|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
2.8.2007 21:34:20   
petarda
nekaj časa mir, mislim celo, da sem jaz na vrsti

go bubi, go bubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5901
2.8.2007 21:37:46   
petarda
Aaaaaaaaaamyyyyyyyyyyy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobila sem tvoj SMS.....ni mi za hodit jutri v Trebnje, ker sem bila že danes na izletuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa zdaj pijem na Mašo, tak, da ne vem kdaj se bom s postle vrgla....pa za likat mam jutri.....

Bi bila pa zeloooooo vesela, če bi se vidve z Elo kar pri meni oglasiliuser posted image na nei kavici.....saj tistih par kilometrov dlje, pa res nebi smel bit problem ....

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5902
2.8.2007 21:40:23   
petarda
Aaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaa

Takoj nazaj pred PC....dva smileya še nista six packuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....evo jaz grem zdaj po drugegauser posted image ....

OK...Amy tebi opravičimo, bubi tebi tudi....kje pa je Nina, pa Urša...to da je včeri feštala pri kolegici NI izgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image ....pa Catjauser posted image , Sharpyuser posted image , bosa?user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....no.....ajdi....ne pozabit...danes mamo partyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5903
2.8.2007 21:42:12   
ada2
AHA pa vas imam!

Saj sem vedela, ko se bom pobrala boste pa začele lezit skup....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5904
2.8.2007 21:42:27   
petarda
Je pa Maša res majhen srček ...zakaj mi ne delajo dodatni smajlijiuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5905
2.8.2007 21:44:17   
ada2
evo, še 1 smile, saj imam še dopustuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5906
2.8.2007 21:46:30   
ada2
jaz pa Naty pogrešam - kdaj je že rekla, da pride z morja? 8?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5907
2.8.2007 21:47:05   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

go bubi, go bubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem, če si zmožna 3 mesece navijat user posted image user posted image user posted image

Mislim, da bomo prej zate navijali, za user posted image . Pa še za katero drugo tudi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5908
2.8.2007 21:48:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

evo, še 1 smile, saj imam še dopustuser posted image

no...pa si že na pol poti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5909
2.8.2007 21:49:15   
ada2
ej, še samo 4 mesece in naši škratje bodo stari že 2 letiuser posted image  kak čas beži....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5910
2.8.2007 21:49:17   
amy26
Petarda jutri mi ni hodit v NM, mogoče zdej celo kenslam Trebnje in grem kak drug dan recimo naslednji teden, bom videla če se mi bo dalo.
do kdaj si pa ti kej na dopustu in ali greste ta vikend na morje

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5911
2.8.2007 21:50:09   
amy26
ej, še samo 4 mesece in naši škratje bodo stari že 2 leti kak čas beži....

tudi jaz komaj verjamem da bodo že tok stariuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5912
2.8.2007 21:51:02   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ne vem, če si zmožna 3 mesece navijat user posted image user posted image user posted image

Mislim, da bomo prej zate navijali, za user posted image . Pa še za katero drugo tudi user posted image

Ne ti men...ne vem, če si zmožna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz sem VSEGA zmožnauser posted image user posted image user posted image user posted image

go bubi, go bubiuser posted image user posted image user posted image user posted image

OK....dva meseca ti damo mir, potem pa začnemouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5913
2.8.2007 21:51:51   
*bubi*
Petarda jutri itak nima časa, ker se v MB odpravlja. user posted image

Nobenih izgovorov!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5914
2.8.2007 21:53:09   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Petarda jutri mi ni hodit v NM, mogoče zdej celo kenslam Trebnje in grem kak drug dan recimo naslednji teden, bom videla če se mi bo dalo.
do kdaj si pa ti kej na dopustu in ali greste ta vikend na morje

Jaz imam samo še jutri dopust....ful je hitro minilouser posted image ....pa jutri gremo na morje...tak da...

kaj pa če se zmenimo drug teden en dan okoli recimo petih v Trebnjemuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5915
2.8.2007 21:54:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda jutri itak nima časa, ker se v MB odpravlja. user posted image

Nobenih izgovorov!

Ej...ne me vabit, ker bom res prišla user posted image user posted image user posted image user posted image ...je že moj lubi danes rekel...če bo čez vikend slabo vreme...bomo pa šli v soboto bubi pogledat, pa paštetki čestitat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5916
2.8.2007 21:54:55   
ada2
Petarda planira izlet v Prlekijo v jeseni, ko se začnejo trgatve....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5917
2.8.2007 21:56:39   
amy26
kaj pa če se zmenimo drug teden en dan okoli recimo petih v Trebnjem

lahko, ampak takrat bi prišla verjetno kar z obemauser posted image user posted image  ti pa Lukija pripelješ pa je

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5918
2.8.2007 21:56:59   
petarda

ej, še samo 4 mesece in naši škratje bodo stari že 2 leti kak čas beži....

tudi jaz komaj verjamem da bodo že tok stariuser posted image

ajde še en smiley za njih user posted image user posted image user posted image user posted image

res ful hitro rastejo...pa kar ne morem verjet, da imata Amy in paštetka zdaj že drugega...ful se res hitro obrne...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5919
2.8.2007 21:57:01   
*bubi*
Ej...ne me vabit, ker bom res prišla

pa kaj ti mene zdaj na elastiko? Jaz že skoz resno mislim.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5920
2.8.2007 21:59:01   
ada2
aja, sem pozabila povedat, da smo dali danes dokončn dol obliž in moram reči, da je lepo zacelilouser posted image , ampak, če se spomnimuser posted image user posted image ........brr upam, da nikoli nobeni ne bo treba tega doživljat

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5921
2.8.2007 21:59:03   
petarda

ja...sam to sam k teb, k maš mal vinograda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5922
2.8.2007 22:00:39   
petarda

kaj pa če se zmenimo drug teden en dan okoli recimo petih v Trebnjem

lahko, ampak takrat bi prišla verjetno kar z obemauser posted image user posted image  ti pa Lukija pripelješ pa je

Lukija pa lubijauser posted image user posted image user posted image user posted image ...nikamor brez njegauser posted image user posted image user posted image user posted image ...bo on novembrčke čuval, me pa marčicouser posted image user posted image user posted image user posted image ...sam se mormo dobit nekje na kakšnem igrišču...ker drgač ne bo mirauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5923
2.8.2007 22:02:01   
ada2

ja...sam to sam k teb, k maš mal vinograda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da ne bi potem tisti 3 trsi, ki jih bomo določili, da jih vi oberete polni ostaliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5924
2.8.2007 22:02:25   
petarda
........brr upam, da nikoli nobeni ne bo treba tega doživljat

jaz tudiuser posted image ...že ko si mi sam po telefonu povedala kaj se je zgodilo me je zmrazilouser posted image user posted image user posted image user posted image ....kaj vse nas še čaka s temi malimi sončkiuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?