mojca75
|
Kva ???? Kolpa 26 stopinj? Hudo! Vglavnem mi smo danes prišli iz morja, smo mel malo daljšo pot ker je po obali promet dobesedno stal - preko Buzeta - Sočerge - Hrastovelj -po stari cesti do Kozine in potem v Logatcu ven, da smo se izognili vsem zastojem. Mojči je prespala celo pot Na morju .... krasno, mojči je uživala v čofotanju, v fredovem obroču nekoliko manj, ene 4x smo jo shecali - še dobro da sem si ga sposodila! Tud midva sva uživala, še bolj kot jaz (kajak, potapljanje,...), ampak tud men ni bilo hudega, mami nam je kuhala in nas pedenala, kaj še čem več. sem uspela prebrat kar ste napisale, pa da se še mal priklopim. Sladoled - je bomba, še bolje prazen kornet, tko da sedaj naročimo za nas sladoled, za mojči pa kornet (smo bl gorenjci ) Poleg sladoleda pa je fantastična tudi lubenica - še posebej ker bolj malo pijemo, pa tko prešvercamo nekaj tekočine - narazena na male kocke, je z viličkami Zobki, mamo enke, dvojke, šterice, zdej pa še ena trojka rine - ne vem kolk jih je številjčno trma - itak, vse kopiram od vas...pač bikci!!!! risanke - telebajski so zakon, vsaj pol ure miru, Nodi - sam pesmica, mojstra mihata pa še nismo stestirali! Pri nas so zakon tudi knjigice - kaj vse znamo pokazat...pujske, metuljčke, žirafo, pikapolonico,... jbg...sva oba biologa Sicer je pa največji žur da pokaže kje ima popek (popi) Kolo - sedež imamo, čelado smo kupili, zdej jo navajamo na čelado na glavi, potem pa dalje... Za konecv pa novica.................... ne nisem noseča, manj zanimivo.................. v ponedeljek začnem s službo , ne sej me nič ne daje psiha, sam mal bo treba ritem prilagodit, en mesec bosta z očitom doma, pol septembra pa vrtec!