Anonimen
|
Dobro jutro so ! Sem imela tolko za prebrati za nazaj, da sem rabla skoraj dva dni, ste pa pridne s pisanjem. Z mojim sva bila čez vikend v Celju na rojstnih dnevih pa je blo včeraj kar fajn domov prit pa si odpočit od vsega tistega. Sicer pa se jaz kar dobro počutim, na wc hodim glih tolko kot ve, kolko sem brala, mislim, da na vsaki dve uri ponoči, pa podnevi vsake toliko časa. Me tamala boksa tam doli v mehur pa mam cel čas občutek, da mi bo kaj ušlo, ampak tako pač je, saj malo še pa tudi tega več ne bo. Pa še spremembe pri meni: Strije: na nogah nekaj od prej, na trebuhu pa zaenkrat še nobene Prsi: ne opazim neke posebne razlike, mogoče za malenkost povečani Lasje: že od prej zelo gosti, tak, da tudi ne vidim, da bi blo zdaj kaj drgač Nohti: mi nikoli niso rasli in nisem imela lepih-je zdaj isto Izcedek iz prsi: do zdaj še niti enkrat Celulit: vidno več kot prej in kljub kremicam in masažam ostaja tam Špeh: malo več na bokih, ampak še ni krize Koža: mogoče malo boljša kot prej Dlake: rastejo enako kot prej Se mi zdi, da pri sebi glih ne opažam nekih vidnih sprememb ali pa na to ne polagam pozornosti. Danes grem spet z avtobusom na Ptuj, je sošolka rodila punčko in mi v bistvu "ukradla" ime, ki sem jo jaz hotla dat svoji , tak, da bomo zdaj mogli nekaj druga izbrat. Je pa imela kar težek porod, se mi je čist zasmilila-12 ur, pa mala je mela popkovino okoli vratu zavito in spila ogromno plodovnice , no ampak je zdaj ok. Je napisala, da ji podnevi spi, ponoči pa zbuja celi oddelek..no bomo vidli danes kako bo spala. Bom pa se oglasla za eno 10 minut samo, ker vem, da rabi počitek in ne neprestanih obiskov. Bom pa ji nesla kar en bon za BC za darilo, ker se mi zdi še najbolj praktičen. Teh malih cotik bo tak dobla en kup, pol, ko pa minejo eni trije meseci pa tak več skoraj nobenega ni blizu pa bo ji bom prišel prav, da si kupi kaj večjega. A te preglede za sladkor ste imele oz.boste imele vse? Meni še tega nikol niso delali in mislim, da mi tudi ne bodo. No, saj bolje, da ne, ker se mi ne da sedeti tam par ur pa bit lačna. Lepo se imejte!
|