Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.8.2007 8:48:10
|
|
|
|
neni
|
Čau bejbe! Jsz sm bla pa včeraj v Lj, sm nakpravila prvi nakupa za našo . Vse je tolk lepo, sam meni se sploh ne zdi domače, kaj čem jaz to kupovat. Še dobro, da je bila moja prijateljica z mano, da sem nekaj nakupila. Imamo 3 benkice, dva bodija, eno kapico, ene scenske žabice, tudi dude in flaško in krtačko za laske sem kupila. Pa eno ful lepo dekco medvedek Puh. Sem doma mojmu razstavljala in kazala. Vidim, da mu je še manj jasno, kot meni. Pa pojstlce sem gledala, samo takrat moramo pa skupaj odločit. Pa sej je še čas, to je blo samo zaradi užitka. Je blo lepoooooo. Drgač pa uživam 100 na uro, jaz bi bla še ene 2 leti noseča, jaz nebi še rodila. Samo če me bo komisija iskala, me bo pa bolj težko našla. Me še moj dragi težko sledi. Čau čau, se še oglasim, zdej pa letim. Pika, res dolgočasno, se vidi da sta v letih, da gresta z avtom v Skandinavijo. To ni vama podobno. Dejmo mal poživit situacijo!!!! Pejta z rolerji! lp neni
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.8.2007 9:21:30
|
|
|
|
pika74
|
Pika, res dolgočasno, se vidi da sta v letih, da gresta z avtom v Skandinavijo. To ni vama podobno. Dejmo mal poživit situacijo!!!! Pejta z rolerji! ne bo šlo... ker gre mama zraven
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.8.2007 11:22:23
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, Pika, jaz predlagam skiro! neni, jaz še nisem nič kupovala, vse skupaj sem preložila na jesen! Goya, moji starši, moj in moje 3 kolegice so vedele,da nosim dva! Sem povedala,ko sem imela prvi UZ! Zgodilo se je pa naslednje: moj ati in moj , sta vse ščvekala!So se mogli pohvalit, mojmu je zrastel njegov moški ego in tako je veliki večini raztrobil naokoli,da pričakujem dva, ati pa tudi, ker ne bo dobil le enega vnuka ali vnukinje, temveč kar dva in se tudi pohvalil...ker je dolga leta čakal na njih!Pa pravijo,da ženske ne znajo zadržati ničesar! Ampak za spol, sem se pa že odločila, bom pa le jaz vedela! Za druge pa naj bo !
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.8.2007 15:14:02
|
|
|
|
sonček33
|
soncek.djukelica- tudi dragemu ne boš izdala spola :) joj jest ne bi mogal bit tko skrivnostna :)
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.8.2007 15:29:53
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ja, tudi dragemu ne! kaj pa gobca!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.8.2007 17:42:36
|
|
|
|
Špelka
|
Ojla, sonček, glih dons sem pomislila nate, kako si kaj - in evo - te najdem! Me veseli, da je vse v redu z vami, vidim, da se bližate morfologiji... Pismo, gre vse hitro! No, v glavnem srečno!!! lep pozdravček tudi vsem ostalim pupikam tuki gor - dopustnicam, pridnim delavkam in frajlicam, ki uspešno koristijo bolniško za 100 in 1 prijetni opravek (tudi jaz sem med njimi )!!! UŽIVAJTE!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.8.2007 18:09:25
|
|
|
|
baguSka
|
Ojla sjore. Evo tud mene z dopusta. Vidim da ste intenzivno pridne tukilele.. Jaz sem se mela fino... sonca na pretek. Morja pa zal nic, ker si se nisem upala kopat, ceprav sem ze bolj na zacetku prenehala koncno krvavet po 14-ih dnevih... Tud sexala se nisem, vendar mislim, da bo dons koncno akcija, ker se tud moj dragi vrne s svojega dopusta... Tinka, jaz ti zelim, da bi ta mesec bil tvoj srecen... Pika, sej ni panike ce gre mami zraven, sej lahko ona poganja, ti se pa na un sedez uzadi zicnes in se naravo ogledujes... Koala, cestitke!!!! Vsem ostalim pa en poljubcek.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.8.2007 19:48:04
|
|
|
|
pika74
|
Pika, sej ni panike ce gre mami zraven, sej lahko ona poganja, ti se pa na un sedez uzadi zicnes in se naravo ogledujes... tole ji morm pa predlagat... bomo še patentiral tole varianto
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.8.2007 21:31:12
|
|
|
|
citrončica
|
..tricikel s prtljažnikom in sedežem za Piko ..
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.8.2007 21:41:08
|
|
|
|
GoYa
|
He he babe, jih palite . Pika pa čelade ne pozabi. U neni, za prve bejbi priprave. S.d, kako boš pa to izvedla, da boš samo ti vedela za spol? Aja, verjetno greš sama na pregled. Tepka na pomislim na to, ker mislim, da gre vedno zraven, tako kot pri meni. Moj hodi še folikle skupaj z mano štet . Jah, očitno res nismo babe tiste, ki vse takoj sčvekamo. Sam tle je bil pa res glavni faktor moški ego. Sam ne vem, če boš lahko ti tiho . Špelka, ti si pa tudi že čez polovico . BaguSka, akcijaaaa . Nam pa zgleda rinejo zgornje dvojke ven, k smo tečni 100 na uro .
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 2.8.2007 10:03:44
|
|
|
|
neni
|
Čau bejbe Goya, a tečna si? Jah, sej bomo potrpeli s tabo.... Sem danes zjutraj mislila nate. Kdaj jo čakamo? Sonček-d moj pa ni čveka, pri nas jaz povem preveč. Vsaj zaenkrat je tako, no tokrat pa itak nič ne vemo, sam nam ljudje ne verjamejo. Nikoli jim ni prav. Važno, da je moj dojenček najlepši. Me je pa malo motilo v trgovinah, ker je toliko večja izbira, če veš kaj je. Je vse tako lepo, samo zelo veliko ima definirano spol, pa ne moreš kupiti. Baguška, kar privošči si, malo bolj počasi, pa dokler je tebi prijetno je vse lepo in prav. Se še kaj beremo. lp neni in moja kilca sreče (v 28.tednu doseže dojenček 1 kg)
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 2.8.2007 10:12:38
|
|
|
|
koala
|
Ja neni, meni se zdi da je vse modro al pa roza, me malo jezi da je zelo zelo malo stvari v nevtralnih barvah. V rjavo pa otroka nekako ne bi oblekla, mi je malo preresna barva za malo štručko. GoYa a so zobki zunaj?
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 2.8.2007 10:18:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce,preden odrinem drugič na danes ponoči vas vse skupaj želim lepo pozdraviti.Želim vam da izkoristite neskončno tole poletje. Mislim tudi vse na naše nosečke in njihove sončke. Fanj mi bodite in se kaj tipkamo ko se ponovno vrnem med vas. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 2.8.2007 14:26:59
|
|
|
|
Špelka
|
Ojla! Vidim, da se pogovarjate o dojenčkovih cunjicah (neni in koala). Ja, kukr sem tud jest vidla po trgovinah, mata prav. Večinoma pol ostane le še kakšna bela al pa drap. Zelene in rumene je bore malo, pa še to je s punčkastimi in fantkastimi motivi. No, ja, nekaj se pa tud najde.... Pri nas itak zaenkrat vemo, da je , sam pri ni 100 % da je res tako.... No, važno je, da bo vse v redu, kajne... Pika - kaj pa če bi šli v Skandinavijo z motorčkom, mamo pa v uno prikolico ob strani lepo dali? Prikolica v prikolici.... Ne, saj se hecam - lepo je, da gre mama z vama, starejšim ljudem to ful veliko pomeni! Uživajte! Baguška - najboljš da svoj filing upoštevaš, bo najbolj prav. Goya - a zobki vam delajo probleme? En korenček z vrta v roke, pa bo mir (recept moje babice). Tako... po enotedenskem preplahu z nekimi krči je hvalabogu zdaj spet mir. Danes sem pospravila kuhinjo, šla na sprehod, malo na vrt in je minilo dopoldne. Super je bit doma! Pupce uživajte!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 2.8.2007 14:59:22
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
juhuhuhu.... pri nas smo pa veseli! slišala sem , mali so živi kot poper, nista pustila dolgo mamici balzam za dušo,sta že zgasnila okoli ovinka,ampak dovolj dolgo,da vem da sta super! solze sreče! Morfologija me čaka 21.8.! Morda vzamem svojega s seboj, fajn bi že bilo... Sem pa tudi razmišljala,da naredim tako kot neni,da tudi jaz ne vprašam in nej bo presenečenje - zame bo itak največje! Špelka, fajn je biti doma, sam meni kilce preveč grejo gor! Mi je G. rekel, naj hodim na sprehode in jem manjše obroke! Pa še dopust me čaka, tako da se tolažim,da ta mesec ne bom šla gor! Lp vsem!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 2.8.2007 20:42:53
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neni Goya, a tečna si? Jah, sej bomo potrpeli s tabo.... Sem danes zjutraj mislila nate. Kdaj jo čakamo? Ja, tečna sem . M pa ričakujemo 13.-15. avgust. Tam nekje. Koala, zobki še niso zunaj (razen prvih 4 ). Spet gresta dva skupaj ven. Zgornje dvojke. Pravijo, da so hudičeve. Jap, bi se kar strinjala. Sulfinija, lepo se imej na ....že drugič...lepo, lepo. Uživaj. Špelka, vidiš, na korenček se nisem spomnila. Mi pa obere vse slive in hruške na vrtu. Sam kaj ko je vse še nezrelo, ona pa gloda k velika. Bo še kako drisko fasala. Soncek.djukelica, za . Za kile se pa ne sekiraj. Bo šlo vse pol dol, ni panike. Kar počaki, da boš za dvema letala okoli. Hjuuu.... Lepo se mejte in ne zbirajte se preveč na kupu z drugimi babami, da ne bo jutri napovedanega dežja.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 3.8.2007 18:32:18
|
|
|
|
pika74
|
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii konc šihta za 2 tedna Jutri zjutraj odrinemo še preden se zdani No, pa pridne bodte
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 3.8.2007 18:39:54
|
|
|
|
citrončica
|
Pika,uživaj maximalno, naši so se ravno prej vrnili iz Švedske,še na Danskem so bili malo, pa poročaj,ko se vrneš, zdaj pa možgane na OFF!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 3.8.2007 20:49:09
|
|
|
|
koala
|
Pika uživaj!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 3.8.2007 20:51:36
|
|
|
|
pika74
|
Bom hvala samo še... 1,2,3,4,...8 urc pa odrinemo... nč, najboljš, da grem kr u flike, da ne bom preveč zaspana zjutraj. pa držte pesti, da ne bo preveč zastojev na cesti nočko
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 4.8.2007 22:24:35
|
|
|
|
lana38
|
Tudi jaz sem že nazaj z . Nihče me ni klical iz LJ in upam, da me zdaj res več ne bodo. Čakam pismo z dobrim izvidom AC. Včeraj je minilo že 3 tedne od AC, tako da verjetno res pride pismo. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 5.8.2007 9:19:04
|
|
|
|
neni
|
lana, škoda ker je danes nedelja, bo pa zato jutri PISMO glej, da nam sporočiš. upam, da si se imela lepo, kljub strahu jaz grem pa danes v klinični center, imam tasta "na počitku", nas je prestrašil s svojim srcem, ampak upamo na najboljše bi pa danes tudi morala na pogreb, je umrla ena sovaščanka (starejša), ki sem jo imela rada, sem najprej mislila, da bom šla vsaj kropit, zdej pa menda še to ne. ji bom samo zvečer svečko nesla, pravijo, da naj nosečke ne bi hodile, ampak meni se zdi, da bi se šla poslovit se beremo, uživajte nedeljo lp neni
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 5.8.2007 9:29:25
|
|
|
|
koala
|
lana dobrodošla nazaj, smo te pogrešale. Itak da pride pismo, zdaj je za ugibat samo še a dobita okrepitev tvoja moška, ali ti. neni, upam da se tast hitro porihta. Kar se pa pogreba tiče, jaz ne vrjamem tem vražam, ti pa sama najbolje veš kako je najbolje zate in tvoj zakledek.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 5.8.2007 10:22:56
|
|
|
|
Suana
|
ojla ... nedelja in jaz vsa še malo zaspana,saj smo včeraj praznovali rojstni dan,ki sem ga imela v četrtek..toda hotela sem se vam malo javit ,da boste vedele da še obstajam ..ja v službi veliko veliko dela, toda prihaja nov teden in hvalabogu spet me čaka samo redni šiht brez nadomeščanja.. ... na morje grem komaj septembra ,tako da je moj dopust še daleč .. drage rr-jevke imejte se lepo ,preživite lepo nedeljo in seveda vedite da mislim na vas in prav vsem želim vse najlepše... lp suzana
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 5.8.2007 11:42:22
|
|
|
|
lana38
|
fras, vse najboljše, klub zamudi par dni še vedno velja. Ja, na je čas malo hitreje mineval, čeprav se je psihična napetost tudi občutila. Bolje pa je bilo kot biti sama doma. Čakam samo še pismo. LP
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?