|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  256 257 [258] 259 260   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
31.7.2007 18:37:23   
lumpa6
aja midva nisva velika ampak čist pouprečna

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6426
31.7.2007 18:45:06   
Anonimen
Lumpa6, ne sekiraj se. Jaz se tudi bojim, da bo moj velik...
Konec koncev, važno pa je le to, da je zdrav. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6427
31.7.2007 19:22:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Meni je g. user posted image merila v 30t in je vagala 1600g. Saj to je normalno, al ne?

Evo. Sem šla pogledat v materinsko: 31 teden, user posted image  je tehtala 1826g. Nič bat - vse je OK.user posted image

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 6428
31.7.2007 19:23:14   
Anonimen
Punce, katera ve kako user posted image  pridobiva na gramčkih v zadnjem tromesečju?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6429
31.7.2007 19:24:24   
ašun
Pojdi pogledat na tale link. Čeprav se meni zdijo tele mere tako, tako. Moj user posted image  je bila v 30t težka 1600g in če bi to bilo full preveč, bi me g verjetno opozorila.

http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=2&id=138&kat=8&podkat=

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6430
31.7.2007 19:24:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

žabonka, jaz sem se tudi precej sekirala za kile, pa jih imam zdaj že skoraj +20 user posted image

No, saj si tako pridna kot jaz - samo, da imaš ti dva user posted image  in zato dvojno težouser posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6431
31.7.2007 19:28:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Pojdi pogledat na tale link.

Hvala. user posted image  Ja sej vem, da je to bolj tako tako. Ma za orientacijo pride prav. user posted image

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 6432
31.7.2007 19:40:05   
nana 27
Jaz sem do sedaj pridelala 13 kilogramov. V prvi nosečnosti se zadnji mesec nisem več redila. Bomo videli, kako bo tokrat. Na pregledu je G ugotovil, da je  user posted image   obrnjen na glavo. Poslal me je še dat kri in vodo pa na dieti sme nekaj dni, ker mi je spet slabo in me boli želodec. Naslednji pregled imam čez tri tedne. Katera je že spraševala za masažo? Jaz sem učenje masaže dobila za darilo; in sicer nas je na domu obiskala ga. Mojca Kurent in nas je naučila masažnih prijemov na Mihu (mislim, d aje bil star mesec in pol). Nato je čez kak teden spet prišla in sem ga masirala jaz pod njenim nadzorom. Mihu je masaža zelo prijala in sem to počela do njegovega osmega meseca. Tu je link: http://www.masazadojencka.si/ Prijateljice pa so se zmenile in so se dobile pri eni doma in jih je handlinga in masaže dojenčka tudi učila neka gospa iz združenja Infant. Mislim, da je prišlo veliko ugodneje. Še link: http://www.infant-on.net/page1_1.htm    

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6433
31.7.2007 20:20:21   
sandra85

Držite se punce, šele jutri se začne avgust user posted image

user posted image user posted image user posted image pol imam še 4 ure foreuser posted image -HECAM SEuser posted image

sem prejle cel spis napisala in je vse zatrokiralouser posted image kot da RR ni več delal...

zaj bom pa itak pol stvari pozabila napisat, ker se mi ne da it spet vse brat...
polna luna user posted image kaj ni že mimo??????? zato je danes ponoči mene tak matralo!!!??? ma name ni luna nikoli prav nič vplivala, kaj zaj!
to pomeni, da se moram naslednje lune pošeno bat-saj bom res že na koncu user posted image

cuma user posted image to pomeni, da bo emica kmalu zdravauser posted image

glede srečanja, smo se zmenile, da počakamo da ema ozdravi, pol se pa bomo zmenile.
srček ugani, kaj smo imeli danes na jedilnikuuser posted image

guppy hvala za skrb user posted image ...prejle me je malček zaščipalo, ko sem se mal štorasto na kavč ulegla-upam da je to vse za danesuser posted image -se prav bojim zvečer ko se bom v pojstlo ulegla, kaj bo...
ti, kako se kej počutiš-razen zatečenih nog...?

mene noge bolijo ko user posted image GROZA!!! vsak dan je slabše!!!

sploh ne hodim več tolko na wc kot sem še par dni nazaj!!! danes sem šla samo 4x do malo prej (pol se pa pojedla velik kos lubenice, pa sem šla v roku 1 ure 5xuser posted image user posted image user posted image ) se bom sam še z lubenico nažirala!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6434
31.7.2007 20:33:38   
Anonimen
Sandrauser posted image , a mi boš sedaj spet začela to delatuser posted image . Jaz že dva dni sanjam o špagetih carbonara, danes jih bom končno naredila za večerjo, sedaj pa mi ti že spet tukaj o palačinkah klobasašuser posted image user posted image .

user posted image Katere jedi se vam trenutno najbolj luštajouser posted image . Da vidim če sem samo jaz naenkrat postala čisto divja na hranouser posted image . Meni gre konstantno po glavi pizza in te Sandrine palačinke ki jih vsi hvalijo. Pa nič ne da za probatuser posted image . Mogoče pa boš privabila user posted image na srečanje če obljubiš palačinke. Zame enih 10 komadov, da si jih še par v torbico skrijem za kasnejše lačne trenutkeuser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6435
31.7.2007 20:34:27   
sandra85
aja glede bodijev v BC-js sem tut danes po pošti dobila reklamo:
-majice (št. 56-98) 2,90€ / kos
-žabice (št. 50-86) 3€ / kos
-body brez rokavov (št. 62-98) 2,90€ / kos
-body z dolgimi rokavi (št. 62-98) 3€ / kos
-kapica (št. 50-68) 2€ / kos
-pižama (št. 50-62) 7,50€ / kos
-brisača  (65% bombaž, 35% poliester)user posted image 6,90E / kos

če kero zanima...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6436
31.7.2007 20:36:47   
Anonimen
Sandra, hvala za cene, ampak mene samo tvoje palačinke zanimajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6437
31.7.2007 20:39:44   
nana 27
Jst bi tudi palačinke ali pa pizzo...pa kakšen cheeseburger user posted image  njam njam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6438
31.7.2007 20:40:28   
sandra85
user posted image srček, ti si dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če te naslednjič povabim na palačinke, boš prišla?user posted image

danes sem naredila skutine, ker so uni prijatli (ki si jih spoznala) šli danes domov, pa sem njej obljubila da jim naredim za kosilo, ker je ona čisto nora na moje palačinkeuser posted image
lahko se pa zaradi mene dobimo pri meni NA PALAČINKAHuser posted image user posted image

sej jih je še enih par ostalo-ampak te ne bom na ostanke vabila!!!

naslednjič ti bom res prej povedalauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6439
31.7.2007 20:42:18   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Sandra, hvala za cene, ampak mene samo tvoje palačinke zanimajouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6440
31.7.2007 20:42:33   
guppy
sandra, ja, sem kar v redu, celo noge so danes OK, ker sem jih imela v glavnem v dvignjenem položaju, pa za računalnikom mi ni treba več sedet cel dopoldan, ker sem končala svoje obveznosti. Prejle me je nekaj špikalo po trebuhu, pa me je možek potolažil, malo sem šla v posteljo in je bilo OK. Najhujše mi je v bistvu ponoči, takrat črviči kot noro včasih.

Hrana. srček, meni je tudi Carbonara hodila po mislih, pa sem jo en teden nazaj skuhala. Zdaj pa še vedno ta preklemana musaka, lazanje, pica štirje siri, ... v petek sem si privoščila še en kulinarični užitek - testenine z jurčki. Sicer pa je tako, da ko jem kaj takega, res uživam sto na uro,.... mmm, je treba izkoristit preden začnemo dojit.
Še mal, pa gremo spat user posted image . Vsak dan je ena mini-zmaga :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6441
31.7.2007 20:45:09   
sandra85

S
user posted image Katere jedi se vam trenutno najbolj luštajouser posted image .

sladko, sladko, sladko in vse, kar je sladkouser posted image

sem bila prej v trgovini, sem morala nakupit par stvari....domov sem prišla samo z sladkarijamiuser posted image , praškom in wc papirjemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6442
31.7.2007 20:49:09   
sandra85
Najhujše mi je v bistvu ponoči, takrat črviči kot noro včasih.PRI MENI JE ISTOuser posted image

Hrana. srček, meni je tudi Carbonara hodila po mislih, pa sem jo en teden nazaj skuhala. Zdaj pa še vedno ta preklemana musaka, lazanje, pica štirje siri, ... v petek sem si privoščila še en kulinarični užitek - testenine z jurčki. Sicer pa je tako, da ko jem kaj takega, res uživam sto na uro,.... mmm, je treba izkoristit preden začnemo dojit. MUSAKA, LAZANJA user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6443
31.7.2007 20:54:31   
Anonimen

user posted image Katere jedi se vam trenutno najbolj luštajouser posted image .

Melona. V enormnih količinah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6444
31.7.2007 20:57:27   
Anonimen
Sandra, kako vprašanje...valjda da pridem na palačinke....na rit se počim pri tebi in jih jem tako dolgo doker se ne razpočim. Pa ko ne boš gledala bom vrgla še kakšno v torbico za popotnico od Sečovelj do Strunjanauser posted image .

Guppy, to si moje vrste človek. Samo italjanske specialitete, vse od pizze, lasagne, testenin na 1001 način.....jami jami....user posted image Pa kaneloni.....ufa....spet spat ne bom mogla, ker bom samo o hrani razmišljalauser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6445
31.7.2007 21:01:26   
dorotea
Joj punce, ne o hrani, ker pol bom mogla si spet kaj skuhat!user posted image
Do zdaj se je kar prezračlo od laka v našem stanovanju...sem pa prečepela cel dan v sobi...za knjigami!user posted image
Dobro da sem šla pogledat un link, ki ga je dala ašun o teži v določenem tednu, ker če ne bi se že zasekirala ob vaših velikančkih...moja mala  na pregledu v 30. tednu ni imela niti 1400g...pa še mali trebuh imam, no brca zato pa ko zmešana ...upam, da je vse v redu z njo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6446
31.7.2007 21:07:46   
helenav
dorotea jaz sem uradno33 teden, pa ima moja 1580. Tako da...sem jaz na slabšem....redim se samo jaz, namesto nje:-((((

sicer imam pa jutri ponovno UZ tako, da bomo videli.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6447
31.7.2007 21:14:21   
jst86
vidim da je govora o hrani.meni pa sploh ni za jest,mi je slabo po hraniuser posted image .jem ker pač moram.gledam na to da vsaj nekaj zdravega spravim vase zaradi malega.lahko bi živela od za harmony,če bi blo možnouser posted image

za seznamček: jutri grem v 35 teden,kg so ostali enaki,obseg trebuščka pa se je povečal za 2 cm-sedaj je 117cm.

glede teže user posted image -točno pri 31 tednih je imel moj 1955g.

jutri imam pregled,upam da bo vse ok ker me zadnji teden kar pošteno zvija in špika,pa dol tišči.

lahko noč

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6448
31.7.2007 21:24:06   
dorotea
helenav, ja po mojem da tud moja ni kaj večja, pa jaz tud na kilah pridobivam...sam verjetno bolj v tazadnjo. Fajn, da imaš uz, jaz ga ne bom več imela...zato me mal skrbi...ma po tabelcah so naši malčki še v normali, tako da bo vse ok, sam mal lazje bova rodile...hi, hi!

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 6449
31.7.2007 21:32:14   
cuma
Zdaj, ko sem cele dneve doma vas komaj utegnem prebrati .... res ste pridne čveke user posted image user posted image user posted image !

Hrana: meni pa se še vedno najbolj lušta sadje in zelenjava(solate in solatke), testenine na 101 način ter novo odkritje: kus kus user posted image  . Od sladkega imam eno samo samcato razvado - kak lumpijev kornetek.

Anekdota iz porodnišnice: ker sem imela CR, sem bila mislim da kar 3dni brez jest in ko sem dobila svoj prvi obrok, sem s takim navdušenjem pojedla, da so se sestre kar čudile. Tudi v naslednjih dneh sem morala prav vsak obrok posebej pohvaliti in vedno sem pojedla čisto vse ... sestre pa so me čudno gledale user posted image . Ko sem prišla domov, mi je mož moral še nekaj časa kuhati enake stvari kot v P user posted image user posted image user posted image  ... najbrž so bili krivi hormoni... ker, saj veste, kakšna je bolnišnična hrana user posted image .  

Ema že pol ure protestira iz posteljce user posted image ... ona bi spet z mamo spala - tako hitro se razvadijo ti naši palčkiuser posted image !

Lepo in mirno noč vsem!

Cuma

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 6450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  256 257 [258] 259 260   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  256 257 [258] 259 260   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?