Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 3.8.2007 21:41:53
|
|
|
|
crci06
|
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS Ko se da iz hrbta na trebuh je pa ugotovil, da mora glavo bolj počasi, če ne je BUC. Blazina je že čisto BZ, je takoj na tleh, pod mizo, v kuhinji, pa nimam pojma, kako mu vse to rata. Jaz sem ga ravno danes opazovala, kako je pogruntal, kako se obrnit iz trebuha na hrbet. Z vsemi mišicami se obrnit, z glavo pa še malo v luftu počakat in jo dajo dol, ko je hrbet že varen. Brihtni otroci. Spominjalo me je na to, kako bi se odrasli v morju skušali obrnit... delfinčki naši... naj bodo to noč polhki zaspančki, da nas čimmanjkrat prebudijo, zjutraj pa (ne prezgodaj) z nasmeškom v nov dan...
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 3.8.2007 21:47:51
|
|
|
|
vampirka
|
Da ne bom romana pisala... ...dober večer, vse stare in nove čvekice! Ogledala sem si večino albumov (sami cukri in tortice, se razume ). Jaz bom ob priliki nove slikice dodala (trenutno se mi ne da ). Vidim, da se za ZOO menite (midve prideva, če bo pred 10. ali po 24.9.). Laura ponoči še vedno spi (ampak z 2-3× zizanjem) - jaz pa sem bolj ali manj spočita (odvisno od atija in njegovega jutranjega razpoloženja - včasih me pustita z malo razbojnico še malo poležat ). Plazi se še ne, ampak v zadnjih dneh je bilo nekaj (neuspelih) poskusov - motivira jo samo mačka, ki se ji spretno izogiba (za Lauro je namreč samoumevno, da mora imeti vsaj eno pest mačjih dlak v roki, ko konča z "božanjem" ). Prehranjevalne navade so še enake od preteklega javljanja...približne mere so cca. 70cm in skoraj 8kg (samo za info, ne za v tabelo - bova javili natančne podatke v bližnji prihodnosti). Prakticiramo pa že en teden KAHLICO ...vsako jutro, ko se madam zbudi, jo posedim na kahlico, ona pa v zameno za bučen aplavz in ponos svojih staršev spusti kakico (en dan se je samo polulala). Zaenkrat je 1× na dan dovolj (da se navadi na občutek sedenja na kahli ter da se ne naveliča). Vem, da ji še ni jasno, kaj naredi (zaenkrat je vse samo igra) - ampak počasi ji bo postalo . Imamo pa OK baby kahlico (račko) z ročaji. Zdaj grem pa še malo papat (vem, da bi bilo boljše kakšen trebušnjak narediti ) in tv pogledat. XOX vsem skupaj!
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 3.8.2007 22:01:12
|
|
|
|
frufru
|
Ja Vampirka a si še živa? Daj se no mal večkrat javt no. Pa kako slikico od vajine prinčipese proooooooooosiiiiim
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 3.8.2007 22:13:01
|
|
|
|
Naja30
|
Ojla, punce. Jaz pa banditosa pijem! Kak se fajn počutim. Dete spi, moža ni, jaz pa uživam na RR. Je kaj lepšega? Tija je tudi postala pravi razbojnik. Povsod je je polno, previjem jo komaj lahko, z vsemi žavbami je namazana Pa kaj šele bo, se tudi jaz sprašujem! Nadica, pozdravljena med nami. Lepo, da si se opogumila in se nam pridružila Tvoj fantek je korenjak kot vsi decemberčki (ups, mi smo zadnji november). Še kakšno slikco pripopaj, da vidimo tega tvojega miška moj_moj, vse najboljše za 7-ko! Za Nejca pa Vampirka, bravo za kahlico! Si me spomnila, da je treba tudi to začet prakticirat.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 8:38:44
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Moj ljubi sin je danes zjutraj 3x rekel: ATDI - no, v bistvu je mislil ati...kako se lepo sliši
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 8:59:59
|
|
|
|
crci06
|
Kaj pa - če je v bistvu hotel rečt AUDI, da mu moraš začet za avto šparat, al pa, da moraš tvoj avto menjat za AUDI? Pa dobro jutro tudi ostalim!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 9:07:27
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Mu bom dala jaz Audi, mulc Ne, ker je atija klical. Drugače je bil ejjj, sedaj nekaj dni ddiiiii, zdaj je pa nastal atdi--> počasi bo kar ati
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 9:16:23
|
|
|
|
frufru
|
Našmu se pa tako fino zdi, če kdo čihne, da začne od smeha orehe tret, pa zdaj poskuša sam kihat, pa brrrrrr karnaprej dela o kaki mama al pa tata ipd ni ne duha ne sluha. Evo glih zdajle mu je ratal kihnit, zdaj pa vriska od veselja
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 9:17:18
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ej, to sem pa jaz tudi že opazila. Ko kihnem, se mu zdi višek zabave!!! Kaj pa kašljanje, Ožbej se včasih sili kašljati
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 9:18:49
|
|
|
|
frufru
|
Ja tudi kašljanje obvlada. se začne napihvat, če ga nihče ne gleda. Je zdaj mali manipulator
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 9:20:51
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Kake face Pa kakooo je ponosen, ko naredi kaj sam. Danes je plazil po najini postelji, pa se je prijel za visok rob, in se dvignil - potem je bil tako ponosen sam nase, in gledal, če ga vidiva, kako frajer stoji
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 9:27:34
|
|
|
|
crci06
|
Kašlja oz. pokašljuje nejc že sto let... sej to sem že 1x pisala, da ko je ful polival in je kaj pojokcal, ga nisem še isto sekundo pogledala, če je pa še pokašljal, sem pa priletela 200/uro, ker sem se bala, da se mu bruhica zaleti. Men se zdi, da se tega otrok zaveda že od tretjega meseca. Ravno zdaj na krstu smo o tem govorili, pa nam je prav lepo tudi demonstriral... ko je mislil, da ga nihče ne glda, je začel pokašljevat in nehal, ko smo ga začeli spet ogovajrat... Ja, takole mamo. Kihnit je pa tabolj. Itak.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 10:01:45
|
|
|
|
frufru
|
Midva (Lovro v traku) sva znosila vse premajhne cote na podstrešje, pa posteljo sva preoblekla. Pol je pa začel neki sitkat. Sem našla vzrok, mu buca druga žagica ven
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 10:23:34
|
|
|
|
frufru
|
Sem ga pa odložila v posteljo, da sem sestavila sesalec. Evo sem sesala, grem posesat še spalnico in ugotovim, da mali spi Včeraj je pa samo R bolj naglas vrata odprl, je pa jokal, ko se je zbudil . Zdaj naj pa čakam, da se zbudi muller bo pol pa zaprt Da se ne bo katera na poti do morja in do ZOO-ja v Ljubljani zgubila, so pa tle smerokazi
< Sporočilo je popravil frufru -- 4.8.2007 10:33:30 >
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 14:33:12
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Moj_moj, dej naredi priponko na mailuuuu ... ker sem dobila samo besedilo, slikce pa ne. Zdej me pa firbec tako matra, da bom počila!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 14:39:07
|
|
|
|
ally1
|
Ojla punce. Majčkeno imam pavze, se moj dragi ukvarja z našim sončkom. No pri nas imamo 2zobka spodaj in zgoraj 1-ga, pa ne boste verjele kaj naš sonček počne, da usteca skupaj in začne "škrtati" z zobmi . Pravi mali navihanec, potem pa gleda okrog, če ga je kdo videl in se začne smejat, in to ponavlja, ponavlja,.... Že ugotavljava, da je že zdaj navihan, kaj šele bo, pravi mali . Saj sedaj se smejem, potem bom pa živčke zgubljala .
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 15:28:55
|
|
|
|
crci06
|
IZVIRNO SPOROČILO: ally1 Že ugotavljava, da je že zdaj navihan, kaj šele bo, pravi mali . Saj sedaj se smejem, potem bom pa živčke zgubljala . ja, vse smo enake in potem se jaz držim starih vzgojinih metod, da če otrok nekaj ušpiči se mu ne smeš smejat, ker potem on to dojame kot pozitivno. Npr. ko enoletni, dvoletni otrok ponovi kletvico, se moraš naredit, da to ni nič takega, sicer bo videl, da je s smehom nagrajen in bo še uporabljal to kletvico... toliko da razumete, kakšne vzgojne metode... AMPAK - meni je to že danes težko, ko verjetno otrok sploh ne bi dojel... pa pri starejših otrocih se tudi ful težko huda naredim, vem pa, da ko se enkrat zafrkneš, ni poti nazaj... GRRR... HUDA!!!!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 15:41:06
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Dejte mi nekaj povedat punce... Zadnjič mu kupim čist novo pižamico, pa se mulc pobruha - pa sem jo dala terba v koš za perilo in pozabila, da bi jo mogla takoj oprati. sedaj je na ovratniku plesen. Kako odstranite plesen? 100% mora bit nek način... Pa tako lepa pižama...
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 16:04:19
|
|
|
|
Naja30
|
Bravo Ožbej za besedico! Ati je bil sigurno v ? Moja princeska se tudi sili kašlat, tak da včasih res ne vem, ali je res ali ne. Mislim pa, da s tem kašlanjem izraža veselje
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 16:07:16
|
|
|
|
Naja30
|
l_p, meni je šlo vse dol z enim rumenim čistilom iz hoferja, ampak plesni pa nisem spravila dol. Jo imam na eni plenici. Plesen je baje strupena tak da jaz raje tiste plenice ne uporabljam za Tijo, en body sem pa kar stran vrgla. Če pa obstaja kaj, da spravi tega dol, bi bilo pa super!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 16:13:59
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Stran ga še ne bom vrgla. Ma saj, v to ga niti ne morem oblečt...bi idiotsko zgledalo - pa taka lepo žirafa je gor... res sem jezna sama nase. Upam, da bom našla rešitev. Za 1x ga namakam v Vanishu in čakam, da pride ena na neko pametno rešitev, kako to rešit Ma ja, jaz sem tudi zalučala 2bodya v koš, ampak sta bila star ene 2m in mi jih ni bilo TAKKKOO ŠKODA!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 16:29:29
|
|
|
|
frufru
|
L_P jaz sem dala v omino bianco proti madežem in je šlo vse dol
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 17:01:14
|
|
|
|
ally1
|
Tudi jaz večina madežev spravim z omino bianco, je kar OK zadeva.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 18:48:35
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Omnio bianco? Dajta povedat kterga...ker jih je več.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 4.8.2007 20:18:01
|
|
|
|
frufru
|
omino bianco smacchia facile (odstranjevalec madežev v tekočem stanju) namažeš preden daš v stroj
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?