|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  237 238 [239] 240 241   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
2.8.2007 22:55:02   
petarda
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne bom zdaj sama tu pilaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5951
2.8.2007 22:56:28   
petarda
ok...mogoče ja pa čas, da sama napolnim stran...danes sem glih v feelingu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5952
2.8.2007 22:57:28   
petarda
jutri me boste pa klele user posted image user posted image user posted image user posted image ....saj vam bom povedala, da 239 kar preskočte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5953
2.8.2007 22:58:23   
ada2
se sem tu....sem mail pisala.....saj, jutri me boste pa klele, ko boste morale bratuser posted image

Za Nušo pa moram preveit če spiuser posted image user posted image , ampak ona ziher ni bla, ke imamo samo en PCuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5954
2.8.2007 22:58:26   
petarda
hvala za vprašanje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...lepo smo se imeli danes v toplicah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5955
2.8.2007 23:00:12   
petarda
aaaaaaaaaaaaaa Ada....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...si mi načrte pokvarila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

....ampak sem vesela, da si tu user posted image ...objemčki ne delajo user posted image ...tebi ja?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5956
2.8.2007 23:01:24   
ada2
no, zdaj sem ti pa stran pokvarilauser posted image user posted image user posted image user posted image

ampak a veš kaj?

bom jaz zdaj šla lepo ajčkat, ker me že oči pečejo od PC-ja.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5957
2.8.2007 23:02:57   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  meni očitno delajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5958
2.8.2007 23:04:51   
petarda
Neeeeeeeeeeeeeeeeee!
Ne it pančkat...do polnoči boš pa ja zdražala!!!user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5959
2.8.2007 23:05:12   
ada2
zdaj pa res:

Laaaaaaahkoooooooo nooooooč!!!!!!!!!!!!!!!!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5960
2.8.2007 23:06:14   
petarda
Ada stara kljuka pit se ga ne upauser posted image user posted image user posted image user posted image ...saj lahko tipkaš z zaprtimi očmi, če te bolijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5961
2.8.2007 23:07:01   
ada2
ja pa grem....jutri se z Nej dobim, pa ne bi rada, da me celo podočnjakasto vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5962
2.8.2007 23:07:12   
petarda
Noooo pol pa lahko nočuser posted image ...
grem zdaj pogledat kakšen meil si nam poslalauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5963
2.8.2007 23:08:16   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ja pa grem....jutri se z Nej dobim, pa ne bi rada, da me celo podočnjakasto vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa saj bi razumela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....no...pozdravi jo! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5964
2.8.2007 23:09:46   
ada2
spila sem čist preveč, tako, da se kar nisem mogla ustavit pri pisanju maila, idi si brebrat....

samo je Andrej rekel, da sem itak preveč napisala, da ne bo nihče bral....user posted image

Pa kaj? glavno, da sem zabeležila user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5965
2.8.2007 23:10:48   
ada2
no, samo še osemstota objava user posted image

LAHKO NOČ!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5966
2.8.2007 23:18:55   
petarda
samo je Andrej rekel, da sem itak preveč napisala, da ne bo nihče bral....

jaz sem ga prebrala od začetka do konca....

nekje na sredini me je stisnilo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

zelo lepo si napisala....je kar čutit tvojo bolečino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prebrala sem v šusu....hvala bogu, da se je tako končalo in da ni hujega....objemčki!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5967
3.8.2007 6:32:41   
petarda
Dobro juuuuutrooooooooooooouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ala pokonci user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5968
3.8.2007 6:41:42   
*bubi*
Jutroooooooo! user posted image

Petarda, si ti sploh šla kaj spat? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5969
3.8.2007 6:53:56   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jutroooooooo! user posted image

Petarda, si ti sploh šla kaj spat? user posted image user posted image user posted image

Sem jauser posted image ...pa ne po svoji voljiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5970
3.8.2007 7:03:04   
*bubi*
Kaj te je lubi v pojstlo zvlekel? user posted image user posted image user posted image  Saj bi on tudi lahko celo noč žural user posted image

Eh, boš pač izkoristila zadnji dan dopusta, da se naspiš. Potem pa uživajte na morju! Kaj so tiste požare tam okoli vas pogasili?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5971
3.8.2007 7:05:13   
*bubi*
Sem ti že povedala...... ful lepo imate porihtan apartma. Je moj dragi rekel, da če bi on imel tak, bi tudi z veseljem skoz tja hodil user posted image . Samo je vseeno razlika 2 uri al pa 4, kolikor smo mi rabili do doma (na prazni cesti!).

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5972
3.8.2007 7:06:00   
*bubi*
Kje si zdaj? ŽE godrnjohaš? Al si petarditoja v vrtec peljala?

Nič, jaz tudi šibam na kontrolo. Danes je 28 tednov! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5973
3.8.2007 7:28:46   
petarda
Petardito me je v posteljo zvlekeluser posted image user posted image user posted image user posted image ...se je začel zbujat, pa sem ga hitro v tavelko posteljo prestavila, ker sem bila še pod vtisom Adinega meilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...in sva skup pančkala....

...zdaj pa greva na igriščeuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5974
3.8.2007 7:50:23   
ada2
dobro jutro!

Nej - od doma bi šla okoli 2, avto imam namen pustiti pred Q, potem peš v mesto v MK po delovnike za Nušo....se dobimo tam, pa gremo potem skupaj nazaj v Q?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  237 238 [239] 240 241   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  237 238 [239] 240 241   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?