|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
3.8.2007 21:41:53   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS
Ko se da iz hrbta na trebuh je pa ugotovil, da mora glavo bolj počasi, če ne je BUC. Blazina je že čisto BZ, je takoj na tleh, pod mizo, v kuhinji, pa nimam pojma, kako mu vse to rata. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ga ravno danes opazovala, kako je pogruntal, kako se obrnit iz trebuha na hrbet. Z vsemi mišicami se obrnit, z glavo pa še malo v luftu počakat in jo dajo dol, ko je hrbet že varen. Brihtni otroci. Spominjalo me je na to, kako bi se odrasli v morju skušali obrnit...

delfinčki naši...

naj bodo to noč polhki zaspančki, da nas čimmanjkrat prebudijo, zjutraj pa (ne prezgodaj) z nasmeškom v nov dan...

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
3.8.2007 21:47:51   
vampirka
Da ne bom romana pisala...user posted image ...dober večer, vse stare in nove čvekice! Ogledala sem si večino albumov (sami cukri in tortice, se razume user posted image ). Jaz bom ob priliki nove slikice dodala (trenutno se mi ne da user posted image ). Vidim, da se za ZOO menite (midve prideva, če bo pred 10. ali po 24.9.).
Laura ponoči še vedno spi (ampak z 2-3× zizanjem) - jaz pa sem bolj ali manj spočita (odvisno od atija in njegovega jutranjega razpoloženja - včasih me pustita z malo razbojnico še malo poležat user posted image ).
Plazi se še ne, ampak v zadnjih dneh je bilo nekaj (neuspelih) poskusov - motivira jo samo mačka, ki se ji spretno izogiba (za Lauro je namreč samoumevno, da mora imeti vsaj eno pest mačjih dlak v roki, ko konča z "božanjem" user posted image ). Prehranjevalne navade so še enake od preteklega javljanja...približne mere so cca. 70cm in skoraj 8kg (samo za info, ne za v tabelo - bova javili natančne podatke v bližnji prihodnosti).
Prakticiramo pa že en teden KAHLICO user posted image ...vsako jutro, ko se madam zbudi, jo posedim na kahlico, ona pa v zameno za bučen aplavz in ponos svojih staršev spusti kakico (en dan se je samo polulala). Zaenkrat je 1× na dan dovolj (da se navadi na občutek sedenja na kahli ter da se ne naveliča). Vem, da ji še ni jasno, kaj naredi (zaenkrat je vse samo igra) - ampak počasi ji bo postalo user posted image . Imamo pa OK baby kahlico (račko) z ročaji.

Zdaj grem pa še malo papat (vem, da bi bilo boljše kakšen trebušnjak narediti user posted image ) in tv pogledat.

XOX vsem skupaj!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
3.8.2007 22:01:12   
frufru
Ja Vampirka a si še živa? user posted image Daj se no mal večkrat javt no. Pa kako slikico od vajine prinčipese proooooooooosiiiiim

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
3.8.2007 22:13:01   
Naja30
Ojla, punce.

Jaz pa banditosa pijem!user posted image  Kak se fajn počutim. Dete spi, moža ni, jaz pa uživam na RR. Je kaj lepšega?

Tija je tudi postala pravi razbojnik. Povsod je je polno, previjem jo komaj lahko, z vsemi žavbami je namazana user posted image  Pa kaj šele bo, se tudi jaz sprašujem!

Nadica, pozdravljena med nami. Lepo, da si se opogumila in se nam pridružila user posted image  Tvoj fantek je korenjak kot vsi decemberčki (ups, mi smo zadnji november). Še kakšno slikco pripopaj, da vidimo tega tvojega miška user posted image

moj_moj, vse najboljše za 7-ko! Za Nejca pa user posted image

Vampirka, bravo za kahlico!user posted image  Si me spomnila, da je treba tudi to začet prakticirat.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
4.8.2007 8:38:44   
Strawberrie Cherrie
Moj ljubi sin je danes zjutraj 3x rekel: ATDI - no, v bistvu je mislil ati...kako se lepo sliši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
4.8.2007 8:59:59   
crci06
Kaj pa - če je  v bistvu hotel rečt AUDI, da mu moraš začet za avto šparat, al pa, da moraš tvoj avto menjat za AUDI? user posted image

Pa dobro jutro tudi ostalim!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
4.8.2007 9:07:27   
Strawberrie Cherrie
Mu bom dala jaz Audi, mulc user posted image user posted image user posted image

Ne, ker je atija klical. Drugače je bil ejjj, sedaj nekaj dni ddiiiii, zdaj je pa nastal atdi--> počasi bo kar ati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
4.8.2007 9:16:23   
frufru
Našmu se pa tako fino zdi, če kdo čihne, da začne od smeha orehe tret, pa zdaj poskuša sam kihat, pa brrrrrr karnaprej delauser posted image  o kaki mama al pa tata ipd ni ne duha ne sluha. Evo glih zdajle mu je ratal kihnit, zdaj pa vriska od veseljauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3758
4.8.2007 9:17:18   
Strawberrie Cherrie
Ej, to sem pa jaz tudi že opazila. Ko kihnem, se mu zdi višek zabave!!! Kaj pa kašljanje, Ožbej se včasih sili kašljatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
4.8.2007 9:18:49   
frufru
Ja tudi kašljanje obvlada. se začne napihvat, če ga nihče ne gleda. Je zdaj mali manipulatoruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3760
4.8.2007 9:20:51   
Strawberrie Cherrie
Kake face user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kakooo je ponosen, ko naredi kaj sam. Danes je plazil po najini postelji, pa se je prijel za visok rob, in se dvignil - potem je bil tako ponosen sam nase, in gledal, če ga vidiva, kako frajer stoji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
4.8.2007 9:27:34   
crci06
Kašlja oz. pokašljuje nejc že sto let... sej to sem že 1x pisala, da ko je ful polival in je kaj pojokcal, ga nisem še isto sekundo pogledala, če je pa še pokašljal, sem pa priletela 200/uro, ker sem se bala, da se mu bruhica zaleti. Men se zdi, da se tega otrok zaveda že od tretjega meseca.
Ravno zdaj na krstu smo o tem govorili, pa nam je prav lepo tudi demonstriral... ko je mislil, da ga nihče ne glda, je začel pokašljevat in nehal, ko smo ga začeli spet ogovajrat...user posted image
Ja, takole mamo.

Kihnit je pa tabolj. Itak. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3762
4.8.2007 10:01:45   
frufru
Midva (Lovro v traku) sva znosila vse premajhne cote na podstrešje, pa posteljo sva preoblekla. Pol je pa začel neki sitkat. Sem našla vzrok, mu buca druga žagica ven

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
4.8.2007 10:23:34   
frufru
Sem ga pa odložila v posteljo, da sem sestavila sesalec. Evo sem sesala, grem posesat še spalnico in ugotovim, da mali spi user posted image Včeraj je pa samo R bolj naglas vrata odprl, je pa jokal, ko se je zbudil user posted image user posted image . Zdaj naj pa čakam, da se zbudi user posted image muller bo pol pa zaprt user posted image
Da se ne bo katera na poti do morja in do ZOO-ja v Ljubljani zgubila, so pa tle smerokazi
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 4.8.2007 10:33:30 >

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
4.8.2007 14:33:12   
Strawberrie Cherrie
Moj_moj, dej naredi priponko na mailuuuu ... ker sem dobila samo besedilo, slikce pa ne. Zdej me pa firbec tako matra, da bom počila! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
4.8.2007 14:39:07   
ally1
Ojla punce. Majčkeno imam pavze, se moj dragi ukvarja z našim sončkom.
No pri nas imamo 2zobka spodaj in zgoraj 1-ga, pa ne boste verjele kaj naš sonček počne, da usteca skupaj in začne "škrtati" z zobmi user posted image  user posted image  user posted image . Pravi mali navihanec, potem pa gleda okrog, če ga je kdo videl in se začne smejat, in to ponavlja, ponavlja,.... Že ugotavljava, da je že zdaj navihan, kaj šele bo, pravi mali user posted image  user posted image . Saj sedaj se smejem, potem bom pa živčke zgubljala user posted image .

http://soncekmatic.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 3766
4.8.2007 15:28:55   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: ally1
Že ugotavljava, da je že zdaj navihan, kaj šele bo, pravi mali user posted image  user posted image . Saj sedaj se smejem, potem bom pa živčke zgubljala user posted image .

ja, vse smo enakeuser posted image

in potem se jaz držim starih vzgojinih metod, da če otrok nekaj ušpiči se mu ne smeš smejat, ker potem on to dojame kot pozitivno.
Npr. ko enoletni, dvoletni otrok ponovi kletvico, se moraš naredit, da to ni nič takega, sicer bo videl, da je s smehom nagrajen in bo še uporabljal to kletvico... toliko da razumete, kakšne vzgojne metode...
AMPAK - meni je to že danes težko, ko verjetno otrok sploh ne bi dojel... pa pri starejših otrocih se tudi ful težko huda naredim, vem pa, da ko se enkrat zafrkneš, ni poti nazaj...

GRRR... HUDA!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
4.8.2007 15:41:06   
Strawberrie Cherrie
Dejte mi nekaj povedat punce...

Zadnjič mu kupim čist novo pižamico, pa se mulc pobruha - pa sem jo dala terba v koš za perilo in pozabila, da bi jo mogla takoj oprati. sedaj je na ovratniku plesen. Kako odstranite plesen? 100% mora bit nek način...user posted image user posted image Pa tako lepa pižama...user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
4.8.2007 16:04:19   
Naja30
Bravo Ožbej za besedico! user posted image  Ati je bil sigurno v user posted image ? Moja princeska se tudi sili kašlat, tak da včasih res ne vem, ali je res ali ne. Mislim pa, da s tem kašlanjem izraža veselje user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
4.8.2007 16:07:16   
Naja30
l_p, meni je šlo vse dol z enim rumenim čistilom iz hoferja, ampak plesni pa nisem spravila dol. Jo imam na eni plenici. Plesen je baje strupena user posted image  tak da jaz raje tiste plenice ne uporabljam za Tijo, en body sem pa kar stran vrgla. Če pa obstaja kaj, da spravi tega user posted image  dol, bi bilo pa super!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
4.8.2007 16:13:59   
Strawberrie Cherrie
Stran ga še ne bom vrgla. Ma saj, v to ga niti ne morem oblečt...bi idiotsko zgledalouser posted image - pa taka lepo žirafa je gor... res sem jezna sama nase. Upam, da bom našla rešitev.
Za 1x ga namakam v Vanishu in čakam, da pride ena na neko pametno rešitev, kako to rešit user posted image user posted image user posted image

Ma ja, jaz sem tudi zalučala 2bodya v koš, ampak sta bila star ene 2m in mi jih ni bilo TAKKKOO ŠKODA!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
4.8.2007 16:29:29   
frufru
L_P jaz sem dala v omino bianco proti madežem in je šlo vse dol

Neposredna povezava do sporočila: 3772
4.8.2007 17:01:14   
ally1
Tudi jaz večina madežev spravim z omino bianco, je kar OK zadeva.

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
4.8.2007 18:48:35   
Strawberrie Cherrie
Omnio bianco? Dajta povedat kterga...ker jih je več.

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
4.8.2007 20:18:01   
frufru
omino bianco smacchia facile (odstranjevalec madežev v tekočem stanju) namažeš preden daš v stroj

Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?