in tam podpišem ob sprejemu še enkrat.
Sem pa bila na ogledu v Po, pa je nekaj čisto drugega za videt kot v Izoli. Bolelo bo pa kjerkoli bom rodilauser posted image .

Mislim, da se je čas za brzskrbno kopanje v morju že iztekel, ali pa se bo vsak čas. Mislim da zaradi odteka vode, ker tega v vodi nebi opazila, ali pa če si že kaj odprta zaradi bakterij......Slednje velja predvsem za bazene......

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6880
6.8.2007 15:47:39   
nana 27
Srček, a ti kaj veš, ali je v Postojni potrebno potrdilo, da je bil oče v šoli za starše?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6881
6.8.2007 15:56:27   
sandra85
srčekuser posted image ...ja js in moja pozabljivostuser posted image

no,sej se mi je zdelo, da je boljše, da se ne kopam več-no včeraj sem se drugič to leto in verjetno tudi zadnjič user posted image pa sramota, ob morju živim, pa sem se sam 2x okopala...

sej res, ja-je slike pokazala...
ma imaš prav, nič nisem zamudila, ker nisem šla na ogled,mogoče je še boljše, da nisem šla...ma bi lahko šla še mimogrede heleno pozdravituser posted image

kaj zaj? se zmenimo, za kavico...al da gremo skupaj helenco pozdravit? al kr obojeuser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6882
6.8.2007 15:57:12   
sandra85
kje pa je še ena naša primorka-zoya???

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6883
6.8.2007 15:58:39   
dorotea
Žabonka, aljab in cuma super , da je vse v redu z vami in da je blo na pregledih vse ok!No, cumauser posted image za odličen test!
Sandra, user posted image za tvojo psičko!
Upam, da se helena ne bo preveč dolgočasla v bolnici, pa da bo ta mala čimveč časa zdržala. Bo vsaj počivala v bolnici in bo pod kontrolo...vse potrpimo za naše malčke!
Nana27, sestra je rodila v Postojni, mož je sicer hodil v šolo za starše, sam pri nas ne dajejo potrdila...pa je bil zraven pri porodu...torej niso nič zahtevali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6884
6.8.2007 15:58:52   
sandra85

user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

1.9. Sarah + zmaj (25 + 27), 1n, Lj. --> Lj. user posted image Tim
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
2.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (25), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
9.9. sandra85 (22), 1n, Portorož user posted image Enej
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image Neža
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image Leon
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Izola --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. Miša...(23), Štajerska, user posted image Nik
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
25.9. matejad user posted image
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 25user posted image , 21user posted image  in 17user posted image
------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)
26.7. CUKRČEK (PDP 1.9.), user posted image Klara + user posted image Aljaž

V toplem naročju staršev: 4user posted image in 1user posted image
------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6885
6.8.2007 16:01:42   
dorotea
Joj mene spet grabi neizmerna želja, da bi se srečala z našo malo Patricijo...saj vem , da je še zgodaj, ma jaz bi jo kar pestvala in lupčkala!user posted image ...in zato se še težje učim...kdo naj misli na faks v tem obdobju! Joj rabim mal spodbude...a se še kera uči?

spet sem torto delala...sam da je sladko...taka jogurtna, ne rabiš peciva delat..full na izi in full dobra...zdaj je treba sam še tri ure potrpet, da se shladi!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6886
6.8.2007 16:03:31   
Anonimen
Nana, v Postojni ne potrebuje potrdila, samo dinarčke da plača prisotnost in mislim da mora obvezno plačat pred porodom. EA pa se plača po porodu. Tak da bo še tam okoli letal in iskal koga da mu plača za prisotnost. Butasto do skrajnosti, saj jim vsaj jaz 4 dni ne bom nikamor pobegnilauser posted image .

Čestitke seveda vsem za uspešne pregledeuser posted image .

Sandra, itak da se lahko kaj zmenimo, samo da jaz vidim keri dan ta teden pridejo moji dol. Meni bi blo malo nerodno it k Heleni, jo sploh ne poznam, pa verjetno ima čas za obiske rezervirane za družino.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 6887
6.8.2007 16:03:44   
guppy
Jaz pa nisem prebrala še nobene knjige o tem, kako bo po porodu user posted image

Srček, to si pa dobro napisala, hehehehe. Samo, glede na tole špikanje, zbadanje, suvanje... se mi zdi 15.8. res daaaaaaleč. Sandra, če boste šle k helenci ji prenesite pozdrave od vseh nas.

Dorotea, jaz te takoj pridem motivirat za faks, če mi odstopiš to torto user posted image

Pozdravček od sonosečke (mislim, da grem nazaj drnjohat),
guppy

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6888
6.8.2007 16:08:33   
sandra85
srček,ma nima veze če se ne poznata osebno-se poznata prek RR
js sem se na nekatere tlele gor kr nekako navezala, tudi če jih ne poznam in bi bila res zlo vesela,če bi me prišle pogledat v taki situaciji, ker zaj rabi družbouser posted image

obiski so tam cel danuser posted image
sem bila 2x gor in sem imela obiske včasih kar cel dan...enkrat je prišel moj dragi ob 23h in šel ob polnoči (ker sem bila žalostna in me je prišel pocatratuser posted image )
sam nisva bila v sobi,ampak na hodniku-tam si pa lahko cel dan in celo noč-samo v času vizite moraš bit v sobi

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6889
6.8.2007 16:09:31   
NalLa
Dorotea jest se tud učim. Pa še seminarsko moram narest in še neke druge obveznosti za faks izpolnit. Te čist razumemuser posted image .

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6890
6.8.2007 16:11:47   
sandra85
guppy, hvala-jo bom pozdravila,če jo bom šla obiskatuser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 6891
6.8.2007 16:21:41   
ursy
hej souser posted image  !

naj se vam še jaz oglasim po dolgem času...berem vas skor vsak dan..vendar energije in časa pa ni nikol dovolj da bi še pisala.user posted image jst lenoba vem jauser posted image
najprej naj vsem čestitam user posted image user posted image

danes sem imela pregled v porodnišnici..ker se je moje stanje s pritiskom in zatečenostjo drastično poslabšalo...pa se nekakšn infarkt posteljice sem imela..tako da gremo v sredo še enkrat v porodnišnico kjer mi bodo 70% pospešili porod.  škoda..jst bi kar september počakala ko je pa tako lep mesec..pa še nč nimam pripravljeno...tako da sedaj svojga  pošiljam po nakupihuser posted image

Guppy še tebe bom prehitela...ej the best si....da si še vedno doma user posted image

punce držte se

lp URSY

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6892
6.8.2007 16:43:59   
dorotea
No, ursy , drži se v sredo in na porodu , če bo že treba!user posted image
Guppy, torta je full velika, tako da ti jo pol komot odstopim. drgač pa je full enostaven recept...dobiš na Kulinarični sloveniji:jogurtno poletno pecivo!Zdaj, ko si še doma, naj ti jo možek naredi...

(odgovor članu ursy)
Neposredna povezava do sporočila: 6893
6.8.2007 16:43:59   
Anonimen
Ursy, a to čisto resnouser posted image Rodit greš v sredouser posted image . Jaz sem ti kar fauš, jaz bi tudi že šla rodit, ker se mi ne da več čakat.....pa danes me tako grozno boli križ, da bi ga iztrgala in zamenjala če bi se dalo. Pa samo sedim ali ležim cele dneve, kaj bi šele bilo da bi morala še kaj delat.......

No Guppy, ti pravim da še ni tvoj čas, to sredo bomo držali pesti za Ursy, tako da ti nisi na vrsti pred naslednjo sredouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ursy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6894
6.8.2007 16:45:38   
dorotea
Srček, kje imaš maserja za križ?! Ležanje ne bo pomagalo...naj se dragi izkaže.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6895
6.8.2007 16:59:53   
Anonimen
Če se moj dragi loti mojega križa, me bo samo še bolj bolel. Ima roke kot lopate, pa nežnost kakega bagerjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 6896
6.8.2007 17:02:20   
sandra85
ursy , ti si se nam 1. javila 22.1., ko si opravila prvi pregleduser posted image
kje si se pa do zaj skrivalauser posted image
no, tut js bom  držala pesti zate v sredo!

javi se nam!!!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6897
6.8.2007 17:03:14   
Anonimen
Čau nosečke!

Vidim, da je Guppy še med nami. user posted image  

Ursy, tebi pa srečno pri porodu. user posted image user posted image user posted image  Mogoče katera ve, kaj pomeni oz. kaj sploh je ta infarkt posteljice, ki se je pojavil pri njej?

Knjige... Nič ne berem zadnje čase - le revije. Me pa je zamikalo, da bi prebrala Izziv poroda, al kako ste že napisale tu gor? Kdo je avtor? Je le o porodu?

Aja, včeraj je šel moj ata v gozd po malinove liste user posted image , tako da... Zdaj se že sušijo in čez kakšnih 14 dni bodo lih ta pravi za čaj. Vztrajno ga bom pila in upam, da bo pomagal. Od vas ni še nobena začela??

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 6898
6.8.2007 17:43:12   
guppy
Ursy, ti kar zavidam, da boš rodila na tak lep datum user posted image . A boš v LJ porodnišnici?? Kok bi bilo fajn, da skupaj dihava user posted imageDRŽIM PESTI, da hitro mine in da čim prej poljubčkaš svojega sončka/sončico.

Dorotea, če me naslednjič spet pošljejo domov, bom zagotovo naročila tako torto pri možku user posted image

No... grem nazaj "vegetirat".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6899
6.8.2007 18:28:02   
ursy
pozdravček user posted image

da odgovorim najprej tebi sandra85... nisem pisala ker ni časa me sinček polno zaposli...pa še ker me majo tok radi pa tok radi berejo če slučajn kej napišem user posted image  pol pa opravlanje pa take fore...ampak nima veze.

srček ja jst nažalost to čist resn...če po pravici povem me je kar strah...prekmal je.

tianna sej bi ti jst odgovorila kaj to sploh pomen...pa sm bla tok šokirana da sploh nisem nč več vprašala..ko pa sm po netu iskala pa nikjer nč ne piše...bom v sredo vprašala..pa pol ko pridem domov razložim
guppy ja rodila bom v lj....ti kr svojima user posted image user posted image  reč d hoče mamica da že prideta...mogoče bosta poslušala user posted image

hvala vsem za držanje pesti user posted image

lp

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  274 275 [276] 277 278   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  274 275 [276] 277 278   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?