Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 23:34:04
|
|
|
|
atena777
|
Kolumbo ne morem verjet, da ima tudi prfoksa tak bug . Jest ponavadi rečem, ampak danes sva bila pa nekej fina in potem nama je bilo žal... Ponavadi rečem ljudem, ki so v dvigalu, da prosim, če ga ne otipavajo, ker je še majhen in potem rokice v usta daje. Za žlahto pa ne vem kaj naj rečem,kr držim ga pa ga ne spustim.včasih ga še mami in tašči težko dava. Nimaš kaj,težka bo ko bo šel v vrtec. A maš kak recept za odvajanje...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 23:35:17
|
|
|
|
atena777
|
bug- izraz uporabljan v računalništvu- pomeni programski hrošč, ali napaka v programu. Torej kolumbo imaš napako v programu p.s. nekako sem se čustila dolžno tole intrepretirati, sej ne vem zakaj.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 23:39:32
|
|
|
|
atena777
|
Če bi kera rada kej Mateji povedala, lahk napiše, pa ji bom poslala SMS preko najdi.si-Brezplačen SMS. lahko noč vsem skupaj, grem jaz v Mižale.David mi je že ušel na pol poti! Potem bom pa jutri skurjena zjutraj spet ko , ko bo sirena pela...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2007 23:43:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2007 23:45:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 23:46:32
|
|
|
|
atena777
|
Ja psiha se spremeni po porodu, nimas kaj. Jaz sem pa čist trčena na otroke, sedaj še bolj odkrito. ampak sedaj te pa štekam, zakaj bo magisterij iz molznic. sej reva si se kruha ne bi mogla vec sluziti..Ta virus ni kompatibilen s fohom...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2007 23:51:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2007 10:39:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 10:55:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro punce! Kako ste kaj? Ste se naspale? Js bolš da si dam kake sončne špegle gor, ker sm ko zadeta... Naš mali se je eno 50-krat zbudu ponoči... Kot višnja pravi - celo noč sma joškala Zdej je zaspal, in imam pol ure miru, sm si kr kavo skuhala pa na net zalepla! Kolumbo super da grete v prikolo, upam, da bote mel lepo vreme. LuLu recept za torto sm tud js copy-paste v mojo datoteko z recepti za Alena naredla. 28.8. mamo 6 mesecev in bomo naredli + odtis stopala. Noro!!! Js sm do zdej kr na papir z barvo naredla odtis, pa si shranjujem v album. No sej do zdej mam 2 odtisa, ampak tole z maso je boljš. Punce ne se tolk sekirat zaradi kil... Sej vidite kako so napredni naši malčki, kmalu jih bomo lovile okol, to bo naša dieta in fitness obenem. Mi že imamo hojico in sm ga zadnjič dala za cca 2 min. noter, in ker ima seveda milijon rekvizitov gor, pa lučk pa muzike, se je kr dru ko sm ga dala ven. Taaaake oke je mel, ko smo prižgali muziko Mateja pa pravi da ima morje 20 st? Brrrr... To pa ni fajn. Sej za naš še nekot, ampak za otroke pa glih ne. Ok punce, kavo sm skor spila, grem počas koslio skup spravljat, ker naš ata pride ob 12 domov in more bit na mizi, ker ob 12.45 že gre nazaj delat. Mater mi gre na živce tale njegova služba... Sploh nima nč frei, še vikende zjutri dela. Pa sej ok, ker midva z Alenom se itak ne spravima pred 9.00 iz pojstle in večinoma tud ne vema, da gre ati ob 7h delat. Sam je pa fajn, ko se skupi zbudimo, pol se pa še mal cartamo... Js pa Alen sma kot črnogorca - rabima še 15 min. počivanja, ker se zbudima zmatrana! Grem kuhat
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 11:21:10
|
|
|
|
atena777
|
_______________UGANITE KOLK JE POKAZALA VAGA ZJUTRAJ??!!______________ Danes sem slabe volje, ker je vaga strupeno pogledala zjutraj . Pomojem spet od rižote ob polnoči. Ja če sem pa mogla probat kaj sem skuhala a ne? In potem je bila tooook dobra, iz domače kure, da sva jo oba malo "probala". Izgleda tele rižote ne delujejo dobro na mojo linijo, ker vsakič vaga skor eno kilo več pokaže . LU_LU zaj se lahk upravičeno režiš kot pečen , ker si zagrozila, da ne boš popravljala seznama, če ne bo kazalo vsaj tri dni enako. No sej bo mogoče jutri že dol, ampak vseen je to alarm. Včasih lohk jem sladolede, torte, kar čem, samo ne ob 22h, pa ne ob 00:00. Al pa je za mano pršlo? Bodte fajn! Pa-pa
< Sporočilo je popravil atena777 -- 6.8.2007 11:22:26 >
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 11:29:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz trenutno rižoto pripravljam - pa tud domača kura. Mater mi smrdi, ampak tiste "trgovinske" pa sploh okusa nimajo. Kaj češ... No, naj povem, da sm tudi js strupena glede drugih oseb in Alena. Sam kaj, ko si nikol ne upam nč rečt. Mislim pa, da bom kmalu dobila pogum, ker je vedno huje in huje... Tašča je najhujši problem - Alenu porine v usta sve in svašta. Me je pa vprašala če mu uvajam GH še preden je imel 2 meseca... In pol smo enkrat bli gor pr njih in sm js jedla, ona pa je malega čuvala in mu je dudo namočla v med (ki je alergen in težek za želodec) Sploh nisem bla več lačna... Kasneje enkrat mu je pa polno žlico kisle smetane porinla v usta in ji je blo prav fajn ko je delu take frise... Tedaj sem ji rekla, da še ne uvajam GH me je pa fuuul začudeno pogledala in je rekla "Ja, pa boš morala..." Na moj odgovor da ko bomo uvajal GH, NE bomo začel z mlekom, in kaj reče na to??? "Ja js mu bom dala vsega po mal ko vas ne bo zraven" Je treba povdarjat kok sma sew z mojim pičla v avtu, ko sma se vozla domov??? Jo je kr lepo od doma isti večer poklicu in ji povedu, da naj to ne dela več. Uf sm se našrajbala... Zdele ko sm tolk naspidirana, grem pucat. Bom v pol ure mela vse zribano! Mali rogovili, morm it...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 11:48:45
|
|
|
|
atena777
|
jasna81 jest sem tud naspedirana. grem pa likat. Se slišimo kasneje! p.s. Tašči pa kar direkt treba povedat, pravi način ste ubrali, da tvoj pove. Ko tole berem vidm, da mam še zlato taščo. Sej ima samo 1001 dober nasvet, drugač je pa mila kot zajček....ampak včasih od teh nasvetov glava boli. Pazi, da ne boš to, pa to, pa to,..no sej včasih je treba res bit skos za ritjo temu spidiju, ker drugač bo ves buškast, kot sem bila jaz... LPL
< Sporočilo je popravil atena777 -- 6.8.2007 11:50:11 >
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 13:01:37
|
|
|
|
visnjaaa
|
ojla februarčice! Jaz sem za en drek. Zjutraj smo šli v trgovino in naj vam povem.... Ko smo se peljali domov, sem pojedla v avtu polnozrnato štručko in malo pred domom se mi je tako zvtrelo, kr zmanjkat me je hotlo. Pol pa mi je postalo slabo ko in sem za nagrado še bruhala. Zdej mi je odleglo, samo pa še vedno nisem čisto o.k. Nimam pojma od kot se je to pojavlo, ampak me je čist iz tira vrglo...samo še na to študiram.... Nejc mi noče spat...zaspan je pa do konca....ta gospod spi samo še pri meni in na joški....morem neki ukrent, ker mogoče sem pa samo izčrpana in se mi je zato danes to zgodilo. Samo ko se mi ta pizdek full smili, ko se dere...pa ne morem ga pustit dret. No lepo se mejte, se beremo. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 13:11:01
|
|
|
|
atena777
|
Ufff visnjaaa pazi na svoje zdravje! a ti otroci kaj pomagajo, kolk so pa sploh veliki? pa-pa
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 13:19:12
|
|
|
|
LuLu
|
visnjaaa, mati, počivajte...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 13:33:16
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Ko smo se peljali domov, sem pojedla v avtu polnozrnato štručko in malo pred domom se mi je tako zvtrelo, kr zmanjkat me je hotlo. Pol pa mi je postalo slabo ko in sem za nagrado še bruhala. A konzumiraš dovolj tekočine? Lahko, da si dehidrirana! Eva je zdele zmazala eno breskvo in pol banane skupaj zmešano! Zdej pa tečnar v ležalniku! Jest grem pa zdele papcat, mam kuhano klobaso, zraven bom pa kr kruh! Za možeka sem pa tud že skuhala juho iz lesičk....ampak on itak zvečer pride domov!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 13:41:12
|
|
|
|
ribicau
|
....še nekaj....a je katera že dala svojemu melono? Naša Eva jo ful rada cuza, ampak ne morem ji jo pa dat za jest, ker jo ne morem u nulo speštat....a ima katera kakšno idejo?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 14:04:53
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Ufff visnjaaa pazi na svoje zdravje! a ti otroci kaj pomagajo, kolk so pa sploh veliki? pa-pa punca 6 let pob 4,5 leta nejc 6 mesecev tolk o starosti mogoče pa tud premalo pijem, glede na to, da nejc spet celo noč zizal. ne vem....upam, da mi boodleglo...sej mi je že, ampak čist mi pa še ni. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 14:14:29
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau ....še nekaj....a je katera že dala svojemu melono? Naša Eva jo ful rada cuza, ampak ne morem ji jo pa dat za jest, ker jo ne morem u nulo speštat....a ima katera kakšno idejo? steklen ribežn!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 14:16:06
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Ufff visnjaaa pazi na svoje zdravje! a ti otroci kaj pomagajo, kolk so pa sploh veliki? pa-pa punca 6 let pob 4,5 leta nejc 6 mesecev tolk o starosti mogoče pa tud premalo pijem, glede na to, da nejc spet celo noč zizal. ne vem....upam, da mi boodleglo...sej mi je že, ampak čist mi pa še ni. lp uuu veliki, koliko pomočnikov! Dehidracija ja pismo, to je tui pri meni problem. če ti ziza celo noč, mogoč rabi še kaj goste hrane...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2007 14:20:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 14:32:42
|
|
|
|
ribicau
|
Ja ribežn, matr sploh mi ni užgal....pa sem glih breskvo na ribežn naribala...mam spomin ko riba - 5 sek . Ja steklen ribežn....kje bi ga pa dobila? Baje ga v Kr v Merkurju nimajo....v Tržiču ga pa verjetno sploh nikjer ni! Jest mam navadnega kovinskega, bom s tem probala, sej neke razlike verjetno ni ? Kolumbo ja sem probala s paličnim, pa ne gre, ostanejo majhni koščki! Bom probala z ribežnom! Thanks obema Hej, a kako naprej z GH? Zdej dajemo zelenjavo in sadje, kaj pa pol? Sprašujejo me, če sem ji že dala polento itd? Kdaj boste ve to? No dobr, Atena 777 tvoj jo je že jedu v obliki tortice...
< Sporočilo je popravil ribicau -- 6.8.2007 14:33:38 >
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 14:35:31
|
|
|
|
atena777
|
Kolumbo uzivaj na morju!!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.8.2007 14:36:48
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ribicau, jst use "melem" s paličnim mešalnikom kolegice so me podučile, da za ne smeš uporabljati kovinskih rezil zaradi oksidacije... Pa emajl posodo za zelenjavo in sadje
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.