|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
4.8.2007 23:40:22   
crci06
jah, če pa ne gre drugače, pa "A je to" stil... izreži žirafico in jo z obšivanjem prišij nekam drugam... pa bo žirafica lepa, pižamica pa naj bo plesnova, če si to tako želi...

Sicer pa sem jaz tudi danes obešala enga lepga pajacka, k se je na krstu pobruhal z gostim sokcom, pa ni šlo dol?? (Če pa madež daš takoj pod vročo vodo, ga pa curek prav lepo ven spravi... brez kemije...)
Bom še jaz poskusila z Omino Bianko... user posted image

Nočko! Pa, da NAS ponoči čimmanj vidim(o) tu gor!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
5.8.2007 7:37:27   
Strawberrie Cherrie
DOMINIK & Vilma
LOVRO  & Frufru

TYRA & duc.20

Čestitke za 8mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
5.8.2007 7:46:45   
frufru
L_P hvalauser posted image user posted image  tudi Tyri in Dominiku, zdaj pa šibam, gremo k babici na obisk, pa R gre frende obiskat. TanjaS, Petri85, a sta doma?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
5.8.2007 9:15:31   
Naja30
Vsem čestitke tudi od naju! Pa ena lepa user posted image  za vse user posted image

Spanje... še kar. Sem šla včeraj zgodaj spat, ob 2h alarm, pa sem bila cela zalimana in že kar naspana user posted image user posted image  Torej je dovolj 4 ure spanja v kosu. Ja, zadnje čase sem že podnevi takoooo utrujena, ker ta naša bejba je postala turbo dojenček user posted image  Kakšne dela! Poleg tega, da se dviguje povsod, kjer najde vsaj malo opore (kavč, moja noga, njena posteljica, fotelj, omara...), je začela fajn puzat in seveda jo vedno odnese v smeri, kamor meni ni všeč (naša user posted image  miza  z zelo ostrimi robovi, razni kabli, vtičnice, moje revije mama zelo rada daje s police user posted image ). Bo treba začet počasi vse odmikat. Poleg vsega tega je turbo tudi v vozičku in v stolu za hranjenje, kjer se opira na tisto za nogice in dviguje, obrača, ker bi kar ven šla user posted image  Na splošno je res zelo živahna, mogoče preveč za user posted image ? Ker ko gledam druge punčke, vse tako lepo sedijo v svojih vozičkih, pa pogledam mojo, ko je že napol obrnjena h naslonu, brisača padla dol, vse okoli obrnjeno... user posted image  Energije ima za cel vagon!
No, vsaj ko spi je malo bolj mirna kot pred kratkim, ko je rotirala na vse strani kot en propeler user posted image

Drugače pa - lep dan bo!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
5.8.2007 9:20:02   
Naja30
Aja, še to mi je včeraj rekla ena, da ji je bilo pri njeni tamali najtežje od 8m-2 let user posted image   user posted image  Ja, takle mamo.
Sam da se naši sončki razvijajo!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
5.8.2007 9:34:16   
Strawberrie Cherrie
Ah ja.
Čakam, da se mulc zbudi. Jaz res ne razumem, ali ne more normalno spat do 8h, kot vsak drug otrok user posted image user posted image user posted image .. ne, on mora par minutk čez 6h učke odpret, pa imet čago do 9h, potem pa koma. Ok, saj danes mi paše, bo malo sonček segrel ozračje, ampak res ima čuden urnik user posted image user posted image user posted image
Potem pa malo pospravim, pa se oblečem, umijem, mal želeja na lase....pa pred računalnik in čakam, da bi gospod blagovolil se zbuditi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
5.8.2007 11:34:34   
crci06
L_P - saj Ožbej ima urnik kot vsak normalen otrok: jaz smatram mojega za normalnega, pa ima ravno tak urnik, pa še nekaj jih je na decembrčicah, ko isto pravijo, da takrat vstanejo...

A od 8 do 2 let je najtežje? user posted image

Čestitke za obmesečnice še od naju, jaz to kar pozabljam...

Zdaj bo pa že R1ta kmalu doma - da vidimo, kdaj se oglasi. Mislim, da je včeraj prišel ati po njiju, res pa ne vem, če so že včeraj krenili nazaj. To sem pa kar jaz dodala user posted image  

Naja3 - ja takle mamo! Pač imaš fajn punco, fajn živahno, bo po mamici, tako kot vsi tukajle! user posted image
Pa če ene druge punčke sedijo v vozičnih na kofetu - mogoče so pa kasneje bolj živahne! PA itak so meni všeč živahni otroci, samo ko sem pa ob 8h kot ožeta cunja za dol past, takrat bi pa najraje, da še Nejc zaspi... ja valda... 
"Turbo Bejba" user posted image  ... Naja, sem ti rekla, da bova mogli bojl zgodaj začet spat hodit user posted image  nč več čvekat user posted image user posted image user posted image

Škoda, ker FruFru ni prej javila, da pride v center... jaz bi tudi komot skočila na kšn kofe... Pa drugič...

A katera ve, kolk je kaj gužva v Atlantisu v nedeljo ali pa med tednom?
Jaz se moram nujno mal odmočit, do morja je pa taka gužva na cestah... Z motorjem bi še šlo, samo je Nejc moja prva izbira, ker tudi on tko rad čofota...

No, fajn se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 3782
5.8.2007 12:22:35   
Naja30
Saj Tija nima nič proti, če gre mamica na user posted image  Ona ima pač veliko dela v vozičku, da pregleda vse notranjo stran, pa vzadaj, pa spredaj, pa spodaj... user posted image  Se pravi, po tem ko so igračke že dolgočasne.

moj_moj, kar na morje pridite! user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
5.8.2007 13:15:57   
crci06
Naja3 - tale gužva do morja mi ni všeč.user posted image
Lani sem sicer kar ene parkrat sama šla user posted image  v Ankaran (KP desno, da ni gužve user posted image ),
samo, ko pa letos pomislim, da bi šla sama in da moram s seboj vzeti Nejca in vse njegove stvari za igrat, rezervne cunje, hrano; pa parkirat 2 km od obale... ... in da če si sam z user posted image  ne moreš niti zaplavat...  potem kar čakam, da gremo kam skupaj in tako ostanem doma...

Tako, da za nedeljske družinske izlete iščem bližje destinacije, na morčka pa definitivno pridem sama enkrat sredi tedna!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
5.8.2007 15:45:29   
nena82
Ejla!
Čestitke vsem, ki praznujete!

Naja3: tudi moja je poper user posted image Pa kaj user posted image . Jaz sem vedno govorila- kakršni starši, tak otrok...

Včeraj smo imeli celodnevni izlet po Kočevskem, pa do Kolpe, mislim suuuperrr. Pridemo ob 10 domov, jo previjem, nahranim in dam na tla, da si umijem zobe, nakar začne moj user posted image kričat- Lejla se je vsedla, Lejla se je vsedla sama! Saj sedela je že nekaj časa, a ob tisti uri user posted image , ko sem jaz že user posted image , mi ona kaže svoje dosežke user posted image user posted image

Dobili smo drugi zobek...

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
5.8.2007 19:00:56   
r1ta
Punce moje dober dan!

Jaz sem parkirana v Rotterdamu in za svojim čokonalnikom! Prišli smo pred dvema urama, potovali lepo, sem pa kar vesela da je te vožnje konec.

Zdajle se vam na kratko javim, jutri pa užgemo eno čvek turnejo! Ja, sam to mi še ni jasno kako vas bom sfolgala prebrat!user posted image user posted image

Ajdi babike! Se beremo!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu nena82)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
5.8.2007 21:08:45   
TanjaS
Dan user posted image user posted image

R1ta WB user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo imeli danes Frufru na obisku in sta se Maks in Lovro dobro poštekala. Sta se kopala, celo malo tunkala user posted image user posted image user posted image , smo jedli tortico (tudi Lovro, ki danes praznuje), skratka se imeli prav fino.

Moj_moj, zadnji čas, da si izmislijo tudi kake otroške stolčke za na motor user posted image user posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
5.8.2007 21:22:31   
frufru
Ja R1ta lepo, da si spet priklopljena na računalnik, user posted image  bo spet bolj pestro tuki gor.
Ja mi smo se meli danes zelo fino. Tudi  pri taščici je bilo v redu, razen tega, da je mene gor opalilo.
Pol smo šli pa kar po spisku. Najprej k enim skupnim prijateljem, pol naju je pa R z Lovrom pri Tanji odložil on pa je skočil še do svojih frendov. Smo s Tanjo klicale še Petri85, pa je ni bilo doma, oziroma je bil doma samo njen mobiuser posted image  Smo se imeli super fajn. Sta Lovro in Maks prav hecna, ko mata enake fore, pol pa občasno nisva vedeli, kateri se oglaša. Aja, pa našemu 8-mesečniku je danes pokukal ven drugi zobek
Moj-moj a veš, da smo danes, ko smo se peljali od TanjeS proti domu videli enega atkota na mopedu, ki si je gor namontiral kar sedež za na kolo in sta z malimuser posted image  počasi prdela po cesti. Mogoče je pa to rešitev tudi zateuser posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
5.8.2007 22:01:39   
crci06
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
5.8.2007 22:50:07   
Naja30
r1ta  končno nazaj! Sem te pogrešala! Upam, da si se imela lepo doma. Boš jutri povedala kakšno prigodo, a ne?

frufru čestitke za 8-ko in zobek! Bo kaj fotk z obiska? user posted image

Mi smo se tudi imeli lepo. Na plaži. Sicer se nisma kopale s tamalo, je bilo pa fajn, ko je bila nagica in se je premikala naokoli z brisače na brisačo.
Zdaj grem pa spat. Nočko!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
6.8.2007 7:35:27   
Strawberrie Cherrie
R1ta user posted image user posted image user posted image WB user posted image user posted image user posted image

Tudi mi se moramo pohvaliti s 6zobekom - spodnja leva trojkicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, moram zdajle vse strani za nazaj prečekirat, da najdem, kako točno so mu zobki ven šli, ker imam v njegovi knjigici praznino pri zobkih.

Frufru, tenk ju veri mač, sem kupila Omnio Bianco za 100različnih madeževuser posted image user posted image user posted image user posted image in je šlo vse skup dol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa imamo zopet Žifrafo. Samo 1x jo še morem dat oprat, ker ovratnik sem namazala, ampak rokav pozabila user posted image user posted image , pa je tam gor še enih par flekcev od plesni.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
6.8.2007 7:39:12   
Strawberrie Cherrie
MATIC in ally1, čestitke za 8mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3792
6.8.2007 7:43:18   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

MATIC in ally1, čestitke za 8mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image  tudi z moje strani, pa en user posted image  za Matica
L_P user posted image  za ponovni prikaz žirafeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3793
6.8.2007 7:44:50   
Strawberrie Cherrie
Žifrafa - žirafa...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
6.8.2007 9:30:03   
pika30
user posted image Ola a me še poznate???

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

Neposredna povezava do sporočila: 3795
6.8.2007 9:34:57   
Shorty_
Matic Lovro Dominik Tyrauser posted image user posted image user posted image user posted image
L_P čestitke za žirafouser posted image
R1tka  dobrodošla nazajuser posted image user posted image
No mo ne spimo že tri dni sicer ne vem zakajuser posted image ampak bo že bolje. Ja tudi Nika je turbo bejbauser posted image po ta novem pa še pluvauser posted image user posted image

no se še tipkamo

Neposredna povezava do sporočila: 3796
6.8.2007 9:35:30   
Shorty_
sevda te še poznamo kako kej tvoji punci?

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
6.8.2007 10:41:47   
TanjaS
L_P bravo za žirafo user posted image user posted image . Še dobro, da imamo Frufru in njene nasvete.

Mi smo spet kar ok spali, do 5.3o in pol do 7. Zjutraj bi sicer lahko še malo potegnili, ampak bo tudi tako v redu.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
6.8.2007 11:44:34   
ally1
Hvala za čestitke user posted image .
Tudi jaz čestitam vsem decemberčkom/kam 2006 za že dopolnjenih 8m in veliko user posted image user posted image  (pa lepo praznovanje user posted image ), midva se bova mal pocrkljala, ker se pred 8m nisva mogla (se pa sedaj teh 8m tolk več user posted image ).

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
6.8.2007 11:45:42   
Strawberrie Cherrie
Hvala, hvala - za žirafo user posted image user posted image user posted image

Saj pravim, predenj bi prišla do Omni Bianco, bi kar trajalo. Vanish je za k****!

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?