|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.7.2007 13:14:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4751
   [Brisano sporočilo]
27.7.2007 13:17:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4752
   RE: Male majčice in majčki (2006)
27.7.2007 13:47:21   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Akcija bo pa še mal počakala do spomladi/poleti, pol se bomo pa šle katera bo prej

se podpisem...

se en lusten prizorcek iz vrtca vam napisem, potem se pa verjetno poslovim do ponedeljka...

Vceraj, ko je prisel mozek po Anzeta v vrtec, je mali sedel na eni penci, okrog njega pa stirje starejsi otroci. Iz rok v roke so si podajali skodelico s cajem in Anzetu dajali za pit... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... ja, ce to ni lepo, pa res ne vem kaj je user posted image .

auroraa, ti pa hitro domov, da te ne bodo vsi cakali!

'Mejte se!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
   [Brisano sporočilo]
27.7.2007 13:53:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4754
28.7.2007 19:26:12   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

Barbs - če bereš: povej kolk stopinj ima Kolpa??

26 stopinj.

Neposredna povezava do sporočila: 4755
28.7.2007 21:38:10   
mojca75
Kva ???? Kolpa 26 stopinj? Hudo!

Vglavnem mi smo danes prišli iz morja, smo mel malo daljšo pot ker je po obali promet dobesedno stal - preko Buzeta - Sočerge - Hrastovelj -po stari cesti do Kozine in potem v Logatcu ven, da smo se izognili vsem zastojem. Mojči je prespala celo pot user posted image

Na morju .... krasno, mojči je uživala v čofotanju, v fredovem obroču nekoliko manj, ene 4x smo jo shecali - še dobro da sem si ga sposodila!
Tud midva sva uživala, user posted image  še bolj kot jaz (kajak, potapljanje,...), ampak tud men ni bilo hudega, mami nam je kuhala in nas pedenala, kaj še čem več.

sem uspela prebrat kar ste napisale, pa da se še mal priklopim.

Sladoled - je bomba, še bolje prazen kornet, tko da sedaj naročimo za nas sladoled, za mojči pa kornet (smo bl gorenjci user posted image )
Poleg sladoleda pa je fantastična tudi lubenica - še posebej ker bolj malo pijemo, pa tko prešvercamo nekaj tekočine - narazena na male kocke, je z viličkami
Zobki, mamo enke, dvojke, šterice, zdej pa še ena trojka rine - ne vem kolk jih je številjčno
trma - itak, vse kopiram od vas...pač bikci!!!!
risanke - telebajski so zakon, vsaj pol ure miru, Nodi - sam pesmica, mojstra mihata pa še nismo stestirali!
Pri nas so zakon tudi knjigice - kaj vse znamo pokazat...pujske, metuljčke, žirafo, pikapolonico,...user posted image jbg...sva oba biologauser posted image
Sicer je pa največji žur da pokaže kje ima popek (popi)
Kolo - sedež imamo, čelado smo kupili, zdej jo navajamo na čelado na glavi, potem pa dalje...

Za konecv pa novica.................... ne nisem noseča, manj zanimivo..................
v ponedeljek začnem s službo user posted image , ne sej me nič ne daje psiha, sam mal bo treba ritem prilagodit, en mesec bosta z očitom doma, pol septembra pa vrtec!

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
28.7.2007 22:04:26   
mojca75
pa še nekaj slikic za okus:
user posted image  user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
29.7.2007 18:26:43   
lenika
Pa še nekaj naših utrinkov iz morja.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ok, zdaj bom pa nehala, da ne bom preveč zatežila s temi slikami.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
   [Brisano sporočilo]
29.7.2007 20:55:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4759
   [Brisano sporočilo]
29.7.2007 20:59:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4760
29.7.2007 21:14:20   
mojca75
Aurora - malo nižje od Dola je še en kamp _ nekaj na M...., pri Kondetu je pa itak vedno gneča. Ja 21 je bl sprejemljivo za Kolpo. Mi tudi hodimo v Dol. 11.8 imamo 4 "tradicionalni" - no zdej je že res, spust po kolpi, samo z razliko da smo pred 4 leti veslali ene 8 parov (baba - dec) zdej pa mal drgač, k babe bl na obali z pamži ostanemo!

Jaz letim pod tuš, pa glavo oprat in frizuro narest - KER MAM JUTRI ŠIHT, se kaj javim od tam, če ne pa zvečer od doma!

Lenika - lušne slikice,

še še slikic!

Neposredna povezava do sporočila: 4761
30.7.2007 7:17:38   
puncica
Dobro jutro punce
U vidim da ste uživali vse tri familije, zdej sam še na Marijo čakam da vidim kaj bo spet zjamrala in se pohvalila user posted image user posted image Ma res jo pogrešam bejbo našo. user posted image

Slikce pa kr limite gor, men je pa fajn videt vaše malčke in vas, moram pa rečt da mi tako malo slikamo da mormo kaj nadoknadit, ker tole pa ni za nikamor, res skoraj nič slikc več ne naredimo, ma kr pozabimo al pa ni fotiča zraven. user posted image

Pri nas smo po starem, čakamo konc avgusta ko bomo tud mi zasluženo kam odšli, sem pa že kr mal žalostna vsi nekam hodjo mi a še kr doma pa kr doma. tavečja je ta teden pri tašči, ko je vrtec zaprt tamali pa še do 8 v varstvu potem pa počitnice, jaz pa še čakam na 15. da se mi dopust začne pa mal počitka.

Mojca nič bat hiter se boš navadla službe, malčica pa tudi. Poglej nas smo že čist unesene v službi, moram rečt da sem jaz po 1 tednu bila noter in se mi je zdel kot ne bi bilo 1-letnega premora.

Nč mejte se.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
   [Brisano sporočilo]
30.7.2007 7:28:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4763
30.7.2007 9:42:45   
mojca75
Ah ja, trenutno je pri nas v službi še bolj dopustniško, ampak me že drug teden čaka realnost. Sicer pa čist Ok, mojadva doma se pa baje tud super rihtata user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4764
   [Brisano sporočilo]
30.7.2007 9:49:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4765
30.7.2007 10:48:13   
lenika
Auroaraa mi hodimo na Kolpo v Podzemelj in tam ima 26 stopinj, ja gor višje je pa sigurno hladnejša, a našemu Maticu ta temperatura ustreza.

Mojca75 čim lepši povratek v službo ti želim.

Neposredna povezava do sporočila: 4766
30.7.2007 13:36:01   
petka
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

puncica - eno osebno vprašanje: sem že zadnjič razmišljala, na katero smer si hodila na EPF?? smo isti letnik, jaz sem bila na marketingu.

Tudi jaz sem hodila na EPF (v Mariboru) smer marketinguser posted image

Naš malči ima pa glivice po ritki in lulčku, božček user posted image . Ga imava čez dan malo golega, dokler ne obupava.... za kahlo mu je pa prav malo mar user posted image  Včeraj se mu je uspelo noter polulat - ampak je bila čista sreča user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4767
31.7.2007 7:26:28   
puncica
Petka kolk si pa stara? Pa dej si ticker od tamalega poprav, ko je že bil star 1 leto a ne user posted image Glede glivic pa upam da poštimate, naš je tud mel zadnje dva dni ful rdečo ritko pa sploh ne vem zakaj pol je pa kr neki jokal, pa sva ga odvila pa je bil čist lisast, smo izdatno namazal s praško pa tud s kremo ga mažem, najboljša mi je tista ki jo dobim v mercatorju je ena slovenska in je res zakon, še moj jo uporablja za roke.

Mene pa zanima kaj imate za tamale za kožo za zunaj proti klopom komarjem pa tej golazni, naš je namreč dobil klopa zdej pa neki kupujem, pa da ni ne vem kako strupeno, a kej takega sploh obstaja?user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
31.7.2007 8:25:53   
žmož
Ola!
Najprej čestitke Mari71, ki je dobila drugega sonča-punčko Živo user posted image . Zdi se mi, kot da je bilo včeraj, ko smo rojevale naše malčke, evo na, pa gre že druga runda skozi. Še enkrat čestitke.
Tudi mi smo že imeli klopa, Puncica če boš dobila kakšno dobro varianto proti tej nadlogi-napiši. Drgač pa imamo trenutno najbolj aktualen problem striženje las. Že 2x je bil jok, prejšnjič smo jo kar nekako na pol pustili, ker je frizerka ni mogla ostrič ker se je tolk upirala in drla. Ne me vprašat, kakšna je danes. Včeraj smo jo začeli kar z mašinco, da bo šlo na hitro, zdaj pa ima pol glave ful na kratko, pol pa je ostalouser posted image . Bomo danes dokončali-upam.
Ta mala jokca, čao.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
   [Brisano sporočilo]
31.7.2007 9:06:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu žmož)
  Neposredna povezava do sporočila: 4770
31.7.2007 9:34:31   
mojsoncek
user posted image user posted image user posted image

Mari CESTITKE za malo ŽIVO! user posted image user posted image
-----------------------------------------------------------

Mi smo pa v nedeljo in vceraj vsi pocepali... Anze ima vrocino, jaz sem imela prebavne tezave, pri mozeku kaze na gripo... danes me pa se mami klice in pravi, da mojemu tatkotu nekaj prebava nagaja user posted image . Skratka kr neki!

No, jaz sem sicer danes ze v sluzbi, ampak bomo videli kako se bo vse skupaj koncalo.

petka - upam, da boste kmalu pocajtali glivice!

puncica - upam, da ne bo kaksnih zapletov zaradi klopa! Drugace se mi pa niti sanja ne, s cim bi lahko ucinkovito zascitili nase malcke proti klopom. Bom pa danes malo v DM-u pogledala pa v lekarni vprasala, ce imajo kaj primernega...

mojca - kako sluzba?

zmoz - si kar predstavljam kaksna muka je strizenje in sem prav vesela, da za nasega se ne rabimo skarij (ze z nohti se borimo, kaj bo sele za laske user posted image )

Grem delat... 'mejte se!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 4771
31.7.2007 10:17:57   
lenika
Mari, čestitke za Živo. user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa včeraj doživeli prvo poškodbo. Matic je hodil s pokrovčkom od sveče in je v luknjico vtaknil prstek ter padel in si porezal prstek. Kri je tekla kot na fronti, ani bilo tako hudo, zdravnica je malo razkužila in povila. Pri zdravnici pa se je tako drl, da smo ga jaz, ati, sestra in zdravnica komaj obvladali.
Takole pa izgleda naš zaviti prstek.

user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
31.7.2007 10:51:06   
mojca75
Mari - čestitkeuser posted image , upam da se boste lepo rihtali!!!! Žmož, hvala za da si sporočila novico!

Lenika - ja bogi Matic!

Petka - ja hudiča, pocajtajte to pi.... verjamem da ni lušno, a pa so kej rekli zakaj to pride? user posted image

Puncica - nimam kakega fajnega predlogauser posted image

Služba - ja kr bo, počas so mi tuid delo navlekli, drug teden bo pa že velik več dela, k pridejo šefi nazaj! Vglavnem dogaja.

Mojadva sončka se ful lepo rihtata, ko sem včeraj prišla domov je rekla Mojči "dan" in "mami". Moram rečt da me sploh ne skrbi kako se rihtata, me bo pol v vrtcu najbrž bolj, res pa je da takoj ko odbije ura 3 da se mi NEZNANSKO domov mudi!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
31.7.2007 10:56:58   
Lara28
Mari71 - ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

Matic -  čimprej pozdravi prstek!user posted image  Mamica - koga je bolj bolelo? Matica ali tebe? Ko se je naš Anej prvič poškodoval tako, da je tekla kri smo vsi jokali z njim. Ni bilo hvlabogu nič hujšega, malo si je brado preseka. Čez tri dni je vse zginilo, mene pa še zdaj bli ko se spomnim.

Zdaj šibava ven, Anej še gleda telebajske, da lahko jaz malo pogledam tu gor, potem pa greva v park. Se dobiva s prijatelji.
LP

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
31.7.2007 11:14:24   
cofek
mari čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

žmož - projekt striženje mamo v planu za jutri - me prav zanima kako bo user posted image ....drugače pa jaz nohtke strižem, ko spi, ker drugače ne gre - ratajo škarje ful zanimive in pol bi si jih on ogledal in....

puncica - obstaja forth spray - našpricaš na obleko, pa elektronski odganjalec klopov, ki dela na baterijo (princip visoke frekvence)...

petka, lenika, mojsoncek - čimprejšnje okrevanje...user posted image

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?