|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  257 258 [259] 260 261   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
31.7.2007 21:56:49   
lemavrica
Joj men pa hrana čisto nič ne diši. Ok lahko bi pojedla enormno količino Danone pudinga, pa grozdje mi tud paše. Mi je moj prej naredu palačinko s sirom in paradižnikom, ker se mi je ful zaluštala, pa ni zdržala več kot pol ure v meni. Se moram kar silit da jem. Pa še  user posted image  me tako grdo brca, da me trebuh nad popkom že pošteno peče in boli.
Upam da bo jutri bolj miren.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6451
31.7.2007 22:27:10   
nana 27
Ojoj, Cuma, jst sem bila tudi zelo lačna v porodnišnici user posted image  Pa mleka v tetrapakih sem pila, ki smo ga dobivali za malico (pa še od cimre sem ga popila). Potem pa šok na prvem pregledu pri pediatru, ko sem zaradi krčev pri Mihu morala iz hrane izključiti mleko in mlečne izdelke. Mi je kar naenkrat zmanjkalo veliko hrane na jedilniku user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 6452
1.8.2007 0:08:35   
PBJ
Oj, ženske - cel dan čvekate o hraniuser posted image , meni je pa danes bilo ves čas slabo in še zdaj nisem ok. Sem s sinom popoldne 3 ure spala in je tako pasalouser posted image . Poleg tega so zato tudi noge veliko manj zatečene in sem prav vesela.

Jaz nimam nobenih posebnih želja glede hrane in tudi prvič jih nisem imela. Edino sadje mi paše in ogromno vode popijem.

Meni je pri 31. tednih in 2.dneh ocenila težo user posted image  na 1700g in rekla, da lahko pričakujem novorojenčka med 3000 in 3500g. Prvi je imel točno 3500g.

Lumpa, saj ponavadi so viz iste družine otroci nekje približno enako težki.
Če ima sedaj 3 kg, jih bo imel čez 4 tedne (ko imaš rok) blizu 4 kg- evo moja strokovna ocenauser posted image .

Sandra, mene tudi največkrat krči grabijo ponoči, ko ležim. Njahuje pa mi je bilo v 30. tednu, ko me je prijelo kadarkoli in sem komaj prišla do postelje. tam pa sem lahko samo čakala, da me mine...

Trenutno imam še vedno največje težave s kolki - me sinek masira in pravi: Mamo noga boli...

Jutri pa dopolnim 34. tedenuser posted image

Papa

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6453
1.8.2007 7:30:54   
lumpa6
Lumpa, saj ponavadi so viz iste družine otroci nekje približno enako težki.
Če ima sedaj 3 kg, jih bo imel čez 4 tedne (ko imaš rok) blizu 4 kg- evo moja strokovna ocena .

PBJ ni ravno tako ,razpon mojihuser posted image je od 2700 pa do 4770g

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6454
1.8.2007 7:32:53   
lumpa6
ojla zanima me pa ali imate e vse izbrana imena za svoje user posted image , ali pa se še odločate tako kot midva

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6455
1.8.2007 7:49:05   
nana 27
Lumpa, za punčko je izbrano oz. je ostalo od prvič. Da ne govori m za fantka, če bi bil - mu je pa vsak teden drugače ime user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6456
1.8.2007 7:59:17   
lumpa6
user posted image ja tko k pr ns , če je men eno je možu drugouser posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6457
1.8.2007 8:19:34   
Anonimen
user posted image  jutro!

spala sem odlično, če odštejem hojo na wc, ene 5x.

ime izbrano za fantiča, kar naj bi nedvomno bil po G mnenju, če nas pa kaj preseneti, bomo pa improvizirali.... Bohnedej, madona, to bi bil za hčero pravi šok. no pa za ateja tudi, pa mamo, smo se v teh mesecih kar navadili ga klcat po imenu!

jaz se moram resno spravit zdajle na delo - ene 4 urce v firmi, potem pa pridem domov počivat - to je zdaj moj urnik, če le rata!

objem vsem souser posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6458
1.8.2007 8:30:01   
helenav
Dorotea sej če ti G ni več predpisal UZ je to zato, ker je vse ok. Če bi njih kaj skrbelo, bi te še vedno pregledovali. Bom vidla kaj mi reče moja danes in če mi bo dala še kašnega...upam, da ne....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6459
1.8.2007 9:54:22   
lumpa6
kje ste danes a ste šle že rodit?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 6460
1.8.2007 10:04:23   
helenav
Ja ma res, ni nobenega danes user posted image user posted image mogoče s ep akopajo, oziroma rihtajo sobice. jaz imam mojo mamo in teto, ki mi čistijo okna.-)))))) pridne mojeuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6461
1.8.2007 10:12:26   
lumpa6
dej ju pol še k men mal pošluser posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 6462
1.8.2007 10:24:19   
lumpa6
na rtl je ravno porod dvojčkou z ea, to je pa res zakon

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6463
1.8.2007 10:27:48   
dorotea
helenav, no upam da bo vse ok na UZ in da ti ga ne bojo več ponavljali. Vse bo ok tud z najinimi malčki! Premal finih stvari jeva, mormo si kaj privoščit!user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6464
1.8.2007 10:33:18   
helenav
Ma dej..še tako se redim ko balon. Sploh pa ni odvisno od tega koliko mama je, da je pol otrok določene teže.

Kako je pa kaj s tvojo plodovnico. Jaz jo imam manj, pa je zato morda malo manjša, ker nima toliko hrane.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6465
1.8.2007 10:35:14   
lumpa6
a ne dobi hrano po popkovini

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 6466
1.8.2007 10:38:59   
helenav
ma hmmmmm..zdej pa ne vem več..kaj ni hrana v plodovnici? Otrok jo sicer dobi ja preko popkovine..ampak, kaj ni v plodovnici, vsa hrana..tam tudi lula., pije...booooo nevem nevem....user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6467
1.8.2007 11:12:11   
zvezda71
Nana najlepša hvala. Meni se tudi zdi masaža dojenčka ena ful dobra stvar, tudi mama ki je fizioterapevtka pravi, da je to super, da je ona mene tud masirala in da baje pomaga tudi proti krčem. Rada bi pa da pride na dom, da se nauči tudi user posted image pa bolj intimno je vse skupaj.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6468
1.8.2007 11:14:26   
dorotea
Ja, sej se sam hecam...itak, da ni odvisno če dobro al slabo jemouser posted image ...tud če slabo jemo si mali vzame od naših zalog. Je pa res da če je bolj zalagan z glukozo(kot pri sladkorni) pa rata bolj velik...ker tu je pa le veliko sladkorja v krvi. Najbolj je važno kako ga posteljica prek popkovnih žil zalaga s krvjo. Tam, v krvi je vsa hrana in odpadni produkti...v plodovnici okol malčka je bolj malo te hrane, sicer pride nekaj molekul, tko da on tud mal okuša al jemo sladko al beljakovine...sam večina vsega pa gre po krvi. V plodovnico pa res lula, sam to ni tak seč kot pr nas.
Meni ni g. nič rekla, da imam mal plodovnice...ne vem.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 6469
1.8.2007 11:24:16   
guppy
Ojla!!

Včeraj sem imela cel dan noge v luftu in danes zjutraj, ko sem se zbudila so bile vsaj za pol manj zatekle kot ponavadi. Res neverjetna izkušnja user posted image . Kar me je pa še bolj šokiralo je tehtnica, ker sem z včeraj na danes izgubila 2 kg. O ta voda vodasta!! Poskusite, punce, splača se vsaj dva dni fajn počivat!!

Uuuu, mi je prav žal, da nisem ujela oddaje na RTL... bom pa v živo vse videla (iz prve vrste) user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6470
1.8.2007 11:29:22   
lemavrica
Ojla,

dones je blo pa fino za spat ker je bilo hladneje, pa nama se je tako fajn stanovanje shladilo. Mi je kar fino da so šle temp. malo dol.
Jest sem tud ene dva dni malo bolj počivala in mi gležnji ful manj zatekajo. No pa pozna se da je hladneje.
Grem danes v nakupe, pa na socialo papirje uštimat, tako da imam pol mir s tem.

Guppy na koliko si ti prala te body-je iz Leclerca?

Lep dan user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6471
1.8.2007 11:37:37   
Anonimen
Nick, trajanje user posted image ,  pridobljeni kg, pridobljeni cm, trenutni obseg

Guppy,              user posted image 35t1d,   +18kg,  +33cm     (133cm)
Pikica pokica,   user posted image 35t1d,   +13kg, +34cm      (99cm)
Misska,             user posted image 34t4d,    +11kg,
Lemavrica         user posted image 34t,       +7kg,                    (99cm)
Jst86,                user posted image  35t,      +15kg,                  (117cm)
Duskamb,         user posted image 34t,        +12kg,                  (108cm)
Žabonka,          user posted image 34t,        +10kg,   +29cm    (101cm)

Nana27,            user posted image 34t,       +13kg,                   (104cm)
aljab                 user posted image 34t,        +12kg,  +25cm     (100cm)
_mala_ ,           user posted image 35t,        +11,5kg,                (100cm)

Bodoča ,            user posted image  34t6d,  + 7kg,    +30cm      (128cm)
PBJ                    user posted image  33t1d,   +9kg,                      (100cm)
Mateja82,         user posted image 33t,    ,   +12kg,                   (101cm)  
Sandra85,         user posted image 34t2d,   +9kg,    +26cm     (96 cm)
Nefretiti,           user posted image 33t5d,    +10kg,                  (103cm)
Srček,               user posted image  35t,        +11kg,  +13cm    (132cm)
Cuma,               user posted image 32t3d,     +10kg,                   (102cm)

Buškica,            user posted image  32t,        +11kg,                   (102cm)
Helenav            user posted image 32t,         +15kg,                  (100cm)
dorotea,            user posted image 33t2d,    +9 kg,      +26cm     (96cm)

mony79,           user posted image  31t5d,    +8kg,      +25cm     (100cm)
sevenka,           user posted image  31t2d,    +7kg,      +13cm    (103cm)
nalLa                user posted image 31t1d,    +10.5kg,                 (101cm)
Lina31,             user posted image 31t6d,     +10kg,    +26cm     (100cm)
Tanja Lina        user posted image 31t4d,     +7kg,                        (96cm)

Lumpa6, a daš še ostale podatke da te dam na seznamček?

Poskušajte približno 1x tedensko javljat nove mere, da lahko posodabljam seznamčekuser posted image . In da vidimo kako se redimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6472
1.8.2007 11:38:41   
guppy
Lemavrica, iz Leclerca sicer nimam teh bodijev, ki bodo od danes v prodaji, ampak samo "posamične", ker sem jih že prej nabavljala. Načeloma sem:
- bombažne oblekice prala na 60 stopinj,
- kakšne plišaste (muckaste) ali zelo potiskane ali rdeče ali drugih intenzivnih barv pa na 40 ali celo 30.

Če zdaj dobim še kakšno oblekico, jo perem kar skupaj z najinimi oblačili, ampak brez mehčalca, z dvojnim izpiranjem. Počasi se že prestavljam v fazo "čim manj komplicirat" user posted image

Naj me katera popravi, če kaj narobe delam, ker šele par mesecev na polno perem obleke, prej je to pri nas počela mami, mi smo pa skrbeli za druge reči. Sicer pa je najbolje, da pogledaš na etiketo na oblekicah, tam piše, kaj je priporočeno.

Me prav mika, da bi danes ali jutri šla nabavit kak pok teh poceni bodijev. Luštni se mi zdijo, pa še barva je totalno nevtralna. Vzela bi celo en pok tistih za kasneje, kolegica pravi, da so čisto fajn.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 6473
1.8.2007 11:47:29   
lumpa6
srček po novem 36t2d,+8kg,ot 140

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6474
1.8.2007 11:50:33   
Anonimen
Dobro jutro. Danes sem pa spala kot ubita, niti hrane nisem sanjala, čeprav sem kaj takega po včerajšnjem pogovoru zvečer pričakovalauser posted image . Nažrla sem se carbonare in je bilo zgleda to dovoljuser posted image .

Se prav vidi da smo po večini sedaj ves čas doma in imamo veliko časa za klepetanje, strani se kar množijouser posted image .

Meni je spet začelo zelo tečt iz desne joške, pižama je popolnoma premočena, za čuda pa iz leve nič ne tečeuser posted image . Zadeva me že malo iritira. A vam tudi že kaj teče ven?

Guppy, čestitke za -2kg, pa četudi je samo vodauser posted image . Pri meni se samo maščobe množijouser posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  257 258 [259] 260 261   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  257 258 [259] 260 261   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?