Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 22:10:22
|
|
|
|
atena777
|
LU_LU in Visnjaaa uganita koliko je pokazala vaga zjutraj!!!!! 65,8!!! Jaz ne štekam več, jem ko nora pa gre kar dol. Zgleda je mašina zalaufala. Včeraj sem pojedla npr. za zajtrk en kos pize v sparu, pa prej nekaj sadja, potem sva jedla kosilo normalno, ful velikansko orado, pa pečen krompirček, pa blitvo pa kislo smetano, pa za posladek 2 korneta!!! Zvečer sem pa še dva kosa Davidove torte in je šlo kar dol!!! To ne moreš da verjameš! Sami grehi včeraj, kile pa kar dol...Grehi za to, ker ni hrana za mojo krvno skupino, ampak diete se pa držim že en mesec - 3 kg dol. Pa brez odrekanja! Visnjaaa dobis po ptt!
< Sporočilo je popravil atena777 -- 5.8.2007 22:13:39 >
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 22:23:56
|
|
|
|
Margit
|
Bravo atena777. A ne kako lepo je videti, ko gredo kg dol. Meni pa se že pet mesecev nič ne premakne. Bom očitno res morala malo manj jest. Ne pa da se skoz bašem in gledam, če je na vagi že kaj manj.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 22:26:09
|
|
|
|
atena777
|
Aja še to, pri receptu priporočam, da dodate kar malo več rozin in banane, da bo bolj sladka. Če bi še enkrat delala, bi dodala surovo banano kar v testo, poleg jabolk. Ali pa bi recimo med zalivanjem modelčka (to je lahko navaden porcelanski krožnik, fino je , če je zanimive oblike) na polovici dodala plast banan....
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 22:28:53
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: Margit Bravo atena777. A ne kako lepo je videti, ko gredo kg dol. Meni pa se že pet mesecev nič ne premakne. Bom očitno res morala malo manj jest. Ne pa da se skoz bašem in gledam, če je na vagi že kaj manj. Veš da meni tudi ni šlo. v bistvu mi je šlo čist počasi, za en mišji prdec, vsak mesec. Sedaj, ko sem pa odkrila knjigo, hrana za krvne skupine, je pa to mačji kašelj... ...moram spet živali uporabljati Kolumbo, da ohranim konsistenco . Tista o šesti pri tvojem prof. me je pa spet narežala. Mogoče pa res, kaj pa veš. Sej včas sem htela veterino študirati, ko sem bila še bolj zelena....
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 22:51:13
|
|
|
|
atena777
|
Kaj ste pa kaj danes počele?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2007 22:52:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 22:54:11
|
|
|
|
atena777
|
Malecka_mateja se nic vec ni oglasila. Kolumbo a se je kaj tebi? Ji bom tud jest en SMs poslala! pa-pa
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 22:55:34
|
|
|
|
atena777
|
Atena dej mi še enkrat link od tiste dijete po krvnih skupinah, plis. jao, ka pa jest vem kje je ze to. BOm poiskala zate nazzaj po forumu.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 23:01:31
|
|
|
|
atena777
|
Sam se to prej napisem: Mi smo se dons tud lusno imel. Smo sli na Rasico s Tatijem. Malo sva pozabila kak je pot do vrha. Ve bi me mogle videt. Moj dragi je tamalga nesel, jaz pa sem vlekla voz kot cankarjeva mati. Cist sem shirala do vrha in potem sem rekla mojmu nej gre kaj zajest iskat, vseen kaj. Na voljo je bil čips, milka, al pa domača klobasa. O je...i, potem sem pa domačo klobaso pojedla in to četrt. Pomojem je nisem že od srednje šole. No potem sva šla še enkrat jest v Kavala v Tacnu, kjer sva zmazala vsak ene lignje, pa fuuul dobro kupo s sladoledom in malinami. Prov fletn smo se imel, še v takem lesenem vtrnem gugalniku smo se vsi trije gugali.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2007 23:02:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 23:06:46
|
|
|
|
atena777
|
Sem mogla prekint ker MALECKA MATEJA PISE: Mi mamo vreme kar!Morje sam 20 stopinj in ni za kopat!Drugace pa je ful fajn!Mala uziva!Men rav pase mal mira in druga klima!Pozdrav vsem!Pogresam vas!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 23:08:48
|
|
|
|
atena777
|
Ne morem verjeti, da ima morje samo 20 stopinj!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 23:08:49
|
|
|
|
Margit
|
No tudi mi smo se cel dan potepali. Zdaj pa obadva tako lepo spita. Tamala že od osmih, Matic pa od devetih. Je tako lepo, ko sta tako pospravljena. Jaz kar oživim, ko imam malo časa za sebe. Sicer sem rekla da bom malo likala, pa sem kar na netu obvisela. kolumbo super da greste v prikolco. Boš mal spomine obudila. Boš vidla, tud za Maja bo dobr, ker bo lahko skoz zunaj. Vsaj meni je to dobro, ker od 12 -17 nas ni na plaži. Ampak smo pred prikolico, al pa gremo na kakšen sprehod po senčki. Tamaledva sta zunaj, jaz tačas pripravim kosilo. Včasih še malo pospimo pod borovčki. Pa saj veš, saj si kampirala. Ne ti men da nej se ne sekiram. Si nisem mogla mojih lepih starih hlač oblečt oz. zapet. Kile ne pomenjo nič - sem bolj pri tamejhnih. Sej veste: strup je v malih flaškah Matiček je tudi zelo rad na tleh. Čeprav ga ni samga za pustit. Ker je sposoben pridt iz dnevne v kuhinjo, al pa obratno. In to s kotalenjem. Trebuh, hrbet, trebuh, hrbet, .... mislim. Živček mali. Živo nasprotje Maši. Mi je že s postelje čmoknil. Se je na to foro prekotalil iz enega konca na drug. Me je kar kap zadela, ko sem ga na tleh zagledala. Revež je ležal na trebuhu, - pasel kravice - gledal in zraven jokal kot dež. Pa to je že kakšen mesec nazaj, ko sploh še ni bil tak divjak. Tako, da ga imam zdaj privezanega tud v lupinci, pa čeprav jo imam v kuhinji na tleh. Tako da kadar kaj delam ga imam na tleh, al an njegovi igralni blazini, deki, puzlih, včasih v lupinci. Kakor mu paše. Kolumbo jaz še ne grem na morje. Mogoče v torek al pa v sredo. Mam še ene stvari za opravt. Tako da kavica pade če si za to.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 23:11:16
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Ne morem verjeti, da ima morje samo 20 stopinj! Kaj??? Potem bom pa še ornk razmislila če grem na morje. Pa saj je imel še prejšnji teden 27 stopinj
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 23:13:28
|
|
|
|
atena777
|
David tudi prepleza celo dolžino balkona in še več, če je treba. Uporablja sistem guganja na vseh štirih in potem metanja kot pri beach volleyu za zogo. Jest sam gledam, kdaj bo bum tresk... Danes je bil fotrič čist paf, ko ga je klical in je priplazil z enega konca balkona do njega. Kaj je to za njegov ego - zdaj se kliče sanjski očka, in sprašuje mene zakaj nimajo natečaja za sanjskega očka kot ga imajo za sanjsko žensko in sanjskega moškega! Jah takle mamo, kaj pa čmo. Včasih se mi zdi, kot da jedruga puberteta. . No pa saj je lušno. Sej ko se z njim ukvarja vsaj meni ful odleže.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2007 23:15:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 23:18:21
|
|
|
|
atena777
|
Kolumbo daj ti meni povej s strokovnega stališča a je to normalno, da so starši tako zaščitniški do svojih dojenčkov. poslušaj tole...Danes v Kavalu...kar nas je pa skor mal zamoril. Tudi jaz imam v avtu skos s seboj podlogo za na tla in en armafleks. In je David lepo lazil po tisti predlogici. Zraven je bila pa ena družba in so ga skos opazoval in komentarje dajal...Jaz sem se z njim igrala na previjalni, ko je prišla kupa sem šla pa jest. Potem pa se zažene ena dečva ke v Davida in kar vanjga sili, pa se hoče igrati. Nekaj časa on sodeluje potem pa ugotovi, da ni prava mami...joka...in se jaz pridružim, mal sem bla nervozna, ker nisem vajena, da kar tujci vanj lezejo in potem se mi je še udaril v glavo, ker se je nenadoma nazaj odrinil...jaz pa sem samo razmišljala o tem kako ga pomiriti, pa tujko nekako prijazno "odgnati". Kaj bi ve nardile, če bi kera tko vletela? A sva midva preveč občutljiva (ker sva oba izpod obrvi gledala kaj se dogaja, pa nisva pravočasno očitno ukrepala...). Ni nama bilo všeč vglavnem no, da tujka kar tako brez dovoljenja pride in boža Davida po licu in mu podaja njegove igračke... _________________
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2007 23:18:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 23:19:53
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Margit, kdaj pol kavica? Jutri dopoldan mam ene opravke oz. jutri zvem če bom lahko zrihtala. Moram do službe. Tako da se slišva. Kako pa si ti s časom? Dej mi pošlji na ZS tvoj GSM, se bova najlažje zmenile. Te bom jutri poklicala. Pa ne pričakuj da prav zgodaj. Ker se mi okrog desetih-enajstih šele skup sestavmo.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 23:20:28
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mateja odgovarja..isto kot Ateni...morje 20 stopinj zzzzzzzzzzz , upam, da se do septembra otopli tut jest...Pa kej prej tut, ker imamo termin konec avg.-zac.sept!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 23:22:04
|
|
|
|
atena777
|
Malecka Mateja: ma ta cel teden je tak napovedano tak, da bomo bolj mal meli od morja ampak sam da smo od doma!Pa cela Dalmacija isto morje!Mal sem se namocla pa je mrzlo! Ussssss..
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 5.8.2007 23:22:27
|
|
|
|
atena777
|
ha ha ha. usssssss, ta je pa dobra!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2007 23:27:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2007 23:30:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.