|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  272 273 [274] 275 276   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
5.8.2007 18:27:16   
lemavrica
Ojla,

jest sem pa ena taka tečka dones, kar na jok mi gre že pol dneva. Mi lohka sam prst pokažeš pa bom šla v jok.
Prej sem šla mal likat da se zamotim, pa me noge in hrbet niso kaj dolgo pokonc držale.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6826
5.8.2007 18:58:59   
Anonimen
Tale "rojbuš" čaj je dober tudi mrzel, za žejo... Jaz sem navadno pila tistega z limonino travo. Največjo izibro imajo pa v Čajnici v Stari Ljubljani - no, vsaj po mojih izkušnjah.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6827
5.8.2007 20:06:04   
guppy
Lemavrica, drži se user posted image
Likanje si pa jaz organiziram tako, da likalno desko spustim v najnižji možni položaj, pa kar na stolu sedim. Je prav udobno.

Punce, na začetku nosečnosti smo res vse živo počele in računale in ugibale in čakale... Luštno bi bilo, če bi zdaj (ko naj bi nekatere že vedele spol) rešile še kakšen test, da vidimo, kako kaže. Pravkar sem reševala tega: http://www.amazingpregnancy.com/oldwivestales/index.phtml in napovedal mi je 53% fantka in 47% punčko user posted image . Test ima več strani, zato ne spreglejte gumbka "next 5 questions".

Pozdravček,
guppy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6828
5.8.2007 20:19:10   
dorotea
Ko ste že omenjale, da se trebuh spusti...jaz že 2 dni gledam in se mi zdi da je bolj nizko, prej je bil čisto pod joški, zdaj pa ne več...in tud diham lažje...pa jem lažje me nič več ne tišči v želodec...upam, da se ni prekmalu spustil...lahko pa se je sam mala drugače obrnila...zdaj pa šibam papat, pečemo zunaj pri tašči in me že pogrešajo. Pa, pa!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6829
5.8.2007 20:21:44   
lumpa6
Punce, na začetku nosečnosti smo res vse živo počele in računale in ugibale in čakale... Luštno bi bilo, če bi zdaj (ko naj bi nekatere že vedele spol) rešile še kakšen test, da vidimo, kako kaže. Pravkar sem reševala tega: http://www.amazingpregnancy.com/oldwivestales/index.phtml

men pa punčko 85% pa vem da bo fant

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6830
5.8.2007 20:44:01   
Anonimen
Po testu bi jaz bi morala rodit fantka, pa bo punčka (po AC)...

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6831
5.8.2007 20:57:24   
Anonimen
user posted image Napovedujejo mi fantkauser posted image . Itak.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6832
5.8.2007 21:02:15   
lemavrica
Men pa napoveduje z 80% punčko, imeli bomo pa fanta, no vsaj po napovedi G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6833
5.8.2007 21:12:09   
nana 27
73% za punčko, ampak bomo za 100% rezultat počakali do konca, ker spola nočeva vedeti.

Leamavrica, imaš kakšne skrbi, da si bolj slabe volje, ali je pač tak dan? Jaz sem vesela, da teh nihanj razpoloženja nimam. Malo me skrbi, kaj bo po porodu, ker sem bila v prvo obupna. Jok pa malo smeha pa ves čas zaspana. K sreči se je v enem mesecu stanje izboljšalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6834
5.8.2007 21:14:44   
nora
Tudi meni test ne kaže prav...vsaj upam, da ne kaze pravuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6835
5.8.2007 21:27:31   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Leamavrica, imaš kakšne skrbi, da si bolj slabe volje, ali je pač tak dan? Jaz sem vesela, da teh nihanj razpoloženja nimam. Malo me skrbi, kaj bo po porodu, ker sem bila v prvo obupna. Jok pa malo smeha pa ves čas zaspana. K sreči se je v enem mesecu stanje izboljšalo.

Mislim da je bolj tak dan, pa še neprespana sem od zadnjih noči k nisem prav dobro spala.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6836
5.8.2007 21:35:44   
nana 27
No, vidiš, še ena kandidatka za Rooibos čaj user posted image  Pomaga tudi pri nespečnosti. V prvi nosečnosti sem ponoči okrog dveh gledala Bar1 user posted image  ali pa kakšne kriminalke, ker nisem mogla spat. Zdaj se pa zbudim in grem na stranišče pa hitro nazaj spat, ker vem, da je to luksuz po porodu in da so mi že šteti dnevi user posted image  

Pa malo je treba ugotovit, kako preprečit slabo spanje in s pomočjo blazin najti pravo lego.

Neposredna povezava do sporočila: 6837
5.8.2007 21:42:33   
cuma
Čau pupe in duc!

nana27: user posted image user posted image user posted image  ti si taka faca! Vedno kaj zanimivega pripneš in nas izobražuješ user posted image user posted image !

Trebuh se spušča: meni se tudi zdi, da se moj trebušček spušča .... čeprav imam že celo nosečnost dosti bolj visečega kot prvič.  

Jaz pa sem že zdaj nervozna za jutri zjutraj ... ko imam pregled za sladkor. Pa saj vem, da nič ne pomaga... user posted image . Upam, da mi bo uspelo spiti tisto sladkobo in potem upam, da bodo izvidi ok! Držite prosim pesti zame in za Tinkaro!

Neposredna povezava do sporočila: 6838
5.8.2007 22:26:16   
nana 27
user posted image  Cuma, jih imam še na zalogi..možek se samo za glavo drži, ko kaj pišem oz tipkam. Brskanje po internetu mi je pa itak v veselje, deliti to še s kom pa še bolj.

No, je katera šla brat knjigo Trije v postelji? Vaši vtisi? Prav kruto, da moraš otroka po šestih tednih porodniške prepustiti varuški user posted image  Meni se zdi, da bi morala to knjigo prebrati vsaka nosečka preden dobi dojenčka. Drugi del knjige je super - opis poroda, okrevanje, otroček, varstvo, odnos s partnerjem, spremembe. Mi je žal, da sem jo prebrala šele zdaj.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6839
5.8.2007 22:27:27   
nana 27
Cuma, kdaj točno imaš pregled, da pripravim alarm za navijanje? Sigurno bo vse v redu. Mora bit!!!!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6840
5.8.2007 22:32:44   
cuma
Ob 7ih moram bit tam, traja pa potem 3 ure in mislim, da mi bodo 4x vzeli kri.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6841
6.8.2007 7:22:30   
lumpa6
cuma držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image da je nimaš

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6842
6.8.2007 7:24:20   
Anonimen
Dobro jutro souser posted image !

Sem imela tolko za prebrati za nazaj, da sem rabla skoraj dva dni, ste pa pridne s pisanjem. Z mojim sva bila čez vikend v Celju na rojstnih dnevih pa je blo včeraj kar fajn domov prit pa si odpočit od vsega tistega. Sicer pa se jaz kar dobro počutim, na wc hodim glih tolko kot ve, kolko sem brala, mislim, da na vsaki dve uri ponoči, pa podnevi vsake toliko časa. Me tamala boksa tam doli v mehur pa mam cel čas občutek, da mi bo kaj ušlo, ampak tako pač je, saj malo še pa tudi tega več ne bo.
Pa  še spremembe pri meni:
Strije: na nogah nekaj od prej, na trebuhu pa zaenkrat še nobene
Prsi: ne opazim neke posebne razlike, mogoče za malenkost povečani
Lasje: že od prej zelo gosti, tak, da tudi ne vidim, da bi blo zdaj kaj drgač
Nohti: mi nikoli niso rasli in nisem imela lepih-je zdaj isto
Izcedek iz prsi: do zdaj še niti enkrat
Celulit: vidno več kot prej in kljub kremicam in masažam ostaja tamuser posted image
Špeh: malo več na bokih, ampak še ni krize
Koža: mogoče malo boljša kot prej
Dlake: rastejo enako kot prej

Se mi zdi, da pri sebi glih ne opažam nekih vidnih sprememb ali pa na to ne polagam pozornosti.
Danes grem spet z avtobusom na Ptuj, je sošolka rodila punčko in mi v bistvu "ukradla" ime, ki sem jo jaz hotla dat svoji user posted image , tak, da bomo zdaj mogli nekaj druga izbrat. Je pa imela kar težek porod, se mi je čist zasmilila-12 ur, pa mala je mela popkovino okoli vratu zavito in spila ogromno plodovniceuser posted image , no ampak je zdaj ok. Je napisala, da ji user posted image  podnevi spi, ponoči pa zbuja celi oddelek..no bomo vidli danes kako bo spala. Bom pa se oglasla za eno 10 minut samo, ker vem, da rabi počitek in ne neprestanih obiskov. Bom pa ji nesla kar en bon za BC za darilo, ker se mi zdi še najbolj praktičen. Teh malih cotik bo tak dobla en kup, pol, ko pa minejo eni trije meseci pa tak več skoraj nobenega ni blizu pa bo ji bom prišel prav, da si kupi kaj večjega.

user posted image  A te preglede za sladkor ste imele oz.boste imele vse? Meni še tega nikol niso delali in mislim, da mi tudi ne bodo. No, saj bolje, da ne, ker se mi ne da sedeti tam par ur pa bit lačna.

Lepo se imejte!

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 6843
6.8.2007 8:01:37   
Anonimen
jutro!
_mala_ medve sva pa tazgodne!

fino je brat da nisi sam s strijami celulitom itd.  

sem hotela povedat nekaj glede strij, malo v tolažbo:

pri 1.user posted image  sem se mazala s posebnimi kremami non stop od prvega dne, pa ni nič pomagalo, samo srbelo ni... koža se je raztegnila in gotovo - ko zebra v trebuh. sedaj pa se koža enako razteguje, samo po tastarih!

mažem pa kar z navadnim mandljevim mlekom za telo.

se pravi - če imaš pač tako kožo ti nobena krema ne bo pomagala. ampak jaz živim s filozofijo, da nekje se pa mora poznat da smo (bomo) rodile! Mi je ena stara babica pred leti rekla:

lahko greste na vse lepotilne tretmaje tega sveta, porabite vse može kreme, telovadbe, operacije, da se vrnete v stanje pred porodom, ampa da veš, me (profesionalne babice) vas bomo samo v rit pogledale, pa bomo vedle, da ste že rodile.

tako je. Jaz strije po trebuhu, prsih, malopovešene prsi in ostalo nosim kar s ponosom, da mi je uspelo donosit krasnega otroka in ga kasneje dojit skoraj dve leti. Ko jo pogledam, punco, zdravo, fajno, pametno, nabrito, malo tečno (smo že v predpuberteti), so vsi ti znaki moja medalja!In danes je hčera ponosna, da so to "njene" oznake na mojem trebuhu, pa še fajn se ji zdi, da pa novi član ni pustil nobene in bo to samo njeno....

Mislim, da se vse preveč obremenjujemo v današnji družbi z zunanjim izgledom in pozabljamo, da je vse to le del večje slike oziroma le del naravnega ciklusa. In bom malo hudobna - to nam itak tupijo vse možne industrije in trgovine, da se najprej sekiramo do nezavesti, potem pa zapravljamo za pregrešno drage stvari....

objem vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6844
6.8.2007 8:03:48   
Anonimen
aja, pregleda za sladkor pa nisem imela. Cuma skratka: pogumno in SREČNO!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6845
6.8.2007 8:06:33   
nana 27
Cuma, drži se!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

_mala_, boga tvoja prijateljica user posted image  Miha je tudi popil ogromno plodovnice in je v porodnišnici imel podoben sistem - spanje in hranjenje čez dan, ponoči pa sirena do onemoglosti pa še ful je nekaj dni bruhal plodovnico skupaj z mlekom. Naj ji v porodnišnici pokažejo, kako se otroka na trdno zavije, da bo vsaj ponoči spal - mislim, da ga zavijejo v štruco tako kot so nas včasih. Oni to znajo. Bo otroček bolje spal. Nemirne dojenčke to zelo pomirja in jim daje občutek varnosti.

Sladkor? ja, pregled sem imela v prvi nosečnosti, ampak nas je tja G itak vse poslala. Zdaj pa ga nisem imela. Se mi zdi, da se odločijo glede na pridobljeno težo (če se pridobi preveč), glede na težo prvega otročka, sladkornih bolnicah....tako sem si jaz to razložila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6846
6.8.2007 8:10:28   
nana 27
Ja, misska, tudi jaz sem ponosna na "ostanke" nosečnosti. Neverjetno, kaj zmore žensko telo in na to bi morale biti ponosne vse mamice.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6847
6.8.2007 8:11:52   
Pikica pokica
Jutro!

Tudi jaz nisem imela pregleda za sladkor - ne v prvi user posted image in ne zdaj. Je po mojem čisto odvisno od g.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6848
6.8.2007 9:01:49   
LINA31
Dobro jutro,

tudi jaz pregleda za sladkor nisem imela.user posted image  Naj bi bilo pa res, da naj bi poslali tiste, ki nadpovprečno pridobivajo kg oziroma so precej zatečene. Čeprav jaz mislim, da je bolj odvisno od ginekologa kot to.

user posted image  Jaz sem proti koncu 33. tedna in se mi zdi, da so sedaj brcike povsem drugačne kot pred 30. tednom. Zdaj so bolj premiki. Ali tudi ve opazite kakšne spremembe? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6849
6.8.2007 10:02:41   
Anonimen
Pozdravljene,

spet nisem imela časa, da vas preberem za nazaj. Vikende izkoristim z družino, v službi pa odštevam zadnje dneve. Sem pa čez vikend razmišljala o prehrani mamic v času dojenja. Kljub temu, da pričakujem tretjega otroka sem že malo pozabila kaj ne smemo jest.user posted image
Vem, da ne smemo stročnic, cvetače, brokolija, hrušk,... skratka hrano, ki napenja. Mislim, da bi bilo zanimivo na forumu s skupnimi močmi napisat seznam o PREPOVEDANI HRANI. Kaj pravite?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 6850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  272 273 [274] 275 276   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  272 273 [274] 275 276   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?