|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
1.8.2007 8:48:10   
neni
Čau bejbe!
Jsz sm bla pa včeraj v Lj, sm nakpravila prvi nakupa za našo user posted image . Vse je tolk lepo, sam meni se sploh ne zdi domače, kaj čem jaz to kupovat. Še dobro, da je bila moja prijateljica z mano, da sem nekaj nakupila.
Imamo 3 benkice, dva bodija, eno kapico, ene scenske žabice, tudi dude in flaško in krtačko za laske sem kupila. Pa eno ful lepo dekco medvedek Puh.
Sem doma mojmu razstavljala in kazala. Vidim, da mu je še manj jasno, kot meni.

Pa pojstlce sem gledala, samo takrat moramo pa skupaj odločit. Pa sej je še čas, to je blo samo zaradi užitka.
Je blo lepoooooo.

Drgač pa uživam 100 na uro, jaz bi bla še ene 2 leti noseča, jaz nebi še rodila. Samo če me bo komisija iskala, me bo pa bolj težko našla. Me še moj dragi težko sledi.

Čau čau, se še oglasim, zdej pa letim.

Pika, res dolgočasno, se vidi da sta v letih, da gresta z avtom v Skandinavijo. To ni vama podobno. Dejmo mal poživit situacijo!!!! Pejta z rolerji!

lp neni

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
1.8.2007 9:21:30   
pika74
Pika, res dolgočasno, se vidi da sta v letih, da gresta z avtom v Skandinavijo. To ni vama podobno. Dejmo mal poživit situacijo!!!! Pejta z rolerji!

ne bo šlo... ker gre mama zraven user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
1.8.2007 11:22:23   
soncek.djukelica
ojla,

Pika, jaz predlagam skiro! user posted image
neni, jaz še nisem nič kupovala, vse skupaj sem preložila na jesen!
Goya, moji starši, moj user posted image  in moje 3 kolegice so vedele,da nosim dva! Sem povedala,ko sem imela prvi UZ!
Zgodilo se je pa naslednje: moj ati in moj user posted image , sta vse ščvekala!So se mogli pohvalit, mojmu user posted image  je zrastel njegov moški ego in tako je veliki večini raztrobil naokoli,da pričakujem dva, ati pa tudi, ker ne bo dobil le enega vnuka ali vnukinje, temveč kar dva in se tudi pohvalil...ker je dolga leta čakal na njih!Pa pravijo,da ženske ne znajo zadržati ničesar!user posted image user posted image user posted image

Ampak za spol, sem se pa že odločila, bom pa le jaz vedela!user posted image user posted image user posted image
Za druge pa naj bo user posted image !user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
1.8.2007 15:14:02   
sonček33
soncek.djukelica- tudi dragemu ne boš izdala spola :) joj jest ne bi mogal bit tko skrivnostna :)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
1.8.2007 15:29:53   
soncek.djukelica
ja, tudi dragemu ne!
kaj pa gobca!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
1.8.2007 17:42:36   
Špelka
Ojla, sonček, glih dons sem pomislila nate, kako si kaj - in evo - te najdem! user posted image user posted image user posted image  Me veseli, da je vse v redu z vami, vidim, da se bližate morfologiji... Pismo, gre vse hitro! user posted image  No, v glavnem srečno!!! user posted image

lep pozdravček tudi vsem ostalim pupikam tuki gor - dopustnicam, pridnim delavkam in frajlicam, ki uspešno koristijo bolniško za 100 in 1 prijetni opravek (tudi jaz sem med njimi user posted image )!!! user posted image user posted image user posted image  UŽIVAJTE!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
1.8.2007 18:09:25   
baguSka
Ojla sjore. Evo tud mene z dopusta. Vidim da ste intenzivno pridne tukilele..user posted image  Jaz sem se mela fino... sonca na pretek. Morja pa zal nic, ker si se nisem upala kopat, ceprav sem ze bolj na zacetku prenehala koncno krvavet po 14-ih dnevih... Tud sexala se nisem, vendar mislim, da bo dons koncno akcija, ker se tud moj dragi vrne s svojega dopusta...user posted image

Tinka, jaz ti zelim, da bi ta mesec bil tvoj srecen...user posted image

Pika, sej ni panike ce gre mami zraven, sej lahko ona poganja, ti se pa na un sedez uzadi zicnes in se naravo ogledujes...user posted image

Koala, cestitke!!!!user posted image

Vsem ostalim pa en poljubcek.user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
1.8.2007 19:48:04   
pika74

Pika, sej ni panike ce gre mami zraven, sej lahko ona poganja, ti se pa na un sedez uzadi zicnes in se naravo ogledujes...

user posted image user posted image user posted image tole ji morm pa predlagat... bomo še patentiral tole varianto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
1.8.2007 21:31:12   
citrončica
..tricikel s prtljažnikom in sedežem za Pikouser posted image user posted image user posted image ..

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
1.8.2007 21:41:08   
GoYa
He he babe, jih palite user posted image user posted image user posted image user posted image . Pika pa čelade ne pozabi.

U neni, user posted image  za prve bejbi priprave.

S.d, kako boš pa to izvedla, da boš samo ti vedela za spol? Aja, verjetno greš sama na pregled. Tepka na pomislim na to, ker mislim, da gre user posted image  vedno zraven, tako kot pri meni. Moj hodi še folikle skupaj z mano štet user posted image . Jah, očitno res nismo babe tiste, ki vse takoj sčvekamo. Sam tle je bil pa res glavni faktor moški ego. Sam ne vem, če boš lahko ti tiho user posted image .

Špelka, ti si pa tudi že čez polovico user posted image .

BaguSka, akcijaaaa user posted image .

Nam pa zgleda rinejo zgornje dvojke ven, k smo tečni 100 na uro user posted image .

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
2.8.2007 10:03:44   
neni
Čau bejbe
Goya, a tečna si? Jah, sej bomo potrpeli s tabo....
Sem danes zjutraj mislila nate. Kdaj jo user posted image  čakamo?

Sonček-d moj pa ni čveka, pri nas jaz povem preveč. Vsaj zaenkrat je tako, no tokrat pa itak nič ne vemo, sam nam ljudje ne verjamejo. Nikoli jim ni prav. Važno, da je moj dojenček najlepši.
Me je pa malo motilo v trgovinah, ker je toliko večja izbira, če veš kaj je. Je vse tako lepo, samo zelo veliko ima definirano spol, pa ne moreš kupiti.

Baguška, kar privošči si, malo bolj počasi, pa dokler je tebi prijetno je vse lepo in prav.

Se še kaj beremo.

lp neni in moja kilca sreče (v 28.tednu doseže dojenček 1 kg)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
2.8.2007 10:12:38   
koala
Ja neni, meni se zdi da je vse modro al pa roza, me malo jezi da je zelo zelo malo stvari v nevtralnih barvah. V rjavo pa otroka nekako ne bi oblekla, mi je malo preresna barva za malo štručko.

GoYa a so zobki zunaj?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
2.8.2007 10:18:35   
Sulfinija
Punce,preden odrinem drugič na user posted image  danes ponoči vas vse skupaj želim lepo pozdraviti.Želim vam da izkoristite neskončno tole poletje.

Mislim tudi vse na naše nosečke in njihove sončke.

Fanj mi bodite in se kaj tipkamo ko se ponovno vrnem med vas.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
2.8.2007 14:26:59   
Špelka
Ojla!

Vidim, da se pogovarjate o dojenčkovih cunjicah (neni in koala). Ja, kukr sem tud jest vidla po trgovinah, mata prav. Večinoma pol ostane le še kakšna bela al pa drap. Zelene in rumene je bore malo, pa še to je s punčkastimi in fantkastimi motivi. user posted image  No, ja, nekaj se pa tud najde.... Pri nas itak zaenkrat vemo, da je user posted image , sam pri user posted image  ni 100 % da je res tako.... No, važno je, da bo vse v redu, kajne...

Pika - kaj pa če bi šli v Skandinavijo z motorčkom, mamo pa v uno prikolico ob strani lepo dali? Prikolica v prikolici.... user posted image user posted image user posted image  Ne, saj se hecam - lepo je, da gre mama z vama, starejšim ljudem to ful veliko pomeni! user posted image  Uživajte!

Baguška - najboljš da svoj filing upoštevaš, bo najbolj prav.

Goya - a zobki vam delajo probleme? En korenček z vrta v roke, pa bo mir (recept moje babice). user posted image user posted image user posted image

Tako... po enotedenskem preplahu z nekimi krči je hvalabogu zdaj spet mir. Danes sem pospravila kuhinjo, šla na sprehod, malo na vrt in je minilo dopoldne. Super je bit doma! user posted image user posted image user posted image

Pupce uživajte!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
2.8.2007 14:59:22   
soncek.djukelica
juhuhuhu....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pri nas smo pa veseli!user posted image user posted image user posted image
slišala sem user posted image user posted image , mali so živi kot poper, nista pustila dolgo mamici balzam za dušo,sta že zgasnila okoli ovinka,ampak dovolj dolgo,da vem da sta super! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  solze sreče!
Morfologija me čaka 21.8.!
Morda vzamem svojega user posted image  s seboj, fajn bi že bilo...
Sem pa tudi razmišljala,da naredim tako kot neni,da tudi jaz ne vprašam in nej bo presenečenje - zame bo itak največje!user posted image
Špelka, fajn je biti doma, sam meni kilce preveč grejo gor! Mi je G. rekel, naj hodim na sprehode in jem manjše obroke! Pa še dopust me čaka, tako da se tolažim,da ta mesec ne bom šla gor!user posted image

Lp vsem!user posted image  

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
2.8.2007 20:42:53   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: neni
Goya, a tečna si? Jah, sej bomo potrpeli s tabo....
Sem danes zjutraj mislila nate. Kdaj jo user posted image  čakamo?

Ja, tečna sem user posted image user posted image . M pa ričakujemo 13.-15. avgust. Tam nekje.

Koala, zobki še niso zunaj (razen prvih 4user posted image ). Spet gresta dva skupaj ven. Zgornje dvojke. Pravijo, da so hudičeve. Jap, bi se kar strinjala.

Sulfinija, lepo se imej na user posted image ....že drugič...lepo, lepo. Uživaj.

Špelka, vidiš, na korenček se nisem spomnila. Mi pa obere vse slive in hruške na vrtu. Sam kaj ko je vse še nezrelo, ona pa gloda k velika. Bo še kako drisko fasala.

Soncek.djukelica, user posted image  za user posted image user posted image . Za kile se pa ne sekiraj. Bo šlo vse pol dol, ni panike. Kar počaki, da boš za dvema letala okoli. Hjuuu....

Lepo se mejte in ne zbirajte se preveč na kupu z drugimi babami, da ne bo jutri napovedanega dežja.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
3.8.2007 18:32:18   
pika74
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

konc šihta za 2 tedna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri zjutraj odrinemo še preden se zdani user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa pridne bodte user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
3.8.2007 18:39:54   
citrončica
Pika,uživaj maximalno,
naši so se ravno prej vrnili iz Švedske,še na Danskem so bili malo,
pa poročaj,ko se vrneš,
zdaj pa možgane na OFF!!!user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
3.8.2007 20:49:09   
koala
Pika uživaj!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
3.8.2007 20:51:36   
pika74
Bom hvala user posted image

samo še... 1,2,3,4,...8 urc pa odrinemo... nč, najboljš, da grem kr u flike, da ne bom preveč zaspana zjutraj.

pa držte pesti, da ne bo preveč zastojev na cestiuser posted image

nočko
user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
4.8.2007 22:24:35   
lana38
Tudi jaz sem že nazaj z user posted image . Nihče me ni klical iz LJ in upam, da me zdaj res več ne bodo. Čakam pismo z dobrim izvidom AC. Včeraj je minilo že 3 tedne od AC, tako da verjetno res pride pismo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
5.8.2007 9:19:04   
neni
lana, škoda ker je danes nedelja, bo pa zato jutri PISMO
glej, da nam sporočiš.
upam, da si se imela lepo, kljub strahu

jaz grem pa danes v klinični center, imam tasta "na počitku", nas je prestrašil s svojim srcem, ampak upamo na najboljše
bi pa danes tudi morala na pogreb, je umrla ena sovaščanka (starejša), ki sem jo imela rada, sem najprej mislila, da bom šla vsaj kropit, zdej pa menda še to ne.  ji bom samo zvečer svečko nesla, pravijo, da naj nosečke ne bi hodile, ampak meni se zdi, da bi se šla poslovit

se beremo, uživajte nedeljo

lp neni

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
5.8.2007 9:29:25   
koala
lana dobrodošla nazaj, smo te pogrešale. Itak da pride pismo, zdaj je za ugibat samo še a dobita okrepitev tvoja moška, ali ti.

neni, upam da se tast hitro porihta. Kar se pa pogreba tiče, jaz ne vrjamem tem vražam, ti pa sama najbolje veš kako je najbolje zate in tvoj zakledek.

Nisem vedela

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
5.8.2007 10:22:56   
Suana
ojla ...

nedelja in jaz vsa še malo zaspana,saj smo včeraj praznovali rojstni dan,ki sem ga imela v četrtek..toda hotela sem se vam malo javit ,da boste vedele da še obstajamuser posted image ..ja v službi veliko veliko dela, toda  prihaja nov teden in hvalabogu spet me čaka samo redni šiht brez nadomeščanja..user posted image ...
na morje grem komaj septembra ,tako da je moj dopust še dalečuser posted image ..
drage rr-jevke imejte se lepo ,preživite lepo nedeljo in seveda vedite da mislim na vas in prav vsem želim  vse najlepše...

lp suzanauser posted image user posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
5.8.2007 11:42:22   
lana38
fras, vse najboljše, klub zamudi par dni še vedno velja.user posted image

Ja, na user posted image je čas malo hitreje mineval, čeprav se je psihična napetost tudi občutila. Bolje pa je bilo kot biti sama doma.
Čakam samo še pismo.
LP

lana38

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?