|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
4.8.2007 21:04:33   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Ojla, mi napišete pliz, koliko vaši user posted image  spijejo čaja/vode/tekočine čez dan/noč... 24 ur?
Tak za info samo. Hvala... user posted image

Moj še en  pol deci ne, ker je skoz na joškiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Če pa nismo na terenu pa nekje 2 dcl - 3dcl odvisno od vročine.

lp

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
4.8.2007 21:27:27   
atena777
Danes smo praznovali pol svečke:

user posted image

Recept za torto je iz makorbiotične knjige, brez glutena, sladkorja in mleka :)

Mnjami, sta mami in tati tudi vsak en kos zmazala.

Več na:  http://www.moj-album.com/vstopnica/ikzqo_vpxy/

user posted image  lepo se imetje!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
4.8.2007 21:41:26   
Margit
Vau!
Kakšna lepa tortica. Vse najboljše David.

Matic bo tudi jutri imel pol leta.

Matr kva čas beži.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
   [Brisano sporočilo]
4.8.2007 21:44:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1804
   [Brisano sporočilo]
4.8.2007 21:45:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1805
4.8.2007 21:45:56   
Margit
atena777 dej pliz povej kakšen je recept. Da vidim če bi jo jaz tudi nardila. Matic bi jo sigurno zmazal, ker poje vse kar mu pokažeš.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
4.8.2007 21:48:05   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Vau!
Kakšna lepa tortica. Vse najboljše David.

Matic bo tudi jutri imel pol leta.

Matr kva čas beži.

Margit hvala za čestitke, mi tvojemu čestitamo kar za vnaprejž!
Vseee najboljseeee zateee!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
4.8.2007 21:48:10   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

user posted image Margit a si se kej mino peljala..?????

Ja. user posted image  Pa si nisem upala potrobit. Ker je tvoj možek neki na balkonu delal, pa sem se bala da bo dol padel, če bi pohupala.

Neposredna povezava do sporočila: 1808
4.8.2007 21:48:25   
atena777

CELJE; 15.9.2007?, ura: , gostilna:

1 malecka_mateja
2 kolumbo (nikol ne manjka)user posted image
3 atena -Pride z eno prikolico (druga počaka doma)
4 lulu???more prit je obljubla!
5 višnjaaa je obljubla!
6.Jasna81

Punce pri nas je že padla ena prošnja, če bi lahko prestavili na kak dan prej, ker ne more, je iz štajerskega konca in si silno želi prisostvovati. Kaj pravite na četrtek 13.9.2007?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
4.8.2007 21:50:00   
atena777
LU_LU danes je bilo premierno 66,0!!!user posted image user posted image user posted image

Glih prav za v moj dnevnik, ker vodim primerjavo za vsak mesec njegove starosti, pa mojih kg...

Visnjaaa ali ti posljem knjgo, si bos skopirala?Ti pa meni poslji svoj naslov na ZS!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
4.8.2007 21:50:46   
Margit

Živjo....mi danes montiramo luči...ura je pol destih, naš direktor je pred pol ure že spal, pa se je na poti v posteljo zbudil in zdele spušča take glasove k tarzan...ne vem mogoče oponaša moje zvonenje na telefonu....gremo zdele na kopanje upam da ga bo to uspaval, ker očitno ga GH totalno naspidera in če misl, da bomo žural zdej do dveh zutri se moti, za učer mu oprostim k je glih vikenduser posted image ....očitno je ugotovu, da mamo nove luči in zdej z njimi debaterauser posted image
Kolerabo jemo 100 na uro, jutr bomo verjetn šli na krompir ali cvetačo. Jst mu hrane še ne mešam

LuLu: naš spije cca 5 krat po 150-180ml mleka pa cca 2 dcl čaja ali vode...ponoči od 22h do 8h ne je in ne pije.

Če bi vedla da bo tud kasnej buden Maj bi ti jaz Matica pripeljala dfa bi mal tarok špilala.
Ker je od 2.20 pa do zjutri skoz neki jamral in jokal in sem se stalno sprehajala. (Z Mašo spita v svoji sobi).
In potem zjutri ko vstaneva ugotovim, da je imel komarja na obisku. Cel obrazek in glavico je imel popikano. Ubožček mali.

Neposredna povezava do sporočila: 1811
4.8.2007 21:56:12   
atena777
atena777 dej pliz povej kakšen je recept. Da vidim če bi jo jaz tudi nardila. Matic bi jo sigurno zmazal, ker poje vse kar mu pokažeš.
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Recept - ne bom iz knjige plonkala, ker ga vem že na pamet, pa še mal mojih modifikacij:

sestavine:
- 4 lončke vode, 1 lonček polente (jaz sem vzela za srednjo kavo merco)
- rozine (nežveplane!!!)
- jabolko
- ščepec soli
- banana
- grozdje za okrasitev

Torej v vodo stresemo pest rozin in zavremo. Primešamo polento, zakuhamo in še toplo zlijemo v modelček. Nato v posebnem lončku v jabolčnem soku (jaz sem kar v vodi) prekuhamo jabolčne krhle (na tanko narezano) in jih dodamo v torto (jaz sem jih nekako potisnila noter).
Recept vsebuje še agaragar alge za žele, vendar jaz sem to izpustila. Namesto tega sem jo še malo izboljšala z eno banano, ki sem jo narezala na vrh torte (tanke rezine). Potem počakaš, da se vse skupaj shladi in strdi, obrneš na premierni krožnik in vuala, torta je tukaj. Potem okrasiš po domišljiji, jaz sem pač uporabila kar sem imela. Lahko bi bile breskve, karkoli...

Svečka ne sme manjkati. Prerežeš svečko napol in daš na tortico!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
4.8.2007 22:00:43   
LuLu
ojla, mi imamo zdaj komarja v sobi user posted image  mi je že 2x kri pil... samo, da ga najdem, jutri ne bo dočakal. user posted image
Moj spije meni se zdi ko je blo vroče, tudi do 1 l čaja. 5 dcl pa sigurno na dan. Je možno, da bi preveč čaja škodlo?

Čestitke vsem, ki praznujete... user posted image

atena777, jutri bomo seznam popravli... seveda, če bo kaj sprememb user posted image
Sem žleht, a ne?
Jaz pa vage nimam, da bi se stehtala... te naše mere so 1 mesec stare.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
4.8.2007 22:04:46   
Margit
Hvala. Bom jutri poskusla, ker vidim da ni velko dela.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
4.8.2007 22:12:34   
Margit
LuLu jaz mislim, da preveč čaja ne škodi. Meni je samo pediatrinja rekla, ker je Matic ogromno prebruhal, ko sva se samo dojila, da ni dobro če pije čaj ali vodo, ker bo potem še več bruhal. Zato sva tudi kmalu začela z rižolinotom.
Jaz bi edino zmanjšala količino, če potem ne bi jedel oz. ne bi dovolj pridobival na teži. Ker lahko pomeni da ga čaj toliko zapahne, da potem ne čuti take lahkote. Ampak to je samo moje mnenje.
Za Mašo mi je pediatrinja rekla, da mora spiti 100ml na en kg teže. Samo ona je stara že skoraj 3 leta. Ne vem pa kako je z našimi tamalčki.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
4.8.2007 22:19:57   
DeMer
Zivjo!
Atena, v kaj ste naredili tisti odtis stopala? Je ful lustkano.

Drugace pa, mi smo bili na dopust, v Radencih in smo se imeli prov super. Smo se tudi kopali v termah, ker ni bilo veliko ljudi in je mali dobro prenesel. Jemo za 4. Ga sploh ni za ustavit. Mleko mu ne pomeni skoraj nic vec. On bi jedu skoz, ce koga vidi da je skoraj znori, ce mu ne damo se njemu. Res, pravi jedec.
LP

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
4.8.2007 22:23:39   
LuLu
Margit, moj Jani tak bolj med suhece spada, na zizi se mi zdi da je dovolj, pa še eno dozo Mc milka aptamil mu dam zvečer.
Je res, da dosti ven polije, ampak, včasih ga ne morem zaustaviti, tak na čaj navali, predvsem na tistega malina - šipek.
Jaz tudi mislim, da mu nima kaj škodit, ven polije viška, lula normalno...

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
4.8.2007 22:27:02   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Atena, v kaj ste naredili tisti odtis stopala? Je ful lustkano.

Ja to mene tudi zanima...

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
   [Brisano sporočilo]
4.8.2007 23:05:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1819
4.8.2007 23:11:45   
Margit
No ti kar poklič labode. Bom jaz na Maja in Matica pazila. Jutr bom pa tebi prepustila nočno, a prav??

Ne vem kaj danes Matička daje, ampak že od pol devetih ko je šel spat, skoz neki jamra, jokca, se obrača, .... tko da mislim da bo bolj čudna noč.

Pa tako lepo smo spali že od tretjega meseca dalje. user posted image  Upam da se ni odločil da bo zdaj galamil ponoči.

Čak grem pogledat kaj se dogaja.

Pridem nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1820
   [Brisano sporočilo]
4.8.2007 23:13:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1821
4.8.2007 23:19:47   
Margit
Upam, da to ni res. Ker je tako lepo celo noč prespati. Z Mašo nisem imela nikoli problemov. Od šestega tedna dalje je spala celo noč. Kmalu je spala 12 ur v kosu in še danes tak dolgo spi. Samo če je bolana, al pa gre kakšen zobek ven, takrat sem jo pa kar k sebi vzela in smo vsi trije skupaj spali. Malo manj na komot, ampak smo vsaj spali.
Res ne vem kaj ga matra. Kot bi ga nekaj po trebuščku zvijalo. Včeri je bil  sigurno komar, ker je čist pikast po obrazku. Ampak, danes ga ni med živimi več. Upam, da ni kakšen drug not uletu.

Neposredna povezava do sporočila: 1822
   [Brisano sporočilo]
4.8.2007 23:24:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1823
4.8.2007 23:28:23   
Margit

A greste zdej na morje?

Ne vem še. Ne morm se odločit kaj naj naredim. Maša si želi na morje, meni pa bo malo dolgčas bo gospodu VD-ju. user posted image  Itak,da se lahko kadarkoli usedem v avto in odpeljem domov. Mamo v Puli prikolo, tako da lahko kadarkoli nazaj dol šibamo. Sam letos res nisem nič razpoložena. Ko sem bla na porodniški pri Maši sem pa skoz dol visela.
Se morm do jutri odločit, da počas spakiram. Danes sem za vsak slučaj že vse nabavla, oprala, obesla, neki v sušilc vrgla. Tako da me jutri čaka samo še likanje in pakiranje. Bom obvestila če bom šla.

Neposredna povezava do sporočila: 1824
   [Brisano sporočilo]
4.8.2007 23:34:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.