|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
2.8.2007 13:59:56   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Petarda, bubi....kaj vidve to dilatauser posted image

Kontracepcijske tabletke sem ji poslala, da ne bo prehitevala. Je poredna tale naša petarda.
user posted image user posted image user posted image

Ja, lahko takoj začneš user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5876
2.8.2007 14:05:34   
petarda
Zdaj gledam, da je Amy za nekaj sekund prehitela MIŠEK na čvekuuser posted image user posted image user posted image user posted image ....smo bile novembrke PRVE z novičko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Je res hitro šlo tole...paštetka kliče..pa sam reče, da je rodila...in nič več...vprašam za zdravje...pravi vse OK, za težo...pa pravi JO tehtajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....tak sem potem vedela vsaj, da je punčkauser posted image user posted image user posted image user posted image ...in pol hitro klicat bubi....tudi ni bila doma...in pol hitro Amy...ki je že sedela za računalnikom in tipkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še zdaj ne morem verjeti, da se že cartata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

...jaz zdaj pokam za toplice...in upam, da me bo buča nehala boleti (btw hvala Catjauser posted image ),user posted image da bo zvečer feeeeštaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja...sporočila sem pa še Sharpy in Naty...upam, da nisem koga pozabilauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5877
2.8.2007 14:07:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Zdaj gledam, da je Amy za nekaj sekund prehitela MIŠEK na čvekuuser posted image user posted image user posted image user posted image ....smo bile novembrke PRVE z novičko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

oooooo to pa neuser posted image user posted image , sme bila vseeno prvauser posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5878
2.8.2007 14:10:21   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

oooooo to pa neuser posted image user posted image , sme bila vseeno prvauser posted image

A res??? Pol sem pa narobe pogledala user posted image ....se opravičujemuser posted image in čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pa ti si imela ful dela še javit na več forumov...si se skor bolj namatrala kot paštetkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5879
2.8.2007 14:10:32   
Urša
A res??? Jupiiiii, čestitke, Paštetka!!!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5880
2.8.2007 14:15:42   
Anonimen
Sem si pa sigurno več nohtov pogrizla od nestrpnosti in čakanjauser posted image .

zdaj ap vas zapuščam, da vam ne bom več smetila novemberčkov. Pašteta vam bo itak zdaj vse poročala naprej, če pa zvečer slikco dobim in je ne boste imele, pa vam jo zalimamuser posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 5881
2.8.2007 14:20:46   
Urša
Jaka rojen 9.11. in ne M

Res je!user posted image

Želje, čestitke za nosečnost! user posted image  Pa javi se bolj pogosto!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5882
2.8.2007 14:22:45   
Urša
Jst sploh nisem vedla za Paštetko, ker me ni bilo od včeraj doma. Sem bila pri prijateljici in sva udarili babji večer, tako da sem pri njej prespala. Jaka me je baje zjutraj ful iskal, je hodil po vseh sobah in me klical: Mama! user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5883
2.8.2007 14:23:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Sem si pa sigurno več nohtov pogrizla od nestrpnosti in čakanjauser posted image .

zdaj ap vas zapuščam, da vam ne bom več smetila novemberčkov. Pašteta vam bo itak zdaj vse poročala naprej, če pa zvečer slikco dobim in je ne boste imele, pa vam jo zalimamuser posted image

MIŠEK!!! Ti sploh ne smetiš novembrčkovuser posted image ...Me te mamo kar za našo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa vse na svetu bi dala, da bi imela jaz tako sestro kot paštetka user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5884
2.8.2007 14:26:57   
petarda
Se je pa paštetka zdaj javila in rekla, da je bilo pis of kejkuser posted image user posted image user posted image user posted image  in da gre lahk še trikrat rodituser posted image user posted image user posted image user posted image ...slišat je res kot rožica in ne trobentica...user posted image user posted image user posted image  Pravi, da S ni imel nobenega dela in mu je bilo kar dolgcajt...vse je sama naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

Maša je menda čist podobna starejšemu bratcu, ko je bil mali in je pridna ful...malo se je celo oglasila, da je pozdravilauser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem, ker petardito čaka na kosilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5885
2.8.2007 14:44:16   
Urša
Ful lepo!user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5886
2.8.2007 15:13:10   
Anonimen
Obljubljena prva slikica maše, kjer še niti ni čist skopanauser posted image

Slikica pa je na voljo samo vam novemberkamuser posted image .

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 5887
2.8.2007 15:30:01   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Paštetka, upam, da boš hitro doma in mi izdaš recept za pis of kejk porod user posted image . Upam, da je PCA lavfala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5888
2.8.2007 16:13:37   
amy26
kok je mejhna user posted image user posted image user posted image  naša Ela se je rodila iste velikosti sam jo je Maša prekašala z porodno težo. Pa prav lepo da je bil porod na easy, pomoje bo Paštetka imela še kakegauser posted image  sploh po takem poroduuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5889
2.8.2007 17:50:14   
catja2
Tudi jaz sem razmišljala, da bi Paštetka lahko še večkrat šla, zdaj ko zna hitro in zlahka roditi user posted image
Če misli takšno hišo graditi, pa jih bo tak imela kam dati-otročke mislim...user posted image

Petarda se opravičujem za glavobol ampak je pa palilo-da nisi šla v toplice in si nas informirala user posted image user posted image

Tak zdaj pa letim k tašči po L&J (dopoldan nisem uspela vsega spucati in prestaviti vsega pohištva, tak da sem ju po vrtcu še malo v varstvo zapeljala, sedaj pa je spucano in doma je preveč tišineuser posted image )!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5890
2.8.2007 20:59:50   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz pa sem se tak zasekirala, da bom zamudila zapijavanje Maše, zdaj pa nobene nikjeruser posted image user posted image user posted image

alo babe, kje imate zdaj six packe?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5891
2.8.2007 21:00:09   
*bubi*
Čeeeeeeer! user posted image

Kaj bomo pa zdaj delale, ko ni treba več za paštetko navijat? user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5892
2.8.2007 21:02:39   
ada2
Kaj bomo pa zdaj delale, ko ni treba več za paštetko navijat?

napile se ga bomo user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5893
2.8.2007 21:14:43   
ada2
zdaj pa ne vem..user posted image user posted image user posted image ...ali ste kje pod mizo vse obležale, ali si pa ne upate priti sem, da Muser posted image  zapijemo.....
user posted image        
no, Petarda se je pa očitno v toplicah izgubila....ali pa so jo zadržali zaradi prepogoste uporabe toboganauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5894
2.8.2007 21:17:10   
ada2
ja nič no, če ni nobene grem tudi jaz....

Paštetka - spila sem 2 smileja na Muser posted image zdravje.  Pa mirno nočko vsem!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5895
2.8.2007 21:21:40   
amy26
še jaz nazdravim vendar s čajčkomuser posted image

otroci upam da že spijo, tamal že, upam da tamala tudi, ker zadnje čase jo moram za nočno spanje ninati na trebuhu ker ji nikakor ni ratalo zaspati

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5896
2.8.2007 21:26:45   
*bubi*
Ve si kar privoščite user posted image . Jaz pa bom s sladoledom nazdravla, pir mi nekak ne gre po grlu user posted image . Evo, že druga porcija user posted image

Aja, zadnjih 10 dni je bilo zelo dojenčkastih. Maša je že 4. novorojenček kolegic, za katerega sem izvedela. Zdaj bo pa nekaj časa mir, mislim celo, da sem jaz na vrsti user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5897
2.8.2007 21:33:04   
amy26
mislim celo, da sem jaz na vrsti

glih to sem hotela napisat da zdej boš pa kmalu ti na vrstiuser posted image  tako da dolgčas nam ne bo

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5898
2.8.2007 21:33:06   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5899
2.8.2007 21:33:47   
amy26
petardaaaa

a si dobla moj sms, al me ignorirašuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?